Header

Gissa om jag ställde mig in hos ungarna rejält med denna braklunch?! Yummie. Lunchen blev en välbehövlig paus i denna stressiga fredag...

Vanligtvis brukar jag säga "äntligen fredag" för det är så lugnt och skönt med helg, men denna fredag är allt annat än lugn och skön. Har verkligen slängt och flängt heeeela dagen och mer väntar...

Fixar för fullt inför USA-resan imorgon och har inte ens hunnit packa än. Jag som alltid brukar vara ute i god tid med just packningen, typ en vecka innan, för att vara på den säkra sidan haha...

Har ungefär halva dagens "att göra"-lista kvar så lär sätta fart nu om jag ska hinna med allt. Imorgon är det uppstigning halv sex och så bär det av mot flygplatsen. Kommer vlogga hela veckan från och med imorgon så - Stay tuned!

Likes

Comments

En room tour har varit efterfrågad här på bloggen och till en början tänkte jag bara göra den i bilder men eftersom jag nu startat upp kanalen på youtube så kunde jag ju lika gärna filma den. Tro inte att jag städat och plockat undan bara för filmningens skull, jag ÄR så här pedant och ordningsam i verkligheten också haha. Kommer ej att göra en house tour av hela huset i respekt mot familjen jag bor hos!

Missa inte mina tidigare videos, heter Resan till toppen även på youtube!

Likes

Comments

Idag var jag hos Alina på Chic nails & beauty och förhandlade lite... Stora grejer kan vara på gång här med bloggen och andra sociala medier. Spännande!

Hon var verkligen supertrevlig och är så imponerad över vilket ställe hon fått ihop där mitt i stan, både ekonomiskt och tidsmässigt. Så himla fräscht och stilrent verkligen.

Hon är dessutom superduktig på allt vad hon håller på med - naglar, fransförlängning, microblading och andra treatments, så jag förstår varför det är den bästa salongen i Zürich man kan gå till. Lägg namnet på minnet!

Likes

Comments

Idag slog det till från ingenstans och blev sommar istället för vårväder här i Zürich. Så sjukt!

Blev sådär kokhett i bilen som det brukar bli när den står i solen på somrarna och var liksom för varmt för att ha jacka på sig. Solen stekte och det var ovanligt många glada miner i staden vilket är härligt!

Jag köpte en bagel till lunch eftersom jag varit på språng hela dagen och valde att gå dit jag skulle istället för att ta tram.

Njöt till fullo av solen och värmen! Hoppas detta håller i sig nu, men vågar inte riktigt hoppas för mycket eftersom det bara är februari liksom. Och hur vacker är inte denna älskade stad?!

Likes

Comments

1. Jag är besatt av dinosaurier och rymden. Det har jag varit så länge jag kan minnas. Jurassic park-filmerna har varit favoriter sedan jag såg dem och det har alltid varit en dröm att få åka upp i rymden i en rymdfarkost. Förstå hur coolt?!

2. Vill jag lära mig något så tränar jag tills jag kan det. Hittar jag något som intresserar mig, som jag verkligen vill kunna så kan jag sitta flera timmar i sträck och bara träna träna träna tills jag kan det riktigt bra. Det är därför jag har rätt annorlunda "talanger" som t.ex. buksjungande och att rappa.

3. Google är min bästa vän. Jag googlar absolut ALLT som jag inte kan eller förstår. För det mesta hittar jag svaret jag söker men om jag inte får det så känns det som om jag kryper ur mitt eget skinn. Undrar jag över något måste jag verkligen få veta också.

4. Jag är expert på att vända saker till min fördel. Jag kan verkligen vrida och vända på saker tills det låter bra för mig och dåligt för andra. Förekommer ofta i diskussioner men är inte alltid en bra egenskap. Däremot skulle jag nog klara mig väldigt bra som politiker ;)

5. Jag har alltid varit en pojkflicka. Ja, tro det eller ej men jag är mer av en pojkflicka. Kanske för att jag levde många år endast tillsammans med bröder eller för att jag alltid hellre umgåtts med killar än med tjejer. De flesta av mina bästa kompisar jag haft har varit killar och tror det kan bero på att jag är lite som dem. Jag har tjejer som bästa kompisar också och älskar det, så förstå mig rätt.

