Några vänner tog studenten, avslutades med lång fest medan dom var iväg och firade.

3 år sedan min fina vän togs ifrån oss och himlen fick den finaste ängeln.

Träffade för första gången mitt söta kusinbarn.

Ett år sedan finaste morfar somnade in.

Våra vänner och J byggde en midsommarstång..

God mat och ett gäng festkvällar.

En heldag uppe i Ullasand, bad och stoj.

Wille fick sin sten och skulle fyllt 19 år. Riktigt fin!

Ett utdrag från några stunder av min sommar. Det har ju hänt betydligt mer än vad som finns här.
Tillexempel har vi varit iväg med vänner som driftat, vi har haft sjukt bra allsångskvällar, varit iväg till olearys och bowlat, käkat god mat och haft det bra. Jag har tappat bort min telefon och var nära på att köpa en ny innan jag hittade den. Vi har åkt båt och grillat en hel del. Vi var på Olstorp och Mantorp, hade en helkväll i vanen och mycket mer!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Godkväll godingar!
Startade dagen tidigt och jobbade av några timmar innan jag bänkade mig i sängen och kollade klart på orange is the new black, det slutade lite ovisst tycker jag. Nu är jag återigen tillbaka på jobbet i någon timme framåt innan jag åker hem och duschar, kryper ner framför en bra film med min andra hälft.

Jag har haft ett par bra dagar det senaste, i onsdags började jag och Adrian tapetsera i sovrummet, gjorde klart i fredags och jag, J och Hannes började regla och sätta upp det nya innertaket. I lördags blev vi klara och fick upp sängen och Malmbyrån, nu fattas tak och hörnlister och lite småsaker att inreda.
I söndags kom svärfar och hjälpte J att klippa ner äppelträdet då grenarna hängde i backen.
Jag började städa lite, plocka upp alla äpplen och sedan gjorde vi tacogratäng.
Har haft en superbra helg och denna vecka fortsätter i samma riktigt hoppas jag!

Likes

Comments

Idag är det en tuff dag, en riktigt tuff dag. Idag för tre år sedan var en dag då vi var lagom slöa efter gårdagens midsommarfest, ett bra gäng och mycket glädje, skratt och umgänge. En dag som slutade riktigt bra. Inte trodde jag att allt kunde vända så snabbt, att bara några timmar senare skulle världen bli mörkare, ledsnare och smärtsammare. Att för tre år sedan, exakt tre år sedan var vi påväg in till sjukhuset för att få det där beskedet, det där fruktansvärda beskedet vi innerst inne visste skulle komma. Efter vad vi var med om innan, när det var sånt pådrag, sån stress men tiden stod stilla, det tog en evighet och vi visste ju, vi såg hur illa det var.
Den tiden efter, hela byn var tyst, mörk, fylld av sorg. Folk grät, folk pratade, fel ordval av personer fick mig att bryta ihop. Helt knäckt.
Tre år har gått sedan allt vände, sedan himlen fick den finaste ängeln, min bästa vän. För det var precis vad du var, min allra bästa vän. Ända sen jag lärde känna dig, var det du som stod mig närmast av mina vänner.

Jag saknar att bara skicka iväg ett sms till dig, åka för att träffa dig, jag saknar dina värmande kramar, varje morgon innan skolan började. Jag saknar att spendera kvällarna i bilen, med alkohol och musik och all den glädjen du spred. Jag saknar hur du ibland drev mig till vansinne när du retades med mig, det var sån du var, alltid med glimten i ögat. Jag saknar att få stötta dig när du behövde det och jag saknar att höra ditt skratt, din röst och se ditt underbara leende.
Jag saknar hur du brydde dig på ett annorlunda sätt, just i skrivande stund snurrar huvudet med tusen tankar om dig, den yrseln som kommer. Jag förstår inte.
Jag saknar att möta dig på rasterna, att varje morgon innan skolan möta dig och ta en MP. Det blev aldrig samma grej utan dig.
Jag saknar att se dig så stolt, så nöjd över dina val, över dina förändringar, att du verkligen hade fått ordning på allt, och sen hände det där. Du har verkligen satt spår i mitt hjärta och det kommer alltid finnas där. Jag glömmer dig aldrig min fina vän.
Vårt telefonsamtal när du var utomlands, när vi somnade på golvet, tidigt en morgon satt i tvättstugan och pratade. Jag saknar allt med dig, och önskar så mycket att jag fick träffa dig igen, nu.

Jag glömmer aldrig den dagen, de jag såg och de jag kände, jag glömmer det aldrig. Jag glömmer aldrig det sömnlösa nätterna vi åkte dit det hände, stod och grät, stod tysta i flera timmar, jag glömmer aldrig när jag sa farväl för sista gången, och den första. Men jag ska minnas dig som den glada, spralliga och underbar person du var. Jag älskar dig vännen, och vi ses igen, när det än blir.

Likes

Comments