Har inte känt för att skriva. Får se hur jag känner om några dagar. Just nu så kollar jag på det senaste avsnittet av The Walking Dead som jag råkade spoila lite för mig själv LOL och har kollat på 2 SNL avsnitt och det var länge sedan jag garvade så mycket. Melissa McCarthy som Trump's press sekreterare och Alec Baldwin som Trump och skelettet som Steve Bannon aka THE REAL PRESIDENT😂😂😂
Ska kolla på Last Week Tonight sedan. John Oliver ska nog snacka om Trump som tog upp att Sverige har problem pga invandrare eftersom han hade sett en dokumentär på en partisk kanal typ om hur invandrare förstör Sverige. Tänk att USAs president använder en partisk kanal som fakta? Usch

Likes

Comments

Sitter och fryser vid Djursholms Ösby och kan inte ringa mina föräldrar och be om skjuts för hatar båda mina föräldrar just nu. Har storbråkat med mamma så hon hatar mig med och min pappa vägrar jag att tala med.
I söndags så skulle min tid hos optikern avbokas och bokas om. Bad mamma ringa för jag var för sjuk för att snacka. Dock så bad hon pappa ringa istället. Han ringer och avbokar och bokar inte om någon tid och säger inget mer.
När JAG sedan bokade om min tid i Onsdags får jag reda på det och han säger "ja men jag visste inte när du var tillgänglig" ehh okej men jag var hemma så du kunde bara ha ropat "Sophia när kan du gå till optikern?"....
Först säger han att han inte alls glömde att boka om och jag ba "aha så du glömde inte men har bara inte sagt något? Antingen ljuger du eller så skiter du bara fullständigt" och han ba "varför bokar du inte din egen tid?" och säger att han absolut inte skyller på mig utan bara undrar. Jag säger att jag var sjuk. Det fortsätter och för han är så jävla dryg vägrar han be om ursäkt och säger att jag ska boka min egen tid nästa gång. Eh jag var sjuk din jävla idiot? Men han gillar bara min lillebror så är inte förvånad alls.
Så jag är utan familj idag. Aja. Är snart hemma och kan då ta en varm dusch och ta det lugnt.

Likes

Comments

Juste! Det här inlägget! Matvis har det inte gått så bra. Jag ställde mig precis upp för att kolla på min mage och mår fortfarande inte tillräckligt bra för att kunna skriva det här utan ångest men aja.
Det jag ville berätta om när jag började skriva inlägget ovanför är att när jag känner mig tjock, kan jag inte ens tänka på någon jag tycker är snygg för känner mig för tjock, helt sant!
Det var en tv-serie där en kille var snygg och jag började tänka på honom efteråt men hade då ätit och kände mig tjock så kunde inte...alltså mat i magen = dåligt för mig. Det är så konstigt, eller hur?
Åh asså idag så tyckte jag det var läskigt för min tröja var ganska åtsittande och min mage var inte helt platt. Jag var iallafall i skolan hela dagen! Gick på alla lektioner så det är ett plus, det dåliga var att jag började skaka ungefär vid 2 eftersom jag bara hade druckit Redbull och kaffe så fick gå till Coop och som vanligt gick jag runt där ett tag innan jag valde två mackor. Har alltid ångest i mataffärer, även om jag alltid tar samma mackor så letar jag alltid efter något nyttigare, även fast jag vet att mackor är det enda jag kommer köpa därifrån. Åh där kom en till bekännelse! En annan är att jag inte kan prata öppet om min ätstörning eftersom mammas familj läser (visste det skulle hända när jag länkade bloggen till Facebook) och dom skvallrar om allt till min mamma.

Likes

Comments

Så jobbigt verkligen. Gick definitivt upp i vikt under jullovet. Jeansen sitter otroligt tight runt låren och midjan, speciellt låren! Förra veckan blev jag äcklad när jag såg mig själv i spegeln, alltså kände mig fysiskt sjukt, ville spy.
Kände samma sak idag men inte lika dåligt, tror jag hade andra jeans förra veckan men dom här är inte mycket bättre, och det ska trots allt vara mina "lösa" jeans. Aja tur att jag har dom här!
Känns så bra att börja Februari med det här.....Maten kommer nog lida. Dock så åt jag relativt bra igår. Kände mig väldigt svag i kroppen så åt för att få tillbaka energin. Tog ganska många ångest piller kvällen innan för att kunna sova så det var nog också resterna från dom som jag kände av!
Somnade innan midnatt igår vilket var jättebra. Tog oplanerad sovmorgon och mår sådär!
Kom hem och kände mig svag så fick äta lite mer vilket jag har ångest för men jag vill inte svimma. Får se hur jag mår resten av veckan.

Likes

Comments