Hei hei. Nå er det en liten stund siden dere har hørt fra meg, å ja som sagt bruker jeg ikke en unnskyldning på noe som helst. Men vi har vært på hytten til Robin og familien hans i noen dager, der jeg bare har egde å dessverre ikke kommer meg noen som helst plass.. Men i dag kom dro vi hjem, å det var veldig godt. Mange dager uten og få sjekke facebook kjennes, herregud...


​Men det som jeg egentlig skal fram til er at isteden for at det blir en konkurranse så blir det en giveaway til en av dere flotte, som blogger på blogg.no! Jeg har da valgt å slutte, å jeg har betalt noen kroner for et innlegg som jeg ikke bruker, så en av dere kan være heldige å vinne det! Dere kan gå inn på innlegget HER for å se det, å liker du det legger du en kommentar under i innlegget!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Hei hei. Nå tenkte jeg å lage en konkurranse for dere som blogger på blogg.no! Jeg har gitt opp å blogge der, og føler at nouw alltid har vært mitt hjem, uansett hvor mye jeg vrir og vender på det. Så derfor tenkte jeg og lage en konkurranse der du kunne ville mitt gamle design! Er du interessert i dette designet?

Det du trenger og gjøre:

- Følge meg på min facebook profil HER
-
Skrive at du er med!


Lykke til alle sammen

Likes

Comments

Nå har jeg da innvestert meg i et lipkit men ikke fra Kylie, nemlig fra ebay for å se om jeg likte det. Jeg kan si med det første at jeg hater konsistensen på den jeg fikk i posten, det tok lang tid å tørke og ikke noe jeg blir å kjøpe igjen. Jeg har ekstremt sprukne og ekle lepper, og tror produkter fra ebay har forårsaket dette. Fra nå av sier jeg nei til alt fra ebay og det anbefaler jeg alle dere også til å gjøre! 

Ha en kveld morgen videre ♥

 • 98 lesere

Likes

Comments

Jeg vil si at dette er den nakne sannheten om mitt liv, slik det er i dag.
J
eg åpner meg helt opp om noe jeg hater, og føler meg ubrukelig med. 

Nå tenkte jeg å åpne meg helt opp for dere om en ting, som jeg synes er ganske trist slik som det er blitt i dag. Men det er ikke noe jeg klarer å endre på mye på, men det er mye jeg ønsket ikke hadde vært gjort. Sitter faktisk å gråter og flere tårer kommer, enn jeg klarer å skrive.. Jeg ser ofte at andre skriver i grupper "Jeg er en jente på 20 år som søker jentevenner" å hva hun liker å gjøre, interesserer seg for, osv... Jeg har faktisk ingen venner her jeg bor. Men er alene dag inn og dag ut, noe som er veldig trist.. Jeg ligger og sover opp til 13-14 timer hver dag, å går bare rundt resten og gjør husarbeid....


 

For ca to år siden tok jeg en telefon opp til min bestefar og spurte om jeg kunne flytte til han, ville ha en ny start.. Det tok han tre sekunder å si ja, men jeg sa han måtte tenkte på det, - men i juli 2014 flyttet jeg opp. Flyttet fra mamma, pappa og alle vennene mine hjemme til noe ukjent og skummelt. Til noe jeg ikke viste jeg sto trygt med. Jeg flyttet fra alt fra kjærligheten, venner, familiekosen, alt! Men jeg ville prøve å bli lykkelig og finne en plass der ingen kjente meg, slik at jeg kunne starte på nytt..

Jeg begynte på påbygg, for å prøve å ha flere muligheter og det har jeg egentlig ikke kommet så langt med. Jeg fant fine venner her oppe, men i min vennegjeng var det mer gutter, fordi jeg liker mindre drama rett og slett. Jeg matchet så godt med en som heter Daniel, å vi er venner den dag i dag, men har ikke møttes siden vi ble ferdige på skolen, noe som jeg synes er trist da.. Jeg hadde jo flere som Kenneth, Silje og Martine, men nå står jeg alene her. Noe som er veldig veldig ensomt. Jeg kan med hånden på hjerte si at jeg aldri har hatt det verre enn jeg har det nå, har ønsket så lenge å flytte hjem for å komme nærmere mine venner hjemme, for å bare få venner! Jeg.. Jeg ønsker at alle skal ha venner, men noen ganger i livet står man kanskje uten, å det gjør jeg.. Jeg er helt alene her oppe, uten om kjæresten min da og hans familie. Men jeg vil helst ikke henge på dem hele tiden.. 

