Header

Det var vel ingenting med reisen fra Umeå til Oslo som gikk som den skulle. Når vi kom på flyplassen i Umeå, var flyet til Stockholm forsinket med en halvtime. Det er jo ikke det værste, for vi hadde likevel ganske god tid i Stockholm. Men da flyet var på vei til å lande i Stockholm, måtte det avbryte landingen på grunn av for dårlig vær. Så da sirkulerte vi en liten stund oppe i luften. Jeg kjente jeg begynte å bli ganske stresset! For i Stockholm er det langt å gå fra innlandsterminalen, der vi lander og til utlandsterminalen. Etter en liten stund oppe i luften sa de i høyttalerne at de hadde satt opp en buss til alle som skulle reise til utland. Åå heldigvis tenkte jeg!Etter en liten stund landet endelig flyet. Vi gikk raskt ut og jeg håpet vi skulle finne en trille til Wilma med en gang, men det gjorde vi selvfølgelig ikke. Hun vil ikke bli bært, så hun henger på min arm og bare spreller. Vi fant gaten der bussen skulle gå og stod i en lang kø for å vente på at den skulle komme. Der fant jeg heldigvis en vogn som hun satt i, mens vi ventet.


Bussen slapp oss av rett ved siden av den gaten vi skulle på, perfekt! Men da vi gikk inn og leste på skjermen, stod det at den var forsinket med 30 minutter. Da gikk vi en tur inn på tax free for å kjøpe litt julegaver. Hehe! Det er så enkelt og greit og bare kjøpe med seg noe der ifra. Wilma satt i en sånn liten handlevogn og ville selvfølgelig ta alt hun så. Etter noen minutter ville hun ikke sitte der mer, så jeg tok det jeg skulle ha og gikk mot kassen. Wilma ble så utålmodig at jeg måtte løfte henne opp av vognen. Plutselig så grep hun tak i en flaske og kastet den ned i gulvet. De ble heldigvis ikke sure, så vi bare betalte og gikk ut og satt oss ved gaten. Der fant jeg en trille til Wilma som hun satt og slappet av i, mens jeg satt på gulvet. Når vi kom inn på flyet sovnet hun og sov helt til vi landet i Oslo.På Gardemoen stod min pappa og ventet på oss, han hadde ventet en time stakkar. Wilma ble så glad når vi så han, hun kjente han igjen med en gang ♡


Så det ble en gang reise denne gangen. Hele reisen fra døren i Umeå til vi var hjemme hos foreldrene mine tok ca 9 timer. 

Nå gleder vi oss til Viktor kommer om 6 dager ♡


Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Har du problemer med å finne den perfekte julegaven til den som bare har «alt»? Da burde du ta en titt på Coolstuff.no. De har bare så mye fint! Selv sliter jeg med å komme på saker jeg ønsker meg, men når jeg tittet innom denne siden kom det opp en hel del jeg kunne tenkt meg som f.eks en donat maker.! Tenk å kunne lage egne donuts! Eller et oppblåsbart unicorn akebrett til Wilma. Åå hun skulle jo bare blitt så søt oppå det!Dette er virkelig en kreativ side som har det meste. Fra de velkjente «tassen fødselsskålene» til deilige tøfler og fine kameraer! Så ta en titt innom for å finne den perfekte julegaven! Her bør der være noe for enhver smak ♡

Etter en lang reisedag er vi på plass hjemme hos mine foreldre i Sarpsborg. Håper dere har hatt en fin dag! Vi blogges mer i morgen ♡


Likes

Comments


Plutselig var det den 13.desember og Lucia-dagen. Det har ikke blitt noen spesiell Luciafeiring for oss, men jeg har sett så utrolig masse fine Luciabilder på Instagram - og det blir man i god stemning av. I morgen reiser vi tilbake til Norge. Så i dag skulle vi bare kose oss her i Umeå. Dette er jo den siste dagen vi er her for i år. Jeg og Wilma har vært i byen, sammen med Emelie som er Wilma’s tante. Vi var en stund på torget og så på musikkhjelpen som er her i Umeå denne uken. Etterpå gikk vi og tok litt bilder, innen mørket kom, også gikk vi og spiste en deilig lunsj. Wilma lå i vognen og sov under hele lunsjen, perfekt! Når vi var ferdige gikk vi rundt i byen og tittet litt, før Viktor kom og hentet oss.

Når vi kom hjem fikk jeg endelig vasket og pakket ferdig koffertene. Nå har vi nettopp spist en god middag som Viktor laget. Det kjennes litt rart at vi skal være borte fra Viktor i en hel uke.. Men vi får håpe det går fort til han også kommer.

