Om man vill hinna ut innan solen börjar gassa, blir det ganska tidiga morgonar. Vi gick en mysig runda längst hamnen och stannade för en kaffe innan frukost hemma i lägenheten. Där hemma väntade ny pressad apelsinjuice & nybakta bröd från bageriet brevid.

Likes

Comments

En mysigare middag i Kroatien med en förmodligen ännu mysigare utsikten. Vi åt skaldjur och drack vitt vin vid hamnen. Jag kunde inte få nog av skaldjuren, musslor & tiger räkor var min favorit! Det åt jag varje kväll i en vecka, utan att tröttna.

Likes

Comments

Igår fick vi spontant nyheten (utan att ha leter efter en) att vi har en lägenhet om vi vill ha den. Självklart vill vi förverkliga vår dröm och äntligen ska pepp-talk bli till verklighet. Att flytta ihop har alltid varit vårt mål och dröm när distansen har slitit på oss lite extra. Under 1,5 år har vi trånat över att få somna brevid varandra varje kväll och bo under samma tak.

Det är så mycket blandade känslor angående det här. Flytta hemifrån? Redan? Vi båda fyller snart 20 år, så det är väl dags. Men visst pirrar det lite i magen av tanken. Att inte vakna till pappas hembakade bröd eller kunna gosa ner sig i soffan med katten, eller en sådan sak som att inte höra hundarnas små tassar mot vårt trägolv i köket.

På bilderna ser ni stilen på hur vår lägenhet kommer se ut. Vi har en 2a med balkong, så nu blir det att bege sig på inredningsjakt och bråka om fåniga saker som färg & smak. Om jag får bestämma kommer det vara mycket rosé och ljust i lägenheten. / Linnéa

Likes

Comments

I slutet av Mars gjorde vi våran mest spontana och kortaste resa hittills, när vi plötsligt fick ett kraftigt sug av att besöka kärleksstaden Paris och suget släppte inte förrän vi faktiskt hade bokat flygbiljetterna. Den här resan var förutom kort och spontan även vår första resa tillsammans ensamma. Vilket jag måste erkänna att jag tyckte var lite läskigt, att inte ha föräldrarna som trygghet. Samtidigt som man lär känna varandra på en helt ny nivå under sin första utomlandsresa tillsammans.

Vi reste en söndag och hade 3 dagar på oss att uppleva stadens kärlek och alla dess sevärdheter. En romantisk mini-weekend av saftiga krossianter och torra bauguetter, i alldeles för tidiga vår vindar som bet oss i kinderna och en kall sol som envisades att kika fram bakom molnen. / Linnéa

Likes

Comments

Komiskt nog befinner vi oss i Kroatien med ett annat par, haha. Vi är två media-tjejerna med på resan och två killar som inte kunde ha varit mer ointresserade av fotografier. Oturligt nog har de inte mycket att säga till om, när vi vattnar våra stora valpögon lite extra och sträcker fram kameran till dem. Lite sura miner får både dem och vi stå ut med, för bra bilder blir det iallafall och det tackar vi för! Drinkarna ni ser på bilderna heter: Zombie och Tequila Sunrise, min drink var Zombie och fy vad äcklig den var, spritsmaken tog över helt och den smakade lite marsipan
​(som nog är det äckligaste jag vet..) men fina färger hade den och passade utmärkt till bilderna. / Linnéa

Likes

Comments

​hörde den här låten när vi satt och åt frukost på en strandbar i Kroatien. För mig har den en tydlig sammankoppling till en stark havslukt och lite för varmt kaffe i ett svettigt Kroatien. Tycker verkligen om låten så mycket och inte bara för dess sammankoppling utan för dess lugna beat och somriga sound. Tipstipstips!  (är så svag för Sam Smiths låtar också)

 / Linnéa

Likes

Comments