​Återbesök på Cura idag, vilket ställe! De är så galet proffesionella, vi är SÅ nöjda!! 

Läkaren kunde se en fin slemhinna på nästan 11 mm & en äggblåsa på 19,7 mm! Dock var läkaren lite bekymrad eftersom äggblåsa helst ska vara ca 22 mm innan man ska ta ovitrelle... men det skulle i vårt fall krocka med nästa helg & de har stängt för återföring på helgen... 

så hon gnuggade sina geniknölar & rådfråga kollegor och sen kom hon in å sa "Nä! Nu är det er tur, ikväll tar du ovitrelle, även om äggblåsa är liiiiite liten så är din slemhinna SÅ fin"!! 

Så nästa fredag 13:30 ska vi ruva igen, fjärde gången, helt nytt koncept! Nu jävlar! 

Läkaren var väldigt positiv till detta försök, så snälla snälla kroppen, bara sammarbeta nu. Vi klarar detta! 

Vi är så jävla redo ❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Då har jakten på ägglossningen inletts, igår & idag har det kissats på stickor och runda ringar stirrar tillbaka. Inte en smily än inte. Jag har ju typ aldrig , de månaderna vi faktiskt testat med stickor, haft något direkt utslag på äl-testen. Men en gång fick jag en fin gubbe som hånskratta mig i ansiktet eftersom mina föräldrar skulle sova över hela den helgen -snacka om antiklimax... 

Men nu testar jag som sagt, varje morgon & på fredag är det VUL på Cura som gäller. 

Detta är ju lite läskigt, för det där med sprutor & ivf kan man ju nu. Men detta är alldeles nytt. Ingen aning om hur kroppen besvarar denna behandling, bara hoppas att den gör som den ska & att allt ser fint ut på fredag. 

Hoppas ni har det bra där ute - ni som kämpar, vi är oslagbara, glöm aldrig det ❤️

Likes

Comments

Idag kom den, den (för ovanlighetens skull) efterlängtade blödningen som är starten på vårt FET!! 

35 dagar sedan senaste blödningen och kroppen sköter sig minsann exemplariskt om ni frågar mig! 

Har mailat Cura om att mensen kommit & på måndag tar jag första tabletterna med Letrozol för att få ägglossning! Sen blir det FET! 

Vi ska tina upp vår lilla eskimå och ge den så mycket värme & kärlek att den aldrig vill lämna oss igen ❤️ 

Jäklar vad taggade vi är! Hoppet. Det fantastiska hoppet som nu infinner sig, det ska jag försöka rida på ett tag nu. Iallafall fram till de där hemska ruvardagarna innan man vet ❤️ 

Kom igen nu. Vi har väntar tillräckligt.

Likes

Comments

I fredags var det återbesök på Cura som gällde. Pratade om planeringen framåt och gjorde ett vul, läkaren var positivt överraskad och äggstockarna hade återhämtat sig förvånansvärt bra sa läkaren :)! 

Våra embryon i frysen mådde fint och de berättade att tre av dem frös dem på dag fem och en på dag sex. 

Vad gäller planen framåt har jag fått Letrozol utskrivet som jag ska börja med vid nästa blödning och sen blir det ägglossningsstickor och seeeeeen återföring!! 

Längtar liksom ihjäl oss, vi vill så gärna hämta hem vårt lilla mirakel ❤️

Likes

Comments

​Fyra!!!!! Fyra embryo i frysen!!!! 

Fatta lyckan! Första gången vi får till frysen & vi får fyra fina blastisar till frysen! 

Var på jobbet när läkaren ringde och jag fullständigt stortjöt av lycka! Så underbart! 

Nu ska jag läka från min överstimulering & sen komma på kontroll efter nästa blödning och månaden där på återför vi, förhoppningsvis, vårt lilla guldägg ❤️ 

Tack min kropp, tack Cura Öresund & tack min älskade sambo för att vi är ett oslagbart team! ❤️

Likes

Comments

Ligger mest i soffan! Kan inte göra så mycket mer. Inatt har jag vaknat flera gånger av Kramer över äggstockarna, på kliniken trodde dem att mina äggstockar vrider sig lite för de är så tunga, men att de sen vrider tillbaka sig igen & att det är det som krampar.

