​Idag var det dags för inskrivning hos barnmorskan! 

Morgonen började med att barnmorska mailat fel tid till mig & ringer kl 9 för att fråga om jag är på väg, jag hade fått 9:45 av henne på mail. 

Men jag körde dit och möttes av en kram från goaste barnmorskan! 

Pratade, skrev in & tog kontroller som skrevs in! Blodtrycket 120/75, Hb 136 & urinstickan var fin! Tog lite andra prover också som vi inte får svar på idag, men bland annat kunde de ta ett blodprov för att se om bebis är positiv eller negativ i sin blodgruppering, sjukt att man redan kan se det! 

17 dagar kvar till KUB, ber en bön varje dag att allt ska se fortsatt bra ut. För just nu har man ju ingen aning om hur det är där inne! 

Men vi lever på hoppet om att allt är fortsatt precis som det ska ❤️ 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​På lördagar går vi in i nya veckor, denna lördag vecka 11! 

Vecka 11 - när jag tänker att det är 10 veckor sedan jag senast hade en blödning känns det som att tiden rusat fram, men när jag ser framåt en vecka eller två då känns det mellan varven som att bestiga kebnekaise. 

På måndag är det inskrivning hos barnmorskan, önskar ju självklart att det var dags för ultraljud så man fick bekräftat, igen, att den lille där inne mår fortsatt bra ❤️ 

Det är mycket känslor & ibland känns det som att vissa folk runt omkring (inte nära vänner eller familj, men de få som vet förutom dem) förväntar sig att jag ska njuta av allt... för nu är jag ju gravid! Att jag mår illa, inte kan äta vad jag vill, har bröst som snart exploderar & sover mer än vad jag är vaken,  ja det har jag längtat efter! 

Och JA, missförstå mig inte! Jag är innerligt & obeskrivligt tacksam över att vi äntligen lyckats, men det är fortfarande okej att tycka vissa dagar är mest skit för jag mår som jag gör och samtidigt försöker hålla ihop jobbet som sjuksköterska... 

Igår grät jag senast, det är sambon som får torka tårarna. Denna fantastiska människa. Han torkar dem, pussar & peppar - han är bäst. 

Men det är trist att han får ta de smällen, för han är den sista människan på jorden som ska ta den. Men det blir ju så, för han står mig närmst. 

Nu ska jag iväg och jobba, behövde bara skriva lite här kände jag ❤️ 

Var rädda om er - och ni som kämpar - mina tankar & böner kommer alltid vara hos er ❤️

Likes

Comments

​Hjärtat slår!!! 

Jag är i vecka 8+3 & lille-plutt där inne mäter 8+6 och allt ser SÅ bra ut!! 

Helt galet, nu äntligen är det vår tur! Jag har aldrig varit så nervös som i det väntrummet på Cura, trodde jag skulle kräkas! 

In till läkaren, upp i gynstolen & där, där på skärmen var vårt lilla mirakel & ett hjärta som slog precis som det skulle ❤️

Lycka - idag ska jag rida på denna vågen av lycka! Älskade liv vän, vi ses i Juli ❤️

Likes

Comments

​40 minuter till VUL, är så sjukligt nervös! 

Snälla snälla snälla, låt där finnas ett hjärta ❤️

Likes

Comments

Som rubriken lyder, nu vet nästa hela våra familjer att vi förgoppningsvis utökar släkten i juli nästa år!

Vi velade fram & tillbaka med hur vi ville göra, men kom fram till att vi ville berätta även om vi inte varit på första VUL än. För om det skriter sig så har vi fått glädjas tillsammans i 2 veckor iallafall.

Alla blev så galet glada. Min bror fyllde år igår & firades i fredags, mitt under middagen ger vi honom en låda och i den ligger en kopp där det står

” Du ska bli morbror” ❤️

Jag tror han frågade 15 gånger, ”är det sant?” innan han kramade oss. Sen blev det kramar och tårar om vartannat. Det är helt galet fantastiskt!

