Header


God formiddag alle sammen! Beklager dårlig oppdatering her på bloggen i det siste. Men tiden strekker dessverre ikke alltid til. Wilma sover mye mindre på dagene nå og krever min tid nesten hele dagen. Men jeg skal prøve og bli flinkere på kortere innlegg og mer bilder. Vi er veldig sent ute med 1 års fotografering av vår lille prinsesse. Vi har hatt så mye og gjøre med flyttingen, også vet vi rett og slett ikke om noen bra fotograf her i Umeå. Nyfødtbilder tok vi hos Haslien fotografene og var kjempe fornøyd. Jeg har sett så utrolig mange fine 1 års bilder, med både ballonger og kaker! Og jeg vil så gjerne få et sånt fint bilde av Wilma også. Om bare ti dager blir hun 14 måneder, så nå begynner tiden og løpe litt i fra oss.

I dag har vi endelig ringt og booket tid hos en fotograf. Så nå må jeg bare få tak i alt vi trenger før vi skal ditt. Hun kommer til å bli såå søt! Jeg er så heldig som har fått låne systemkameraet av søsteren til Viktor, så jeg skal prøve å få tatt noen fine bilder av Wilma her hjemme også. Hjelpes hvilken forskjell det blir med et skikkelig kamera! Et sånt står ganske høyt på ønskelisten til jul.. hehe

Her er det sol i dag, endelig! Så vi skal snart ut og gå tur. Ha en fin dag ♡

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments


I dag måtte vi reise på tannlegeakutten med vår lille elskling. Hun slo haken i bordet og jeg ble så redd at det hadde skjedd noe med tennene hennes. Viktor hadde prøve på skolen, så han kunne jeg ikke ringe. Wilma’s farmor jobber ikke så langt unna så hun kom hit med en gang. Det var vi veldig glade for. Det kom så masse blod, og hun var så lei seg, stakkars liten. Når hun hadde roet seg ned, fikk vi tiittet inn i munnen hennes og da så vi et lite kutt i overleppen. Men for å være på den sikre siden ville vi sjekke det opp. Så da reiste vi til tannlegeakutten. Der fikk vi heldigvis komme inn med en gang. Ofte kan det jo være mye venting på slike steder. Når vi kom inn til tannlegen ble Wilma helt facinert av å se de lyseblå klærne og munnbindene de hadde på seg. Hun synes det var helt greit at tannlegen fikk titte inn i munnen og kjenne på tennene hennes. Og heldigvis sa de at alt så bra ut. Hun hadde ingen hevelser og var ikke øm noen steder. Aåå så lettet vi ble! Grunnen til at hun hadde blødd så mye var på grunn av kuttet hun hadde fått i overleppen. Så nå skal vi bare fortsette og følge med i munnen, så det ikke plutselig kommer noen infeksjon.

Uff så ille det er når det skjer noe med de små diamantene våre. Mitt mammahjærte gråter når hun har vondt. Men det gikk heldigvis bra, og glade er vi for det. Nå ligger hun godt og sover. Så nå blir det sofaen og Idol på tv. Ha en fin fredagskveld ♡


Likes

Comments


Vi er så utrolig fornøyde med de nye spisestolene våre. De er enkle og super fine! Jeg synes de passet perfekt inn på kjøkkenet, og de måtte selvfølgelig være svarte. Og, ja! Vi skal selvfølgelig ha to til, men de måtte bestilles, så vi får de i november. Vi klarer oss med de fire vi har enn så lenge, det ser bare litt rart ut på bildene. Men det er ikke lenge til november, og da blir det komplett.

Stolene heter Thonet no 14.

Nå når jeg sitter og titter på bildene lurer jeg bare på om vi skal ha noe på den svarte veggen. Kunne det kanskje blitt fint med et stort bilde eller to? Eller kanskje en String hylle som fylles med fine småsaker? Jeg elsker den svarte veggen, men det kjennes bare som om det mangler noe på den. Jeg får fortsette å tenke på det. Jeg må nemlig være 100% sikker når det gjelder å henge opp noe på veggen. For når Viktor først har hengt opp noe, kan jeg bare glemme å flytte på det.. Hehe!

