Hej och välkommen till min alldeles nya relationsblogg! En blogg där jag kommer att skriva om relationer i alla dess former. Bloggen kommer såklart handla om sociala relationer och då innehålla tips, analyser, sjukt intressanta forskningar, personliga erfarenheter och massvis med annat intressant,

En snabb presentation då, och varför jag gör det här.

Mitt namn är Jennifer Bengtsson och jag är 23 år. Om ett år har jag en kandidat i socialpsykologi och det är nog bara början på allt jag vill plugga. Människan är ju så komplex och för att kunna förstå mänskligt beteende på djupet krävs nog att man ägnar hela livet till att försöka lära sig. Tanken med denna blogg är att jag dels vill skriva ner och själv analysera om det jag läser - eftersom det sätter sig på minnet lättare då i en sån process. Men dels att jag vill på ett vardagligt och enkelt sätt prata om, och låta andra människor ta del av hur vi fungerar.

Sen jag började min utbildning har mina ögon öppnats rejält, det finns så mycket vi är omedvetna om, och denna omedvetenhet leder till konflikter, missförstånd, man förstår sig inte på sin omgivning, osäker på sig själv och sina egna egenskaper osv. Vi får se hur detta blir, jag tror det kommer bli bra!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments