HANDLING: Disney's animated classic takes on a new form, with a widened mythology and an all-star cast. A young prince, imprisoned in the form of a beast, can be freed only by true love. What may be his only opportunity arrives when he meets Belle, the only human girl to ever visit the castle since it was enchanted.

SKÅDESPELARE: Emma Watson, Dan Stevens, Luke Evans, Josh Gad, Kevin Kline, Ewan McGregor, Ian McKellen, Emma Thompson, Nathan Mack, Audra McDonald, Stanley Tucci m.fl.

MINA TANKAR: Den ursprungliga Skönheten och odjuret var en av mina favorit filmer som barn, men den hade stora tomma hål.

Varför hade ingen annan någonsin sett slottet eller visste var det var? Varför saknade Inte någon de människor som blivit förbannade?

Allt detta får en förklaring när häxan placerar hennes förbannelse i början.

Varför flyttade Belle och hennes far till en liten stad? Hennes mor dog och fadern tyckte det var bäst att flytta.

Jag älskar dem nya låtarna och tilllagda texter till originalet. Jag gillar hur odjuret ser ut och hur de gjorde hans utseende så verkligt. Jag tror att Emma Watson är en perfekt Belle som är frispråkig, orädd och annorlunda.

Scenografin är perfekt för eran i Frankrike.

Jag vet att många människor inte håller med men jag tycker att det här remaken med alla dess förändringar är mer förtrollande, vacker och fullständig än den ursprungliga filmen från 1991.

Jag rekommenderar att alla ska se den för sig själva och få en egen uppfattning!

5,5/5

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

HANDLING: After a little white lie about losing her virginity gets out, a clean cut high school girl sees her life paralleling Hester Prynne's in "The Scarlet Letter," which she is currently studying in school - until she decides to use the rumor mill to advance her social and financial standing.

SKÅDESPELARE: Emma Stone, Penn Badgley, Amanda Bynes, Dan Byrd, Cam Gigandet, Aly Michalka, LIsa Kudrow,

MINA TANKAR: Jag tycker att den här filmen är riktigt rolig och väldigt bra. Emma Stone är en fantastisk skådespelerska och grymt bra. Berättelsen är imponerande och verkligen uppriktig för dagens samhälle inom skolan och gymnasiet.

Man kan verkligen känna igen sig och för mig blir det lite av en flashback till min tid i skolan av att kolla på den här filmen. Jag tycker att de här filmen är riktigt bra och väldigt rolig och jag rekommenderar verkligen den här filmen.

Om du vill se en rolig, underhållande och en väldigt bra film, ta en titt på denna!

4/5

Likes

Comments

THE VAMPIRE DIARIES: SÄSONG 8 (2016/2017)

Skådespelare: Nina Dobrev, Ian Somerhalder, Paul Wesley, Kat Graham, Candice King, Zach Roerig, Matthew Davis, Michael Malarkey m.fl.

Antal avsnitt: 16

Handling: In The Vampire Diaries, we follow the vampire brothers Stefan and Damon. Elena is the doppelganger to the beauty that the two brothers loved 150 years earlier, and many other unforgettable characters, living or dead, in a tangle of secrets, passion, and fear.

LÄS EJ OM DU INTE SETT SERIEN. Massvis med spoilers.

Bästa karaktären i säsongen: Caroline. Hon var den som genom hela säsong var sann mot sig själv, som aldrig gav upp hoppet och som aldrig avstängde sin mänskliga switch.

Värsta karaktären i säsongen: Cade, Seline, Sybil & Katherine.

Snyggaste karaktären i säsongen: Stefan.

Bästa paret i säsongen: Bonnie & Enzo. Dem är så perfekta för varandra och man ser äkta kärlek i deras ögon varje gång dem kollar på varandra!

Kommentar: Den här säsongen har jag älskat så mycket. Man har hoppats, känt hopplöshet, skrattat och gråtit, verkligen alla känslor har denna säsong tagit fram på de bästa vis! Och just den här säsongen har varit så spännande, från början till slut. Jag har suttit på kanten av stolen genom hela säsongen och inte vetat hur det kommer fortsätta eller sluta.

Slutet fick mig att gråta mina ögon ut och det var så fint men sorgligt men också det bästa dem kunde ha gjort med serien pga omständigheterna. Att Stefan dog var extra sorgligt för mig för han har genom alla säsonger varit min favorit så att se sin favorit karaktär dö var obeskrivligt förfärligt.

Jag älskar att man fick se kära karaktärer igen som man har saknat som har funnit frid i himlen eller vart dem nu hamnade. Det var scener som fick mig att le från öra till öra men också att gråta glädjetårar.

För att avsluta denna recension så säger jag tack och hejdå till the vampire diaries för alla dessa år!


