Header

Blev lite kär i denna kombo. Hittade plaggen från Mangos hemsida. Så sugen på att klicka hem dem, men tror att jag måste låta bli. Nog för att jag redan äger ungefär likadana plagg, haha.

Men en outfit för lite vårigare dagar kanske? Fungerar ju nog absolut under vintern också, med tjocka tights och en varm kappa. Men kan se mig ha det här på mig utan en jacka och utan några tights. Åh längtar till varmare dagar!

Likes

Comments

Hej på er! Jestas så det har varit vindigt idag... Just denna dagen då jag inte tog på mig halsduken, haha, tänkte att jag skulle klara mig med min tjocka och sköna turtleneck tröja, men nej. Dessutom åkte vi med buss/spårvagn till dagens inspelningar, vilket ju betyder att vi även måste gå en bit... Tror att vi alla frös, förutom Elis som hade sin gosiga Canada Goose rock på sig hah. Jag och Christina gick som isbitar och hade lust att fälla några tårar, hups. Men som tur gick inspelningarna bra! Och nog skrattade vi också, så helt kul dag.

Efter skolan åkte jag till, surprise surprise, Kanniston leipomo. Men åh vad härligt det var att sätta sig här inne och ta en varm kakao! Med iskalla och knallröda händer sörplade jag i mig kakaon, medan jag fixade på skolprojekt.

Hade inspelningar igår och idag, och så filmar vi imorgon också. Sen borde vi slänga in en inspelningsdag till för mitt projekt. Linus från klassen får allting editerad, vilket är skönt. Efter det är det lite animering, finslipning osv. Kanske jag till och med överlever den här perioden?

Likes

Comments

Några gamla godingar som jag börjat lyssna på igen. Hade en stund då jag inte lyssnade så aktivt på musik, vilket är väldigt onaturligt för mig. Det var typ innan jag träffade Zache, som musiken fick bli på paus. Men Zache har hörlurar på sig 24/7 typ, så det fastnade igen haha! Och nu när vi bor tillsammans så har vi musik på för det mesta.

Jag har loggat in på mitt konto på hans dator, då den är oftast kopplad till högtalarna. Så han måste börja följa sig själv via min spotify för att få lyssna på sina listor hemma också haha whoops!

Likes

Comments

Yup, jag blev addicted haha! Älskar tatueringar, men för mig är det ännu vid det här skedet jätte viktigt att tateringarna har en mening. Jag vill se på tatueringen och älska den! Har redan några nya planerade.

För tillfället har jag två, eller 21, beror på hur man vill se på saken haha! Har rosen och text med symbolfont. Varje symbol är en blomma. Har tänkt på att skaffa en sleeve på den armen symbolfonten är på. Sådant tar lång tid, men har stora planer!

Likes

Comments

Tycker massor om denna look! Beställde klänningen från Nelly. Kände mig lite osäker i den först, eftersom armarna alltid har varit en lite jobbig del för mig. Dessutom var ju hela min rygg bar, så jag tyckte det kändes lite udda. Men blev nog bekväm i den efter ett par glas haha och tycker nog om den massormassor!

Synns inte sååå bra på dessa bilder, men hade glittrig eyeliner också! Körde ljusrött, lite svart i mitten av ögonlocket och sedan basic eyeliner med glitter på! Sen satte jag in några lösögonfransar. Blev faktiskt nöjd med sminket!

Ser ni klockan jag har på mig? Min samma gamla DW, som jag haft sen hösten, men kära Zacharias köpte ett vitt armband till det! Det var en av mina favorita julklappar i år <3

Likes

Comments