Header

Som jag sagt innan så avslutar jag nu bloggen här på nattstad och beger mig till Moore.se Där kommer jag fortsätta att berätta om min vardag osv men även annat nytt. Detta är en chans jag kände att jag inte kunna säga nej till.

Min nya blogg hittar ni här

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Japp ni läste rätt. Jag är från och med idag ambassadör för Moore of Sweden. En total lycka för mig då jag sedan länge har Bingo Rimér som en stor förebild. Jag kommer därför att sluta blogga här och istället blogga på moore.se 
För att komma direkt till min blogg så är adressen www.moore.se/ystad
Hoppas ni följer med dit och jag lovar massa balla inlägg

Likes

Comments

Jag är på G med en ny utmaning,ett nytt projekt. Har aldrig sysslat med detta innan på detta sättet men som jag längtar. Jag kan inte säga något än men jag lovar att berätta så fort jag vet att jag kan. Kan säga så mycket som att jag kommit närmare en av mina stora drömmar. Nog om det!

Idag är det tisdag och inte direkt något roligt väder heller. Vet faktiskt inte riktigt vad jag ska göra, men jag hittar väl på något. Imorgon ska jag fotas för tidningen igen,denna gången är det hösttema och där finns ju hur mycket kläder som helst till denna årstiden.

Likes

Comments

Go förmiddag! Sitter och äter sen frukost och kollar på How i met your mother.. Älskar den serien =) Idag är det tråkväder med regn i luften,det är nu den tråkiga hösten kommer..Det är typ 13 grader blåser kallt och regnar.Det finns dock en tid under hösten som är mysig och det är i November. Då är det mörkt regnar inte så mycket och det är mycket ljus tända. Nog om det! Jag har en fundering som jag gärna vill ha svar på. 

Ni vet skivat bröd som man köper i butiken? Tex Skogaholms Limpa.. Varför gör man brödet så så att där är en skiva som är så liten att du varken kan bre den eller ens använda den till något vettigt alls? Kan någon snälla svara vad den ska va bra till?  Gör brödet lite stort överallt så får man ju mer ut av brödet...Dagens tips där dessutom =) 

Nä men snälla svara vad ni tror, jag har aldrig förstått det.


Bild från Google

Likes

Comments

Idag har jag gjort något och då inte bloggat om det heller..Tills nu då..
Anledningen är migrän..En fruktansvärd migrän..
Från att jag va 6 år så har jag haft migrän,som mest 1-2 ggr i veckan.
Skönt nog så växte jag ifrån det så nör jag va 14 hade jag typ aldrig migrän.
Men det kom npgon gång om året precis som nu..
Så nu va det tydligen dags,jag har varit sängliggande hela dagen..
Nu blir det bara att njuta av att det är över..
Hörs imorgon

  • 116 Readers

Likes

Comments

Skij med spänning...Speciellt när laget man håller på står dom segrare..
Nu är jag helt slut i kroppen,ligger och kollar på Beck - Okänd avsändare på sjuan.
Har sett den ett 20 tal gånger men fortfarande lika bra =)
Imorgon byter jag sport och fotar handboll..

Hörs och ses

Gammal bild

  • 118 Readers

Likes

Comments

En polare till mig driver sedan ett tag tillbaka en webbshop med klockor smycken armband med mera. Han startade lugnt och tog tid på sig och har nu vad jag tycker en av de snyggaste webbshopparna jag varit inne på. Stilrent elegant och enkelt.. Detta gör att man lätt köper online istället för att masa sig iväg ner på stan. 

Kolla in sidan..Klicka här för att komma till Nicestyle.se


Dagens outfitLikes

Comments

Fredag igen! Veckan går ju sjukt snabbt..Började dagen med macka och tee och nu ska jag ta tag i projekten. Det är mycket man ska göra men det ser man inte när man kommer på att man vill göra det.

Fick ett trevligt samtal härom dagen och det blir ett ny plåtning med Handla i Ystad på onsdag. Nu är det höst tema så det ska verkligen bli spännande att se vad jag ska ha på mig för kläder. Tidigare har vi gjort plåtningar med tränings tema och sommar tema. Bilder finns här på bloggen i äldre inlägg. 

Men först ska jag stå bakom kameran, ikväll ska jag fota innebandy igen. Det är faktiskt en väldigt rolig sport att fotografera. Imorgon är det mer sportfotografering men då handboll.

Now

Then

Forever


Likes

Comments

Antingen så hastade jag eller så är jag bara inte vän med kameran idag.Men här iallafall bilden på middan. 

Kameran som jag typ alltid har med mig och kommer använda till bloggen är en Canon Ixus 132

(Bild hämtad från Google) 

Likes

Comments

Ibland gör jag några av mina absolut favoriträtter..Som denna Kycklinggryta med svamp. Barnsligt enkelt och underbart gott! Ni får ursäkta mitt spill men det blir så när kocken inom mig tar över..Lagar mat till musik och lever mig verkligen in i matlagningen haha..Till grytan har jag bandpasta.. Lägger upp en bild på slutresultatet senare 

Likes

Comments