ja hörni, vad tycker ni om citatet, hemma bra men borta bäst? jag tycker faktiskt tvärtom nu när jag är så himla skol trött. Jag går ju i andra ring på Handel& administrationa programmet med NIU inriktning. Jag har alltså 6 timmar Innebandy i skolan som en lektion på måndag, tisdag, torsdag! nu är det äntligen dax för sommarträningen som jag har längtat efter! och springa när jag kommer hem i det fina vädret :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godmorgon allihopa! jag sitter just nu på bussstationen och väntar på den sena bussen som alltid kommer lite sent så jag senare missar min tunnelbana. Jag har suttit här i 15 minuter nu och inser att jag har en liten vän som ligger bredvid mig helt död. Ha en bra dag!

Likes

Comments

Hejhej! mår alla bra? jag mår faktiskt på topp. Jag har innebandy niu nu på morgonen och är sjukt taggad på den här dagen eftersom att den här skoldagen är kort. Ha en bra dag!

Likes

Comments

jag har precis kommit hem ifrån en kompis som bor på Lidingö, jag sov där 2 nätter och hade sjukt roligt! vi gick på fest, grilla, tränade, dj:a.

Likes

Comments