Igår natt vid 01:30 gled vi in med bilden med alla mina saker på uppfarten hemma i Göteborg 100 kilo sten släpptes från bröst axlar och ångesten som smitit ut till händerna och armarna bara stanna upp..

Så jävla skönt! Missförstå mig rätt, jag ÄlSkAr Stockholm, men trivdes inte på det sättet jag levde alltså 50% av min vardag gav mig ångest.. 1 Månad med gråt varje kväll räckte för mig!

Likes

Comments

​Har mått så jävla dåligt denna veckan.. Ångesten kryper i kroppen och jag vill gråta varje sekund och andetag.. Har inte mått såhär dåligt på lääängeee.. Vill inte vara här, så ska tänka på att flytta hem denna veckan. 

Imorgon ska jag i alla fall på frukos-dejt med Saga, en vän jag gick i skolan tillsammans med, hon är på besök i Stockholm under helgen, hoppas det kan få mig på bättre tankar. Tänkte på att jag även kan passa på att vlogga då. 

Just nu har jag precis käkat upp mina pommes och jag gjorde och sitter och kollar på youtube,solsidan oh Top model. 

Något jag älskar att göra är att kolla på lägenheter och inredning såhär sent in på kvällen.. Det får mig att vilja skaffa helt egen lägenhet *_*

Likes

Comments

Just nu sitter jag i allrummet och försöker laga spagetti och köttfärssås, men spisen funkar typ inte, den är skit seg... suttit här i ca 20 min och inget händer knappt! Men men... Vad ska man göra.

Idag var de samma som igår "lära känna" och det var lite segt då vi fick 2h håltimma mitt i allt!
Idag är de också lillfredag, så efter maten blir de nog lite vin och gött snack!

Likes

Comments

​Hej! Nu har jag vart i Stockholm i 3 dagar, två dagar på hotellet! 
Allt är så rörigt.. Jag varken trivs eller vantrivs. Min "roomie" är väldigt tyst och jag vet ej varför, men jag som är värsta pladderkvarnen tycker det är lite jobbigt!

Idag gick vi igenom saker om skolan och vi fick träffa våra mentorer och klassisar och sånt! Det är lite didust med schema osv osv.. Fattar ingenting, vi har dock världens finaste utsikt från huset vi bor i, det är ut mot sjön! 
Jag ska ta kort på det imon och visa er! 

Imorgon är det första mötet med skolkören och givetvis ska jag gå dit och kolla in det!Likes

Comments