Daybeds er tilbage i bolig stillen. Så i den anledning har jeg fundet 10 bud på en rigtigt maskulin flyder. Brug den som en del af indretningen sammen med resten af dine møbler i hjemmet, eller som ekstra soveplads hvis du har gæster der skal overnatte hos dig.!

En helt fantastisk og lækker daybed der er gennemført helt ned til den mindste detalje. Fra dens smukke struktur og en ramme i lakeret stål fra VIPP..

Emil Thorup står bag en genial geni streg fra hans firma Handvârk. Denne smukke daybed er i cognac farvet skind og afsluttet med et ubeskrivelig flot understel..

OW150 day bed fra Carl Hansen designet af Ole Wanscher i et tidsløs design som er let og enkelt, med sin ramme der er lavet i smukt og naturfarvet egetræ..

En sand klassiker fra Poul Kjærholm. I en smuk støvet petroleumsfarvet læder..

Lounge inspireret day bed fra Menu. Holdt i et stramt look, perfekt til at ligge på og læse en god bog måske med et glas Whiskey on the rocks ved siden af..

Elegant day bed fra By KlipKlap. I et enkelt design med rene linjer. Du kan kombinere hynderne som du ønsker, desuden følger der også en ryg hynde med til den..

Vertical Daybed fra Kristina Dam Studio. Designet på den er holdt helt enkelt og minimalistisk, med patineret læder og en ramme i eg passer den utrolig godt ind i et hvert hjem..

Daybed fra NORR11 er designet af Rune Krøjgaard og Knut Bendik Humlevik. Begge designere er inspireret af Bauhaus æren hvilket man os hurtigt ser på resten af deres designs..

TK8 Daybed er navnet på denne fra Thomas Bo Kastholm. Looket på den er enkelt, elegant og tidsløst. Den passer nemt ind i hjemmet, museer og lufthavne. Den er fremstillet i læder og stål ben hvilket der giver den karakterer..

Fredericia Furnitures bud på en daybed. Den er fremstillet i nogle af tidens hotteste materialer, og findes i to varianter (enten i læder el. tekstil og fås med to forskellige typer rammer med sort eg og sortlakeret eg)..

//Rene..

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Llew Mejia er en talentfuld kunster og illustrator der til dagligt bor i San Francisco. Han har mexicanske rødder, hvilket man tydeligt kan se har indflydelse på hans stil. Han er ubeskrivelig dygtigt til at skabe fascinerende print og illustrationer med sin unikke tegnestil, som er inspireret af hans hjemegn og det fremgår ofte på hans tegninger. Han er dygtigt til at skabe billeder både i hånden og digitalt. Llew har bla. skabt illustrationer for nogle af de store brands som der tæller Hermes, Adidas, Oak NYC og Appel - så man kan roligt sige at Llew har fuld fart over feltet..

Foto: Llew Mejia's Horse on the high plains..

//Rene..

Likes

Comments

D.6. oktober kan to af Skandinaviens største varehuse løfte sløret for en fantastisk kollektion. Der er tale om et samarbejde imellem sveske IKEA og danske HAY, der ejes af ægteparret Rolf og Mette Hay. De har haft stor succes med deres brand både i ind - og udlandet siden 2002, hvor deres virksomhed så dagens lys for første gang. Må tilstå at jeg er spændt på at se hvad der kommer ud af deres fælles samarbejde..

Begge brands fylder stort i indretningen hjemme hos os, så det er da ingen hemmelighed at min begejstring var STOR og forventningerne var TÅRNHØJE da jeg så at disse to brands havde slå pjalterne sammen. Det lå i kortene at to legendariske møbel firmaer skulle gå sammen om dette unikke samarbejde, og inden længe bliver det en realitet. Med Hays skarpe design og IKEAs præcision, så kan intet gå galt. Kort sagt går både IKEA og HAY rigtig godt i spænd sammen..

