Lördag
Min dag började väldigt segt genom att jag pluggade men sen frågade Nilsson mig om vi skulle göra nått, vilket jag inte tackar nej till. Vi åt grillat och myste lite. Vi träffas ju inte lika mycket nuförtiden för att hon har ju flyttat till Kalmar! Så man får passa på när hon är hemma!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 93 readers

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej alla!
Behöver hjälp! Jag har skickade efter en päls/fjäder jacka och igår fick jag hem den, men jag vet inte om jag ska behålla den eller lämna tbx den! Kan ni hjälpa mig! Skriv nedan va ni tycker<3

Likes

Comments

Hej igen!
De va ett tag sedan jag blogga. Kände att jag inte pallade och att de inte var kul! Men nu är jag tbx och ska försöka köra igen. Imorgon kör vi

Likes

Comments

Hej alla!
Nu är jag påväg hem från Skåne, som tråkigt är. Jag har vart där sen i torsdags. Vi har hunnit med så mycket åkt skridskor, picknick, plump, mysa, shoppa, mello och lite mer shopping. De har varit så mys och kul att träffa kusinerna och allt. Nu sitter jag i bilen och pluggar sen när jag är hemma ska jag packa ihop lite saker. Bilder på allt kommer sen.

  • 250 readers

Likes

Comments

Hej alla Gullisar! Idag skulle jag till tandläkaren vid 10. Så jobbigt va ju tvungen att gåupp vid 8. När jag kom till tandläkaren så väntade jag typ i evigheter innan de va min tur. När jag låg i tandläkarstolen och dom började undersöka mig fråga dom va jag skulle göra på lovet, hur fan ska jag kunna svara dom när jag har massa saker i munnen! Sen den där spetsiga saken dom trycker ju typ sönder tänderna. Men som sagt allt gick allt bra och jag hade inga hål i tänderna, så skönt.

  • 322 readers

Likes

Comments

Hej alla godingar
Igår hade pappa och jag mys kväll. Vi gjorde plockmat och kollade på fångarna på fortet så sjukt Gutt va de.
Sen idag åkte jag in till stan och mötte upp Ellan vid Nilssons. Vi tog en fika och sen gick vi lite på stan. Vid kvart i ett gick Ellan och jag åkte till farmor och farfar. Där åt vi våfflor. De ända jag gjort är att äta. Nu ska jag hem och städa sen får vi se vad som händer

  • 377 readers

Likes

Comments

Asså så skönt!
Jag är äntligen "tillbaka", träningen gick typ bra. Jag var så förvånad, för jag var inställd på att de skulle bli jobbigt för min kondition är inte den bästa just nu. Men de gick bra och jag känner att jag är på gång. Snart är jag helt tillbaka!

Mina nya dojor nedan!

  • 414 readers

Likes

Comments

Idag är de alla hjärtans dag!
Tycker denna dag är så mysig även om man inte har kille. Man får alltid äta god mat och bara ha de mys. Så nu ska jag kolla lite tv sen plugga.

Likes

Comments

Igår kväll hade vi de mys! Pappa och mamma bjöd hem sina närmsta vänner. Vi åt massa Gutt och som alltid retades jag lite me Rolle, han är skönaste liraren. Sen så såg vi på spåret, det var ganska kul för vi hade tävling om vem som kunde mest (jag kunde ingenting). I min familj/släkt tävlar vi om allt, de är svin kul.

  • 489 readers

Likes

Comments