Her i Umeå plasker regnet ned, så jeg og Wilma skal bare kose oss inne. Ha en fin dag videre, fine lesere♡


Likes

Comments


I dag har vi vært på åpen barnehage med Wilma for første gang. Første gang her i Sverige tenkte jeg, men så kom jeg på at vi var jo ikke på åpen barnehage i Oslo. Da var vi mest med barselgruppen og Josefin og Vincent. De savner vi utrolig masse♡ 

Nå har jo Wilma blitt større og vi tenkte det var på tide og ta turen på åpen barnehage. Wilma synes det var så gøy! Hun koste seg masse med de andre barna, lekene og sangsamling. Jeg tenkte før vi kom ditt at hun kommer sikkert ikke til å gå så langt ifra meg og Viktor. Men hun glemte helt at vi var der og bare lekte og koste seg. Åå hun er blitt så stor og flink! Mammahjertet smelter ♡ Hehe.

Nå etter vi har vært der så har vi jo tenkt på at hun hadde sikkert elsket og gått i barnehage. Men nå er jo planen at hun skal være hjemme med meg en stund, så får vi se hva som skjer etterhvert. Vi får være flinke til å dra på åpne barnehager fremover.

Vil du se filmer fra barnehagen i dag? Jeg har lagt ut på snappen "Mammabloggerne". Så legg til og se alle fimene der. Ha en fin kveld videre ♡


Likes

Comments


God morgen! Jeg tenkte bare og titte innom for og vise dere første steget på garderoben i gangen. I går bestemte vi oss litt spontant for å sette opp garderobesystemet. Vi vil nemlig ikke ha det slik vi hadde det før, at alt bare dyttes inn bak skyvedørene. Nå vil vi ha et skikkelig system, hvor det er lett og finne det vi skal ha. Så i går dro vi på Ikea og kjøpte et system. Godt Ikea ikke ligger så langt unna, for det blir en del turer ditt. Hehe!

Men det er ikke helt klart enda.. Det som mangler nå er en stang til å henge jakker på, en hylle over og skyvedørene så klart. Men nå er ihverfall det viktigste satt opp, slik at vi kan begynne og legge på plass saker. Begynner og bli veldig lei av at ting bare ligger og flyter rundt på gulvet.
Ha en fin dag og god helg fine lesere ♥

Likes

Comments


Legg oss til på Snapchat:

♥ M a m m a b l o g g e r n e ♥


For noen måneder siden opprettet vi Snapchat- kontoen «bloggerfruene». Og i forrige uke ble den dessverre hacket. Det er så utrolig kjedelig når sånt skjer. Hvem har interesse av og ødelegge for syv mammaer som deler sin hverdag gjennom Snapchat? Men nå er det dessverre skjedd og vi fokuserer på den nye kontoen. Vi valgte å lage nytt navn også siden vi ikke var helt fornøyde med det gamle. Det nye navnet ble «Mammabloggerne». Vi liker mye bedre dette navnet og er mer motivert enn noen gang. Det er selvfølgelig trist at vi mistet alle følgerne vi hadde. Men nå har «Mammabloggerne» allerede fått over 600 følgere på mindre enn en uke! Så dette begynner bra. Vi gleder oss masse til å fortsette og vise dere vår hverdag. Meg får dere vanligvis se hver mandag, om ikke det er spesielle endringer i planen. Gi gjerne tilbakemeldinger på hva dere vil se mer og mindre av og kom gjerne med tips til ulike ukestemaer :-) Jeg gleder meg til vi sees på «Mammabloggerne» til mandagen! 


Syv mammaer med ulike hverdager. Det vi har til felles er at alle har en blogg. Hvis du vil finne ut mer av hvem alle er? Sjekk ut Instagram eller bloggen:
@carinachanel
@rebekkasmeberg
@litloo
@asfaltenke
@miacharlotte
@VillaVanilla
@renatepettersen


Ha en fin dag ♥


Likes

Comments


Høsten byr på så mange fine farger men også kaldt og grått vær. Det hadde jo vært så fint om det bare var litt sol. Jeg er virkelig ikke flink til å være ute når det er dårlig vær, da blir jeg skikkelig innemenneske. Men jeg skal prøve og bli bedre på og komme meg ut på en liten trilletur om morgenen. Det er jo så deilig når man først har kommet seg ut av døren.