2009-2017

Likes

Comments

Riverdale har blivit förnyad för en andra säsong och hur kul är inte det!? Jag är besatt av denna serie och älskar alla karaktärer och allt som händer, det är alltid så spännande!

Så jag är riktigt spänd nu när det inte slutar här i säsong 1 utan fortsätter i säsong 2, det kan inte bli bättre!!

Likes

Comments

Jag måste bara rekommendera Ed Sheerans nya album Divide. Det är väl ingen som har missat hans nya album? i så fall så får ni en reminder här att checka in hans nya fräscha album med många fantastiska låtar.

Mina två favoriter förutom Castle On The Hill och Shape Of You är What Do I Know? och Supermarket Flowers.

Ni hittar Ed's nya här ----> https://open.spotify.com/album/3T4tUhGYeRNVUGevb0wThu

Likes

Comments

CONTAINMENT: SÄSONG 1 (2016)

Skådespelare: David Gyasi, Christina Marie Moses, Chris Wood, Kristen Gutoskie, Claudia Black, George Young, Zachary Unger, Trevor St. John.

Antal avsnitt: 13

Handling: The series follows an epidemic that breaks out in Atlanta, leaving the large city quarantined and those stuck on the inside fighting for their lives. The drama tells the story of loved ones torn apart, and how the society that grows inside the cordon reveals both the devolution of humanity and the birth of unlikely heroes.

LÄS EJ OM DU INTE SETT SERIEN. Massvis med spoilers.

Bästa karaktären i säsongen: Katie.

Värsta karaktären i säsongen: Sabine.

Snyggaste karaktären i säsongen: Jake.

Bästa paret i säsongen: Katie & Jake.

Kommentar: Detta var en riktigt bra serie! Skådespeleriet var riktigt bra för det mesta, och förutsättningen för showen är skrämmande möjlig i dagens värld.

Kanske är det därför dom beslutade att inte förnya showen för en 2: a säsong! Containment är ett perfekt exempel på en show som handlar om saker som faktiskt kan hända, och de goda och dåliga som kan komma ut av en sådan händelse.

Likes

Comments

1. Gold. 3 mars
Kenny Wells är en modern guldletare, lurendrejare och drömmare som är på desperat jakt efter det stora genombrottet. Med endast ett fåtal alternativ kvar innan total konkurs slår han sig ihop med en lika misslyckad geolog för att lyckas genomföra ett grandiost försök att finna en stor guldfyndighet i Indonesiens otillgängliga djungel.
I rollistan: Bryce Dallas Howard, Edgar Ramirez, Corey Stoll, Rachel Taylor, Matthew McConaughey.

2. Sameblod. 3 mars
Elle Marja går på samisk internatskola med sin lillasyster. Hon ska snart ta över som renskötare i familjen men drömmer om ett annat liv. Efter de rasbiologiska undersökningarna som hålls på skolan bestämmer sig Ella Marja för att lämna allt och bli svensk. Hon stjäl sin svenska lärarinnas kläder och identitet och rymmer till Uppsala – men att byta liv visar sig vara mycket svårare än hon trodde.
I rollistan: Lene Cecilia Sparrok, Mia Erika Sparrok, Maj Doris Rimpi, Olle Sarri, Hanna Alström, Malin Crépin.

3. Silence. 3 mars
På 1600-talet reser två Jesuitiska präster till Japan där katolicismen förbjudits och så gott som alla utländska kontakter. De bevittnar förföljelsen av de kristna japanerna och regeringen som vill rensa bort allt västerländskt inflytande. De får själva utstå våld och förföljelse medan de reser runt för att hitta sin mentor och sprida kristendomen.
I rollistan: Liam Neeson, Adam Driver, Andrew Garfield.

4. Filmen om Badrock. 7 mars
I en hitkavalkad framförd med gräddan av Sveriges artister genom 30 år så navigerar Björn och hans vänner oss genom den unika upplevelse som Badrock var i Sommarsverige under åren 1986 till 1992.

2016 återuppstod Badrocken för en sista gång 30 år senare och då med större produktion än någonsin, samt ett gäng än mer vitala artister som åter fick köerna att ringla utanför Borgholms slottsruin och sommarens publik att dansa under sju sommardagar i augusti.

5. A United Kingdom. 10 mars
1947 träffade Seretse Khama, den 26-årige tronarvingen av Botswana, Ruth Williams, en 24-årig kontorist från London. Deras kärlek och äktenskap bekämpades inte bara av respektive familjer, utan också av de brittiska och sydafrikanska myndigheterna. Paret kämpade mot apartheid och den brittiska regeringen för att införa demokrati i Botswana. Från prisvinnande regissören Amma Asante kommer den inspirerande och sanna historien om kärleken som skakade omvärlden och besegrade ett imperium.
I rollistan: David Oyelowo, Rosamund Pike, Jack Davenport, Jessica Oyelowo, Laura Carmichael.

