Hi everyone!

jag fick en insident av att jag ville städa såhär nio på kvällen och under min städning hittade jag min lavalampa och jag satte i den och den funkar perfekt. så jag ska nog ta med den till min nya lägenhet som jag flyttar in i tillsammans med min brosa och jag är så taggad på det.

Och jag var hos min Kurre (kusin) ihelgen och då hjälpte jag henne färga håret till rött och när vi var klara så fanns det färg kvar i tuben så hon gjorde en röd dipdiy på min blonda dipdiy och jag blev super nöjd så jag ska nog färga hela håret i den färgen innan jag börjar skolan den 24 agusti.

Men god natt

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej

nu är jag på väg till iggesund med min mor, min far och min bror det ska bli så kul vi ska bo hos min gudmor i hennes sommar stuga med havs utsikt.
åå så ska vi bada och fiska och grilla det ska bli så härligt och så ska jag se ifall det finns några pokemons och fånga.

Dagens outfit
en keps från xxl
en orange crop top från Hm
et par marine blå byxor från ullared
vet dock inte vart skjortan kommer ifrån
men sist men inte minst ett par hängslen från kaphal

Likes

Comments

Hej!

Jag har bakat muffins som vi ska ha med till stranden men jag kommer inte smaka för jag vill inte bli större en vad jag redan är även kallar mäniskor mig "smal".
men åter till ämnet jag gjorde som sagt bara vanliga choklad muffins som min familj kommer få äta upp.

vi ska kanske till stranden idag också för jag har fått min familj att kanske åka men det är ju så varmt så vi kommer åka till en strand lite längre bort som inte är den vanliga men den stranden brukar vara smockfull när det är såna här varma dagar. jag hoppas stranden har en brygga som man kan hoppa från. och så ska jag sola och försöka bli brun men det kommer säkert sluta med att jag går i och badar igen för att det är för varmt.
hihi

Likes

Comments

Hej
Var ute på en underbar två timmars promenad i solskenet med två vänner igår det var jätte mysigt men man blev lite biten av dom små flugorna och myggen. men man klara sig ju. men vi kom in på en massa roliga och seriösa samtals ämnen. men när man gick i värmen så ville man bara att det skulle  låsa jems lite men nej då, då var det totalt vind stilla. och lika dant är det idag jag känner bara hjälp kan någon köra mig till stranden men man har bara brosarn hemma om han har inte körkort och min moped har ingen bensin och cyckla vill man inte  heller göra för dels är det varmt och så är det flera kilometer ditt. jag må gilla tränining men att cykla så långt i denna värme orkar jag inte men jag kommer göra min victoria secret workout ikväll så det kommer lösa sig.😊

Likes

Comments