hej, tycker ni ska gå in o kolla den här killens blogg!
skriver vad han gör på fritiden, vardagarna, lägger ut schyssta bilder

in o kolla nu! http://www.nattstad.se/isakfrykman

Likes

Comments

ny låt, lyssna o släng en kommentar! <3


Likes

Comments

hej.
den här låten är snart uppe på youtube så länkar den imorgon :)

Yetixz

Likes

Comments

idag har jag inte gjort ett skit, vart hemma palla inte gå te skolan så sov till 1 idag.. rätt skönt.
i helgen vare ju tänkt att jag skulle dra te ebba men det sket sig... jävla skit... o asså nej pallar inte med det.. saknar henne så jävla fucking mycket! får hoppas att det blir nästa helg.
Likes

Comments

Ebba hon är nog den mest underbara tjejen jag träffat, hon är den som har gjort mig så fucking lycklig som jag är idag! har aldrig varit lyckligare! vi träffas ju inte så ofta men hon gör endå mina dagar till dom bästa. hon är så otroligt vacker, det vackraste jag sett någonsin. hon är rolig, fast hennes humor är så dålig så att den blir bra!:'D
och hon finns alltid där för mig o det är jag sjukt glad över. hon är så söt mot mig. så fort jag hör hennes namn ler jag. hon får mig alltid att skratta o vara glad! hon får mig på humör.
den dagen vi träffades irl var den bästa dagen i mitt liv, fick fjärilar i hela magen, jag ville ba hoppa på dig o krama om dig, men det var lite pinsamt, men när vi gick till ditt rum och första kyssen kom, mitt hjärta stanna till! blev alldeles varm i kroppen, den kyssen var så underbar! en kyss jag aldrig kommer glömma :') är så fruktansvärt kär i dig! mina känslor för dig går inte att förklara med ord! min dröm är att få leva livet ut med dig! för de känns verkligen som du är den rätta! nu när jag är utan dig är det så fucking tomt! det sista jag vill se innan jag ska sova är dig, och det första jag vill se är dig! med dig känner jag mig hel! och utan dig skulle jag inte vara ett skit! är så glad att jag har dig! trodde aldrig att jag skulle få dig! för du var den ängeln som bara fans i ens dröm!

och igår fick jag höra en så underbar sak, din sång röst! helt sjukt, fick seriöst rysningar, trodde aldrig du kunde sjunga!! du är det absolut finaste jag vet!
perfekt utseende, perfekt kropp, en underbar personlighet och en sån ängla röst! tror inte det kan blir bättre!

asså jag älskar dig så otroligt mycket!
du är min drog som jah behöver för att leva!
du är det bästa som hänt mig!:') ♥


http://www.nattstad.se/ebbareslows


Likes

Comments

fan försökte göra så jag kunde stanna hemma, men nej mamma skriker mig i örat i runt 2 timmar så jag gav upp..

Likes

CommentsLikes

Comments

idag blir de ba att spela lol tror jag, finns inget annat att göra så aa :)Likes

Comments