Dag för dag, steg för steg, gör du i princip samma sak. Hela tiden samma klappkassa onödiga rutinschema som du har kreerat för dig själv. Till vilken anledning gör du detta? Jo för du är insatt i att ditt livs mål ska vara att konsumera mer och bättre än dina polare, medarbetare, familjemedlemmar och så vidare. Du skiter fullständigt i att det är det mest onödiga och icke behövda systemtänket som finns som du bara har givit dig själv på grund av att du vill lyckas att vara normal, ideal och själaglad.

Seriöst, fråga dig själv vad i helvete det är du håller på med. Kan inte livet vara kul ändå. Kan inte livet vara så mycket mer om du bara släpper ditt inavlade tänk och börjar om på nytt. Se dig själv i spegeln, och acceptera att om du fortfarande vill följa idealtänk så är du inget mer än någon annan som varje dag gör samma sak, det vill säga: Trottoarsmuts.

Än går det att tänka om och tänka rätt. Än går det att stabilisera din idioti. Än går det att påbörja ett äkta liv som är ditt eget. Så vad är din orsak till att skjuta upp och acceptera din situation som kund på avstjälpningscentralen?

- n

Likes

Comments