Efteråret byder velkommen til en gammel kending som før har været i boligen, men har været “ude” nogle år, og er nu kommet på banen igen. Nemlig farven Terracotta - den farve er blevet taget godt imod af det spanske design geni Jaime Hayon. Jamie har valgt at bruge den rust lignene farve i hans Objects kollektion 17. Farven er et fortræffeligt valg til hans nyfortolkning af den klassiske trearmede stage i et moderne og stringent look. Den nye kollektion i Terracotta er bestående af hhv. lysestagen og 3 enkelt stager. Dette efterårs farve kommer også i andre lækre materialer til boligen, eller du kan vælge at male din væg istedet, hvis du fortrækker det frem for bolig accessories !!

Foto credit: Jaime Hayon..

Elementer af naturen er stadig aktuel i boligen. Dette gælder også de grønne nuancer, så tøv ikke med at vælge farver ud fra den grønne palet. Farven grøn er også kendt for at skabe ro og balance, både i dit hjem men er også med til at påvirke dit humør positivt, og den får dig til at slappe af efter en lang og travl dag på jobbet..

Foto credit: Pinterest..

Er du mere til de kølige farver, så er det de blålige toner du skal gå efter. Vi har selv brugt blå farver herhjemme, og lad mig bare sige de spiller 100% og tilfører dybde, friskhed og intensitet til boligen. Brug også gerne små stillebens i samme farve så rummet får en "rød tråd" so to speak. Prøv det - oplev hvordan det harmonerer, og er med til at skabe en afslappet atmosfære..

Foto credit: Pinterest..

//Rene..

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hvis der er noget efteråret opfordrer til så er det 100% hygge indenfor, og det kan gøres på mange måder ! Bla. Med nogle af de nye efterårs Objects fra Republic of Fritz Hansens som de lancerer fredag D.13/10 i deres fantastiske Showroom i Valkendorfsgade !

Så har allerede håndplukket et par vinder favoritter der gerne måtte flytte ind herhjemme..

Arne Jacobsen puder kommer i 2 str 40x60 og 50X50 og fås i 3 forskellige farver pris 849,-

Jamie Hayon bakke pris 999,-

Jamie Hayon lysestage i ny funky farve (Terracotta) pris 999,-

Foto credit: Republic of Fritz Hansen..

//Rene..

Likes

Comments

Velour hitter mere end nogensinde og er gået hen og blevet en af tidens allerstørste og hotteste materialer. Og emmer af eksklusivitet, highclass og er ikke mindst blødt..


1/7

Pladeafspiller fra Urban Outfitters pris 865,-

2/7

Pude fra Christina Lundgreen pris 900,-

3/7

Lampeskærm By Rydéns pris 300,-

4/7

Pudebetræk fra House Doctor pris 340,-

5/7

Sengetæppe fra Zara Home pris 1400,-

6/7

Puf fra Normann Copenhagen pris 3400,-

7/7

Bettle chair fra GUBI pris 10.495,-

//Rene..


Likes

Comments

Hvis du elsker originalt og naturlig design, og ikke mindst enkelthed med et lille twist af skandinaviske undertoner, så bliver du ikke skuffet over Kristina Dams nye efterårs kollektion. Den bugner af stilrene lækkerier ! Designhuset Kristina Dam studio er kendt for at skabe interiør holdt i minimalitiske linjer,og skulpturelle møbler til det moderne hjem der hele tiden er i udvikling. Hendes kollektion rummer en bred vifte af smukke accessories til hjemmet, der er fremstillet i kvalitets materialer og naturlige farver..

Foto credit: Kristina Dam..

//Rene..

Likes

Comments

“Den kendte engelske top designer Paul Smith giver nyt liv til et par klassiske møbler der er designet af Finn Juhl"

I forbindelse med Londons Design Week løb af staben, så har House Of Finn Juhl kunne løfte sløret for et par Finn Juhl stole og sofa som har fået et helt nyt og fashionabel udseende. Alt det sker i et fælles projekt sammen med den britiske mode designer Paul Smith, som bla. er kendt for sine stribede tekstiler for Maharam. Den nye kollektion tæller 108 og 109 France-stole og selvfølgelig den kendte 57´er..

Paul Smith har høstet stor succes med sit design, der igennem hans karriere har cirkulerede rundt omkring hans motto "klassisk med et twist" hvilket man hvis godt kan sige der passer perfekt til Finn Juhls ikoner..

Nogle lande ligger vægt på kulinariske oplevelser, andre sports evner og vi danskere er kendt for godt og tidsløs design. Det løber i vores DNA, og derfor var Finn Juhl et godt eksemplar udtaler Paul Smith da hans møbler blev præsenteret. Paul Smith er kendt for sine pang farver og selvom det nok ikke er det første der bliver forbundet med Finn Juhl, lå det ikke fremmed for ham. Tag nu for eksempel skænken med de farvede skuffer..

"Finn Juhl vidste, hvordan man skulle løse et problem og sørgede for at gøre det med stor overbevisning og elegante linjer, mener Paul Smith"..

