Food

​Just need to share, dessa klyftpotatisar blev dröööööm, lite fortimel och melon är väl heller inte fel. 

Likes

Comments

Vardag

​God kväll! 
Precis landat på fjärde stället för dagen, är så mentalt slutkörd men jag måste bara hänga i, det är så jävla kaos så det finns inte ord för det men jag gör det jag ska och lite till, för att jag behöver resa mig efter varje smäll, sammanbrott, panikattack för att jag ska ha en chans, jag tror att jag ringer 25 samtal om dagen, har mina saker på fyra olika ställen, har tre olika läkare, har tio olika kontakter, och det vore suveränt om någon gjord någonting, samverkan skulle vara en suverän ide. 
Hade som jag nämnde ett möte i morse, jag gjorde det klart för att det inte fungerar för mig att vara på en plats där ingen bryr sig utom gubbarna som inte borde, det går inte för mig att vara på ett ställe där kocken inte lagar mat till mig så jag hämtar mediciner där men det är allt, sover inte en natt till och det är så jävla skönt, imorgon ska jag flytta över mina saker tänkte jag så har jag i alla fall lite samlat. Sover hos min kompis som jag nämnt tidigare och är med boendet på dagarna, inte optimalt men bäst hittills. 
Vilade en stund efter mötet innan jag åkte ut till det riktiga boendet, fikade lite och snackade, hoppade sedan in i duschen innan det var dags att förbereda middagen, gjorde vegobiff med klyftpotatis och avokadosås så gott! Älskar klyftpotatis. Drack sedan en kopp kaffe och bara tog det lugnt innan jag åkte ut till min kompis, utmanade med en godispåse och åt en portion gröt och nu har jag bara lagt mig tillrätta med lurarna i, blir en vilokväll då mina kvällar i veckan är ganska uppbokade, händer lite roligare saker i morgon så då slipper ni detta svarta mörker för en stund, jag med för den delen. Så skönt. 
Har fått magsår, kaffe cigg och stress är inte ultimat men jag känner att det får hamna på listan över mina minsta problem, så länge handlar det om att göra vad som är bäst för mig, för att jag ska må så bra som möjligt, och även om många förbiser det just nu så kommer jag att fortsätta ta hand om mig, för mig och för mitt liv. 

Likes

Comments

Vardag

​Bjussar på ett leende för att jag är så glad att det är måndag! 
Tog lite sovmorgon i morse, åt lite frukost tillsammans med några koppar kaffe och gjorde mig sedan i ordning, jag ska ha ett möte om en timme där det förhoppningsvis blir lite ändringar, i och med att det är måndag och ny vecka är alla chefer och personal på plats och då blir det andra bullar, kommer vara tydlig med att jag inte stannar här längre än till idag och sedan får vi se vad som händer, jag har en känsla av att helveteshelgen nu är över, ny vecka, nya tag som dem säger! 

Likes

Comments

deep

Hon frågar om jag är rädd för mörkret.
Jag säger bestämt nej.
Sen tänker jag på allt hon säger att hon gör för att vara trygg i hennes mörker; en stig som inte är belyst.
Jag tänker på det andra mörkret; rösten som säger svält svält svält.
Jag tänker på rädslan när jag går ut ur mitt rum och det stirrar fem män i kalsonger på mig, följer alla steg jag tar.
Jag tänker på oron som säger att det här inte kommer funka, att något kommer hända som raserar allt.
Jag tänker på ångesten över att jag känner att jag inte riktigt räcker till just nu.
Jag tänker på stressen, att min arm skakar när jag ska ta tag i glaset, att rösten brister, att jag är så förbannat jävla trött.
Och sen tänker jag att jag nog är räddare för mörkret än vad hon är även om jag vandrar på stigen som inte är belyst.