6. Jag har alltid velat lära mig dansa. Men inte tillräckligt mycket. Många brukar säga att de inte kan dansa men jag kan verkligen INTE dansa. Jag tycker det är fruktansvärt kul även om jag inte är bra på det och jag vet att om jag bara lade ner tid på att försöka så skulle jag också kunna bli bra på det. Men jag får helt enkelt vänta till den där känslan av att verkligen vilja lära mig något ska falla in så jag kan träna i flera timmar ;)

7. Jag har varit en hästtjej. Tro det eller ej men när jag var yngre var det min största dröm att få en egen häst. Jag gick på ridskola, hade egen sköthäst och var faktiskt väldigt duktig på allt vad det innebar. Om sanningen ska fram vill jag fortfarande rida ibland, känner en stark längtan vissa dagar.

8. Jag har en förmåga att börja älska allt som jag en gång hatat. T.ex. gällande mat och klädtrender. Hatade broccoli en gång i tiden och nu är det verkligen mitt dagliga craving. Tyckte långklänning var fult en gång i tiden och nu älskar jag det. Så om jag säger att jag inte tycker om något nu kommer jag förmodligen gilla det om några månader haha.

9. Jag är obekväm offentligt. Japp, sedan jag började få ta emot kränkningar online och offentligt så har jag fått problem socialt och blivit otroligt obekväm offentligt även om det kanske inte märks. Jag älskar fortfarande att träffa nya människor men är lite mer försiktig och avvaktande nuförtiden.

10. Jag lider av tvångshandlingar. De är förmodligen väldigt lindriga i jämförelse med andras men oavsett hur illa dem är så är det jobbigt att leva med det problemet. Jag måste alltid dubbelkolla saker innan jag går och lägger mig eller går hemifrån vilket verkligen kan dra ut på tiden.

Likes

Comments

Idag efter P's privatlektion mötte jag upp honom där på tennisanläggningen för att själv få mig en lektion. Det var så sjukt svårt i början för min del att spänna vissa delar av kroppen men samtidigt vara avslappnad och slå mjukt eftersom jag gärna spänner bål när jag spänner t.ex. armarna (tack vare gymmet haha), men till slut fick jag in rätta knycket!

Vi höll på väldigt intensivt i dryga timmen och det blev riktigt kul till slut när det samtidigt började gå väldigt bra. Jag har ju världens sjukaste vinnarskalle så det krävs lite ilska för att jag ska kunna tagga till och fokusera. Efter träningen fick jag iallafall högsta betyg "för att vara nybörjare" så jag fortsätter vara ett A-barn ;-)

Likes

Comments

Ja, visst är alla lovestories vackra men våran är nog faktiskt vackrast av dem alla... Jag är själv så jäkla imponerad av hur starka vi är tillsammans och vad vår kärlek faktiskt klarar av. Som om inte ett och ett halvt år (mer) tillsammans fast samtidigt från två olika delar av jordklotet vore nog liksom...

Andra som ställs inför det valet gör slut för att det inte är värt distansen medan vi valde att kämpa för att det faktiskt är just det - värt distansen. Du är min och bara min everyday valentine och jag är så jäkla stolt, tacksam och lycklig över det. Älskar dig mer än du kan förstå och jag är föralltid din.

#valentinesday

Likes

Comments

Chocken nyss när blombudet plingade på dörren med hela tre olika blomsterarrangemang...

Jag förstår inte riktigt motståndet till denna dag. Syftet är att sprida kärlek! Och ja, självklart ska man göra det varje dag men varför gör vi inte det då? En sådan här dag behövs. En dag där vi inte tar allt för givet utan istället anstränger oss lite extra för att visa våra nära och kära vad dem betyder för oss.

Ja, det är en dag som förmodligen bara har en kommersiell baktanke men vem har sagt att man måste spendera pengar för att kunna visa någon att man älskar den personen eller för att den personen ska kunna känna det. Då har det ju redan gått snett.

Och till er singlar som muttrar över att alla hjärtans dag inte borde finnas för att ni själva är så ensamma vill jag bara säga att kärlek existerar i ALLA dess former och man behöver inte ha en partner för att kunna älska. Se dig omkring och ta tillfället i akt att krama om din bästis lite extra hårt eller varför inte din mamma eller din bror.

Försök aldrig tona ner kärleken, det kan aldrig bli för mycket av den och speciellt inte nu när vi bara behöver mer! Happy Valentine's day, allesammans!

Likes

Comments

Dagens lunch! Vändstekt ägg med sockerärtor frästa i olivolja och chilisalt. Liknande det jag brukar äta till lunch annars (äggröra med gröna bönor) men detta har verkligen blivit nya favoriten.

VIsst ser det gott ut? Tar gärna emot tips på nya, nyttiga, enkla och framför allt snabba lunchrätter som jag kan variera med. Dela gärna med er. Nu lär jag skynda iväg på träning! Hej sålänge

Likes

Comments