Men tiden sniglar sig fram. Samtidigt som jag är livrädd för måndagens samtal så vill jag bara ha det överstökat! Är hemma från jobb fram till måndag, så är jag verkligen fit for fight sen!!

Men våra embryon, de är liksom dem som upptar så mycket av mina tankar. Våra fina fina embryon. Snälla fortsätt dela er, snälla bli blastocyster & snälla klara nedfrysningen 🙏🏼

Likes

Comments

​Ringde precis från Cura :), de ville mest kolla hur jag mådde idag. Men jag vakna av att de ringde så jag har knappt hunnit känna efter... Hahaha! 

Men jag frågade henne om det fanns möjlighet för henne att se hur många som blivit befruktade & jajamensensan!!! 7 fina ägg har blivit befruktade & ligger på labbet, det är vårt bästa resultat på 4 försök! 

Så nu andas jag ut över det orosmomentet & håller alla tummar jag kan hitta att de utvecklas fina starka blastocyster som klarar nedfrysning! ✊🏼

Men 7 ägg - high-five för dem ❤️

Likes

Comments

​Totalfrys & jag spyr av nervositet! 

Blev 16 ägg idag men 20 blåsor ungefär, mina äggstockar var STORA och låg väldigt nära varandra, jag hade bekymmer att kissa så de fick tappa blåsan innan de började plocka. 

Det blev som vi trott & som vi befarat, det blir totalfrys & vi har aldrig förr fått något till frysen! 

Jag. Är. Så. Jävla. Nervös. 

De ringer på måndag, fatta! Måndag! Det är en evighet tills dess. 

Dock ringer dem mig imorgon & följer upp mitt mående eftersom jag är lätt överstimulerad. Så jag tänkte faktiskt fråga dem om de iallafall kan berätta hur många ägg som är befruktade. Med vår historia med få befruktade ägg tycker jag de borde kunna berätta. 

Plocket gick bra, jag fick ju som sagt allt jag bad om, fick alvedon, stesolid, morfin, lugnande intravenöst & avslutade det hela med citodon!  

Så ordinerad vila, ingen fysisk anstängning på 3 veckor och jag har fått fylla på med smärtstillande här hemma. 

Så nu kämpar jag för att inte bli värre i min överstimulering utan att det håller sig så här så är jag snart "back on track" igen. 

Så nu håller vi ALLA tummar vi kan att vi för första gången får något till frysen, som sen klarar upptiningen & blir vårt mirakel ❤️ 

Känns ju nånstans skönt att testa något helt nytt eftersom jag inte blivit gravid på färskförsök, kanske är en eskimå mer vår melodi? 

Hoppas, hoppas, hoppas ❤️

Likes

Comments

​Bara låt oss få fina ägg, fina embryon och ett plus! Jag mår som en hög med skit, jag fattar inte hur många såna här förbannade ivf man ska orka... 

orättvisa! 

Håll tummarna för oss imorhon, 08:10 ska vi vara där! 

❤️

Likes

Comments

Hej på er fina ni 💓

Ja som rubriken lyder är det här vi är just nu. Jag har mååånga blåsor och ett "överstimuleringsvärde" på 13-tusen, gränsen går vid 10-tusen.

Så jag är ordinerad vila, vila & vila inför äggplock som är på måndag 🙌🏽! Så sjukt nervös för det för sista gången på rmc gjorde det så ända in i helvetes ont, men jag har sagt ifrån och jag ska få "allt som går att få" inför & under plocket.

Jag tror inte det blir någon återföring eftersom jag redan är lätt överstimulerad. Men hellre det än att jag blir sjuk, vilket jag iochförsig kan bli iallafall, men med hcg-hormoner i kroppen ökar också överstimuleringen!

Men plock på måndag som sagt, kroppen har svarat fint på behandlingen & jag har en fin slemhinna i min livmoder på 15 mm.

Så vi tänkte hämta hem guldägget nu - fjärde gången gillt! ❤️

Heja heja heja guldägget, vi längtar efter dig!


Likes

Comments