Jeg har jo en del på snapchat da, og snapper en del med vennene mine overalt. Men jeg har ingen å henge med, dra på cafe eller shoppe med.. Aner dere hvor ensom jeg er? Jeg snakket med en kompis her om dagen og sa jeg ikke hadde venner, han fikk helt sjokk og trodde jeg hadde venner siden jeg hadde lagt ut på my storyen når jeg har festet. Men kjære deg, det er over et år siden.. Du kan lese bloggen min å tro jeg er så lykkelig, jeg har mange venner og livet er supert. Men den nakne, ekle og skumle sannheten er her.. Jeg føler meg fryktelig ukomfortabel, og dette er ikke noe jeg ønsker noen. Ønsker alle et liv fult med kjærlighet og lykke - jeg har kjærligheten med lykken min er ikke her. Jeg har ingen her uten om kjæresten min... Ingen! Så ja, jeg savner mamma, pappa og alle vennene mine hjemme. Jeg prøvde og skrive et innlegg at jeg ikke har noen venner, men jeg ser jo hvor det gikk nå som jeg enda står alene... Så nå vet dere ihvertfall hvordan jeg har det. 
Nå skal jeg gjemme meg under dynen en stund, så ønsker dere en fin tirsdag videre ♥

 • 86 lesere

Likes

Comments

 

♦ Ukens opptur: Jeg fikk vite at jeg endelig hadde fått billetter til Justin Bieber konsert, noe jeg har angret på lenge lenge at jeg ikke kjøpte når de slapp billettene. Så nå skal endelig jeg å min flotte 3-menning på tur, woho! Får se hvor bieber-fan han blir etter den turen med meg.

♦ Ukens nedtur: Det må bli når jeg alltid er i kranglehumør, og lager et helsikes drama for noe som ikke er noe å lage drama av.. Kjenner jeg blir lei meg selv i flekkene altså, haha.

♦ Ukens sang: Den nye sangen til Julie Bergan er helt fantastisk, jeg elsker den altså. Så den er lagt rett i spillelisten min på spotify, så hver gang jeg kjører hører jeg på den å leker kul.

 

♦ Ukens latter: Det må være når jeg lå å så på pranks videoer der en jente varma opp voks (striper) å klistra det over øyenbrynet til kjæresten. Han mista så å si hele brynet, haha.. Eller når jeg så en annen video der typen til en jente hadde tømt ut en hel foundation flaske og blandet litt selvbruning. For å si det sånn var hun helt orange... 

♦ Ukens serie: Er så klart Kardashian! Gud hvor jeg elsker den serien! De damene er fantastiske, å har stil. Uten om den er det vel Home & away som jeg har sett på i 5-6 år, hehe.. Nerd her altså..

♦ Ukens innkjøp: Der har jeg desverre ingenting, da jeg har nok å betale på for tiden. Men jeg holder på å skal kjøpe meg en sofa om det hjelper? hehe. Neida..

 • 83 lesere

Likes

Comments

Hei hei. Dette ble da et veldig sent innlegg, men grunnen er fordi jeg nettopp har våknet, eheh.. Men jeg har noe jeg gleder meg så ekstremt mye til. I september skal jeg og min 3-menning til Oslo på Justin Bieber konsert, wii! Jeg husker så godt sist gang jeg var i Oslo å så han, jeg var helt oppslukt, pluss jeg hold på å bli kjørt ned av trikken... Så flybiletter, hotellrom og bilettene er i boks! Så nå må jeg bare spare penger selv. Så under kan dere se en video jeg elsker, han er så perfekt! Åhhh♥

 

 • 83 lesere

Likes

Comments

Hei hei. Nå har jeg satt meg ned i sofaen etter å ryddet litt rundt i leiligheten, som ikke så ut. Har også vært å lett litt etter sponsorer, da jeg synes slikt er morro. Men nå tenkte jeg å ta et litt personlig innlegg om meg selv for første gang. Så håpe det ikke går negativt. Men noe jeg vil snakke med dere om i dag er fedme. Jeg skal først å fremt si at dere skal ikke reagere, å nei jeg vil ikke kalle meg overvektig. Bare har noen ekstra kilo på kroppen. Men før jeg flyttet hit, å fant min samboer så var jeg så tynn at du kan egentlig si at jeg hadde anoreksia. Jeg spiste nesten ikke, trente så å si hver dag pluss at jeg gikk på skolen. Når jeg flyttet hit hadde jeg xs-s i klær, var helt spørs hva det var. Var en aktiv og glad jente, å var sosial å utadvendt. Jeg veide 50kg og i følge min bmi var jeg undervektig. Men mitt mål var å komme ned til 45 å bli slank. For i mine øyne var jeg tykk, ikke feit, men tykk. Jeg var så sykelig opptatt av alt som gikk rundt meg, hvordan alle så ut, hvor godt trente alle var å ikke minst hvor slanke alle var. Bare å bla i et blad der det var tynne damer, gjorde meg gal. Så jeg ble syk. 

Jeg og noen venninner skulle dra på en russekro for å feste å ha det litt morro, å der møtte meg Robin (min samboer). Vi fikk bedre å bedre kontakt å han var ofte til meg. Jeg fikk høre at jeg var bare skinn og ben, at han kunne sove over til meg men at han var så sulten at han dro hjem tidlig dagen etter for å spise, nettopp fordi jeg ikke spiste. Kunne leve på to brødskiver over en hel dag, å ble aldri sulten. Lå hele tiden på rommet mitt, å var nedenfor. Følte meg aldri vell, bare ekkel. Men synes jeg var tynn. Så ned på meg selv å hadde en liten kul på magen, å startet med at jeg må få den bort de 45kg skal jeg nå.Når det hadde gått en stund å jeg hadde blitt sammen med Robin flyttet jeg inn til han. Han begynte å få meg til å spise igjen. Det fikk feil veg, jeg begynte å spise så mye at jeg la på meg enormt. Jeg fikk store strekkmerker, og følte meg tykk. Ingen av klærne mine passet meg lengre, ingen. Jeg følte meg som et monster. Jeg følte meg forferdelig stygg til tider. At alle så på meg og tenkte at jeg var tykk, at jeg var overvektig. Jeg hater slik som jeg ser ut den dag i dag. Jeg har en stor mage nå, som ikke klarer å skjules. Men jeg er alt for glad i mat dessverre. Ja, jeg er ikke fornøyd med hvordan jeg ser ut. Men det er ikke så lett å begynne å trene, klarer ikke det enda.... Jeg sier ikke at jeg er tykk, men jeg føler meg ikke vell i min egen kropp. Jeg føler meg rett og slett som et monster. Jeg hadde blondt hår i går, og farget det mørkt å dystert for noen timer siden. Jeg har gjort en totalt forandring, å det skal jeg nok gjøre med vekten min også. 

Jeg synes det er veldig ukomfortabelt å snakke om dette, så jeg tror jeg runder av her.

 • 88 lesere

Likes

Comments

Hei hei. I går satt jeg til klokken ti på kvelden og laget dere en sminkevideo, så jeg vil si dette er noe av det kleineste jeg har gjort. Men jeg tenkte "yolo" så hvorfor ikke? Jeg sminker meg ikke så fancy nå, siden det var sent ++ jeg har mistet mine falske vipper.. Men tenker dette er en start. Jeg må også beklage for dårlig kvalitet på videoen, da min pc ikke har allverdens bra kamera. Så neste video lover jeg blir bedre! Håper dere liker videoen, legg gjerne en kommentar i kommentarfeltet på hva jeg kunne gjort bedre! Ha en fin lørdag, blogger til dere senere. ♥


For best kvalitet trykk på tannhjulet og ta på 1080p.
 • 83 lesere

Likes

Comments

Hei hei. Nå blogger jeg fra telefonen fordi Robin tok pcen min i går.. Så får ikke til å dele videoen til dere:(..

Men uten om dette er det min første natt alene i leiligheten uten Robin på rundt et år? Å det var ganske så trist å kjedelig.. Ikke noe jeg foretrekker videre. Så nå skal jeg bare spise litt å begynne å rydde her, snakkes senere!

Ååhhh, nam! Det så kjempegodt ut! Kanskje jeg lager noe godt senere!

 • 83 lesere

Likes

Comments

Hei hei.

Ååååhh, jeg klarer virkelig IKKE å bestemme meg. Skal jeg gå for brunt hår igjen? Har fått en god del ettervekst nå, som ikke er så fin. I tilegg får jeg store kjøttsår i hodebunden av å drive å ta ettervekten.. Føler at brunt hår enten blir kjempefint, eller grønt å forferdelig.. Uff... Så dere må hjelpe meg, har vurdert å dra å kjøpe farge med en gang! Så lei av blondt, å trenger virkelig en forandring! Legger med NÅ og FØR bilder.

 

 

 • 83 lesere

Likes

Comments

 • Facebook
 • Youtube
 • Blogkeen
 • Nouw