Header

Idag är det Pepparkakans dag Jippie!

Just idag kan du få testa Sandwich Pepparkaka via appen Rabble. Erbjudandet gäller hos 7-eleven, direkten och Pressbyrån. Gratis är gott! :)


Likes

Comments

För ett tag sedan anmälde jag mig till Loppi Blogbag 2017 och jag blev utvald. Jag fick hem ett paket med 3 stycken gröt och kuponger för att hämta ut bröd. Nu har jag hämtat och testat produkterna och tänkte recensera dem.


Provena Natural taste Smaken på denna var mycket god, tyckte den smakade lite som mannagryn. Vilket är gott!

Provena gröten är även väldigt enkelt att laga så man kan ha den med sig om man åker på te.x. utflykt. Du behöver inte hålla på med gröt mått som man vanligtvis måste göra (jag vet jobbigt) utan dem är förpackade i små-små söta påsar.

Provena Apple & Maple syrup - Provena Rasberry som namnet låter jaaa lika gott smakar dem också när jag testade. Älskade dessa två smakerna, synd att dem inte finns i butikerna i Sverige men det kanske dyker upp.

Provena brödet är frysta när man köper dem, vilket är vanligt med glutenfria produkter.

Provena Dark sliced oat bread är havrebröd, Jag provade den rostad och den var väldigt god. Provena Rolls Oat & Quinoa & Sweet potato, lät väldigt intressant. Innehållet är havre, quinoa, sötpotatis (Har tidigare aldrig testat sådan innehållsrik bröd). Den var väldigt god och extra gott när man värmde den i ugnen.

Sammanfattningsvis gillade jag produkterna och önskade dem finns på marknaden här i Sverige så man kunde köpa dem och käka god frukost här hemma.

#provena #renhavre

Likes

Comments

Fick chansen att prova Castello white with goat milk av #smartson

Tog en bild med tomat haha så att ni ev. kan se hur "stor" förpackningen är :)

Recension:

Jag tyckte att ostens konstistens var väldigt fylligt och så härlig tjock, den var inte hård utan lagom mjuk. Och smaken var fantastisk gott. Jag kombinerade min #castello på detta sätt. Vill ni ha recept, hojta till! :) #alskadeost


Likes

Comments