Vi har varit i Chamonix nu i cirka två dagar och jag älskar det! I söndags åkte vi skidor i den skidanläggningen som ligger närmast vilket var skönt eftersom att det var längesen jag åkte. Vädret var helt galet, det var så varmt och så soligt. Dag två åkte vi upp på Mont Blanc och åkte off pist med en guide. Det var det häftigaste jag har gjort. De tre översta bilderna är från det. Även då var det jättevarmt och det slutade med att vi åkte i underställströja haha. När vi kom hem var vi döda men eftersom att vi inte hade ätit lunch så vi gick ut och åt på en restaurang som hette cap-horn. Världens godaste mat! Sen gick vi hem direkt efter. Idag är det jättedåligt väder så det är oklart om vi ens ska åka skidor idag men vi får se.

Kram / Jonna

Likes

Comments

Outfit i skolan i torsdags
Tröja: Zara // skjorta under: hollister // byxor: monki // väska: Rebecca minkoff // Armband: Dyrberg Kern och Sophie by Sophie

Hej!

Ligger nu i sängen och har nyss vaknat, måste upp tidigt och packa för är inte klar än hehe. Idag åker som sagt jag till Chamonix och Charlie till Österrike. Det ska bli så sjukt kul, så måste fixa lite grejer idag innan jag åker.
Igår gjorde jag inget särskilt, jag var ute på stan först med Line och Nora. Köpte en concealer, ögonbrynsgel och lite örhängen men inget speciellt annars. Sen drog jag hem å packade och fixade lite. Skulle egentligen stannat hemma hela kvällen och bokat en resa med pappa men det blev inte av så jag åkte till hem min kompis där vi hängde några stycken och bara myste innan alla åker bort. Både jag och Charlie ska försöka blogga så mycket vi kan under lovet, men det kommer bli svårt eftersom att båda vi två åker skidor vilket tar fett mycket tid och energi, men vi ska verkligen försöka.

Kram/ Jonna

Likes

Comments

Här är några outfits som jag satt ihop på polyvore! Tycker det e så kul att göra! Ni får jätte gråna följa mig på polyvore -charlieeryan


Men i alla fall, snart är det ju sportlov och både jag och Jonna ska till alperna. Jonna ska till Chamonix med Alva och jag ska till Zürs med Liva. Kommer bli så kul! Har längtat efter att åka Snowboard så länge nu! Jag hoppas på att kunna blogga lite när jag är där. Vi ska även till Zurich i två dagar så ska försöka ta lite fina bilder.

Idag när jag kom hem från skolan så fick jag kallelsen till färdighetsprovet till Jarlaplan teater. Är så sjukt nervös för vill sååå gärna börja där! Men jag ska träffa en kompis på fredag och träna träna träna på min monolog. Kan uppdatera senare om hur det går.

kram//Charlie


Likes

Comments

Hej hej!

Jag och Charlie har varit väldigt dåliga på att blogga men nu ska vi börja igen! Jag blir väldigt inspirerad av andra som bloggar och tycker att det verkar väldigt roligt så nu ska vi börja om! Jag iallafall är väldigt oruttig så vet inte riktigt hur det här kommer gå men det blir kul! Hoppas ni tycker om vår blogg!

Puss/ Jonna

T-shirt: Urban outfitters herravdelningen.
Spetslinne: Zara
Byxor: Zara

Jätteoklara bilder men men!

  • 17 readers

Likes

Comments