Hej folket!!

Idag ska vi prata om något roligt som inte en käft bryr sig om!

Jag tänkte börja med olika tv program!
Jag har vart sjuk i några dagar nu och har därför tillbringat ganska mycke tid i tv soffan.
Och nånting jag undrar är varför är typ alla svenska tv program uppbyggda på nästan samma sätt?
Vanligtvis är det en studio med en program ledare som sitter och snackar skit med lite kändisar och sedan försöka få folket till att tycka det är roligt. Men varför undrar jag då hur kul är det att kolla på när 2-6 pers bara sitter i en ring och snackar skit med varandra? Om inte publiken hade skrattat/klappat händerna till saker dom säger hade aldrig vi som kollar på tv tyckt att det va kul! (tänk på de nästa gång ni tittar på tv) skratten smittar av sig på er som sitter hemma och kollar på programmet!

Men sen tänkte jag så här att dom som faktiskt bygger upp sina egna tv idéer och tv program får en större och bredare publik eftersom att deras program inte är (manus skrivet) hur många är det inte som tex kollar på "Erik och Mackan"?
Dom lockar så pass många tv tittare att dom till och med får priser för bästa program osv.
Och därför tänkte jag komma med lite smarta tips till er hur ni kan locka tittare till eran youtube/blogg genom att bara köra på ren impuls eftersom att många bloggar man läser är ganska "uppgjorda inlägg" konstiga och ointressanta video inlägg och tråkigt material!

Så här kommer lite videoklipp från dom jag tycker är bäst på youtube och som utan problem skulle kunna driva helt egna tv program!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej folket!!

Bara för att jävlas så gör jag ett förbannat inlägg till alla som inte bryr sig!

Jag tänkte först snacka om modeller! 
Och denna gången menar jag INTE halv nakna tjejer tyvärr!
Nej det är så att dom här jävla flygplanen och båtar och jag vet i fan va det finns för modeller.
Små pilliga jävla bitar man ska försöka limma ihop till någonting "användbart" men nu är min fråga, vad fan har man skiten till? Efter att man suttit i flera jävla timmar och limmat alla satans bitar så ställer man ju bara skiten i ett hörn tills det är så jävla mycke damm att man knappt ser vad fan det är. Det kan dock gå snabbare att bli av med skiten ifall man låter någon snorunge leka med den fast då kommer det ligga bitar fan överallt men ialf.

Nu över till något som man oftast bara klagar på, Jobb!
Idag har jag sprungit runt fram och tillbaka hit och dit på möte efter möte sökt jobb och tog en sväng på den förbannade arbetsförmedlingen! Inte för att man ska klaga egentligen då jag faktiskt bjöd ut en av tjejerna som jobbar där.
Eller aa jag fråga ifall jag fick bjuda henne på middag, men efter ett par skratt så fick jag endå inget svar!
Får prova med att ta henne med storm nästa gång. Nu kanske ni undrar hur fan detta ska gå till?
Jag tänkte göra så här, jag punkterar alla 4 hjulen på hennes bil så hon inte kan smita. Jag ringer till hennes chef och säger att hon tagit kopior på sitt könsorgan och delat ut till arbetssökande så hon får sparken, för då får hon tid över till mig. Sen kastar jag in 3st använda kondomer i hennes brev inkast så hennes pojkvän kastar ut henne.
Och då när hon inte har ett skit kvar så så borde hon ju gå ut med mig för då har hon ju inget att förlora!

Nu över till alla dessa jävla bloggar!
Är det några som fortfarande läser bloggar?? 
Man ser ju att folk skriver och håller på med massa bloggar hit och dit men nu finns det ju så JÄVLA mycke annat som folk snackar om. Tvitter, kik, instagram och den där förbannade facebook!
Visst vem fan har inte FB men SLUTA lägga upp bilder på eran jävla mat era jävla kläder och husdjur!
Vem fan bryr sig om vad fan ni äter? Och vad fan är kik?
Är så jävla trött på att alla ger upp sina liv på nätet alla sitter fan hela tiden med mobiler och dator bara för att skriva/lägga upp en onödig bild som inte en jävel bryr sig om endå! 
 

Asså detta inlägg blev jävligt långt och jävligt ointressant så nu slutar jag fan skriva!

Likes

Comments