Har precis kommit hem från den underbaraste kvällen nånsin!! Nämligen Justin Bieber konserten. Jag började dagen med att vara i skolan (tråkigt som vanligt) sen åkte jag hem å pluggade biologi i nån timme. Efter det var det dags å fixa sig! Det tog nog nån timme innan jag kunde bestämma mig vad jag skulle ha på mig men det blev en svart distressed t-shirt och ett par svarta jeans från seven. Detta parade jag med en chocker, ett par Stan Smith och en militär färgad bomber jacka.

Jag åkte till TC kl 18 för att träffa Melina och Fiona som jag skulle på konserten med. Vi kom fram till tele2 runt 18:30.

Konserten började 19:30. Det var två förband som jag inte minns vad de hette. Efter en lång väntan kom han äntligen ut! Det kändes så sjukt att höra och se honom i verkligheten! Konserten va som sagt underbar! Tänker inte skriva så mycket mer för jag måste faktist sova! Har namnligan biologi prov imorgon...

Här kommer lite bilder från konserten.
Puss Charlie

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag var jag i skolan tills kvart i fyra. Jag gick direkt hem och pluggade religion (prov imorgon) och biologi, vilket sög!
På kvällen gick jag, Charlie, Liva och Disa på Daniel Adams-Ray. Det var så jääävla magiskt, jag skojar inte, det kan ha varit den bästa konserten jag har varit på! Stämningen var på topp och Daniel var grym! Han är bättre live än vad han är på Spotify! Han körde freestyle vilket var fett coolt och han gästades av OSKAR LINNROS!!! Snook reunion! Starstruck!
Kort och gott så var det bäst! Vi mötte sedan några andra men det slutade med att jag Charlie och Olivia gick hem tillsammans nästan direkt när konserten var slut.
Har bara bilder från konserten <33

Puss / Jonna

Likes

Comments

Hej!
Jag heter Charlie Ryan och bor i Stockholm. Jag är 14, fyller snart 15, och har precis börjat nian. Jag var född i New York, min pappa är alltså Amerikansk och min mamma är svensk. Vi bestämde oss för att flytta när jag var tolv och vi har bott här sedan dess. Jag är väldigt intresserad att laga mat men även att resa runt om i världen. På fritiden tycker jag om att vara med mina vänner och jag spelar fotboll i DIF f01 tillsammans med Jonna. Det var lite kort om mig, här kommer lite bilder.

Puss<3

  • 27 readers

Likes

Comments

Hej hej!
Jag heter Jonna och är 15 år så jag har alltså precis börjat 9an. Jag bor i Stockholm och på fritiden spelar jag fotboll i Dif f01. Jag brukar vara med kompisar och jag älskar att gå ut och äta på nya restauranger och caféer. Något av det bästa jag vet är att resa och min dröm är att resa runt jorden, jag gillar också mode och att hålla mig inspirerad genom Tumblr, weheartit m.m.
Här kommer lite bilder på mig!
Puss

Likes

Comments