Dette er siste uken jeg har klær til salgs på bruktbutikken. Jeg er så usikker på om jeg skal fortsette i en måned til, eller om jeg skal slutte. Jeg får ta en skikkelig rydderunde i boden og se hvor mye jeg finner. Hehe! Ihvertfall må jeg til butikken og fylle på med litt klær og rydde litt etterpå når Wilma har våknet.

Jeg snapper på «mammabloggerne» hele dagen i dag, så følg oss der ♥ Ha en fin dag!


Likes

Comments

Ukedagene bare løper forbi, og plutselig så var det fredag og helg igjen. Fredagen er vel den beste dagen i uken, da begynner helgen og det er bare familiekos som står på planen. Nå på høsten er det så koselig når fredagskvelden nærmer seg. Det er mørkere ute, vi tenner masse levende lys, spiser god middag og bare nyter stillheten sammen med hverandre.

Det er rart og tenke på hvor fort livet forandres. For bare noen år tilbake var det helt andre prioriteringer. Da var det bare og komme seg fortest mulig hjem fra jobben, kaste i seg noe mat, finne det beste vorset og dra ut på byen. Nå tenker jeg tilbake på hvordan jeg orket det? Nå orker jeg nesten ikke å gå ut en gang i halvåret en gang!

Vi foretrekker helt klart hjemmekvelder med familie, venner, god middag og bare hygge. Og ikke minst være uthvilt når Wilma vil stå opp kl. 07 neste morgen. Det er rart hvordan et så lite menneske kan forandre livene våre fullstendig. Men hun er det beste som har hendt oss, og vi elsker hverdagen med henne ♥

Ha en fin fredag og god helg alle fine lesere ♥

Likes

Comments

Wilma sover sin første lur for dagen jeg sitter under pleddet og blar gjennom albumet på mobilen. Der kom jeg plutselig over et bilde av den gamle plantegningen. Som jeg helt har glemt og legge ut! Jeg har jo lagt ut en del bilder på hvordan alt så ut før og etter, men det blir litt lettere og se hva vi har gjort når man får se plantegningen. Det synes ihvertfall jeg:-) Det er så rart og tenkte tilbake på hvordan leiligheten så ut før, da kjentes det ut som man gikk inn i en labyrint. For det var så mye vegger og små rom. Men det var jo sånn de likte og ha det før.

Det vi har gjort er åpnet opp det vi kunne. Vi har fått en åpen løsning mellom stue og kjøkken, utvidet badet og Wilma skal få et rom. Vi kunne ikke vært mer fornøyde med hvordan det har blitt, og elsker den åpne og luftige følelsen man får når man kommer inn.

Viktor har fri i dag også, så vi skal ut og gjøre noen små ærender. Ha en fin onsdag alle sammen♥


Likes

Comments


Ja! Selvfølgelig skal prinsessa få sitt eget rom. Leiligheten er nå en 2- roms på 77 kvm, så det er en ganske stor 2- roms. En av kriteriene når vi kjøpte ny leilighet var at Wilma skulle få sitt eget rom. Selv om ikke dette var en 3- roms så har vi muligheten til å gjøre den om. Og det eneste som trengs er og sette opp en ekstra vegg. Vi merker at det blir et tomrom helt nederst i stuen, så da blir det perfekt med et rom til Wilma der.Grunnen til at det tar litt tid er fordi det blir en litt annerledes vegg, nemlig en glassvegg med svarte rammer. Jeg elsker disse veggene og tror at det kommer til og passe perfekt inn i leiligheten. En annen ting som også var positivt med en slik vegg, er at vi får lys fra de store vinduene inn i stuen.


Bilde fra Pinterest


Fargen på rommet til Wilma blir den samme som det er på veggene i stuen, lys grå. Vi tenkte at det måtte bli det siden man kan se gjennom glassveggen og da er det best at det passer til stuen. Vi var også veldig fornøyde med den gråfargen hun hadde på rommet sitt i Oslo, en litt mørkere grå farge. Men vi får se når veggen kommer opp.


Jeg har allerede begynt og tenke på innredning. Og det finnes jo så mye fint! Men rommet blir ikke så stort, så må bare passe på så det ikke blir for mye.. Hehe! Men jeg håper det kommer til og bli et koselig rom for Wilma når det blir klart ♥


Forrige rommet til Wilma

Likes

Comments