Min älskade vän, det gör så ont, igår kom en rejäl smärta och saknad efter dig! Jag saknar ditt leende, ditt skratt, din röst. Jag saknar att få krama om dig och bara prata över en cigg. Jag saknar ditt sätt att gå, din glädje, dina spratt du kunde få och känslan man hade när du var i närheten. En riktig glädjespridare, lite galen och tokig men helt fantastisk! Jag saknar dig. Jag saknar dig. Massor. Jag saknar när jag gick i 9an, varje morgon möttes vi på en cigg, varje morgon stod jag där och blev lika glad varje gång du klev av. Varje morgon fick jag en kram av dig innan vi gick varsitt håll. Du var en av mina närmsta, bästa och viktigaste vänner. Ingen kommer kunna ta den platsen. Det är så otroligt orättvist att du inte finns här, att vi inte får skapa fler minnen tillsammans, men dom vi redan har kommer alltid leva kvar! Jag älskar dig vännen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godmorgon, idag är det faktiskt en ganska bra sådan.
Jag klev upp klockan 8 och tog ett rejält ryck av mitt hygien, jag har hunnit göra mig iordning och packat lite.
Just nu ligger jag i sängen och kollar på film medan tankarna snurrar. Idag iallafall, så åker vi ner till Lund för 2 nätter på hotell och en liten tripp till Danmark!
Jag är supertaggad och det ska bli så skönt att komma bort.

Tre från igår. Mitt lilla hjärta var för ovanlighetens skull lite gosig.

Likes

Comments

Idag är det en tuff dag, en riktigt tuff dag. Idag för tre år sedan var en dag då vi var lagom slöa efter gårdagens midsommarfest, ett bra gäng och mycket glädje, skratt och umgänge. En dag som slutade riktigt bra. Inte trodde jag att allt kunde vända så snabbt, att bara några timmar senare skulle världen bli mörkare, ledsnare och smärtsammare. Att för tre år sedan, exakt tre år sedan var vi påväg in till sjukhuset för att få det där beskedet, det där fruktansvärda beskedet vi innerst inne visste skulle komma. Efter vad vi var med om innan, när det var sånt pådrag, sån stress men tiden stod stilla, det tog en evighet och vi visste ju, vi såg hur illa det var.
Den tiden efter, hela byn var tyst, mörk, fylld av sorg. Folk grät, folk pratade, fel ordval av personer fick mig att bryta ihop. Helt knäckt.
Tre år har gått sedan allt vände, sedan himlen fick den finaste ängeln, min bästa vän. För det var precis vad du var, min allra bästa vän. Ända sen jag lärde känna dig, var det du som stod mig närmast av mina vänner.

Jag saknar att bara skicka iväg ett sms till dig, åka för att träffa dig, jag saknar dina värmande kramar, varje morgon innan skolan började. Jag saknar att spendera kvällarna i bilen, med alkohol och musik och all den glädjen du spred. Jag saknar hur du ibland drev mig till vansinne när du retades med mig, det var sån du var, alltid med glimten i ögat. Jag saknar att få stötta dig när du behövde det och jag saknar att höra ditt skratt, din röst och se ditt underbara leende.
Jag saknar hur du brydde dig på ett annorlunda sätt, just i skrivande stund snurrar huvudet med tusen tankar om dig, den yrseln som kommer. Jag förstår inte.
Jag saknar att möta dig på rasterna, att varje morgon innan skolan möta dig och ta en MP. Det blev aldrig samma grej utan dig.
Jag saknar att se dig så stolt, så nöjd över dina val, över dina förändringar, att du verkligen hade fått ordning på allt, och sen hände det där. Du har verkligen satt spår i mitt hjärta och det kommer alltid finnas där. Jag glömmer dig aldrig min fina vän.
Vårt telefonsamtal när du var utomlands, när vi somnade på golvet, tidigt en morgon satt i tvättstugan och pratade. Jag saknar allt med dig, och önskar så mycket att jag fick träffa dig igen, nu.

Jag glömmer aldrig den dagen, de jag såg och de jag kände, jag glömmer det aldrig. Jag glömmer aldrig det sömnlösa nätterna vi åkte dit det hände, stod och grät, stod tysta i flera timmar, jag glömmer aldrig när jag sa farväl för sista gången, och den första. Men jag ska minnas dig som den glada, spralliga och underbar person du var. Jag älskar dig vännen, och vi ses igen, när det än blir.

Likes

Comments