Header

Det var ett tag sen senast huh? Hur mår ni? Jag mår bättre! Slutarbetet är finally över och sista praktiken har kickat igång. Har inte sysslat med så mycket, främst tagit det lugnt och skrattat.

Tre första bilderna är såklart från helgen. Denna vecka har vi startat lite hälsosammare. Har äntligen börjat ta tag i träningen. Lusten att träna är tillbaka, vilket för mig är det viktigaste. Antagligen är det på grund av att de största stressfaktorerna i livet har tystnat. Då menar jag slutarbetet... Har varit på allmänt bättre humör nu de senaste dagarna. Dels för att solen har varit framme, dels för mina underbara nära och kära, dels för träningen och dels för att jag får sova längre än till 5:45.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Två par jeans som jag tycker är jätte snygga! Speciellt mom jeansen till höger. Åh så jag vill ha dem! Har ett par mom jeans i en ljusare färg. Men det vore kul att ha sådana i just denna färg eller i svart. Båda kommer från Mango.

Tycker att mom jeans är lite tuffa och snygga med många outfits! På sommaren använde jag mina mom jeans hela tiden. Men modellen på dem är cropped, så de är korta vid buntarna... Det passar inte så bra med mega kall blåst dag in och dag ut. Har tänkt på att ha ett par svarta tunna tights under, men vet inte om jag tycker om hur det ser ut... Måste klura ut det haha! Men som tur är vi hela tiden på väg mot varmare tider. Sakta men säkert... (eller långsamt men sakta..? haha hej zache)

Likes

Comments

Blev lite kär i denna kombo. Hittade plaggen från Mangos hemsida. Så sugen på att klicka hem dem, men tror att jag måste låta bli. Nog för att jag redan äger ungefär likadana plagg, haha.

Men en outfit för lite vårigare dagar kanske? Fungerar ju nog absolut under vintern också, med tjocka tights och en varm kappa. Men kan se mig ha det här på mig utan en jacka och utan några tights. Åh längtar till varmare dagar!

Likes

Comments

Hej på er! Jestas så det har varit vindigt idag... Just denna dagen då jag inte tog på mig halsduken, haha, tänkte att jag skulle klara mig med min tjocka och sköna turtleneck tröja, men nej. Dessutom åkte vi med buss/spårvagn till dagens inspelningar, vilket ju betyder att vi även måste gå en bit... Tror att vi alla frös, förutom Elis som hade sin gosiga Canada Goose rock på sig hah. Jag och Christina gick som isbitar och hade lust att fälla några tårar, hups. Men som tur gick inspelningarna bra! Och nog skrattade vi också, så helt kul dag.

Efter skolan åkte jag till, surprise surprise, Kanniston leipomo. Men åh vad härligt det var att sätta sig här inne och ta en varm kakao! Med iskalla och knallröda händer sörplade jag i mig kakaon, medan jag fixade på skolprojekt.

Hade inspelningar igår och idag, och så filmar vi imorgon också. Sen borde vi slänga in en inspelningsdag till för mitt projekt. Linus från klassen får allting editerad, vilket är skönt. Efter det är det lite animering, finslipning osv. Kanske jag till och med överlever den här perioden?

Likes

Comments

Några gamla godingar som jag börjat lyssna på igen. Hade en stund då jag inte lyssnade så aktivt på musik, vilket är väldigt onaturligt för mig. Det var typ innan jag träffade Zache, som musiken fick bli på paus. Men Zache har hörlurar på sig 24/7 typ, så det fastnade igen haha! Och nu när vi bor tillsammans så har vi musik på för det mesta.

Jag har loggat in på mitt konto på hans dator, då den är oftast kopplad till högtalarna. Så han måste börja följa sig själv via min spotify för att få lyssna på sina listor hemma också haha whoops!

Likes

Comments