Ha en fin kveld videre, fininger ♡


Likes

Comments


Om bare to dager reiser jeg og Wilma til Norge. Vi skal fly fra Umeå, videre til Stockholm for og mellomlande også videre til Oslo, der pappa står og venter på oss. Pakkingen og planlegging innenfor reisen er i full gang. Jeg må planlegge alt når jeg skal reise alene med Wilma. Hun er jo i den alderen at hun ikke kan sitte stille, så det blir ihvertfall en full - ladet iPad. Hehe! Vi gleder oss masse til å treffe hele familien igjen og feire jul med de ♡

Før når vi har reist har hun sittet mest i bæreselen, men nå har hun blitt så stor at vi får bruke de små trillene som finnes på flyplassen. Når vi lander i Stockholm er det ganske langt å gå til utlandsterminalen, så der må vi ihvertfall finne en vogn.

Jeg skal sende en stor koffert og bare ha med meg det viktigste når vi reiser. Jeg kommer til å bruke stellevesken fra Stokke, som man kan ha som ryggsekk. Super praktisk når man reiser med barn og behøver to ledige armer hele tiden. Jeg skal prøve å pakke så lite som mulig i den, men kjenner jeg meg selv rett, så blir den stapp full!

Viktor har en tentamen i neste uke, så kommer han til oss på fredagen. Det gleder vi oss til! Jeg kommer til å snappe hele reisen på «Mammabloggerne» så legg til, og følg oss der.

Nå blir det sen middag på oss. Ha en fin kveld videre ♡

Likes

Comments


2. Advent! Og hva passer vel ikke bedre enn å dra på julemarked da? Selv om ikke vi var så heldige med været så var det kjempe koselig. Wilma’s farmor og farfar var også med. Wilma lå i vognen og sov og vi trillet rundt og tittet i de forskjellige bodene. De solgte masse forskjellig der, alt fra lammeskinn til lokalprodusert mat. Åå hvilken fin julestemning vi fikk når vi gikk der. Masse mennesker, små nisser og masse lys!

I morgen skal jeg endelig fylle på vippene mine igjen. Det blir såå deilig! Det kjennes alltid som at jeg har så utrolig lite igjen, rett før jeg skal fylle på. I morgen snapper jeg på «Mammabloggerne» så legg til og følg oss der hele dagen i morgen. Mammabloggerne søker også en ny til teamet. Les mer på Mammabloggerne’s Instagram om du kan tenke deg å bli en del av oss.

Ha en fin kveld videre, fine lesere ♡


Likes

Comments

Contains affiliate links


Først må jeg bare takke alle som leser bloggen min. Når jeg våknet opp i dag hadde jeg over 10 000 lesere! Så mange lesere har jeg aldri hatt! Det kjennes nesten litt rart at så mange velger å lese akkurat min blogg. Åå jeg er så takknemlig, og jeg blir så motivert til å fortsette med bloggingen. Bloggen ligger nå på 3. Plass hos Nouw’s topplister innenfor foreldreskap. TUSEN TAKK ♡Flere som sliter med å finne den perfekte julkjolen? Jeg synes det er så vanskelig. Jeg har bestilt en kjole jeg falt for med en gang, men nå er jeg usikker på om den er så fin likevel. Det jeg liker veldig godt er det velur aktige stoffet. Det passer perfekt til julen! Fargene jeg liker på en julekjole er mørk grønn, mørk blå, vinrød og svart. Jeg har funnet frem en del kjoler jeg synes var veldig fine. Når Viktor er ferdig på skolen i dag, skal vi en tur innom et kjøpesenter for vi har noen ærender der. Så da skal jeg passe på å løpe innom et par av disse butikkene og prøve noen av kjolene.

I morgen skal vi bort på julemiddag, så jeg må prøve å finne noe fint å ha på meg da også.

Håper dere har hatt en fin fredag så langt. God helg, fine lesere ♡Gina Tricot

Disse finner du hos Gina TricotDisse finner du hos VILADisse finner du hos BIK BOK


Likes

Comments

FØR / ETTER


Jeg får veldig ofte spørsmål om hvordan jeg redigerer bildene mine. Så jeg gjør like greit et innlegg om det her, så er det letter å se hvordan jeg gjør. Jeg elsker å ta bilder og redigere. Om jeg ikke har noe å gjøre kan jeg bli sittende i sofaen lenge og holde på med redigering. Jeg tar bildene med mobilen min som er en iPhone 8 plus og med et systemkamera. Det varierer litt hvilken av de jeg bruker. Det blir ofte mobilen når jeg har dårlig tid og f.eks bare må ta et bilde av Wilma før vi går. Hehe

Slik gjør jeg:

Min favoritt app er VSCO! Den er superbra og enkel å bruke. Først velger jeg filter på bildet. Jeg hadde lenge en periode hvor jeg nesten alltid brukte A5 filteret. Nå har jeg gått mer over på HB2. Men det varierer jo også på hvordan utgangspunkt bildet har. Er det lyst / mørkt? Inne eller ute? Så man får bare prøve seg litt frem med de ulike filtrene. Etterpå begynner jeg og redigere bildet. Er det veldig mørkt så gjør jeg det litt lysere, drar opp kontrastene litt, drar ofte ned på temperaturen og gjør det litt skarpere. Det er det jeg oftest gjør på bildene. Og da er det klart :-)Ønsker jeg og gjøre noe på bildet hvitere eller bakgrunnen mer svart / hvitt. Da bruker jeg appen Facetune. Og velger «whiten» og «B&W». På bildet til høyre under har jeg dempet fargen på teppene rundt Wilma.Om bildet har en flekk jeg ønsker å ta bort, gjør jeg det i appen Photoshop express. På bildet under har jeg tatt bort de hvite stjernene på Wilma’s sokker.
Disse appene er helt gratis. Lykke til med redigeringen :-) Kommenter gjerne under om du lurer på noe.


