Header

Hej alla läsare idag har jag kollat på filmen the notebook. Bästa filmen jag vet synd bara att jag inte fick se den men Markus, Nemo och Milo i närheten... Då hade verkligen livet vart toppen! Men dom hälsade bara på en kort stund. Så nu finns inget kul att göra mer... Så ska la ligga o lyssna på musik drömma mig hem..... pösspöss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Saknar min familj! 👪👶🏻🐶

Likes

Comments

Likes

Comments

Nu har jag hunnit gå en promenad med Milo i vagnen härligt! Så nu tänkte vi mysa till någon film medan pappa arbetar på vårt hus idag. Taklister har kommit på plats i vissa rum på nerevåningen. Är otroligt kul att se allt de fina växa fram nu. Så som kakel, klinkers och kök osv. Längtar tills vi får flytta in kommer bli kanon att bo i vårt egna planerade hus! Men nu är de snart massa uppdateringar ifrån lite påskfiranden att se fram emot. ;)

Likes

Comments

Nu ska jag snart laga lite mat tills mamma och Markus kommer hem från sina jobb. Men först blir de byta blöjan på Milo och sen se om han vill sova en liten stund.
Lägger ut lite söta bilder på min älskade son från de senaste dagarna!

Likes

Comments

Igår var vi ute på lite äventyr först hos min mormor och morfar sen hem till min syster och hennes familj. Idag är sista ECT behandlingen så hoppas de går bra nu så jag slipper sova på ryhov en natt till! Saknar ju min lille älskling ju! Men får se dom efter behandlingen iallafall.

Likes

Comments

Likes

Comments