När jag skrev mitt inlägg om att jag hatar mat så var jag så glad. Jag var arg när jag skrev det och ville bara skriva ut mina tankar, speciellt eftersom jag visste att det skulle vara provocerande. Jag var arg och ville göra andra arga, typ.
Men såg nu att någon började följa min blogg som har varit inskriven på samma ätstörningsklinik som jag var några år sedan och mådde så jävla dåligt. Min blogg ska INTE vara något som triggar folks ätstörningar. Jag har aldrig skrivit ut kalorier eller hur mycket jag väger just pga det. Dock så har jag skrivit tankar om min ätstörning tror jag, och det kan väl definitivt trigga, men eftersom bloggen är min personliga dagbok och jag inte har tusentals följare, så kommer jag fortsätta att skriva ut mina tankar.
Men aldrig något om siffror (kalorier eller vikt) eller bantningsmetoder eller provocerande inlägg. Inte nog med att folk med ätstörningar kan bli påverkade, folk som inte har deg kan bli påverkade dom med!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Okej träffa är väl ett starkt ord men har var rakt framför mig alltså PRECIS FRAMFÖR MIG HAN ÄR SÅ SNYGG

Kolla vilken söt leksak man fick!

Likes

Comments

Gud var deppig och provocerande mina senaste inlägg var. Men min blogg är min dagbok så jag skriver ut mina tankar och mina tankar var deppiga och provocerande. Det är det som är det negativa med att blogga, att mina tankar är blottade för alla! Men kände att jag inte ville hålla dom för mig själv längre, vill inte att mitt huvud ska sprängas nu när det är så lite tid kvar innan skolavslutningen!

Likes

Comments

Sitter med ansiktsmask och hårinpackning på en TORSDAG 🤔🤔🤔 Lite random, men vill börja nästa vecka positivt så då bestämde jag mig för att börja redan nu med att ta hand om hår och ansikte. Kroppen också, blir inte mycket mat under helgen. Spelar ingen roll om det bara är vatten vikt jag förlorar, jag vill väga minst lika mycket jag gjorde innan jag gick upp pga medicinen. Kommer må SÅ BRA söndag kväll!
Jag kommer nu gå på avslutningen som jag egentligen inte skulle göra förut så börjar fixa till mig själv för det också. Vill inte känna mig tjock och äcklig.

Likes

Comments

Jag var hos en kompis ett tag sedan under kvällen och satt bara och stirrade på alla andra som pratade med varandra och var "normala" för jag har inte haft ett "normalt" liv sedan jag var 12. Även när jag hade min grupp vänner i 7an så isolerade jag mig själv från alla andra och till slut var det bara en person från den gruppen jag pratade med så hur lever man ett normalt liv? Jag trodde att jag skulle göra det när jag började skolan igen men min frånvaro har lämnat sina spår, men jag visste inte att det skulle vara så illa? Asså jag försöker "gå tillbaka" till hur det var i början av året innan jag var borta men det funkar inte och det gör bara så jag mår sämre, så då måste jag isolera mig själv men jag har ju kämpat så mycket för att komma ur det?
Aja jag orkar inte med att skämma ut mig själv och göra min ångest och depression och allt det 10000 gånger värre längre. Jag lyssnar på musik, jag fastar så jag går ner i vikt och pluggar så jag kan avsluta året på ett bra sett. Jag sköter mitt eget, så får vi se vad som händer nästa år.

Likes

Comments

Jag vill börja gråta i skolan men det märks inte som tur är. Men ändå vad skulle det spela för roll om någon kunde se? Nu är jag jätte deppig men det är så jag känner och min blogg är min dagbok så ni får acceptera det.

Likes

Comments

Vi fick precis Bäckström och Kungen till Tre Kronor. Kan vi inte bara få VM guldet redan?

Likes

Comments

För att förklara den andra bilden: Dom visade först en synvinkel och sen bytte dom och jag tog bilden medans dom bytte så båda visas!!

Iaf HOCKEY FEVER IS BACK! Dom senaste två åren har jag haft på mig mina hockey tröjor men inte kollat på hockey för kunde inte vara uppe hela natten och kolla och vi hade inte viasat och sen när vi fick det utan att ens beställa det så hade jag inte kollat på så länge att jag inte ens tänkte på det.....hockey febern var borta.
Några dagar sen frågade pappa om jag kollade på matchen och han syftade på hockey VM som jag inte ens visste hade börjat och det var då jag kom ihåg hockeyn och ba VI HAR JU VIASAT JAG KAN JU KOLLA PÅ REPRIS IST FÖR ATT VA UPPE MITT I NATTEN! Just in time för slutspel 💯

Äntligen kan jag använda hockey kategorin på bloggen igen hahaha

Likes

Comments