Den blivande farfarn fick ett choklad med texten ”världens bästa farfar”! Han kopplade INTE för än jag hade väglett honom med frågor som ”är du farfar till någon?” ” ska du kanske bli farfar till någon”?! DÅ trilla poletten ner och han blev helt överlycklig!

Om 1,5 vecka, den 29/11 får vi svar, slår ett hjärta där inne?

Alltså hur vanligt är det att man är gravid och där inte är nåt hjärta som slår vid första VUL? Det måste ju vara en mardröm! Någon som vet?

Ha en fin söndag ❤️

Likes

Comments

​Idag 11:30 hade vi ett inbokat besök hos barnmorskan, kändes helt overkligt att sitta där i väntrummet & tänka att vi är där för att vi äntligen lyckats ❤️ 

Världens goaste barnmorska i 50-årsåldern tog emot oss & hon var så jordnära, genuin & hade dessutom mycket kunskap och erfarenhet av ivf-graviditeter. Kändes så tryggt och hon bemötte oss på ett helt fantastiskt sätt. Tog vår oro på allvar & lugnade oss men var fortfarande realistisk. 

Vi pratade lite kring livsstil, mående & planering framåt. Bokade datum för inskrivning och även för KUB den 28/12 kl: 7:45! 

Förstår inte riktigt att vi ska göra KUB innan detta året är slut.

Allt känns overkligt, men Så Galet Bra. 

Snälla älskade lilla unge, väx dig stark & stanna hos oss till juli ❤️

Likes

Comments

​Det är fortfarande svårt att förstå, det är skrämmande & underbart i en enda röra! 

Jag är livrädd & övertaggad över att få gå på ultraljud i slutet av November, det är så stort & jag kan inte påverka resultatet på något vis! 

Men för att ha någon form av kontroll har jag förbrukat liiiite för många graviditetstest de senaste 9 dagarna. Senast idag kissade jag på en digital sticka för jag var tvungen att se om antalet veckor ökat, sen andades jag ut när jag såg texten ”gravid 3+”! 

Kan fortfarande inte förstå, har berättat för våra närmsta vänner & de säger grattis, kramas oss och är helt överlyckliga... för VÅR skull! Så svårt att ta in efter alla dessa år av sprutor, tårar, hat & sorg! 

Men just idag är jag stark, jag vågar tro på det & jag tänker sällan något annat än att detta ska bli vårt barn ❤️ 

Snälla mirakel, stanna där inne till Juli ❤️

Likes

Comments

​Fått tid för ett tidigt ultraljud den 29/11, känns helt galet! 

Håller alla tummar i hela världen att där är en frisk liten krabat där inne med ett starkt hjärta! 

❤️

  • 1793 Readers

Likes

Comments

Ruvardag 13 & officiell testdag! Idag ska jag ringa det bästa samtalet jag någonsin ringt till en ivf-klinik!

Än har vi långt kvar, men detta är ett enormt steg i rätt riktning.

❤️

Jag tänker på er som ruvar, försöker & kämpar! Jag önskar er bara medvind & styrka!


Likes

Comments

Imorse var det där - det ljusröda blodet, på lutinuspinnen & på pappret när jag torkade mig! Hjärtat bultade hårt i kroppen & jag kände mig nästan svimfärdig!

Jag struntade i att vi inte skulle testa tidigt, för nu skulle jag få det slängt i ansiktet för fjärde gången. Det där jävla minuset!

Men innan jag ens hade doppat klart testet kom det... TVÅ STRECK!!!

Jag sprang in och väckte sambon & jag fick luta mig mot en vägg, hela jag skakade! Det är sant!

Jag är gravid!!!!

Stanna nu hos oss - älskade efterlängtade mirakel! 

❤️❤️❤️

  • 2237 Readers

Likes

Comments