Idag blev det en tur till Falun och Sotningskontoret för att hämta ett oljefat som Kevin fixat ! 👍Det tackar vi för 👌 Det har vi nu kört till Sebbes pappas stuga för lite fix.
Mycket (jäkligt mycket) eldning står på schemat framöver. Som för övrigt ska bli skitkul. För en liten pyroman bor d nog i oss allt 😄 Dock lär vi vila nästa vecka då älgjakten pågår..
Men sen tar vi nya tag 💪 Försöker hinna så mycket vi kan innan snön kommer.
Våran sommaridyll börjar faktiskt ta lite form, man börjar liksom se resultat ❤
/M

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Riktigt fin & solig dag även idag ! 🌞
Hårt arbete och mycket kaffe !!
Vi har kommit en bit iaf ! Nu är d så mycket bråte i slänten så d räcker till ca 650 trädkojor 😄 Nu vill vi inte ha det, så nästa vända blir det att ge sig på eldning ! Det gott folk ska bli jäkla kul 👌
/M

Likes

Comments

Igår gjorde vi ett till ryck, jag, Kevin, Sebbe,Tindra och bror ! Såna jäkla ytor som börjar komma fram. Sebbe & Kevin sågar så d ryker om dom 💪😄 Å jag Tindra å bror fick minsann städa upp efter dom. Är nåt med pojkar & motorsågar. haha. Så fort man började se ett slut i trädkaoset, ja då börjar dom om på nytt med trädfällning..
Vi har då konstaterat att ved, ja det har vi några år framöver 😄😄
Vi sliter så svetten sprutar, men vi skrattar lika mycket. Vi gjorde ett sjujävla jobb igår. Har man gett sig fan på nåt så.....
Kommer lite bilder från dagen ☺

/M

Likes

Comments

​Skog. Jäkligt mycket skog. Igår gjorde vi dag 1. Jag & Sebbe. Vi har slitit som djur med att såga ner träd & släpa bort skiten.

Det är gran, björk & tall till förbannelse. Å en massa annat som bara är i vägen. Ja, det syns ju på bild. Det har vuxit vilt runt stugan de senaste 20 åren, så nog finns det att göra allt. Men eftersom vi är ett sjukt bra team min man & jag så gick allt smärtfritt. Har fått bort väldigt mycket på bara nån timme. Gick faktiskt mycket lättare & snabbare än vad vi trott. 

Så förbaskat roligt att kunna göra detta, från typ vildmark till smultronställe ;)

På Söndag gör vi ett till ryck. Då ska Kevin & förhoppningsvis bror med oxå :)

/M

Likes

Comments