Header


Jag har blivit vit-hårig igen 😍 det är inte världens bästa bilder ville bara visa er lite fort. Jag kommer lägga upp tydligare bilder senare men nu sitter jag och myser med Olivia, Hanna och Felicia så jag orkade inte blåsa platta och ordna med det ikväll. Det är faktisk skönt att vara tillbaka i Kinna. Jag är så sällan hemma hos mamma och pappa men så fort jag kommer tillbaka känns det som det vore igår man gick i gymnasiet.

Jag och Isabel har bokat biljett tillbaka till Rhodos! Vi åker på måndagkväll så jag hinner fira midsommar, fixa håret, spray-tan och fransar innan vi åker ner. På något sätt lyckas man bli så ofräsch där nere. Tror det beror på att standarden inte är det samma på boende plus att man festar 24/7. Ska bli kul att komma ner och träffa alla ex on the beachare! Antonija, Jack, Wilma, Elin, Robin och William är där nu och Johannes kommer senare! Wiho

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Jag har inte vart en offentligperson så länge och jag tycker det är svårt att veta hur mycket av mitt privatliv jag vill dela med mig av och inte. Jag känner många andra som gått ut i media med sina förhållanden och sedan mått piss när det tagit slut på grund av att alla lägger sig i. Och att folk lägger sig i måste man tåla eftersom man själv valt att göra det offentligt.

Det har gått mycket rykten det senaste att jag dejtar någon nu det senaste och det är sant. Att det är en annan svensk TV-profil är också sant. Men precis vem det är är jag inte redo att dela med mig av helt än. Det är fortfarande helt nytt mellan oss och jag vill inte gå ut i media innan jag vet att det är 100% seriöst och att det kommer hålla. Min plan var verkligen inte att träffa någon, ni som läst min blogg vet att jag nyligen la upp ett inlägg om hur mycket jag älskar att vara singel haha. Så detta är jätte spännande, läskigt och kul på samma gång! Just nu är mitt huvud fyllt med tankar så ni får hålla ut lite till innan jag släpper bomben vem han är <3

Likes

Comments

Jag har vart mycket fram och tillbaka det senaste med min lägenhet. Det är egentligen allt för hög hyra och jag har börjat tycka det är ensamt att bo helt själv. Även om jag har puck <3. Ni vet hur man börjar kolla på lägenheter, sen hus, sen inspo på hur ens framtida toalett ska se ut haha. Jag gled in på de jag saknar mest i min lägenhet som jag inte har idag, nämligen spisebord alltså ett matbord. Det känns så sjukt "hemma" att ett? Det kommer faktiskt vara ett av mina prios när jag flyttar!

Likes

Comments

Vi alla har hört talas om jojo-bantare som går ner massa i vikt och efter några veckor har dom gått upp mer än vad dom startade med. Typ så är jag med bloggen haha. Men denna gången har jag faktiskt tänkt igenom det mer och det är inte bara lathet. Jag har funderat länge på vad jag tycker är roligast och vad som ger mest både till er och mig. Jag har aldrig vart duktig på att skriva texter eller grammatik och jag har svårt att få fram mina tankar via text. Så jag har bestämt mig att satsa mer på youtube än blogg.

Jag känner att jag får fram mer av min personlighet på video och jag tycker det är mycket roligare! Jag kommer att uppdatera bloggen någon gång i veckan men inte varje dag som det var innan!

Jag hoppas ni vill följa min resa på youtube istället för här <3

Just nu håller jag på att packa väskan, jag och eirik ska nämligen till Rhodos 😍 och det ska självklart filmas ;)! Tänkte också visa er min senaste video som jag gjorde tillsammans med Elin. Glöm inte prenumerera!

Pussss!

Likes

Comments

Det är folk som frågat mig i flera veckor vart jag köpt min tröja och idag hittade jag den på rea dessutom 😍
Ni hittar den HÄR

Likes

Comments


Nu är den äntligen uppe! Sitter ni och tänker på en challenge ni vill jag gör? Kommentera!


Likes

Comments


Idag har jag vart och tatuerat mig. jag kommer inte avslöja vad än, det får ni se i min nya youtube som kommer ut i morgon! Jag har nämligen börjat med något nytt på min kanal, challeges! Så i morgon avslöjar jag både hårfärg och my new tattoo!


Likes

Comments


Idag fick jag tillbaka mitt halsont? HUR? Jag har vart sjuk nu i snart två veckor? Jag ska ge det i morgon också men är jag sjuk på måndag så kör jag till läkarn. Jag tror alltid att jag är mycket sjukare än vad jag är. Googlade liksom precis symtom till HIV haha. Jag kan vara lugn på den fronten. Glömmer aldrig den gången jag och Clara bodde ihop på frogner och hon lurade i mig att hon trodde jag hade HIV för att jag hade symtomen till en bakfylla. Jag fick rikspanik haha!

Eirik har vart hos mig nästan hela dagen och hjälpt mig filma. Jag är 50% klar med film/klippning till min nya youtube-film. Jag säger det varje gång men jag är helt seriös, detta är den bästa hittills! Jag har bland annat haft en live-sändning på instagram idag där mina följare fick rösta fram min nya hårfärg. Så just nu ligger jag i sängen med en crazy color och ingen vet vilken färg än. Ni får se det i mitt klipp i morgon, spännande va?

Förlåt att det aldrig kom upp något "tankar om kvällens avsnitt" i torsdags men jag var knappt med och hade inget speciellt att reflektera om.


Likes

Comments


Jag vaknade upp idag med världens resefeber! Tänk att sitta på en balkong nyduschad i bara handduk med en smirrnoff i handen och hög musik! Det är semester för mig konstigt nog haha. Jag och Eirik åker till Grekland 4-11 juni så jag behöver inte vänta så länge!

Nu ska jag fixa mig lite och sen ska jag börja spela in en helt sjukt kul youtube film till er, längtar tills jag får visat den!

Ha en super fin helg <3

Likes

Comments


Efter sushi, 100 youtube klipp, lite städning och en dusch senare börjar jag bli människa igen. Vi drack i 12 timmar igår och det känns i kroppen idag. Alla åkte runt 4 och sen har jag sovit tills nu. Ska strax ge mig ut i regnet med puck. Så fort jag får tag på bilderna från igår så ska jag visa hur jag såg ut och hur jag hade det!! Extremt lyckat var det i alla fall!

Om ni inte kollat in denna youtube-kanalen så måste ni det! Dom är så jävla roliga haha!


Likes

Comments

Instagram@rribecka

Facebook
Twitter
Snapchat
Youtube
Instagram
Blogkeen
Nouw