Header

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej idag har sis o jag gått en promenix med Milo i vagnen! Mysigt i det fina vädret! Önskar snart man får komma hem på heltid! :)
Men imorrn har jag en behandling kvar iallafall! Sen får vi se vad läkaren säger! Pösspöss

Likes

Comments

Just nu myser jag med sis ute. Hon pluggar och jag bara njuter av solen! Får spendera några fler dagar på sjukhuset så jag blir glad och mig själv igen.

Likes

Comments

Hej alla läsare idag har jag kollat på filmen the notebook. Bästa filmen jag vet synd bara att jag inte fick se den men Markus, Nemo och Milo i närheten... Då hade verkligen livet vart toppen! Men dom hälsade bara på en kort stund. Så nu finns inget kul att göra mer... Så ska la ligga o lyssna på musik drömma mig hem..... pösspöss

Likes

Comments

Likes

Comments

Saknar min familj! 👪👶🏻🐶

Likes

Comments

Likes

Comments

Nu har jag hunnit gå en promenad med Milo i vagnen härligt! Så nu tänkte vi mysa till någon film medan pappa arbetar på vårt hus idag. Taklister har kommit på plats i vissa rum på nerevåningen. Är otroligt kul att se allt de fina växa fram nu. Så som kakel, klinkers och kök osv. Längtar tills vi får flytta in kommer bli kanon att bo i vårt egna planerade hus! Men nu är de snart massa uppdateringar ifrån lite påskfiranden att se fram emot. ;)

Likes

Comments