6. Alla Tiders Kvinnor. 10 mars
Santa Barbara, Kalifornien. Dorothea Fields är en bestämd, ensamstående mamma i 50-årsåldern som uppfostrar sin tonårsson Jamie i en tid präglad av kulturella förändringar och uppror. Dorothea vänder sig till två yngre kvinnor i sin närhet för hjälp med att uppfostra Jamie – Abbie, en fritänkande punk-konstnär som bor inneboende hos familjen Field och Julie, en smart och provocerande tonårstjej som bor granne med familjen och är vän till Jamie. Tillsammans försöker de lära Jamie allt de kan om livet, kärleken, sex och frihet.
I rollistan: Annette Bening, Greta Gerwig, Elle Fanning, Lucas Jade Zumann, Billy Crudup.

7. Kong - Skull Island. 10 mars
En udda samling äventyrare skickas tillsammans till en outforskad ö i Stilla Havet, lika vacker som förrädisk. Vad de inte inser är att de är påväg rakt mot den mytiske Kongs område.
I rollistan: Brie Larson, Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson, John Goodman.

8. Skönheten & Odjuret. 17 mars
Nu kommer äntligen Disneys älskade och enastående berättelsen om Skönheten och Odjuret till liv för första gången som en helt ny spelfilmsversion. Belle är en intelligent, vacker och självständig ung kvinna som tas till fånga av Odjuret och fängslas i hans slott. Trots sin rädsla blir hon vän med slottets förtrollade invånare och lär sig se bortom Odjurets skräckinjagande yttre. Belle inser att det finns ett gott hjärta och en sann prins under odjurets yta.
I rollistan: Emma Watson, Luke Evans, Dan Stevens, Emma Thompson, Ewan McGregor, Ian McKellen, Kevin Kline, Josh Gad, Stanley Tucci.

9. Life. 24 mars
Ett sexmanna-team ombord på den internationella rymdstationen ISS är på väg att göra en av de viktigaste upptäckterna i människans historia: finna bevis för liv på planeten Mars. Allt eftersom forskningen fortskrider börjar deras metoder få oönskade konsekvenser, och livsformen de nyss upptäckt visar sig långt mer intelligent än någon hade kunnat föreställa sig.
I rollistan: Jake Gyllenhaal, Rebecca Ferguson, Ryan Reynolds.

10. Ghost in the Shell. 31 mars
Major, en elitsoldat till hälften människa, till hälften robot, leder specialstyrkan Section 9 med uppdraget att sätta stopp för de allra värsta brottslingarna och extremisterna. Nu ställs de mot en fiende vars enda mål är att hindra Hanka Robotics teknologiska framsteg.
I rollistan: Scarlett Johansson, Juliette Binoche, Michael Pitt.

Likes

Comments

HANDLING: After being shot while calling for help trying to stop a violent attack on his high school girl, a 16 year old boy awakens from a coma to discover that fragments of his smart phone have embedded in his brain, giving him superhero powers. He uses this knowledge and technology to exact revenge on the gang responsible for the attack.

SKÅDESPELARE: Bill Milner, Maisie Williams, Miranda Richardson, Rory Kinnear, Jordan Bolger, Charley Palmer Rothwell.


MINA TANKAR: Den här film har en hel del goda egenskaper. En stor del okända skådespelare möts snyggt, och filmkonsten, specialeffekter är alla mycket bra gjorda.

Historien som koncept är ganska enkel, och i ett tidigt skede av filmen, ser saker mycket lovande ut och jag gillade det jag såg. När filmen når sin höjdpunkt börjar saker tappa fart och några onödiga skriv beslut öppnar ett antal tomma hål som gjorde att jag blev osäker ibland.

Den här filmen kräver inte det stora slutet som den fick. Vissa mer subtila vändningar och hantverk skulle ha tagit det till nästa nivå och jag kan inte låta bli att tänka om några stora möjligheter missades.

Oavsett, en stor del av denna film är mycket bra och underhållande. Jag har säkert sett liknande koncept utförda mycket värre.


3.5/5

Likes

Comments

DYLAN O'BRIEN

  • Född den 26 augusti 1991 i New York City.
  • Spelade trummor i bandet 'Slow Kids At Play'.
  • Är ihop med skådespelerskan Britt Robertson.
  • Mest känd för sin roll som Stiles Stilinski i serien Teen Wolf.
  • Min favoritfilm/serie med Dylan: Teen Wolf och The Maze Runner-serien.

Likes

Comments