​Jag har inte försvunnit, jag tar bara en paus. En paus från ivf, hormoner & bloggande. 

Jag har tagit examen, i fredags blev jag färdig sjuksköterska & i lördags firades detta storstilat med dunder & brak och dans hela natten tills ljuset kom och fåglarna kvittra ❤️ 

Alldeles underbart. 

Jag och sambon avslutade kvällen med att prata om vårt framtida mirakel, för visst är det så, att även om jag släppte allt där och då så finns det alltid i bakgrunden. När alla vänner hade gått hem så satt vi där tillsammans, han & jag, och tårarna trillade sakta på våra kinder. För allt vi klarat av under dessa tre åren, för allt vi offrat och för att vi orkat ❤️ 

Vi är oslagbara. 

Imorgon väntar en vecka i solen, vi ska bara vara. Njuta & slappa i en solstol. 

I augusti väntar Cura Öresund på oss, tills dess ska  vi njuta av att bara vara och låta alla känslor ta plats ❤️ 

Kram på er och lycka till alla ni som ruvar, kämpar, är mitt i behandling eller har lyckats bli gravida 😘

Ni är...eller VI är hjältar 💖

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Igår var vi på Bruno Mars i Köpenhamn! Sen sov vi på hotell, snacka om fantastisk tur med vädret! Helt magiskt varmt och underbart att komma iväg ❤️ 

Idag ringde Nordic Ivf och vi fick tid för konsultation hos dem den 24/5, så redan på onsdag nästa vecka :) känns skönt att ha tid hos både dem & Cura, så kan vi känna efter var vi vill gå vidare! 

Mitt prolaktin & mitt tsh har stigit lite så idag ringde läkaren från endokrin också, men han var inte alls orolig utan han tyckte jag skulle köra på med samma dos medicin & försöka att inte oroa mig för mina värden iallafall, så det känns skönt! 

Nu får vi se hur framtiden ser ut, men det blir ju inget försök för än i slutet på juli- början på augusti, känns skönt med en paus! Samtidigt vill jag bli gravid nu nu nu! Men får försöka landa, njuta av att vi iallafall har möjlighet att gå vidare privat. 

Var rädda om er, ni är magiska ❤️

Likes

Comments

Vi har fått tid för en konsultation på Cura Öresund i Malmö den 30/5. Men har bestämt oss för att gå på en konsultation på Nordic IVF i Malmö ovlså, så får vi se vad de erbjuder oss. Kanske samma? Eller är det en klinik som känns lite bättre, vi får väll se!

Känns iaf skönt att redan vara på väg framåt!

Rmc hade inte så värst många svar på våra frågor, men nu har vi iallafall varit där & ärllgt talat tror jag att den kliniken tar på sig liiite för mycke. Tror inte de hinner med så mycket patienter & par som de faktiskt väljer att ta emot, tyvärr!

Min kropp är som den är, hade hoppats den kanske skulle rätta till sig efter alla hormoner men ikke! Fortsätter precis som förr, men mensvärk från dag 14-16 nånting (ungefär där jag borde ha äl) och fram till mens..... och då får jag upp hoppet att "tänk om" & sen när mensen kommer blir man alltid lika ledsen, jävla PCO 😩!

Hoppas ni har det bra!

Om 18 dagar tar jag examen - om 19 dagar vaknar jag upp som sjuksköterska!!!!

Likes

Comments

​Cd 13 idag, igår och förrgår hade jag fasiken lite molande värk där inne! Ytterst lite idag med... 

man måste ju ge det en ärlig chans på naturlig väg och faktum är att jag var fasiken rejält sugen på att rulla runt i sänghalmen. Det var faktiskt längesen jag kände sån riktig lust, jag har varit så avtrubbad! 

Men nu så, nu kör vi, nu får vi ha lite mysiga stunder tillsammans och det är ju bara ett plus om jag råkar ha ägglossning spontant efter vårt senaste ivf. 

I förrgår ställde mig huvudet efter vår intima stund.. Hahaha! Sambon bara virra på huvudet! Man är ju för fan inte riktigt klok, men här går vi all-in. Här ska det göras en bebis, eller ja, här ska det ta mig tusan ges en ärlig chans för en bebis! 

Idag är en bra dag, jag försöker njuta av det, suga åt mig den positiva känslan ❤ 

Jag tänker på er, fina kämpar där ute ❤

Likes

Comments

Själen är så trött, så trött! Det gör fysiskt ont av ångest mellan varven & sorgen har liksom ingen gräns!

Jag sover. Ögonen går i kors kl 20 på kvällen. Tvingar mig själv att vara vaken till 22. Igår sov jag till 10:30, 12,5 timmar utan att vakna en enda gång...

mitt i allt närmar sig examen med stormsteg, om 29 dagar är jag sjuksköterska. Jag förstår faktiskt inte hur jag har orkat & jag är faktiskt rädd för hur kroppen kommer reagera när jag är klar...

