Header

Innehåller adlinks/reklam

vibrator HÄR // 50 shades vibrator HÄR // Lelo HÄR


Som ni såg i min video så har jag fått hem dessa badboysen! Hotta till det med er partner eller unna dig själv något! Ni kommer direkt till paloras hemsida HÄR och glöm inte av att ni får 25% rabatt med RIBECKA. <3 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Det känns ganska sjukt att jag nu äger en dildo för nästan 2000kr! Denna hittar du HÄR . Det är seriöst den finaste dildon jag sett i mitt liv! Den stimulerar både g-punkten och klitoris och garanterar en orgasm. Jag kommer aldrig igen va med en kille haha! Den är så fin med så du kan typ ha med den i väskan till krogen och garanterat ha det bästa hemsläpet i ditt liv varje helg hahhaha. Hos palora hittar du allt du någonsin drömmer om till sängkammaren. Liva upp sexlivet med din partner eller unna dig själv något fint! Och vet ni vad jag kom på?? Man kan ju hitta världens bästa julklapp där! Hur kul att ge bort något sånt! Och det bästa av allt är att du får 25% på ALLT med koden RIBECKA. 

Happy shopping <3


Likes

Comments

​inlägget innehåller adlinks

Skor HÄR // jeans HÄR // jacka HÄR // Brillor HÄR // topp bikbok

Likes

Comments

(Inlägget innehåller adlinks)


Jag älskar mitt nya mobilskal och "plånbok"! För det första hur perfekt på krogen? Man kan enkelt ha koll på alla kort, ID och telefonen! Sen är det en super smidig magnet som gör att telefonen fastnar i skalet när man lägger i den! Så smidigt!

Ni hittar produkterna och massa annat fint HÄR och med koden AW20 får ni 20% rabatt fram till 20 november!

Likes

Comments


Jag har fått så många kommentarer och frågor om mig och sebbe. Det är så mycket enklare att förklara allt via en video istället för text så nu berättar jag allt på min youtube kanal. Ni kan prenumerera HÄR .


Likes

Comments

Inlägget innehåller adlinks

Emil kepsen hittar ni HÄR och jackan hittar ni HÄR. Nu får ni 20% om ni skriver in "ribecka20" i kassan!Nu sitter jag på bussen mot Sverige igen! Jag har vart i Oslo för att lämna nycklarna till lägenheten. Det känns så skönt att vara klar med allt och jag känner mig så fri! Jag lämnade nycklarna igår så inatt sov jag hemma hos Clara. Det har vart så underbart att hänga med henne igen. Jag vet seriöst inte hur jag skulle kunna leva utan henne! Vanligtvis så ses vi varje dag och nu var det allt för längesen vi sågs.


I morse var jag på banken med min hyresvärd för att få tillbaka min deposition och efter det har jag och Clara gått på stan och käkat på akerbrygge. Hur mysig dag som helst!


Likes

Comments

Jag är alltid så extremt rastlös när jag åker buss så jag bestämde mig för att öppna min snap och köra en Q/A här på bloggen. Sist jag la upp "öppen snap" på min mystory fick jag över 100 snaps på 15 minuter och det fick jag idag med! Tack för alla frågor <3 jag kommer dela upp inlägget i två delar så hälften av frågorna svarar jag på nu och resten kommer upp senare.

För er som inte följer mig på snap heter jag ribecka där!Fick ni använda era mobiltelefoner inne i huset?

Dom tog våra mobiler redan i Sverige innan vi flög till Mauritius. Vi fick ett sista samtal till våra närmsta då vi fick reda på vilket land vi skulle till för det fick vi inte veta tills typ dagen innan vårt flyg gick! Många har sett i programmet att vi går runt och fotar med en iPhone och det var alltså ingen deltagares utan det var en iPhone som produktionen skickade in så vi kunde få ta lite bilder med. Vi försökte gå in på internet med den tro mig haha men det gick inte. Så jag var utan min mobil i nästan 7 veckor! Folk trodde jag hade blivit kidnappad typ haha!


Dessa är tagna med den iPhone!


Vad är det sämsta med ex on the beach?

