View tracker
Privat, Välmående

ja, skenet kan bedra!

Jag kan visa den glada jag, den jag vill visa utåt. Men det är ingen som vet hur jag känner det inom mig ? Hur jag egentligen mår! För det är den sidan jag inte vill visa, jag är van vid att strida själv med mina demoner kan man väl kalla det?

En person skrev till mig nu precis, det tog fan hårt! Det ända jag varit är ärlig! Men helt ärligt om man knappt orkar med sig själv, hur ska man då orka med andra ?

Försöker hålla skenet uppe när jag har barnen! Att inte visa att jag mår dåligt!


Det är det här som blir jobbigt! För jag känner mig som två olika, jag är en är jag är med barnen, är en annan när jag inte har barnen! Tror alla som är separerade har det så lite gran.

När jag ändras så blir jag den jag är då i några veckor, sen blir jag den andra jag i några veckor, men det sker förändringar för vecka till vecka också!

Fattar inte varför eller hur det kan bli så!


Men jag vet att jag är en trasig människa, jag vet att det är jag son har förstört alla mina förhållande! Kanske är det menat att jag ska vara ensam? Det kanske är bäst så för alla? För innan jag har fått svar på varför jag är som jag är så är det ingen som kan förstå mig! För om jag inte förstår mig själv , hur ska andra då kunna förstå mig ?


Jag är en trasig människa, jag vet! Å vem vill ha en trasig människa ?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

En ganska okej dag i dag, har mestadels bestått av att tvätta faktiskt!

Haft ett online möte ikväll , mycket givande och mycket info! Men blir även mycket nya planeringar för år 2017!

Blev ett bad nu i kväll, skönt och avkopplande och barnen sover!

I går hämtade jag ut paketet :) blir som ett barn på nytt
😍

Underbar känsla😍

Ikväll, blev det Aloe Vera lotion efter badet
😊

Aloe Vera
❤️

Undrar ni något om dessa produkter får ni gärna kontakta mig på
prinsessa88@outlook.com

  • 23 readers

Likes

Comments

View tracker

Hur jag än vrider och vänder på det så kan jag inte somna på kvällarna! Försöker men ligger vaken till klockan är 02.30-03.00. Hur lyckas man liksom? Sen upp igen kl 07.00 i morse 😱 Inte konstigt man är trött, men det är ju mamma vecka nu så det är bara att se glad ut och stiga upp:)

Tjejerna är ju oftast lediga när dem är hos mig, haft lite olika disskutioner med förskolan! Förnegentligen har jag bara rätt till att lämna dem 15 timmar eftersom jag inte jobbar den veckan som jag har barnen hemma! Jobba gör jag iaf, jobbar med mitt Forever Living hemifrån! Men det går lika bra att göra när jag har tjejerna!

Jag har ju som sagt jobbat inom vården i 10 år. Men sedan 2010 så blev jag mer och mer deprimerad, ångest attackern kom tätare och oftare. Hade dem upp till 2-3 gånger i veckan och så var det i princip sedan 2010-2016! Nu i dag så undrar jag egentligen hur orkade jag ? Hur kunde jag kämpa mig igenom alla dessa år och må så dåligt som jag gjorde? Ibland önskade jag att jag inte fanns, men nu i dag tänker jag hur kunde det blir sådär ? Hur kunde jag bli så deprimerad?

Det kom till en dag sär jag kände bara att jag ville ge upp allting. Att jag inte ville finnas mer! Men jag har ju mina barn , jag har mina vänner! Att man ens kunde tänka att dem skulle ha det bättre utan mig ! Nej jag är så enormt glad för att jag har kunnat ta mig dit där jag är i dag!

Att jag har fått underbara nya vänner, har fått ett jobb som jag trivs väldigt bra med och alla dessa Goa kollegor som jag fått på köpet!