Likes

Comments

Behandling, Vardag

Hej på er!
Sitter och sörplar näringsdryck då jag precis kommit in genom dörren till mitt tillfälliga boende, ska sova här i natt.
Tog mig en sovmorgon i morse och klev upp runt tio snåret, precis lagom då min kompis entrade med lite fika och gott sällskap, satt och pratade i några timmar om allt möjligt, stod ut i det jobbiga ihop och allt kändes genast lättare, gled runt i pyjamas och lärde mig en del om samhället, hon är så klok F, lär mig alltid en massa nya saker. Hon gick precis när min skjuts kom, det bar av till mitt "riktiga boende" där vi fikade, hängde framför lite serieavsnitt på Netflix innan jag fixade i ordning lite middag, åt samma som igår då det fanns falafel över, tog med min stödperson in en ny värld matmässigt då hon aldrig ätit falafel eller sötpotatis och hon hakade genast på, så kul! Tog en kopp kaffe på det innan jag la mig i soffan en stund och vilade, märker från Capio att vilan fortfarande är otroligt viktig för mig, sedan satte vi oss en lång stund och pratade, dem hade väl inte riktigt förstått hur illa de är där jag sover så det kommer tas vidare och förhoppningsvis kommer någonting att ändras redan under morgondagen.
När klockan slog 8 var det dags för lite kvällste och Hellenius Hörna, älskar det! Begav oss efteråt mot Maxi för lite mer naturgodis till ikväll hehe och nu ska jag bara försöka varva ner och komma till ro. Det har faktiskt varit en relativt lugn dag idag, det var så skönt att få bara ligga i soffan med en filt över sig, att få ta en långdusch och bara uttrycka lite av alla tankar som snurrar.
Imorgon vankas ny dag med nya möjligheter½ *

Hur mår n?

Likes

Comments

Anorexi, Behandling, Vardag

Hej!
Har inget internet på min dator just nu så det påverkar bloggandet en del men jag försöker göra så gott jag kan! Igår åkte jag som sagt ut till mitt boende, träffade en annan som kommer jobba med mig och vi fikade och pratade en del, dem kommer försöka skynda på processen så att jag kommer dit så fort som möjligt, hoppas på nästa vecka, klarar inte så många fler nätter på det här halvdana boendet..
När vi pratat någon timme gjorde vi upp en brasa och började med middagen, jag skulle göra sötpotatis led falafel, har inte lagat mat på väldigt länge men det gick bra och alla uppskattade det, wiho!
Drack några koppar kaffe innan vi uträttade lite ärenden, slog oss ned för att sammanfatta lite vad jag behöver stöd i och vad som behöver finnas innan vi slog oss ned i soffan med lite naturgodis och te framför så mycket bättre, välbehövligt efter en hel dag med prat, planering och intryck.

Vid halv elva åkte jag tillbaka och sov på boendet, det blev mycket pendlande känslor igår men jag tror att det är ganska befogat utefter omständigheterna, sen skulle jag vilja blogga så mycket mer men jag får inte ihop det, hoppas att ni stannar kvar och följer ändå <3

Likes

Comments

Food

Provade gnocchi för första gången till lunch nyss och det var sååå gott, ny favorit! Nu ska jag packa ihop lite sen åka till mitt "riktiga" boende och hänga där hela dagen, såå skönt!

Likes

Comments

Livets fina, Vardag

Hej!
Tog min första sovmorgon på år idag, det var så otroligt skönt, bara sova, vakna utvilad och bara ha en lugn morgon, fantastiskt. Handlade lite för att få ihop frukosten, har en affär alldeles i närheten så det var smidigt, fick lite hjälp att göra i ordning allt innan jag tog några koppar kaffe och slog mig ned med ovanstående framför mig, åt i lugn och ro medan jag pratade om lite allt möjligt med min kompis och hennes familj. Nu har jag bara gjort mig i ordning lite, vet inte riktigt vad den här dagen har att bjuda på men det får vi helt enkelt se, hoppas på att få vara så lite som möjligt på korttidsboendet... 
Ha en fin dag <3