Det sämsta med ex on the beach att dom har friheten att klippa ihop programmet precis hur dom vill. Som exempel när dom klippte ihop det så det såg ut som jag hade sex med Rasmus K utan att vi hade det. Sen är det väldigt påfrestande att vara inlåst i ett hus med samma människor så länge och allt drama som var varje kväll.


Vad är det bästa med ex on the beach?

Det är så extremt mycket bra jag fått ut av eotb! Jag har blivit en starkare människa och lärt mig mycket om mig själv. Det var en upplevelse jag aldrig komma att glömma! Livet efter programmet är sjukt kul, människor kommer fram till en på gatan, man får fina meddelanden skickat till sig varje dag och man får sjukt kul uppdrag och samarbeten som jag aldrig skulle ha fått annars.


Skulle du kunna vara med i ex on the beach eller paradise hotel igen?

Detta var det extremt många som frågade och det är ett solklart JA! Att vara med i tv var så extremt kul och jag är långt ifrån klar med att göra tv!Blev ni tillsagda inne i huset, manus och sånt? Eller fick ni göra som ni ville?

Vi fick göra och tycka precis som vi ville! Den ända gången dom la sig i var om det blev för hetsiga diskussioner eller om dom trodde att det skulle bli slagsmål typ.


Är det något du ångrar från ex on the beach?

Jag är en person som aldrig ser bakåt, jag ångrar ingenting jag gjort i mitt liv. Alla mina val har gjort mig till den jag är idag! Så nej jag ångrar ingenting.


Vem av killarna tycker du var snyggast i eotb?

Haha det är ganska kul faktiskt. Jag tycker att alla ser sjukt bra ut annars hade dom inte fått vara med. Men ingen där inne var helt min smak förutom en! En av kamera männen, micke! Haha han var sjukt snygg!


Vad skulle du säga är din bästa egenskap?

Hmm svårt har ju så många haha nejdå! Jag skulle nog säga att jag är extremt social och har väldigt lätt för att prata med folk/föra ett samtal!När fick du mens?

Helt ärligt så kommer jag inte helt ihåg hur gammal jag var! Jag kommer ihåg att jag inte var först i alla fall för jag minns hur mina kompisar pratade om det och jag hade inte fått den än! Jag tror jag var runt 14!


När förlorade du oskulden?

Jag minns faktiskt inte helt detta heller! Det jag minns var att jag hade sex för första gången bara för att ha det. Det var någon konstig status då, det var coolt att inte vara oskuld. Min första gång var absolut inte bra i alla fall och jag hoppas verkligen ni väntar tills ni har en pojkvän ni verkligen tycker om och är trygga med! Det är inte coolt att ha förlora oskulden, jag tycker tvär om och jag önskar jag kunde hälsa mig själv det när jag va ung haha. Tror jag var runt 15-16!


Spelar det någon roll vilken kroppsform en kille har för att bli ihop med dig?

Detta kommer låta så cheesy haha men nej jag går mycket på insida! Jag skulle aldrig kunna vara tillsammans med en kille som har skit snygg kropp men dålig personlighet. Då är jag mycket hellre tillsammans med någon som har bra personlighet och inte perfekt kropp. Sen så måste jag självklart känna attraktion och tycka personen ser bra ut!


Likes

Comments

Postad i: NEW IN, OUTFITS

Emil keps HÄR - stickad tröja HÄR

idag spelade jag in den jobbigaste youtube videon jag ever gjort! Jag ska redigera den och ladda upp den så fort som möjligt. Det kommer nog komma som en chock för många. För er som inte prenumererar, gör det här. Ett av paketen jag hämtade ut igår var från jfr.se. Jag är förälskad i min nya Emil keps! Den är så rätt i tiden, formen är perfekt och jag älskar knapparna på sidan! Och den stickade tröjan är så höstig och mysig! Den finns i 4 olika färger. Jag fick lite andra kul grejer också men de kommer jag visa upp senare!

Ni kan använda "ribecka20" för 20% rabatt på allt i butiken som inte är på rea <3

Inlägget innehåller adlinks

Likes

Comments

Instagram@rribecka