Just nu känner jag att livet är på rätt håll, men det är fortfarande mycket kvar att kämpa med ! Men det är mycket tack vare att jag har fått hjälpa vi min pratgubbe och min läkare ! Att dem lyssnade på mig och inte dömmer för det har varit min största rädsla att det skulle vara dömande mot mig! Jag är den jag är , fast jag vet inte vem jag är, mitt första jag eller mitt andra jag ?

Likes

Comments

Konstig känsla jag har i dag! Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara den ! Går den att förklara? Men hur ? Hur ska man kunna sätta ord på det man känner ? Vet inte riktigt om jag ska känna om jag är glad eller nerstämd, eller vad är det för känsla jag har i min kropp ?

Veta bara att detta är jobbigt!

Har tid nästa vecka hos min pratgubbe, tänker fortfarande på det som han sa till mig! Det vi pratade om! Kan liksom inte släppa det inom mig! Kan det verkligen vara så att det är så jag är ? Att det verkligen är det vi diskuterade om ? Men om det är så , hur skulle jag bli om jag i såfall fick rätt medicin ? Äter just nu sertralin, ja dem hjälper en del men det är mycket man måste jobba med sig själv också!


Rädslan som infinner sig är att, kanske hela jag ändras från den jag är idag ? Jag kanske blir någon helt annan ? Kanske någon som jag inte hade kunnat tänka mig att jag skulle vara ?

Men vem är jag egentligen i dag ? Jag har aldrig känt att detta är jag, detvär såhär jag är! Du vet där man hittar sig själv! Har aldrig haft den känslan!

Tänk om man ändras så mycket att man inte tycker om den nya jag ? Som jag har skrivit tidigare om mitt första jag och mitt andra jag .

Idag känner jag står med en fot på varje sida, svårt att förklara. Men står där i mellan och vet inte riktigt vilken sida av jaget som jag ska kliva över på !

Nä nu hade jag verkligen behövt prata med min pratgubbe! Han hjälper mig att förstå det som jag inte själv kan förstå!


Hoppas alla ni andra där ute har en toppen dag! För idag är min dag fram och tillbaka 🤔

.

Likes

Comments

​Min motivation är som bortblåst till att städa. 

Känner bara att jag vill lägga mig ner och gråta! ​varför jag vill gråta ?  Ja det vet jag egentligen inte men det känns verkligen så bara !


Vill denna jobbiga känsla ska försvinna nu nu nu ! 


Vem är jag?  Vem är den jag alltid varit ? Så förvirrad vem är jag egentligen ? 

Likes

Comments

Välmående, Privat

Uppe tidigt för skulle som sagt in till min pratgubbe i dag! De andra gångerna har gått väldigt bra, har känts bra när jag gått där ifrån!

Men i dag så helt ärligt, sjukt jobbigt kändes det! Men det är väl därför man går där ? För att få den hjälp som man behöver! Men anledningen till att det var extra jobbigt I dag var för att han verkligen hittade en sak som jag egentligen har alltid visst om mig själv, men aldrig sagt det högt! Det har liksom bara funnits i mina tankar! Att höra honom säga det högt till mig och fråga , kändes som en stooooor klump i magen! Jag var tvungen att tänka efter, ska jag säga som det är eller hålla detta skenet uppe om att allt är bra ?


Beslutade mig för att nej nu får jag faktiskt säga som det är. Det är ju därför jag går där ! För att min pratgubbe ska hjälpa mig ! Jobbig känsla nunefteråt också !

Känslan är just nu att bara tagen öl eller två. Slippa denna känslan 😬

Likes

Comments

Japp, som det står mitt första jag och mitt andra jag !