Foto credit House of Finn Juhl / Paul Smith..

//Rene..

Likes

Comments

Hvis det er på tide at investere i en ny sofa, hvad skal man så kigge efter, hvilke kriterier har man, og skal den være praktisk eller stilren, og ikke stjæle alt for meget fokus, da dette kan gøres med alt lige fra kunst på væggen til puder eller planter..

Så er her 5 gode bud på dit næste sofa køb :)

1/5

Sveske Ikea står bag SÖDERHAMN sofa, og er fremstillet i et utroligt slidstærkt materiale. Den er bestående af komfortable og holdbare moduler, så du kan kombinere denne sofa som du vil om du ønsker, enten en lille eller en stor sofa - mulighederne er mange med denne sofa..

2/5

En smuk og elegant sofa at sætte sig i fra det skandinaviske møbel hus HAY, og jeg er ikke i tvivl om at i læsere udmærket godt kender denne skønne velour sofa fra HAY, som den britiske designer Sebastian Wrong har været inde og give sit touch på. Den er fremstillet i en lækker og blød velour fra Kvadrat, den kan leveres som 2 -og 3 personers sofa men også som lænestol. Så der er ingen tvivl om at denne smukke sofa kan defineres som meget stilren af sin slags. Den er en smule kompakt og tilbageholdende, men er dog helt og aldeles smuk at kigge på..

3/5

Space Copenhagen / &Tradition står bag en vild lækker genistreg af en sofa, holdt i et af tidens enkle og tidsløse design. Den er formet i et moderne look, og fungerer rigtigt godt ind i din bolig, og så fås den i to varianter..

4/5

Her ses det funktionelle sofa modul fra House Doctor. Denne sofa har virkeligt et blødt og eksklusivt flot look, og passer ind i tidens velour trend. Man kan med denne modul serie bygge den sofa man ønsker og samtidigt kan den også bruges som lounge chair, og den har god plads til at slynge sig i..

5/5

Eilersens cocoon sofa er en yderst behagelig sofa, og er designet af Jens Juul Eilersen. Med cocoon serien er dine variations muligheder utallige, og tilfører hjemmet et strejf af moderne toner. Den giver både mulighed for at flyde og sidde - Du bestemmer selv graden af bekvemmelighed og komfort. Her får du en helt unik sofa, som du kan placere i din yndlings krog i stuen..

Hvilken er din favorit lad mig høre !

//Rene..

Likes

Comments

I torsdags blev der afholdt åbent hus arrangement hos Republic of Fritz Hansen, hvor de fejrede 60 års jubilæet af en af deres mest prestige fyldte stole, nemlig Grand Prix stolen. Denne stol blev designet af Arne Jacobsen i midten af 50’erne hvor han også præsenterede bordet, der fik samme navn som sin lillebror. Grunden til at stolen har fået dette fantastiske navn er at den vandt Grand Prix prisen tilbage i 57’ i Milano. Samme år skabte Arne Jacobsen så det flotte bord hvilket var i en forlængelse til stolen. Bordet fandtes kun i en meget kort periode på markedet, men i år kan stolen altså fejre sit 60 års jubilæum. Det var så en god anledning til at vise det relancerede bord frem igen. Bordet er fremstillet i massivt egetræsfiner og måler i omkreds 150 cm x b 95 cm x h 72 cm, 17.995 kr.

Arne Jacobsen gik i front for dansk design, og er faderen for udviklingen af Danish Modern i 50´erne. Han ville gerne være maler, men hans far mente at det var bedre hvis han uddannede sig som arkitekt, og sådan blev det og han fik derfor stor mulighed for at bruge sine tegne evner. Han har siden da skrevet sig selv ind i historiebøgerne som manden bag kendte møbler, såsom svanen, ægget som stadig kan opleves på det legendariske SAS Royal Hotel hvor møblerne var designet til. Han har dog designet andet end møbler. Han er manden bag flere bygninger såsom Aarhus Rådhus, Bella Vista i Klampenborg og tankstationen på strandvejen og ikke mindst National banken. Hans har også samarbejdet med Fritz Hansen, og det går helt tilbage til 1934 det store gennembrud kom først i 1952 med myren, der senere hen førte til serie 7 i 1955. Og så er der selvfølgelig den smukke Grand Prix stol fra 1957..

Foto credit: Reuplic of Fritz Hansen..

//Rene..


Likes

Comments

Hay er kendt for deres farverige DOT sengetæpper - og puder og mange andre flotte accessories til dit hjem. Dette efterår kommer vi til at opleve en ny satsning fra firmaets side. Navnet på deres kollektion er Hay Kitchen Market, som skal bringe både farver og funktionalitet ind i dit køkken. Den nye serie er blevet udviklet sammen med den talentfulde kok Frederik Bille Brahe der både ejer Atelier September i Gothersgade samt havfruen i Nyhavn. Han har i fællesskab med direktør for Hay Accessories Mette Hay, der også er medstifter af firmaet, rejst kloden rundt sammen for at samle og håndplukke ting der kan være med til at bidrage til dit køkken. Flere af de produkterne har de to fundet i Marokko, Japan og Indien, og er nøje udvalgt og redesignet til denne kollektion..

