View tracker

Grattis Finland 99 år!

Idag har vi firat självständighet med pepparkakor, glögg och mys! Zache åkte iväg till en studentmottagning, men fick sällskap av kära Linnea.

Tyvärr äger jag ingen kavel, så vi fick improvisera lite hahah! Drack lite glögg medan vi bakade, sååå mysigt.

Annars också härligt att umgås med Linnea! Skönt att få tala om allt och inget.

Nu sitter jag och katten framför datorerna. Kollar på slottsbalen och dricker glögg. Snart måste jag börja fixa på skoluppgifter... Men vill ta det lugnt ännu en stund. Linnea åkte nyss hem och Zache har inte än kommit hem... Men tände ljus och är under en stor hög myskläder och filtar haha, så får ha lite ensam hemma mys heh.

Hoppas ni har det fint! Och än en gång, hyvää itsenäisyyspäivää! xo Ria

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Har en ovanligt skön måndag bakom mig, vilket betyder - ingen skola haha! Dock var jag på jobb på Parad idag. Roligt som vanligt! Dessutom var det "publikens program", så tittarna hade fått välja vilka som var gäster. Såna avsnitt blir alltid kul haha.

Tänkte göra ett "bilder från senaste dagarna" inlägg imorgon, så då får ni se mera vad jag hållit på med på helgen och så.

Nu har Zache fixat fram middag på bordet. Är ganska så hungrig så tänker ta och äta nu, medan vi kollar på Sons så som alltid haha! Efter det får det bli en Pirates of the Caribbean film med mysgodis.

Ha en skön kväll! puss, Ria

Likes

Comments

View tracker

Ugh, vad länge sen det var jag bloggade senast... Märkte inte ens att det gått så länge haha, ojdå. Än en gång skall jag säga; har en massa på gång just nu. Slutprojekten i skolan har kickat i gång, jobbar flitigt som vanligt och försöker hålla igång ett socialt liv. Som tur bor jag med min kärlek, så behöver inte "oroa" mig över att försöka hela tiden hitta tid då vi båda kan ses. Nu får jag somna och vakna bredvid honom varje dag, och ibland är det det ända som behövs <3

Har ganska många roller i slutprojekt grejjen. Kan berätta mera om det en annan gång. Klockan visar läggdags igen... Hur går dagarna såhär otroligt snabbt? Hinner inte med! Som tur blir det ett förlängt veckoslut från skolan. Finlands självständighetsdag tar plats nästa veckas tisdag, så måndagen är också ledig. Dessutom fyller kära mamsen år på söndagen, det skall vi fira med en mysig brunch <3

Likes

Comments

Så kär i denna tröja! Har två av den, i andra färger nog haha. Har denna och en i blått. Så otroligt sköna! Ni hittar dem i BikBok för typ 35€.

Lite udda färg haha, men tycker den är jätte intressant. Äger inget annat i en liknande färg, så det är ju lite kul. Tycker det blev ganska bra med denna parad med "glansiga" jeans!

Likes

Comments

God morgon! eller dag nog egentligen hah. Hade en sovmorgon idag, vilket var helt otroligt skönt. Zache var också ledig så kunde mysa tillsammans på morgonen. Att vi går upp samtidigt på morgonen under veckan händer faktiskt sällan! Har så avvikande tider med varandra.

Skall vara i skolan 12:30, så sitter på bussen just nu. Körkortet börjar locka allt mer och mer. Vore såå skönt att bara sätta sig i bilen på morgonen och köra till skolan. Dock har jag ingen bil i användning, så det tar ett tag innan det händer haha! Men körkortet skall jag nog skaffa så småningom. Tror det får bli i januari eller nåt. Zache har inte körkort heller, och då är han två år äldre haha, vi borde verkligen ta tag i nackarna och fixa det!

Hoppas ni har en fin fortsättning på denna annars gråa tisdag! Vi hörs, xo Ria

Likes

Comments