Nu är allt fixat i stallet och vi är redo för att åka till Björkliden imorgon. Hans Filip är badad, allt är putsat och det mesta är packat. Älskar att stå och fixa och pyssla inför tävling!

Imorgon startar vi 11.35.

Nu ska jag försöka få några timmars sömn innan det är dags för att åka till stallet igen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Mitt recept för Bananpannkakor är superlätt och går snabbt att fixa iordning. Receptet är för två portioner, men det går lika bra att både halvera eller dubbla.

Detta behöver du ha hemma:

2 Bananer

4 Ägg

Vaniljpulver

Salt

Kokosfett, smör eller olivolja

Bär, frukt, nötter, agavesirap eller något annat gott som du vill toppa med.

Mixa ihop bananerna, äggen, en knivsudd vaniljpulver och lite salt med en stavmixer. Om du inte har en stavmixer hemma så går det även bra att använda en vanlig gaffel att mosa bananerna och blanda ihop ingredienserna med.

Ta fram en stekpanna och ha i kokosfett, smör eller olivolja. Ha plattan på medelvärme, annars går pannkakorna sönder eller bränns. När fettet eller oljan har smält, häll så mycket av smeten så att det antingen blir en pannkaka eller tre små plättar, jag brukar variera mig men det är lättast att få plättar fina.

Stek tills du ser att det börjar bli en gyllenbrun kant, då är det dags att vända.

Toppa med det du tycker är gott.

Jag brukar toppa med:

Hallon, Jordgubbar, Blåbär, kokos, bananer, nötter och agavesirap.

Klart för servering!

TIPS: Om det blir pannkakor över går det superbra att spara till frukosten imorgon. Dem är minst lika goda att äta dagen efter.

Hoppas du får en underbar Valborg!

Likes

Comments

Två dagars vila gjorde susen för HF, han var helt underbar att rida idag.

Joggade fram honom i ridhuset för att sen gå ut på utebanan. Jag hade planerat att köra lite stretch och lösgörande arbete idag, men jag kunde inte låta bli att känna på lite samling och enkla byten, och det gick SÅ BRA!

Jag är verkligen en planeringsmänniska, och älskar att ha mina pass strukturerade. Det har både sina för- och nackdelar, jag har ofta en tanke redan innan hur känslan ska vara på passet och hur jag vill att det ska se ut. När jag har planerat att rida ett lösgörande pass så märker jag att jag själv har en mycket mer avslappnad inställning och bryr mig inte så mycket om att det inte hela tiden ser perfekt ut så länge han jobbar på bra med ryggen och att han stretchar ut överlinjen. Jag ska bli bättre på att få med den känslan till alla pass, jag märker att han är så mycket nöjdare när jag släpper prestationstänket. Han jobbar på mycket bättre och det blir inga avbrott alls i kommunikationen mellan oss.

Nöjd häst, nöjd ryttare!

Likes

Comments