Navnet på deres nye kollektion er "YPPERLIG" hvilket man kan sige passer godt på denne linje, der er blevet designet i samarbejde fra dem begge . De har blandt andet kastet sig over at give en gevaldig make-over til de IKONISKE IKEA poser, som er genkendelige for de fleste danskere. Disse poser kommer til at passe spot on ind i bybilledet, så mon ikke at folk kommer til at rende rundt med dem på gaden, og bruge deres funktionalitet til andet end vasketøjet. Det kunne være som indkøbsposer eller sågar som weekendtasker. Jeg kunne personligt selv godt finde på at bruge den næste gang jeg skal i ud og handle. Når alt dette er sagt så glæder jeg mig til at kollektion, når den kommer på gaden fra start oktober i år..

Foto: IKEA og HAY..

//Rene..

Likes

Comments

- Kender i mon forfatter og interiør designer Susanna Vento? Det gjorde jeg heller ikke, det var først da jeg faldt over hendes bog Green Home Book hos Luxo Living i Herning. Det er en fantastisk og lærerig bog hvor hun detaljeret beskriver hvordan du passer og plejer dine planter. Og er allerede stor fan af hendes bog..

Foto: Susanna Vento..

//Rene..

Likes

Comments

Som jeg skrev om tidligere hitter farven grøn i hjemmet, og de grønne planter er ingen undtagelse. Så det vil jeg lave et lille indlæg om. Det er ingen hemmelighed, men herhjemme er vi nogle rigtige plante nørder / samlere #anonymeplantesamlere :-) Planter hitter mere end nogensinde, og er en tendens der vokser sig større og større. Derfor er det noget i sagtens kan gå ud og anskaffe jer nogle smukke eksemplarer af, så tøv endelig ikke med at besøge dit lokale plantepusher..

En af de tilføjelser vi har gjort for nylig er at investere i en violinfigen. Vi frygtede at den ville være svær at holde liv i, men lad mig sige at den faktisk er ret nem. Der er dog nogle få tommelfinger regler, og det er at give den rigelig med masser af sollys, dog uden direkte sol, så stil den et sted i hjemmet hvor der er meget lyst, og den vil trives. Du skal ikke vande den for meget, Vi vander den igennem med jævne mellemrum så den ikke tørrer ud, det er cirka hver 10 - 12 dag i sommer perioden. I vinter perioden lidt færre vandinger..

Den seneste forøgelse af grønne planter er Monkey Mask. Årsagen til at vi købte den var fordi vi begge synes den var fed og lidt anderledes end nogle af vores andre planter, som allerede er flyttet ind hos os. Den mener meget om den velkendte klassiker indenfor planter Monstera Deliciosa, og det er ingen tilfældighed, da de er i samme familie. Monkey Mask er en mindre lillebror, og bladene er mere lukkede sammen end på sin storesøster monstera planten (Monkey Mask er set hos Inspiration til prisen 99,95,-)..

Favoritten herhjemme er i øjeblikket helt klart Livistona Rotundifolia. Endnu en plante der skiller sig markant ud fra sine arts fæller i det grønne univers. Det jeg godt kan li netop ved denne er at den nærmest passer sig selv. Hvis den blot placeres lyst og jorden holdes fugtig. Det kan dog godt betale sig at give den lidt ekstra kærlighed, som resulterer i at den gror sig hurtigt til en flot størrelse..

Foto: Eget..

//Rene..

Likes

Comments

Hey dudes!

Så er anden uge af ferien i gang og nyder det virkeligt. Dette års ferie tilbringes i det Københavnske fremfor udlandet. Vi har normalt en tradition med at rejse i ferien, men ikke i år hvor vi har valgt at bruge vores ferie i København. Og har allerede lagt planer for hvad den skal bruges på, bla. spise god mad på nogle af Københavns nyåbnede og trendy spisesteder, og se hvad byen ellers kan byde på den de kommende uger. Så ser frem til at dele mine ferie minder med jer både her og på Instagram..

Foto: Mit eget..

//Rene..

