I förra inlägget skrev jag om hur Neah blev gravid igen och de väntade sitt femte barn, självklart blev det tvillingar denna gången, en pojke och en flicka som fick heta Benji och Arya. Än så länge vet jag inte om någon av dem fått rätt gener, är så svårt att se ögonfärgen när de bara är bebisar, men vi får helt enkelt vänta och se. :)

Bilden längst till vänster visar de nyfödda bebisarna, bilden i mitten visar det fjärde barnet Spencer som nu växt upp och blivit barn och bilden längst till höger visar den äldste sonen David som precis blivit tonåring. :)

Likes

Comments

Fjärde barnet som Neah födde blev en liten pojke som fick heta Spencer. Denna lille pöjk ärvde inga av PGC generna, men det var kanske tur det då denna generationen redan har två arvtagare.

Det var också dags för tvillingflickorna Emma och Elena att växa upp. Och för första gången kom jag faktiskt ihåg att ta bild när de blåste ut ljusen på tårtorna, yay! :) De två flickorna är nu barn och mamma Neah är gravid igen! :o :D Vi får se om den femte bebisen blir ytterligare en arvtagare eller inte. :)

Pappa Gabbe jobbar för fullt och syns inte till mycket i hemmet så barnen tas om hand av en barnvakt nästan konstant då mamma Neah verkligen inte gillar barn. Dock är Gabbe snart gammal nog för att gå i pension, då kanske han kan ta över mycket av ansvaret för barnen så de slipper anlita en barnvakt hela tiden. :)

Likes

Comments

Som jag nämnde i det senaste inlägget om PGC familjen Salvia så ville juh pappa Gabbe ha ett barn till efter David. De satte igång med myspys efter myspys och Neah blev väldigt snabbt gravid igen. Denna gången var det två tvillingflickor som fann vägen till ljuset. Flickorna döptes till Emma och Elena.

Barn växer fort och tydligen är Neah väldigt fruktsam, för redan när de två tvillingarna Emma och Elena blev småbarn så är hon gravid igen. Dessutom har David nu växt upp till barn och har börjat skolan. :)

Tycker det är så himla supergulligt att mina tvillingflickor automatiskt fick exakt samma kläder och frisyrer när de växte upp till småbarn. Man kan se en viss skillnad kring näsorna och munnarna, och på ögonfärgen såklart. Emma i bilden till vänster har blåa ögon och Elena i bilden till höger har de rätta generna för att bli en arvtagerska och föra PGC familjen vidare. Nu har vi alltså två simmar i denna första generationen som kan föra generna vidare, vi får allt se om de blir fler, Neah är juh redan gravid igen. Tusan också att hon inte gillar barn så pappa Gabbe får sköta det mesta med att ta hand om barnen medans mamma Neah målar sina målningar och försöker tjäna pengar. Dock jobbar Gabbe fortfarande inom sjukvården så ganska stor del av tiden på dagarna har barnen en barnvakt som tar hand om dem. :)

Likes

Comments

Är det tur eller är det bara tur? Lilla David fick rätt gener, alltså detta har aldrig hänt när jag spelat PGC tidigare. :D Den lille sötnosen fick en ny frisyr då det blåa håret är såå himla fint. Egentligen behöver Neah och Gabbe inte skaffa fler barn nu då PGC syftet är uppfyllt med David, men Gabbe vill otroligt gärna ha ett barn till och det hade juh inte varit fel att ge David ett syskon att leka med. :)

Likes

Comments

Det visade sig att det blev en bebis på första försöket, en liten pojke fann vägen till livet hos Neah och Gabbe Salvia. Denna lille pojke döptes till David. Ska bli spännande att se om lille David är en arvtagare till PGC generna eller inte. Det får visa sig med tiden, just nu blir det bebismys i familjen. :)

Likes

Comments

Så, nu när det äntligen fungerar att spela sims 3 igen på min dator så bestämde jag mig för att påbörja en ny Perfect Genetics Challenge. Jag valde att skapa en kvinnlig ungdomssim med blått hår och lila/rosa ögon. Hon fick namnet Neah Salvia och är alltså grundaren i min PGC familj. Egenskaperna hon fick automatiskt utlottade blev:
- Överkänslig
- Älskar Naturen
- Gillar inte barn
- Snobb
- Konstnärlig

Ganska snart efter att hon hade flyttat in i ett hus i Appaloosa Plains började hon träffa en townie vid namn Gabbe. Deras förhållande gick ganska hastigt och lustigt framåt. Gabbe jobbar inom sjukvården och Neah är egenföretagare inom konstnärsgrenen. Det var Neah som beslutade sig för att fria till Gabbe när det hettade till under en dejt.

Kort därefter hände det första myspyset, vi får allt se om det blir någon babylycka här eller inte. Annars får Neah och Gabbe bara fortsätta försöka. Dagen efter dejten med förlovningen och det första myspyset bjöd Neah över Gabbe igen, denna gången för att hålla ett litet privat bröllop på uppfarten.

