Vil først bare si hallo og hei til alle der ute i bloggverden, da var jeg også en av dere nouw-bloggere! Er fortsatt litt ny her så ting er ikke så fancy som jeg vil at det skal være, men det kommer med tiden.

Jeg kan jo først introdusere meg selv bittelitt, navnet er Zara Kristina, født og oppvokst i Oslo, men er bosatt nå i Røyken med samboeren min. Vi har en liten hund som heter Bofur, dere kommer heeelt sikkert til å se et bilde av han før eller siden.

Grunnen til at jeg blogger om det temaet jeg gjør er at "gamle dager" er og har vært en så stor del av livet mitt, helt siden fra den dagen jeg ble født. Er vel mer eller mindre oppvokst i baksetet på gamle 50tallere sammen med kusina mi, kusina mi er forsåvidt også grunnen til at jeg bytta blogg platform til Nouw (dere finner henne her nouw.com/frkscott). Det har blitt mye biltreff opp igjennom årene, desverre mindre etter at jeg flyttet hjemmefra, men drømmen er å kunne ta meg lappen når økonomien tillater det og kjøpe min egen bil jeg kan dra på treff med og kjøre stilen helt ut. Men i mellomtiden så blir det litt shopping or research av mote fra den tiden, mye ebayshopping og dagdrømming. Jeg ønsker også å starte en youtube kanal hvor jeg kan lage litt turtorials osv og kanskje litt vlogs hvis det skulle skje noe spennende. Jeg har også en liten instagram du kan følge meg på om du vil - retrodoll_nouw heter jeg der, det er også link til høyre om du skulle være interessert! 

Med tanke på innleggstittel så har jeg vært ute å ridd for første gang i dag på ca 12 år, jeg har fått meg hest på fôr på en liten stall i nærheten, en nydelig dame med navn Saga. Hu er svær og fryktelig energisk. En ganske stor overgang fra hva jeg var vant til 12 år tilbake for å si det sånn! Det gikk veldig bra faktisk selv om jeg følte meg veldig "grønn" pluss at jeg ikke kjente hesten i det heletatt, visste ikke hva jeg skulle forvente. Hun er ihvertfall ingen rideskolehest, det er helt klart, til og med mye mer hest enn hestene pappa hadde.. Slet litt med å holde henne i sjakk for å ikke løpe avgårde med meg men det gikk akkurat. Hun testet meg ut for å se hvor jeg satte grensene, og det ga jeg klar beskjed om. Vi får se hvordan det kommer til å gå fremover, men nå verker muskler og rumpeballene mine så inderlig!

Nå er det på tide å ta kvelden kjenner jeg, god natt verden! <3  • 15 Lesere

Likes

Comments