Likes

Comments

Et nyt tøjbrand har set dagens lys. Navnet på firmaet er Sera Cielo, og de kreative hjerner bag det nye firma er Nicolai Kølle og Samuel Luna Strager. De er begge to glade for at kunne vise deres fælles "barn" frem for omverdenen og efter længere tids research og måneders planlægning, er det en realitet at det er lykkedes med deres projekt. Sera Cielo har taget inspiration i Italiens elegance og tidsløse design, som også har været inspirationskilden til både logo og navn ifølge de to idémagere..

"Grunden til at deres første kollektion skulle være oxford skjorter er fordi at de begge har en forkærlighed for netop den type skjorter. Derudover, så starter mange med netop t-shirten hvilket også var en grund til at vælge noget andet at starte med. Samtidig har de en helt ny type skjorte med lange manchetter til kvinder som virkelig udfordrer det klassiske marked.."

Deres idé bag navnet og logoet: Sera Cielo er Italiensk og kan oversættes til "aften-himmel". Grundet til at det blev det navn er fordi, at de begge arbejder bedst og tænker mest kreativt om aftenen og natten. Det var derfor oplagt at kalde det, Sera Cielo. Blomsterlogoet symboliserer Evening Primrose (latin: Oenothera Biennis). Det sjove ved den blomst er at den kun blomstrer når solen er gået ned, hvilket de to iværksættere også har tendens til, som de udtaler..

Hele kollektion kan opleves her http://seracielo.com

Modeller: Mads Taiki Pedersen og Emilie Østbjerg Eriksen..

//Rene..

Likes

Comments

Farven grøn hitter mere end nogensinde, og er super populær i indretningen. Jeg er selv personligt inspireret af den grønne tendens ved at tilføje planter ind i næsten alle rum i hjemmet. Så jeg har her samlet et par bud på hvad der er populært at indrette med i en af tidens hotteste trends, så du også får mulighed for at bringe lyden af jungle trommer ind i din egen bolig..

Foto: Botany Banana fra photowall.no

Foto: Beetle Lounge Chair fra Gubi..

Foto: Badehæng fra H&M Home..

//Rene..

Likes

Comments

Velour er et materiale der i den grad signalerer dekadance og luksus, ja nærmest royalt hvis du spørger mig personligt. Det bliver brugt på alle måder indenfor bolig indretning, men selvfølgelig alt med måde. Så vælg evt. møbler eller mindre accessories i tidens populære materiale. Jeg har selv en kæmpe svaghed for velour, og bruger det hyppigt i mit eget hjem, i form af puder og gardiner..

Velour bliver brugt i mange forskellige sammenhæng, og flere af de store interiør brands har taget velour til sig igen. Der er dog et par ulemper, især prisen for hvis du skal have en god møbelvelour er det ikke billigt, men der findes trods alt gode alternativer. Blandt andet forhandler Stof2000, IKEA og ILVA Bolig velour i en rigtigt god kvalitet.. Så om du er til det eller ej, så prøv at give det en chance, for det ser overraskende godt ud i hjemmet..

Foto: Bolia.com..

Foto: Beetle chair fra Gubi..

//Rene..

Likes

Comments

Inden længe tilføjer Royal Copenhagen en spændende nyhed til sortimentet. For første gang i Danmark er det nu muligt at købe de ”musselmalede” Alphabet Mugs, som indtil nu kun var tilgængelige for det asiatiske marked. Efterspørgslen på de populære kopper har været stor, men ventetiden er heldigvis ovre, da de nu kan købes fra D.7 juli i Royal Copenhagen Flagship Store i København og i Royal Copenhagen Concept Store i Århus og i online shoppen. Da kopperne er udviklede til det asiatiske marked, er det ikke alle bogstaver i det danske alfabet som er udviklet, foreløbig er det bogstaverne A, C, D, E,F, H, J, K, L, M, N, R, S, T, Y. Der vil blive udviklet flere til næste år. Prisen er kr. 549,-. Skynd dig, der bliver rift om dem..

Foto: Eget..

//Rene..

Likes

Comments