Header

Min helg var mestadels lugn och mysig. Fredagkvällen blev de go planka till kvällen som svärmor hade lagat, sedan mös vi till idol. Lördagen bestod av inredningsparty tillsammans med mamma, sis och moster bland annat. Där bjöds det på macka och fika. Köpte två tavlor och sen beställde mamma en fin ängel till mig som jag ville ha, de blir min födelsedagspresent. :)
Söndagen var mestadels lugn kollade på jättemycket inredning och annat på nätet, längtar till huset är färdigt för de finns så mycke fint man vill köpa!
Nu ska jag ha rast i en halvtimme till sen får vi se hur långt byggarna hunnit idag när man kommer hem. Imorgon ska de iaf sätta dit takstolarna. :) Hoppas ni andra med haft det mysigt i det ruggiga vädret! Pöss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Ja då fyller man 22 år idag och kan inte säga att jag känner av någon skillnad! Men har hunnit bli lite firad av svärmor än så länge. Så på morgonen låg en hög me presenter på bordet. Fick lite blandat, mammabyxor, strumpor, gosiga fluffiga strumpor nu till höst/vinter och en gravidtröja.
Resten av dagen än så länge har jag spenderat på jobbet åt en hamburgare precis, som de grillar utanför butiken idag pga att de är nån erbjudande dag för kunderna.
Får se lite vad som händer efter jobbet alltid roligt att komma hem och se hur det går med bygget nu eftersom det händer lite varje dag! Har även bestämt vilken fläkt, bänkskiva, golv och kakel som vi ska ha i köket sen kommer bli så fint, tegelkaklet kommer även vara bakom kaminen!😍
Nu ska jag snart börja jobba igen trevlig helg uppdaterat lite mer i helgen pöss!☺️

Likes

Comments

Som sagt var vi på kalas igår för mina syskonbarn! Allt var lyckat mycket bus och lek för barnen, fina tårtor och annat gott! Bilderna säger nog mer än ord pösspöss!

Likes

Comments

Då var de lördag igen och idag väntas kalas för 3 av mina syskonbarn. Mycket trevligt att få träffa tjocka släkten ibland!
På den senaste tiden har huset börjat gå framåt de gjöt både garaget och husplattan igår och i torsdags kom ju som sagt husleveransen. Så idag håller älsklingen med mera på att fixa inför dränering och dagvatten. Sen ska han nog vattna lite på plattorna eftersom de inte regnat något under natten eller idag.
Men vid tvåtiden åker vi mot kalasfirandet så nu ska jag börja fixa mig lite och gå med Nemo osånt. Ha en fin helg 😘

Likes

Comments

Åh nu börjar de dra ihop sig! På torsdag kommer huset och på fredag gjuter dom husplattan och garageplattan nu händer de grejer! Längtar har valt vilken köksfläkt vi ska ha nu med, det blir den på bilden fast i svart! 😍 nu ska jag jobba klart denna dag och sen komma hem till färdiglagt golvvärme inför gjutningen! Pöss

Likes

Comments

Igår vid klockan 8 på morgonen begav jag mig till mamma för att gå på kvinnofrukost! Väldigt mysigt och lärorikt då en tjej hade föredrag om ett enklare liv, alltså klara sig bättre på miljövänlig mat och egenodlade saker samt byta ut saker i badrummet och sånt vissa smörjer sig i till mer kemikaliefria produkter.
Mycket av det hon nämnde använder jag redan så som smörja mig i kokosolja eller jojobaolja, tvättar av mitt smink med kokosolja, tillverkar eget smink och annat som är mycket nyttigare för kroppen än massa konstiga ämnen som finns i vissa schampo och andra smörjmedel i butikerna.

Efter det följde hon med en sväng ut till oss eftersom pappa hade åkt till sjön här för att fiska. En mysig dag helt enkelt. Nu ska jag snart sova en liten stund till sen får vi se vad denna söndag har att erbjuda, pösspöss!

Likes

Comments

Idag har jag bara tagit de lugnt kollat lite på när älsklingen och de som hjälpt honom arbetat, sen kollat serier med Nemo. Just nu ligger både älsklingen och Nemo här och sover. Skönt med en lugn dag men just nu är jag lite rastlös.. Fast får passa på att njuta så gott det går!
Tänkte bara uppdatera med en bild från tomten nu när blocken börjat läggas ut och våra byggare satt igång!

Ha en fin lördag pöss!

Likes

Comments

Nu har jag rast från jobbet och eftersom dagarna springer förbi och man jobbar 7-16 varje dag så hinner jag inte med bloggen så mycket. Förutom på helger och när jag hinner lite då och då.
I tisdags var vi iaf på rutinultraljudet, bebis mår jättebra och sprattlade en hel del. De kunde göra alla kontroller förutom helt på hjärtat just för den rörde sig så mycket. Så idag vid klockan 15.00 ska vi in på en extra koll för just hjärtat! Man hann se lite på förra ultraljudet men så fort hon skulle göra de olika mätningarna osånt så ville inte sprattelbebis hehe... Den har sin egna vilja redan!

Igår började våra byggare med att lägga ut ramen inför gjutningen. Så nu händer de lite saker dagligen framöver lycka!

Nu ska jag njuta av den sista halvtimmen av rasten trevlig helg!

Likes

Comments

På tisdag får vi se vårt lilla mirakel igen, längtar massor undra hur mycket den växt sen sist. Magen har iallafall växt en hel del!😍👶
På onsdag har även redan halva tiden gått. De första 12 veckorna gick hur långsamt som helst men nu efter det har tiden börjat gå jättefort istället!
Beror nog mycket på att man har ett jobb man trivs på samt att man bara jobbar dagtid nu med!

Lägger ut en jämförelsebild på hur kroppen kan förändras på 5 månader när man väntar ett litet mirakel! Pöss

Likes

Comments

Nu har halva denna jobbveckan med gått ganska sjukt hur fort tiden går ibland!
Igår hälsade jag älsklingen och Nemo på mamma hon var mycket bättre av penicillinet mot bakterierna som orsakade hennes blodförgiftning! De hade även hittat orsaken vilket känns skönt så hon på bästa sätt kan förhindra det nu!
Idag var hon så pass bra att hon fick åka hem och vila upp sig hemma istället. Skönt att veta att allt går åt rätt håll, ta hand om dig nu mammis! <3

Längtar till nästa vecka nu när grundläggningen börjar ta form. Men mest längtar jag till den 6 oktober då våran älskade husleverans kommer! Riktigt spännande hoppas allt stämmer och att lossningen går smidigt.
Nu ska jag mysa med min lilla familj pösspöss

Likes

Comments