Nu är natten här och vi ligger i sängen och kör lite nostalgi, Emil i Lönneberga. Efter jobbet gick jag till Roppe, var hemma en sväng och sedan ut igen.

Kände hur paniken smög sig fram i kroppen, jag åkte hem och började städa lite tills J kom hem, psyket svänger rejält just nu. Varför? Ingenaning. Det blir bra.
Jag älskar verkligen att vissa personer verkligen kan få fram glädjen inom mig, även när jag bara känner för att ligga under täcket och skrika. Imorgon väntas en bra dag, sov gott allihop!

Likes

Comments

Godmorgon peeps!
Snart är det dags att ta helg, ska bli skönt som bara den, känner mig inte alls pigg idag. Igår startade dagen med jobb, strax efter jag kom hem hämtade Roppe mig så tog vi några varv innan vi åkte hem till oss, J kom hem och när han åkte blev det en spontanare, jag och Josse åkte iväg en snabbis. Superkul hade vi allt!

Idag då? Tanken är bowling, men jag får förmodligen skippa det då kroppen säger en annan sak. Jag får nog ladda upp så att jag klarar av morgondagens bowling.
Nu ska jag beta av några timmar på jobbet, sen traska hem och slänga mig på sängen en stund. Hoppas ni får en fin fredag!

Likes

Comments

Igår startade hjärnspökens vandra omkring, jag trodde helt klart att jag inte skulle ta mig upp idag men här sitter jag. Vaknade relativt pigg och på bra humör. Det är väldigt skönt att komma in i rutiner igen efter en lång, sjuk men rolig ledighet. Hoppas ni får en bra dag!

Likes

Comments

Godmorgon, snart en timme har jag varit vaken, konstigt nog. Imorgon börjar jag jobba efter en tids ledighet, hela ledigheten har gått åt att vara sjuk, trots de har jag hunnit ha roligt.
Vi drog till olearys, bowlade och åt ett gäng, åkt både Vättern och Vänern runt, varit ett gäng ute och haft kul i snön, haft nyårsfest och ett par småfester. Även varit ute och ätit på pinchos. Ett utdrag ur vad som hänt det senaste.

Imorgon är det dags för jobb och jag funderar på om jag ska sova en stund till eller om jag ska hålla mig vaken så att jag kan somna tidigt. Vi får se, även vad dagen har att erbjuda.

Likes

Comments

Hej hemskt mycket hej, nu är det inte alls långt kvar på detta året. Igår åkte jag och J tillsammans med två till in och åt på pinchos, tyvärr förstörde min förkylning en del av smakupplevelsen. Idag vaknade jag och var inte alls pigg, det har fått bli en väldigt lugn dag och just nu sitter jag i Js lastbil Påväg till Örebro för att ta natt, imorgon bitti drar vi vidare upp till Dalarna och jag tror att morgondagen kommer avslutas på sjukhuset och bänkad i soffan beroende på när vi är tillbaks hemma, har troligtvis fått en ovälkommen gäst i min hals, halsfluss.

Mina fina hjärtan.

Likes

Comments

Godmorgon, nu har vi nästan vänt på dygnet här hemma. Igår var vi iväg till Tidan och inhandlade lite nya kablar, grillade och var ute och åkte. Var hemma närmare 02 inatt och fastnade framför chasing Cameron. Jag vet inte varför jag är så fascinerad och imponerad av kändisars liv. Iallafall, dagens planer: fixa ordning hemma! Det kan ta tid idag.

Idag är en sådan dag jag längtar till sommaren, sola och bada hela dagen!

Likes

Comments

Denna dagen behöver knappt räknas, gårdagens festligheter var värt det men ändå. Vi åkte ett gäng vänner och åt på olearys för att sedan bowla.
Vi avslutade kvällen hemma i garaget och idag är jag inte alls pigg. Vi har precis åkt från Js syster och hennes man där vi har fikat med hans deras familj.
Nu ska vi hämta pizza och lägga oss i sängen och titta på skam, första gången för Js, andra för mig. Man kan aldrig titta på serier för många gånger, right?

Likes

Comments

Då var julafton här och jag har verkligen noll julkänsla.
Igår firade vi jul hos mamma, det var riktigt trevligt och vi fick väldigt bra julklappar så jag är supernöjd! Efter så vankades det uppesittarkväll hos pappa, jag vann 200kr iallafall, äntligen efter många söndagar utan vinst! Vi gick bort till mamma tidigare för att sova.

Nu har vi ätit frukost hos pappa, delar ut julklappar och ska snart iväg och handla inför nästa firande men först, åka runt till alla gravar och tända ljus för dom saknade.
Hoppas ni får en bra julafton och god jul på er!

Igår fick jag hem en julklapp till mig själv och en till J.

Likes

Comments

Gårdagen blev inte så mycket vila som jag gissade att det inte skulle bli.
Efter vi var i Skövde så åkte vi hem till mig för att tvätta Adinas bil, fortsatte med att städa den och sedan kom det lite vänner, vi drog och käkade och sedan var det dags att krypa ner och vila. Ingen sömn fick jag så jag nöta avsnitt efter avsnitt av skam, inne i halva sista avsnittet av säsong två lyckades jag somna, då var klockan runt åtta i morse, vaknade halv två och nu väntar jag på Adina, ikväll ska vi hämta paket när J kommer hem och sedan laga mat och duscha innan vi intar sängen, tidigt.
Hoppas ni sovit gott i natt och har en bra dag!

Likes

Comments