Likes

Comments

deep

Jag träffade en chef idag, det spelar ingen roll för vad men en högt uppsatt person, egentligen var det inte meningen att vi skulle ses men det blev lite spontant eftersom att jag befann mig i samma byggnad och han var inte ute på något jobb.
-Innan jag går in får jag höra orden; Det är så bra att du är söt och träffar honom nu kanske det är lättare för dig att få en säng och andra saker beviljade.
- Går in, pratar om incidenten med mannen igår, får höra att "Ja men vet du inte hur man beter sig när det kommer in män i ditt sovrum?", "Du måste lära dig att hantera dig själv tillsammans med män*, "Jag tänker inte sitta här och säga att inga män får vara i ditt sovrum", "Är du torr i munnen eller?"
- Varpå jag blir extremt osäker, börjar titta ner i golvet och han fortsätter "Är du deprimerad eller? Du kanske behöver mer antidepressiva".
- Vi fortsätter samtalet med "Men vadå? Börjar du trixa lite med maten när du mår dåligt?? Var inte du färdig med sånt eller?" Eeeehhh jag har en ätstörning vad i helvete tror du??? Man blir inte färdig på några månader och även om jag kommit såå långt så är ju inte problemet puts väck och nej jag kanske inte "trixar" med maten men jag kan fortfarande påverkas av den. Och sedan "Du kan ju inte förstöra behandlingen i Varberg" Och efter allt innan som alltså utspelade sig under cirka 15 minuter blir jag så JÄVLA TRÖTT och "Nej det kommer jag inte att göra men snart är du på väg att göra det".

Och då tänker jag att den här mannen kan dra långt åt helvete med sin jävla säng, jag får köpa mina möbler själv för jag tänker fan inte sitta där och flörta med honom, spela på mitt utseende, stå ut med sexistiska kommentarer, bli ifrågasatt, nedtryckt och maktlös, jag tar inte sådan här skit längre, det är inte okej. Det är ingenting som trycker ner mig längre, det är bara något som gör mig så trött och arg och jag blir så förbannat jävla ledsen på att det i vissa forum ser ut såhär och på att människor får genomlida detta, i vilken värld är det okej?

Och ja jag kanske kunde uttryckt detta på ett bättre sätt men samtidigt nej, det är såhär jag känner, det är såhär jag tycker, man beter sig inte sådär när det sitter en 19-årig tjej som inte vet var hon ska ta vägen för att det sitter gamla män som skriker överallt runt omkring henne eller ja mot vem som helst egentligen man beter sig inte sådär och någon kanske tycker att jag överdriver och fine men då tänker jag att det är så tragiskt att samhället bara har accepterat sådant här, jag kommer i alla fall inte att göra det och jag kommer att arbeta för att sådant här inte ska vara acceptabelt i något sammanhang. Och sen ska jag börja spara till en säng haha. 

Likes

Comments

Anorexi, Behandling, Livets fina, Vardag

En av mina bästavänner kom och hämtade upp mig efter tre snåret, vi styrde kosan mot en restaurang för lite mat, utmanade mig rejält och tog en Club Sandwich a la me, haha ibland får man göra lite specialare när inget veganskt står på menyn, åt i lugn och ro och pratade igenom vad som hänt tidigare under dagen innan vi tog en sväng på Willy's för lite matshopping. Vi bestämde att jag sover hos henne i natt, ibland får man strunta i vad som är bestämt om det kommer skada en så så fick det bli idag och jag kände direkt hur jag bara kunde andas ut så fort jag klev in här, jag har varit så spänd och stressad att hela huvudet bara blivit en röra så att bara känna tryggheten, kunna ligga i en soffa framför tv;n, dricka te, prata, vila, allt jag behövde just nu. Ligger i sängen med lurarna i och idag är det här den tryggaste platsen jag kan vara på, det ska bli skönt att få sova och framförallt sova ut, bara vila bort all stress, surfa runt på inredningssidor, planera mitt framtida boende inredningsmässigt och ja bara äta, dricka varma drycker och känna lugnet, ibland behövs inte mer än så för att man ska komma på banan igen, jag tror jag fick lite av en chock igår men nu börjar allting processas, det finns en plan för helgen och den är genomförbar och egentligen så bra den kan vara efter förutsättningarna, som någon sa, jag får ge det en tid, allting kan inte klaffa perfekt på en gång men så länge så njuter jag av att vara jag igen, äter naturgodis och värmer mig med några koppar te.

Likes

Comments