Finalen i div 2 gick igår på Sörmons ridklubb. Vi var laddade och sugna på att visa upp oss. Så laddade att vi tränade på ännu mer än vanligt under veckan då han har känts så fin sista tiden och att jag har ökat hans foderstat en hel del. Hela veckan har han gått som en dröm, men detta något hårdare träningsupplägg resulterade i - ingen energi kvar på söndagen. Jag får helt enkelt träna upp mitt tålamod istället och vänta med att öka på träningen tills tävlingarna är slut och när han landat mer i den utökade foderstaten så vi vet vilken energi vi kan utgå ifrån. Jag försöker glömma söndagens start, ladda upp (med en lugnare vecka) inför tävlingen som denna helg är på Björkliden och lära mig utav mitt dumma träningsupplägg förra veckan.


Likes

Comments

Heeeelt slut efter dagens träning, båda två av oss.


Idag tränade vi för Ingrid. Vi tränar för henne en gång i veckan och tillsammans har vi gjort det i ca. 1 år. Jag har tränat för henne med en tidigare häst jag har haft, men hon flyttade från Karlstad till Varberg och då blev avståndet för stort. Förra hösten flyttade hon tillbaka till Karlstad igen och hade då med sig tre hästar, varav en av dom var Hans Filip. Hon hade siktet på att sälja honom så småning om, och tanken var att jag skulle hjälpa henne att rida honom under tiden. Det visade sig istället att hon hade gjort en Match Made in Heaven och jag kunde inte släppa iväg honom till någon annan. Denna speciella kille tog mig helt klart med storm och till slut stod jag som ägare istället. Jag älskar att ha Ingrid som min tränare, inte minst för att hon känner Hans Filip utan och innan men även för att hon är en otroligt duktig tränare som hela tiden ser till att vi utvecklas och når nya mål. Sen är hon en liten extramamma, coach och ja gud vet vad, men håller reda på mig det gör hon iallafall. Mitt och Hans Filips liv skulle inte rulla på lika smärtfritt utan henne, vi är lyckligt lottade att ha henne som en stor stöttepelare!Likes

Comments

Jag älskar verkligen hösten! Så länge det inte är blött och lerigt så njuter jag och Hans Filip varenda sekund. 

Så här kommer våran vecka se ut. På Söndag är det final i div 2, och jag hoppas att både mina och Hans Filips tävlingsnerver hålls i styr. Vi båda har lätt att få en liten släng av prestationsångest! 

Likes

Comments

Såhär kommer veckans träning se ut med Hans Filip. Denna vecka ser lite annorlunda ut än vad våra upplägg brukar göra, för på onsdag efter dressyrträningen kommer det en equiterapeut och tittar på honom. Hon ska först och främst titta på hans högerbog då han varit lite stel fram och tillbaka i den. Inte helt optimalt att det blev så nära inpå en tävling, men vi hade svårt att hitta en tid som passade båda så det fick bli så.


Likes

Comments

Jag har alltid varit en "CrazyAnimalLady".

Jag är en sån människa man ser på Facebookvideos som skulle kunna komma hem med en hundvalp och skickar en bild till pojkvännen när valpen redan är hemma så att det inte finns någon återvändo.

Det här är mina två katter Baloo och Belle. Det var från början meningen att vi bara skulle hämta hem Baloo, men när Belle isåfall skulle bli sist och ensam kvar kunde inte mammahjärtat låta bli att även ta med henne. Nu är dom två år och världens snällaste, knäppaste och mysigaste katter!


Likes

Comments

Och nu äntligen tar jag mod till mig att dela med mig av mitt liv, mina drömmar och mig själv.

Jag vill dela med mig av min stora passion - Dressyren, mina mål med min dressyrvalack Hans Filip

Jag hoppas att du följer med mig på resan.

Vi börjar med att bjuda dig på några bilder.


Likes

Comments