Hej folket!!

Idag ska vi prata om något roligt som inte en käft bryr sig om!

Jag tänkte börja med olika tv program!
Jag har vart sjuk i några dagar nu och har därför tillbringat ganska mycke tid i tv soffan.
Och nånting jag undrar är varför är typ alla svenska tv program uppbyggda på nästan samma sätt?
Vanligtvis är det en studio med en program ledare som sitter och snackar skit med lite kändisar och sedan försöka få folket till att tycka det är roligt. Men varför undrar jag då hur kul är det att kolla på när 2-6 pers bara sitter i en ring och snackar skit med varandra? Om inte publiken hade skrattat/klappat händerna till saker dom säger hade aldrig vi som kollar på tv tyckt att det va kul! (tänk på de nästa gång ni tittar på tv) skratten smittar av sig på er som sitter hemma och kollar på programmet!

Men sen tänkte jag så här att dom som faktiskt bygger upp sina egna tv idéer och tv program får en större och bredare publik eftersom att deras program inte är (manus skrivet) hur många är det inte som tex kollar på "Erik och Mackan"?
Dom lockar så pass många tv tittare att dom till och med får priser för bästa program osv.
Och därför tänkte jag komma med lite smarta tips till er hur ni kan locka tittare till eran youtube/blogg genom att bara köra på ren impuls eftersom att många bloggar man läser är ganska "uppgjorda inlägg" konstiga och ointressanta video inlägg och tråkigt material!

Så här kommer lite videoklipp från dom jag tycker är bäst på youtube och som utan problem skulle kunna driva helt egna tv program!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments