Hverdag

Søndagskvelden har kommet og en ny uker er å bli sett i kikkerten (lol). Hvis du leste mitt forrige innlegg så fikk du med deg at jeg har en skoleoppgave å skrive et lite manus. Forrige søndag skulle jeg levere førsteutkastet, og i dag skal jeg levere andreutkastet. Jeg er like langt på det som forrige uke grunnet det at jeg ikke har orket å skrive noe mer på det. Enkelte ting motiverer deg mer enn andre. Manus er ikke min sterke side akkurat... Nå skal jeg rydde rommet mitt litt så jeg faktisk kan se gulvet, kanskje. Etter det skal jeg fortsette på manuset<33

Jeg håper alle har hatt en strålende helg!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Hverdag

God morgen!

Denne helgen har vært så slitsom. Startet opp på fredag med nattcup. Det er en innendørs fotball-turnering på skolen som blir arrangert en gang i året. Vi spilte totalt 5 kamper på 24 timer, så det blir en del venting. I tillegg til kun to-tre timer med søvn og kun et par pizzabiter og tre pølser så blir kroppen tappet for ekstremt mye energi. To kamper ut av fem ble seier, men jeg tenker nok at de fleste er storfornøyde med å komme helt til semifinalen(!!) Det er hvertfall jeg, hehe.

Nå er søndagen her og denne dagen skal utnyttes på det maximale. Det eneste jeg må gjøre i dag er å skrive ferdig utkastet av et manus jeg skal levere til i kveld, pluss at jeg skal ta en laaang dusj. Til uken er det ikke så mye som skjer, bortsett fra vanlig skole. Det er utrolig deilig å tenke på at vi ikke har noen innleveringer eller prøver til uken. Det eneste er en presentasjon om "Art Deco" i morgen som jeg tenker skal gå helt fint.

Nå skal jeg ta en tur ut av sengen og finne meg litt mat. Spiste kun to tacolefser i hele går, noe som er veldig lite mat til å være meg. Livet som matvrak... Etterpå må jeg pakke inn farsfagsgaven til pappa og kanskje lage et koselig, hjemmelaget kort. Det er noe jeg håper han setter pris på.

Har du noen planer for i dag?

Likes

Comments

Hverdag

Jeg var ute på tur her om dagen og la merke til den nydelige sola som hang langt nede på himmelen. Det var så utrolig fint. Måtte knipse et par bilder av både sola og meg, hehe. Synd batterikapasiteten på mobilen ikke er så bra, så det ble få bilder her. Men det å bare komme seg ut nå på høsten er utrolig deilig. Hvertfall med den friske lufta her på Hadeland!!

Jeg har ofte tenkt tanken om å ta meg en gåtur nå og da, men det har aldri blitt noe av. For noen uker siden gikk jeg en liten topptur med ei venninne, og etter det har jeg fått en del motivasjon. I og med at jeg skal i forsvaret (!!!) neste år så er fysisk aktivitet et stort fokus fremover.

Likes

Comments

Hverdag

Halloo og velkommen til min nye blogg!

Navnet mitt er Renate og jeg er 18 år. Mine interesser er for det meste fotball, sminke, klær, foto, film osv. Jeg driver og min egen YouTube-kanal som du kan finne her. Dette er en veldig annerledes plattform enn det jeg er vant med. Jeg har tidligere vært en aktiv blogger på blogg.no sin side, men tenkte at det kan være spennende å prøve ut noe annerledes. Noe kanskje ikke alle bruker. Så dette blir en spennende ting å prøve ut. Håper dere liker det!

Gjerne legg igjen bloggen din så jeg får tatt en tur innom.

Likes

Comments