Den 11/5 ska vi på avslutande samtal på rmc, det känns som att vi har så mycket frågor! Varför? Varför? Varför? Om de har plockat sammanlagt 40 ägg på mig och endast 8 av dem harblivit befruktade, 2 har blivit blastocyster, ingen har gått till frysen & jag har inte blivit gravid! VARFÖR??

Sen blir det privat klinik, det lutar åt Nordic IVF i Malmö! Men vi kommer inte påbörja nästa försök för än i ausgusti kan jag tänka mig!

Jag har aldrig blödning typ så det lär väll dröja 100 dagar minst tills jag är i mensen som kan bli aktuell för sprutstart!

Livets som ofrivilligt barnlös, vilket jävla skämt!

Likes

Comments

​Och två negativa graviditetstest imorse! 

Blastocyst på dag 10 hade visat positivt om detta är positivt! 

Jag har slagit i väggar, kastat med saker, skrikit, tappat andan, gråtit tills ångesten var så stark att den stängde igen mina luftvägar, legat tyst i 3 timmar...der enda som har hörts är mitt hulkande gråt! 

Vi är helt tomma! Helt tömda på all energi & alla känslor! 

Hur orkar man nu? Privat klinik och betala själva...hur fan hamnade vi här? 💔

  • 2804 readers

Likes

Comments

​Ni vet, eller det kanske ni inte alls vet, men känslan när det är blod...färskt rött blod...på toppen av lutinuspinnen!! Jag fick fullständig panik när jag såg det, tänkte att även detta försök är över... 

Det kom ytterst lite ljusrött blod på pappret när jag torskade mig vid 18- tiden, men sen inget efter det, så jag hoppas det bara var en känslig slemhinna eller att jag kommit åt ett litet blodkärl! 

Snart testdag & efter idag är man ju ännu mer livrädd inför varje toalettbesök! Men vi håller tummarna, stenhårt! Hela tiden ❤

Snälla lilla mirakel stanna nu ❤

Likes

Comments

​Tyvärr klarade inte vår lilla blastocyst på labbet nedfrysningen! 

Så nu ligger hoppet på den lilla jag ruvar på. Annars blir det en lång paus, börjar nog inte för än efter sommaren nån gång om vi inte lyckas nu! 

Men vi kommer fortsätta hoppas ❤ 

För nu ska vi gå i mål, nu ska vi lyckas, nu ska två äntligen få bli tre! 

Likes

Comments

​Ruvardag 7 idag :)! 
Jag håller mig lite låg med att uppdatera och analysera mina symtom denna gången som sagt. 

Men visst känner jag något, jag har som vanligt molande värk, brösten känns som blåmärke och mellan varven mår jag illa. Det kan kommer flera gånger om dagen, det kan komma när jag blir hungrig eller inte alls under vissa dagar. 

Det är mest molande när jag är stilla eller om jag ligger raklång på rygg...
Vet inte om det är bra eller dåligt eller varför det är så. 
Jag önskar bara så innerligt att den lille stannar kvar denna gången, så får jag ha vilka symtom som helst. 

Måndag är dagen med stort D & jag är och kommer vara äcklig nervös över att kissa på stickan. 
Det kan ju gå hur som helst. 

Ibland upplever jag att det är ömt att föra in pinnen och ta lutinus, alltså när jag kommer in med pinnen och ska ha av lutinus så gör det liksom lite "ont". Eller inte ont, men det spänner lite där inne. Men det släpper lika snabbt igen när den är på plats. 
Någon som känt samma? 

Ja alltså, detta eviga väntandet utan att veta eller kunna påverka ett enda dugg... 
Det är det värsta med hela denna resan! 

Usch.
Vilka kämpar vi är, heja heja oss alla som tar oss igenom detta <3 

Likes

Comments

​Jag är fortfarande förvånansvärt lugn och harmonisk. 
Jag har valt att försöka låta bli att analysera vad jag känner och inte känner, även fast det är helt omöjligt mellan varven. 

Vi har bestämt oss för att testa om 1 vecka, dagen innan testdag. Jag börjar inte för än kl 14 den dagen och ett negativt besked behöver tid och sorg, kanske blir det så att jag sjukanmäler mig som jag gjort de andra gångerna vi misslyckats. 
MEN, vi är inte där, vi ska inte dit heller, för nu jävlar, nu ska vi i mål. Hel vägen <3 

Men det känns skönt att ha en liten plan och en strategi när testet skall tas. Det känns helt overkligt att det är en vecka kvar...Det går så snabbt med en blastocyst, det blir inte så många galna ruvardagar där man analyserar allt från toalettpapper till minsta lilla stickning eller annat tecken. 

Vi får brev i veckan om vår andra lilla blastocyst klarat sig till frysen, man kanske ska öppna det först när man vet resultatet på detta. Jag vet inte, fan nästan mer nervös över brevet... 

Jag håller tummarna för er andra som ruvar där ute, jag håller alltid tummarna för er. 
Många av oss har testdag med bara några dagars intervall och det hade ju varit SÅ roligt att få plussa tillsammans. 

Stor kram på er, fina kämpar och alla andra 

Likes

Comments