Header

River - Eminem ft. Ed Sheeran

Pari
- Hov1 ft. Jireel

Perfect
- Ed Sheeran & Beyoncé

All the stars
- Kendrick Lamar ft. SZA

Utan dig
- Molly Sandén

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej igen! Det var ett tag sen nu. Har inte haft nån tid sen skolan började. Men hoppas ni mår bra! Snart är det fredag ;)

Imorgon ska jag på niornas dans, hahah det ska ändå bli ganska kul. Det är en dans för alla nior i gävle. Det är pardans man dansar så jag kan ju faktiskt :)

Kram

Likes

Comments

Hej! Hoppas allt är bra.

Idag har jag varit hemma hos min kompis Alice, vi gjorde inget speciellt men vi hade ändå jätteroligt :)

I onsdags såg vi filmen om Ted Gärdestad, och den var såååå bra och såååå fin😢❤️ Adam Pålsson som spelade Ted spelade hur bra som helst, eller ALLA spelade bra! Den var hur bra som helst och jag tycker att alla borde se den!

Imorgon ska jag, Tyra, min mamma och Tyras mamma äta brunch och sen vet jag inte vad jag ska göra, det visar sig.

Godnatt <3

Likes

Comments

GOTT NYTT ÅR!!!!! Hoppas ni hade en grym nyårsafton igår!!! Jag var faktiskt bara hemma med familjen igår och inte på någon fancy fest, det får bli nästa år ;)

Jag tror faktiskt 2018 kommer bli ett grymt år! Kom på nu att jag börjar gymnasiet i år?! Det är något som man vet kommer hända men det känns som att det inte kommer hända, om ni förstår? :)

Idag så har jag (såklart) ätit pizza, det är ju nästan obligatoriskt på nyårsdagen. Vem äter inte pizza idag?

Imorgon ska jag träna men annars har jag inget planerat. På onsdag däremot så ska vi gå och se filmen om Ted Gärdestad, som jag har längtat! Den verkar verkligen va en jättebra film och jag är så taggad på att få se den!

Puss & Kram

Likes

Comments

Det var längesen nu, hoppas ni mår bra iaf! Själv mår jag bra, det är ju så sjukt skönt med jullov!

Att det bara är typ två dagar kvar på detta år är helt sjukt?! Detta år har gått så sjukt snabbt! Mitt 2017 har varit ett helvete men också ett paradis hahah! Jag har varit sjukt stressad över skolan och allt men jag har också haft sjukt roligt och det har verkligen gått framåt med dansen! Så jag har ändå gillat detta år <3

Puss o kram

Likes

Comments

God jul på er! Hoppas ni har haft en fin dag <3

Likes

Comments

...JULLOV!!! Är såååå lycklig! Jag har varit så skoltrött senaste veckorna och det är så skönt med jullov. Och på söndag är det julafton, kan det bli bättre?

Igår var jag på pinchos med kompisar. Det var jättemysigt och det är ju så god mat där!

Jag har inte uppdaterat här på ett tag och jag har faktiskt ingen bra anledning, jag har bara glömt bort det :(

Puss & kram

Likes

Comments

Trevlig advent på er! Bara en vecka kvar till julafton :) Här får ni två bilder på mitt fina pepparkakshus jag gjorde igår :)

Likes

Comments

Hej! Hur mår ni? Själv mår jag bra. Jag har nyss suttit och gjort klart 2 skoluppgifter som ska in senast imorgon, för då sätts betygen. Det är väldigt skönt att det är gjort nu. Nu har jag bara ett prov imorgon kvar och sen är allt klart :))

Igår var jag med på Lucia i skolan. Vi hade det i kyrkan och det var jättekul! Jag var tärna:)

Och hörni, nästa vecka är det julafton?! Huuur sjukt snabbt har det inte gått?

Ha en bra fredag imorgon, kram!

​Som ni ser så hade jag plattat mitt hår, men det var endast för att mitt vanliga hår är så fluffigt och jag var så rädd att någon skulle råka elda upp mitt hår så då plattade jag det för det blir mycket tunnare då :)

Likes

Comments