Header

Vi firade midsommar hos Milos farmor och farfar. All maten var kanongod sen spelade vi lite spel och umgicks. Markus kusin och hennes föräldrar var också bjudna. Milo fick en liten krans som vi iallafall fick bild på. Allt var väldigt trevligt så idag blir det att ta de lite lugnt. Hoppas ni andra med haft en glad och rolig midsommar!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag har mamma Milo och jag vart en sväng på Rudenstams. Där åt vi god mat och sen fikade lite. Efter det köpte vi med oss lite smått och gott!
Just nu ska vi åka hem till Ekornahult för att imorgon fira midsommar! Hoppas alla får en fin och glad midsommar! <3

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag har varit en mysig dag i solen! På förmiddagen kom min äldsta syster hem till mig, Milo, Nemo och mamma för att gå en promenad. Sen åt vi lite mellanmål och njöt av vädret. Efter det kom Markus hem och då åkte vi en sväng till vårt kära smultronbacken1 för att dra bort tråden efter kakelsättningen igår. Efter det åkte vi en sväng till Jula för att kolla på en speciell såg. Sen köpte vi mat på chop chop! Nu blir de lite slappande med familjen! Pösspöss

Likes

Comments

Idag har det hänt saker i huset, trappen är monterad och golvet under är på plats. Jag har passat Milo och Nemo medan alla andra arbetade! Så kom min pappa en sväng och hjälpte till att röja gräset på våran tomt. Nu har jag precis smaskat i mig en skål med jordgubbar mums! Hoppas ni andra med haft en skön dag!

Likes

Comments

Igår åkte mamma och jag en sväng till en gårdsbutik. Hon skulle köpa jordgubbar och lite annat smått och gott. Vi åt varsin glass utan tillsatser jag tog polkagris och mamma rabarber smak! Milo mös mest och sov under våran tiden. Just nu sitter vi ute vid vårt hus medan pappa Markus röjer gräs. Lite soligt och skönt är det nu iallafall! Pösselipöss

Likes

Comments