Header

Hej

Idag unnar jag mig med att baka bröd ! Man måste unna sig någon gång !

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu sitter jag här med min Älskling och kollar på idol. Har lyxat till det med en paj. Det kommer inte hända något mer ikväll , för här har vi parkerat oss!

Likes

Comments

Likes

Comments

Morgon

Börjar dagen tidigt på gymmet ! Kör lite lätta styrkevändningar blir nog lite rygg och biceps efter. Idag är det oklart hur dagen kommer bli , men det kommer iaf bli ett besök hos min mor och far.

Vi hörs mer sen haj !

Likes

Comments

Likes

Comments


Då har man varit och tränat ! Har hunnit med att träna , plugga och äta brunch med flickvännen ! Nu bär det av att ta en promenad!

Ha en bra fredag !!

Likes

Comments

Då har man firat kanelbullens dag! Blev inte så mycket fokus på kanelbulle , blev mer fokus på att vara med på föräldrakurs.
Nu blir det att njuta av kvällen med min älskling innan det är dags att lägga sig !

Imorgon är en annan dag !

/ Shme

Likes

Comments

När man kommer hem och min bättre halva har gjort kärleksmums. Inte ofta man fikar efter jobbet men idag var det perfekt då vädret inte var allt för bra !

Nu blir det att mysa framför tv:n och njuta av mitt kaffe , kärleksmums och mitt underbara sällskap❤️

/Shme

Likes

Comments

Nu är det dags att ta mig hem! Jag tycker om att åka buss , man behöver inte tänka så mycket. Allt handlar om att hitta till rätt buss och vart man ska stiga av. Visst det är segt när man har bråttom , men om man har tid , då kan man drömma sig bort med en poddcast i öronen. Mitt val blev Sigge och Alex. Perfekt under dessa tider då det regnar!

Haj på er!

Likes

Comments

Då sitter man här och äter sin mat och inväntar nästa lektion !

Likes

Comments