Hej, nu är det dax snart för sista praktikdagen innan sommarlovet.
Jag slutar praktiken den 3dje juni och jag längtar till det. Jag har haft underbara dagar på min praktikplats och fått lära känna jätte underbara människor både som anställda och som kunder. Jag har fått lära mig att göra saker på min praktikplats som jag har nytta av någon annanstans ochså, delvis att kunna sammarbeta och även att arbeta under stress. Jag kommer att sakna min praktikplats under sommarlovet men jag kanske får sommarjobb, vem vet.

Det är även dax för sista nationella prov som lägger sig imorgon.
Det är nationella i matte och jag tror och hoppas på att jag kommer klara av det, vi får hålla tummarna.

Det var allt för idag, vi hörs sen. Bye bye

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag har haft påsklov, veckan innan lovet gick jag i skolan i tre dagar. Månad, tisdag & onsdag.
På torsdagen hade jag praktik och det var min sista praktikdag inför lovet. Eftersom det var långfredag/röddag innan lovet så hade jag inte praktik på fredagen. Förra veckan började skolan igen och på måndagen var jag urtrött eftersom jag hade mest dygnat hela lovet. (Dygna- varit vaken hela dygnet). Nu börjar det vanliga med skolan & så småningom kommer Nationella in i bilden.. Jag hoppas bara på det bästa.

Det var allt så hörs vi senare på nästa inlägg igen. Byebye :-)

Likes

Comments

Heej hej! På bilden ser ni min APL-plats. Jag praktiserar på Järnvägscafet i Resecentrum i Linköping.
Jag trivs på min arbetsplats och jag får göra mycket. Jag brukar dels få stå i kassan och ta emot beställningar, jag brukar även vara i köket och laga mat & servera. I början fick jag för det mesta lära mig rutinerna och lära mig hur det funkar i en resturang. Jag fick först hämta tallrik på bordet (om någon bara hade lämnat), jag fick diska och torka bord, jag fick lämna rena tallrikar o glas på sina platser och kolla så att inga dryck saknades osv. När jag kom igång och kunde rutinerna utan till så fick jag göra mer saker som att ta kassan och laga maten o servera m.m

Likes

Comments