Header

Hej mina vänner! Idag har jag jobbat och nu är det bara imorgon kvar och sen har jag jobbat klart för denna sommar! Det ska bli så skönt när jag har jobbat klart för nu behöver jag verkligen va lite ledig innan skolan börjar. Efter jobbet åt jag lunch och sen åkte jag, mormor & morfar till Wij trädgårdar och fika lite. Sen gick vi runt lite också. Det var jättemysigt!

Vad har ni gjort idag?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag och min kompis Vera var och såg Norlie & KKV på stadsfesten igår. Dom var faktiskt riktigt bra!

Likes

Comments

Är inte denna hoodie fin? Köpte den i Stockholm på Cubus faktiskt och I'm in love!

Likes

Comments

Jobbar. Inte mer att säga haha. Nä men jag säljer jordgubbar som ni vet och imorgon är förmodligen sista dagen (!). Jag hoppas det iaf för jag orkar inte jobba mer nu + att snart börjar skolan så jag vill va lite ledig innan det! Vad gör ni idag?

Tråkig bild :(

Likes

Comments

Kolla på dom här bilderna på Hov1 från Liseberg! Det är inte mina bilder för jag var inte ens där meeeen jag ville sååå gärna vara där!! Det verkar seriöst som att det var ÅRETS spelning! Men tyvärr så bor jag ju typ 7 h (om inte mer?) från Gbg så tyvärr :( Men aja, jag har sett dom tre gånger i sommar så jag får nöja mig med att kolla på bilder och videor från liseberg!

Likes

Comments

Tänkte att jag tar tillbaka 2013 trenden och kör en back to school tag ;) Yes, let´s go!

1. Vilken klass börjar du?

Jag börjar 9:an.

2. Har du haft läxor under sommaren?

Nix.

3. Vad ska du ha på dig första dagen?

Har ingen aning haha. Tror jag ska köpa något nytt att ha.

4. Vilket ämne ser du mest fram emot?

Engelska!!

5. När vaknar du och när lägger du dig på skoldagar?

Jag brukar gå och lägga mig ca kl 22 och jag går upp 06:30.

6. Vad tycker du är stressigast med skolan?

Prov.

7. Vad är roligast att fixa innan skolan börjar?

Haha inte vet jag, köpa nya kläder kanske.

8. Längtar du till skolan?

Ja lite. Jag längtar efter att börja ha rutiner igen och att träffa alla.

9. I vilken klass började du använda smink till skolan?

Lite smått i 6:an.

10. Vad längtar du mest efter?

Att träffa allihopa.

Likes

Comments

Hej på er! Idag har jag inte gjort så mycket alls faktiskt. Jag har mest bara umgåtts med min familj. Det har ju regnat heeela dagen så det har ju inte funnits så mycket man kan göra utomhus meeen jag tycker det är rätt mysigt när det regnar, så länge man är inomhus iaf haha. Imorgon ska jag förmodligen träffa två kompisar och sen ska jag ut och springa också. Jag brukar gå ut och springa varannan dag om nån undra hahah. Nej men sen på måndag så ska jag jobba igen. Jag vet faktiskt inte hur länge jag ska jobba men det blir väl en eller två veckor till. Och kan vi take a moment för att skolan börjar snart? Sommarlovet har gått så jäkla snabbt och jag har inte riktigt fattat att jag ska börja nian! Men nu ska jag iaf kolla på lite serier och sen sova, puss!

En bild som jag redan har lagt upp men jag hade ingen bättre så jag lägger upp den igen :)

Likes

Comments

Jag behöver eran hjälp med vad jag ska blogga om! Jag har lite idétorka och ni får gärna komma med förslag på vad ni vill att jag bloggar om!

Puss

Likes

Comments

Igår träffade jag två av mina kompisar som jag har saknat så mycket! Dom har varit borta så jag hade inte träffat som på ett tag så det var jätteroligt att träffa dom igen! Vi lagade middag och hade en jättemysig tjejkväll!

Likes

Comments