Likes

Comments


God morgen :-) Jeg er tidlig oppe og klar for å trene som aldri før! Wilma sover og jeg nyter frokosten alene før jeg skal gå. Nå i helgen meldte jeg meg inn på et helt nytt treningssenter som åpner i dag. Det ligger rett ved siden av her vi bor, så da er det vel ingen unnskyldning for og ikke gå? Når vi bodde i Oslo startet jeg opp med treningen etter graviditeten, men kom aldri skikkelig i gang. Kroppen har jo blitt annerledes etter jeg ble gravid. I svangerskapet gikk jeg opp 11 kg. Etter fødselen fullammet jeg og kiloene jeg hadde gått opp bare raste av. Jeg måtte slutte og amme da Wilma var 4 mnd fordi jeg ble sliten, trøtt og veldig mye svimmel. Jeg tenkte at når jeg sluttet med ammingen ville også vekten stoppe opp. Men det gjorde den ikke. Jeg fortsatte og gå ned i vekt selv om jeg spiste godt og overskuddet hadde kommet tilbake. Veldig merkelig og jeg aner ikke hvorfor. Men nå har vekten stått stille i en god stund så da får vi håpe at den blir stående der. Nå veier jeg vel ca 5 kg mindre enn før jeg ble gravid.


Men med litt trening nå så blir det nok bra. Jeg er så klar for å få litt muskler og få strammet opp mammakroppen. Ikke så overraskende er magen det største problemet. Der trengs det virkelig en oppstramming. Når jeg står synes det ikke, men når jeg sitter, så ser man det veldig godt. Ellers er det vel rumpa og lårene, som også trenger en del trening.


Misforstå meg rett er jeg utrolig stolt av hvordan kroppen min er, etter å ha gått igjennom et svangerskap. Men nå kjenner jeg meg klar og motivert for å komme i gang med treningen igjen. Og ingenting er vel bedre enn det?! Man får jo så mye mer overskudd og energi når man trener. Jeg deler noen bilder av hvordan magen faktisk ser ut nå😅

Nå skal jeg løpe i vei! Ha en super dag, fine lesere ♡


Likes

Comments

Håper dere har en fin lørdagskveld! Jeg har sittet en stund nå i kveld og endret litt design på bloggen. Det er ikke de største endringene, men litt her og der gjorde den litt nyere. Jeg liker jo å ha et ryddig og enkelt design og det føler jeg den har fått nå. Endelig har jeg fått byttet toppbildet også. Jeg liker veldig godt bildet jeg hadde der før også, av lille Wilma og meg når vi var i syden, men det får dessverre for dårlig kvalitet når det må være så stort. Jeg har tenkt på det hver gang jeg har sett det, men bare ikke hatt tid til å sette meg ned å finnet et annet. Nesten alle bildene jeg har får dårlig kvalitet fordi de blir så strukket. Også synes jeg det er så vanskelig å finne et passende bilde til å ha der. Egentlig vil jeg ha et bilde av meg og Wilma i svart/hvitt. Men hun er ikke den letteste å ta bilder av om dagen, hehe! Så da får dette duge en liten stund, til vi får tatt noen nye. Hva synes du om det nye designet? 


Om ikke så altfor lenge skal vi legge oss, i morgen går turen til foreldrene til Viktor. Det gleder vi oss masse til ♡ Ha en fortsatt fin kveld!


Likes

Comments


Endelig er desember her. Det er en av årets koseligste måneder spørr du meg! I hele desember skal vi bare kose oss her hjemme med familien. Vi skal bake, høre på julemusikk, fikse enda mer med julepynten, lage god mat og pakke inn gaver. Jeg håper vi rekker å feire litt jul med Wilma’s farmor og farfar før vi reiser til Norge. Det er noe spesielt med stemningen i hele desember, alt er så koselig på en måte. I år er Wilma nesten 1 år og 4 måneder på julaften og forstår så mye mer enn i fjord. Jeg gleder meg masse til å lage egne juletradisjoner med min lille familie ♡

I dag har det åpnet er nytt treningssenter rett ved siden av her vi bor. Så vi skal snart opp ditt og titte litt. Jeg er såå klar for å begynne å komme i gang med treningen igjen. Så vi får se om det allerede blir nå i desember eller om det blir i januar som alle andre.. Hehe!

Ønsker dere en super fredag, fine lesere ♡


Likes

Comments

Instagram
Blogkeen
Nouw