Så, blir det någon babylycka på första försöket, och kommer bebisen i så fall ärva rätt egenskaper direkt? Vem vet, kanske blir det sådan tur. :)

Likes

Comments

Det här blir på sätt och vis en bildbombs-sammanställning av vårt odlingsprojekt som pågick under en stor del av 2016. I år blir det ännu mer odla av, men i år har vi planerat upp lite mer, förra året blev det mer spontant. Jag ville liksom testa att odla några tomater bara sen fick min sambo idéer och det hela spann vidare till en enda stor fantastisk galenskap. Det var ett jäkligt kul projekt att ha igång och pilla med. Nu ser jag fram emot att det börjar bli vår så att vi kan komma igång med årets odlingsprojekt. :)

Likes

Comments

Under de senaste dagarna har jag läst massvis med uppdateringar på facebook och instagram om att 2016 har varit det sämsta året någonsin. Men jag måste säga att jag håller inte alls med, för mig har det varit ett helt fantastiskt år. Jag blev sambo (flyttade ca. 30 mil norrut och bort från mitt barndomshem) och började på en ny utbildning, jag har lyckats med saker detta året som jag aldrig någonsin trodde skulle vara möjligt. Jag har utvecklats som person och vuxit något så otroligt mycket i mig själv att det är helt otroligt. Året har varit fyllt av utmaningar, skratt, kärlek, tårar och massvis med äventyr.

Så till alla de som tycker att 2016 varit det sämsta året någonsin, well tough luck men jag tror lite på att det är vad man gör det till. Visst man kan inte välja eller kontrollera allt som händer runtomkring en, men till en viss grad kan man välja vad man utsätter sig för och hur man reagerar på det. Så, nu önskar jag alla ett helt underbart 2017.

Några bilder som på sätt och vis sammanfattar 2016, (nej inga bilder på odlingsprojektet finns med då detta får ett helt eget dedikerat inlägg istället om någon dag eller två). :)

Likes

Comments

Det är ett tag sedan jag skrev nu, närmare bestämt inte sedan den 18 november. Vet inte riktigt varför jag inte skrivit, har väll bara inte haft lust, det har varit mycket i skolan nu på hösten bl.a. en väldigt tung mattekurs som jag ännu inte är helt färdig med. Och sen blev det jul och jag kände att jag bara behövde en ordentlig paus.

Jag och min sambo firade jul två gånger kan man väll säga, vi hade lite julbrunch med hans föräldrar och bror här hemma hos oss på förmiddagen sedan körde vi två ner till skåne och firade julafton hemma hos min familj. Det blev såklart en dansk julmiddag med riktigt god mat. Självklart lyckades jag utsätta mig för andra baciller nere i skåne och dragit på mig någon dum förkylning som ligger och bråkar i min kropp. Men men, som tur är har jag ingenting jag faktiskt måste hinna göra innan det nya året börjar så jag har ett par dagar till på mig att vila bort förkylningen.

Det var trots allt en helt underbar jul och min sambo skämde bort mig så otroligt mycket med julklapparna. Fick bl.a. nytt tangentbord, mus och headset till datorn, YAY! :D Dessutom fick jag en symaskin, men visst är det ett tecken på att man är vuxen, när man dessutom blir halvt överlycklig av att få en symaskin i julklapp? :D

Sambon fick också en hel hög julklappar men jag vill bara visa upp en, som jag gjorde åt honom. Det var en sista minuten julklapp då idén för den infann sig i mitt huvud i torsdags. På den nedersta bilden här i inlägget ser ni den tavlan som jag gjorde, själva motivet är gjort av pärlor. Är så otroligt nöjd med resultatet, särskilt när hela pärlplattan höll på att trilla sönder under processen. :)

Hoppas att alla ni där ute har haft en lika god jul som jag haft, och önskar gott nytt år och god fortsättning. :)

Likes

Comments

Nu har valpen åkt hem, han skötte sig otroligt bra och var så himla busig och gosig. Nu är det dags att spela lite sims innan det är dags för bio ikväll. Som utlovat har jag tagit en bild på huset som min simsfamilj flyttade till och har även fixat en familjebild av hela Leos familj samlad. Leo och Eleonora har 6 barn tillsammans och Eleonora blir snart åldring men bägge två har fått önskningar om att få ett barn till och Leo har fått önskningen att ha 10 barn totalt. Det blir lite svårt att skaffa 4 barn till innan Eleonora blir åldring då Leo är varulv och lever längre än en vanlig sim, så han är fortfarande bara ungdom. xD Men Leo vill ha fler barn så han får kanske ta och gifta om sig när Eleonora gått bort, om han inte hinner bli åldring innan dess. Men för att de överhuvudtaget ska kunna skaffa barn behöver några av de nuvarande barnen växa upp och flytta hemifrån, men det lär dröja ett tag till.

Likes

Comments