Hej på er fina! Det var några dagar sedan jag senast bloggade. Har haft ganska fullt upp med allt möjligt smått, som måste fixas innan jag blir utexaminerad. Kan inte förstå att det är endast ett par veckor kvar...
På måndagen var jag och Zacharias en "sväng" till Ikea. Snurrade runt i ungefär 3,5h haha! Men fick med en hel del nytt och nu är jag äntligen nöjd med lägenheten. Eller ja, så nöjd man kan blir tror jag. Har nog ännu tomma vita väggar, som skall fyllas med något.

Tisdagen tillbringades i skolan och sedan på jobb, så inget intressant där. Men onsdagen däremot, det var en relativt spännande dag! Både jag och Zache skulle till Arcada för att skriva del 1 a deras inträdesprov för Mediekultur. Zache inriktar sig till Online Media medan jag håller mig till kära Manus&Regi! Skrev på en essä i 3h, sedan var det lunch. Efter lunchen skrev vi 45min på en reflektion över våra förhandsuppgifter.
Onsdagkväll fick vi veta ifall vi kom vidare till del 2... Gjorde vi det? JA! Båda två! Så på torsdagen skulle båda på intervju. Hade dessutom tur med att vi hade intervjuerna samtidigt! Har ju olika läraren så därför var det möjligt haha.
Nu måste vi vänta tills 30.6 för att få veta ifall vi kommit in eller inte.

Idag har jag typ ledigt från skolan. Inget jobb heller! Skall springa och fixa lite ärenden på eftermiddagen och på kvällen firar vi Zaches pappa som fyller år idag!
Vädret är äntligen på vår sida och termometern visar närmare 20 grader. Nu känns allting bra <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Två nsyggingar från H&M! Båda är på REA just nu och blev kär i dem!
Råkade kanske klicka hem den vänstra, hehe hups. Tror den blir så fint med vita jeans!! Dessutom har jag ett par shorts med nitar, som rocken kommer att se så tuff ut med. Längtar till sådant väder!!

Likes

Comments

Vi red på kameler! Hahah hur random? Vet inte ännu heller om jag tycker att det är jätte coolt eller jätte hemskt. Jag och Linnea satte där och grubblade över det medan vi red. Kamelerna mådde nog bra, det såg man. Men man kunde inte annat än tycka synd om dem då vi gick i en lång kö med alla kameler fast i varandra. Kändes fel... Men männen som ledde kamelerna verkade ta väl hand om dem, vilket var skönt att se!

En varm och fin dag bestämde vi oss för Paddle Surfing!!! Det var hur jävla kul som helst! Nog för att båda mådde lite sådär... Rekommenderar ej att paddle surfa i en tre graders bakis haha. Inte i alla fall om stället ni surfar på har relativt stora vågor och mycket trafik. Guppandet fick magen att kännas lite svag, kan man väll säga haha.
Men vi njöt för fullt och båda tyckte det var en väldigt härlig upplevelse! Kommer nog verkligen göra det om någongång någonstans!

Likes

Comments

Klickade hem två grejjs från cocopanda typ en vecka sen. Idag plockade jag upp paketet från posten och är kääääär i produkterna! Eller ja, vad jag har sätt och lite testat på handen haha!
Ögonskuggorna kommer till stor nytta då jag för det mesta använder bruna toner på ögonen. Tycker att brunt framhäver mina blåa ögon snyggt.

Leveransen var faktiskt snabbare än vad jag hade förväntat mig. Var beredd att vänta typ tre veckor haha. Men fick paketet ganska så snabbt. Snabbare än mitt H&M paket, som jag beställde innan cocopanda beställningen... Hoppas på att H&M paketet kommer snart! Har beställt en del inredningsprylar från HOME avdelningen. Skall på måndag shoppa i IKEA tillsammans med Zacharias, så vore kul ifall paketet skulle komma då!

Likes

Comments