Hay Kitchen Market er blevet udviklet med et strejf af forskellige stilarter - og med elementer fra den fransk bistro atmosfære til den skandinaviske og nostalgiske retro stemning. Den er beståene af alt det du skal bruge i køkkenet, og hele serien blev officielt vist frem d. 22 august i den amerikanske hovedstad, og er allerede landet hos Hay House..

Foto credit: HAY..

//Rene..

Likes

Comments

Trenden med at bringe farver ind i dit hjem bugner, og lysten til at implementere de brændte nuancer som brun-og rødlige, orange og rust lignede farver bliver større og større. Så hold dig ikke tilbage med at bringe den sydlandske fornemmelse ind i hjemmet nu hvor timerne bliver kortere og mørkere..

Efteråret er officielt trådt frem, og tiden er til at der skal ske ting i boligen. Nu hvor efteråret rusker udenfor så skal der bydes på massevis af hygge og varme indenfor hjemmets fire vægge, og der et der hvor de brændte -og varme nuancer kan være med til at give en stemning af de sydlandske lande ind i dit hjem..

Disse nuancer her et fantastisk touch af syden over sig, og giver din bolig masser af varme samt går i symbiose med hinanden. Så tøv ikke med at bringe sæsons smukkeste farver ind i din bolig indretning, som kan være i form af enten puder, urtepotter, vaser og keramik..

Foto credit: Ilva..

//Rene..

Foto credit: Pinterest og Blooming Ville..

//Rene..

Likes

Comments

I torsdags var jeg blevet inviteret til et helt fantastisk og mind blowing event/lancering af en af verdens mest ikoniske stole Serie 7™ og skamlen Dot™. De er designet af Arne Jacobsen, og Fritz Hansen producerer disse smukke og tidløse stole, og det er også dem der står for videreudvikling og fornyelse af stolene. Ved at gøre dette bliver de ved med at være attraktivte igennem årtier og enestående at se på. Der har været vist en del sær kollektioner af stolene i forskellige limited editions i den sidste tid, som for eksempel sidste år, hvor de viste flotte stole frem i 2 nye farver, mørke bordeaux og en sart lyserød, med stole benene smukt belagt i 24 karat guld..

Dette efterår tager Fritz Hansen endnu et skridt op ad stigen, og kunne i Torsdags d.14.09.2017 afsløre to helt nye og ubeskrivelige smukke stole, i en af tidens smukkeste materialer - velour. Navnene på deres nye stole er Deep blue og Burgundy. Og er skabt af den kreative hjerne og kvinden bag et tidens hotteste navne indenfor mode verden : lala Berlin. Det er Leyla Piedayesh som er front personen udadtil for dette fashion BRAND. Republic of Fritz Hansen kontaktede hende og spurgte om hun havde lyst til at nyfortolke stolene ud fra hendes egen design æstetik og sans for farver samt baggrund fra Iran. På den måde blev et brændende ønske om at forbinde lange designtraditioner og den hurtig voksende mode verden sammen en realitet..

Denne fantastiske kvinde som med sit smukke udseende og sine iranske rødder bor dagligt i den tyske hovedstad, hvor lala Berlin også blev etableret i 2004. Det er et højt og luksuriøst fashion firma med et konceptet coolness og elegance går i symbiose med hinanden. Og i dag er lala Berlin gået hen og blevet et af europas mest eftertragtede modemærker, og med et salg der bugner i modens metropoler. Med firmaet afspejler Leyla storbymode på nye måder, og viser elegante og feminine kollektioner frem i bybilledet kloden over. Med sin store kærlighed for farver og tekstiler er hun et frisk pust til fornyelsen af Arne Jacobsens ikoniske 7’er stol fra 1955. Den kendte stol med sine bløde og kurvede form formår Leyla simpelthen bare at gøre endnu blødere, samt givet den en ekstra fornemmelse af high class med disse to smukke farver som hun har valgt at bruge til Serie 7™ og Dot™ . Begge stole er blevet smukt betrukket i italiensk Dedar-velour, der oser af luksus, er vidunderlig bløde at sidde på og samtidig slidstærke. Leyla siger at velour´en bringer hende tilbage til hendes tid og opvækst i Iran, og ingen andre materialer kan tage hende med på sit livs rejse som velour kan. Valget af de farver som hun har brugt er ifølge hende selv en fortolkning af hendes iranske rødder og arv. Det var derfor hun valgte farverne Lala Caspian og Lala Barberry, og hvor klæder begge farver bare resten af Republic of Fritz Hansens univers af farvesammensætninger. Jeg vil dog gøre opmærksom på at det er en begrænset kollektion, og er tilgængelig i Republic of Fritz Hansens egne butikker og hos udvalgte forhandlere fra oktober 2017 til oktober 2018..

"Btw fik jeg sagt at jeg vandt et signeret eksemplar af LaLa caspian"..

Foto: Eget..

//Rene..


Likes

Comments

Instagram@renecopenhagen