Jag har skrattat, solat, badat, druckit för mycket vin på den franska rivieran,
fått nya vänner, umgåtts med nära och kära, festat, känt mig älskad, älskat och mycket mera.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ja, var ska vi börja? Kanske vid alla de kvällar som stressen tog över och jag satt på soffan med gråten i halsen? Eller vid alla de gånger jag skrikit och skällt bara för att jag själv varit så borta?
Under mina tre år i Prakticum hände en hel jävla del. Tro mig när jag säger att det var en berg och dalbana hela resan. En bråkdel av det berodde på skolan egentligen. Mitt privatliv drabbades av många oväntade svängningar. Flera positiva men gud så många negativa...
Sista året mådde privatlivet bra, skollivet sämre... Det blev en hel del stress med skola och jobb. Var helt slut, helt utbränd. Ändå orkade min otroligt kära sambo stå vid min sida varje gång. Varje gång! Till och med alla de gånger jag skyllt på honom om exakt allting som inte överhuvudtaget var hans fel. Tror vi båda var lika lyckliga när jag äntligen fick dra hatten på mig. En av de bästa stunderna jag har upplevt. Dessutom fick jag dela den med honom <3
Jag har fått kämpa igenom jobbiga kvällar då det känns som att allting rasar ihop. Har haft lust att ge upp. Men som tur, har jag inte varit ensam. Den här otroliga killen slutade aldrig tro på mig, inte ens då när jag slutade tro på mig själv. Och det är jag helt ofattbart tacksam över <3

Likes

Comments

Två av mina favorit skönhetsprodukter just nu är absolut dessa! Ansiktsmasken testade jag för första gången vid julen, då jag fick en i gåva av Linnea. Efter det har jag använt den en massa och hamnade först nu köpa en ny burk!
Älskar hur huden känns efter användning! Clay masks lär vara väldigt bra för oljig hud, vilket jag har. Efter att jag använt denna så har jag märkt att jag inte blir glansig lika lätt och sminken varar längre. Märker genast på huden om jag inte använt masken på ett tag.
BB-krämen köpte jag förra söndagen, så har inte haft den i bruk lika länge, men de gånger jag har använt den har den faktiskt imponerat! Den har alltså ingen direkt färg utan lämpar sig enligt ens egna hudton, vilket fungerar väldigt bra! Dessutom color correctar den helt otroligt bra. Så har den SPF i sig, vilket är perfekt för sommaren och resor.
Rekommenderar båda starkt!

Likes

Comments

Hello guyss! Försvann för ett par veckor igen. Hade lite fullt upp med att få allt fixat innan jag skulle bli examinerad (!!) så bloggen fick hållas lite tyst... En hel del har alltså hänt under tiden jag inte har bloggat.
För det första så blev jag KLAR från skolan?! Kan inte helt begripa det ännu heller haha. Fick äntligen dra hatten på huvudet, fyfan vad härligt! Kommer att publicera bilder från det i ett annat inlägg, borde ta och editera dem... Festade hela avslultnings helgen och hade det så otroligt kul!

Just nu sitter jag ensam hemma bredvid en gigantisk hög av kläder som borde vikas. Back to reality liksom haha! Nå som tur varar inte detta alldeles för länge, eftersom jag åker till Frankrike på tisdagen! Zacharias och Nicole är redan där, där av är jag ensam hemma den här veckan. Jag måste jobba lite, så kunde inte ta en lika lång resa. Men gud vad härligt det ska bli att få vara i värmen igen! Men tänker inte spåra ut lika hårt som på Puerto Rico resan hahah, det här får bli lite lugnare. Men vi ska nog rocka loss hela veckan, bara med lite vett i skallen haha!

Likes

Comments

Hej på er fina! Det var några dagar sedan jag senast bloggade. Har haft ganska fullt upp med allt möjligt smått, som måste fixas innan jag blir utexaminerad. Kan inte förstå att det är endast ett par veckor kvar...
På måndagen var jag och Zacharias en "sväng" till Ikea. Snurrade runt i ungefär 3,5h haha! Men fick med en hel del nytt och nu är jag äntligen nöjd med lägenheten. Eller ja, så nöjd man kan blir tror jag. Har nog ännu tomma vita väggar, som skall fyllas med något.

Tisdagen tillbringades i skolan och sedan på jobb, så inget intressant där. Men onsdagen däremot, det var en relativt spännande dag! Både jag och Zache skulle till Arcada för att skriva del 1 a deras inträdesprov för Mediekultur. Zache inriktar sig till Online Media medan jag håller mig till kära Manus&Regi! Skrev på en essä i 3h, sedan var det lunch. Efter lunchen skrev vi 45min på en reflektion över våra förhandsuppgifter.
Onsdagkväll fick vi veta ifall vi kom vidare till del 2... Gjorde vi det? JA! Båda två! Så på torsdagen skulle båda på intervju. Hade dessutom tur med att vi hade intervjuerna samtidigt! Har ju olika läraren så därför var det möjligt haha.
Nu måste vi vänta tills 30.6 för att få veta ifall vi kommit in eller inte.

Idag har jag typ ledigt från skolan. Inget jobb heller! Skall springa och fixa lite ärenden på eftermiddagen och på kvällen firar vi Zaches pappa som fyller år idag!
Vädret är äntligen på vår sida och termometern visar närmare 20 grader. Nu känns allting bra <3

Likes

Comments