I bland så kan jag vara den där väldigt pedantiska , sen är jag den väldigt slarviga ? Hur och varför blir det så ? Jag vill egentligen alltid ha det iordning runt omkring mig ! Det är väl egentligen inte mitt stökiga jag som är jobbigt, utan det är väl mer o ställningarna som blir jobbiga, från den ordentliga till den slarviga ! Just nu Är det slarv versionen som är framme och spökar! Då menar jag mitt hem, jobben sköter jag utmärkt ;)

Resten sköter jag utmärkt , men hemmet haha! Får ta tag i det i morgon annars kan jag inte bjuda hem någon 😱

Är snart i svarte ! Så en stund till på tåget! Ska blir skönt att komma hem faktiskt! Kan inte lägga mig direkt , har lite att fixa :)


Måste bara skriva upp vad som ska fixas för jag är så som person , är det inte uppskrivet så finns det inte, det är som bortblåst i från mitt minne 😊😜


Ses

Likes

Comments

Ja jag är som många andra, man är lite taggad för att köra all in . Men sen kommer det dom där slarv dagarna , ja jag har dem också och sista tiden har det varit så! kanske för jag haft så mycket med mina jobb , avslutade även mitt förhållande för tidsbristen och jag kände att jag inte kunde ge allt för det förhållandet !

Blev liksom inte som tänkt i söndags! Träffade gamla vänner och ja vi tog lite öl och vin ! Barnledig denna vecka !

Så gårdagenblev inte riktigt som jag hade tänkt. Men var på min Utb och är på g in till den i dag i gen!


Tankarna snurrade igår , somna så sen och vaknade alldeles för sent i dag ! 12.00 omg

Men helt ärligt så var det underbart skönt att få sova !


I morgon är det äntligen dags för mig att vissa det jag jobbar med , jobbar med för att må bättre i kroppen , och jag även i sig själv! att man får en bättre självkänsla ! Vilket är väldigt viktigt! Finns så många som blir nertryckta och mobbade! Det är viktigt att man tror på sig själv , att man åter försöker hitta den där själv respekten !


Det tog många år innan jag kunde tycka om mig själv! Kan även i dag känna att jag inte tycker om mig själv i bland ! Men då intalar jag mig själv att det är bara dumheter!

Jag har väldigt få men underbart nära vänner till mig! Tidigare vfarjag så , att ju fler vänner Jag har så mycket bättre skulle jag må ? Totalt fel ! I dag har jag insett att det räcker med dessa få vännerna för dem får mig att må bra :) jag är lycklig med dem!


Hoppad ni alla mår bra där ute i cyber världen:) skriv gärna till mig om det är något ni undrar över! Jag har har som sagt gått igenom detta mesta och brinner för att hjälpa andra! ❤️


Bjuder på en gammal bild här :) ​

Likes

Comments

Vågen kan verkligen göra en beroende :) 😂😂 jag vet att man inte ska bry sig om vågen. Det är egentligen måtten man ska gå efter, muskler väger ju !

Du kan vara super smal men mycket muskler ! Därav inte använda vågen! Det är ju fettet o kroppen som man vill omvandla :)

Men iaf jag har lite svårt för att släppa vågen! 😂 Hade iaf tappat 1 kg i vikt på tre dagar! :) inte har jag gjort något speciellt eftersom barnen varit hemma och dottern varit sjuk hela veckan!

Om jag inte kommer hem rent försent ikväll så hade jag tänkt mig gymmet :)


Sjukt trött är jag i dag men kom också på att jag glömt ta mina tabletter, tabletter med mycket vitaminer och koffein i! Hjälper verkligen, och man märker när man missar dem! Huvudet vill inte riktigt hänga med som vanligt :)


Ha en underbar dag alla 🌺

Osminkad och trött så är dagen i dag! Bjuder på det 🌸​

Likes

Comments

Försöka iaf

I dag har verkligen ingenting blivit som jag tänkt mig! Verkligen låg, men försöker ändå att äta nyttigt i dag, där jag helst bara skulle vilja trycka i huvudet!


Ja jag har sådana dagar också! Det har alla!

Något positivt är iaf att jag planerat mina måltider per dag och lägga upp min träning igen blir nästa projekt !

Likes

Comments