Livet

I förrgår var vi på rutinultraljud och fick se vår älskade lilla krabat i magen. Hon verkade må bra och rörde på sig en hel del, allt de kunde se såg bra ut och vi kände att vi kunde slappna av en aning. Senare på kvällen releasade vi den stora nyheten för vänner och bekanta och oj vad skönt det var! Vi har liksom suttit och hållit på hemligheten hela hösten, dock har de allra närmaste vetat om det lite längre i alla fall. Är just nu i vecka 20 och därmed nästan halvvägs.

Hittills alltså en bra start på året 2017! Vi ska bli en familj på tre, föräldrar, mamma och pappa till vår lilla tjej!

Lagom till årets Summerburst är fröken beräknad, vilket de vännerna vi brukar gå på det med uppmärksammade med en liten present. En liten body med bild på "summerjapps" gänget till "japps" tillskottet. I år blir det eat sleep rave repeat på hemmaplan istället. Så tacksam för så fina vänner!

Likes

Comments

Livet

Nu var det länge sedan sist, fick ett litet sug att skriva av mig lite här och ge bloggandet ett nytt försök. 2016 har varit ett bra år för min del med massa jobb kärlek, bröllop och studier. I början av hösten fick vi en positiv överraskning som nog är det bästa som hänt oss. Året börjar dock lida mot sitt slut och jag är så förväntansfull inför kommande år 2017 som jag vet kommer bli ett händelserikt år!

Likes

Comments

Denna morgon vaknade jag innan tuppen och nu sitter jag och äter en dunderfrukost innan jobbet. Ofta tar jag mig inte tid till det men idag tänkte jag när jag vaknade så tidigt att jag lika bra kunde gå upp och ha en lugn och skön morgon innan jobbet. Idag tänkte jag att om vädret tillåter ska jag efter jobbet gå ut lite i skogen och plocka mig lite blåbär, smultron och kanske lite svamp om jag lyckas hitta dem.Likes

Comments

Efter ett litet längre uppehåll är jag nu tillbaka igen och nu har det hunnit bli sommar. Sommarjobbet är i full gång och det rullar på. Har en hel del kvällspass så trots jobb kan jag ta tillvara på de sommardagar vi får och har fått.

Efter en hel del onyttigheter med tårtätande var och varannan dag här i juni kör jag en vecka renande av kroppen, då jag rensar ut all skit för att stoppa i mig annan skit. Hoppas på en renare känsla när denna veckan är slut. Sedan har jag bestämt mig för att köra enligt handflate-metoden, då kan man äta av allt men i måttlig mängd förstås.

Nu ska jag läsa lite innan jag börjar jobba, har börjat med boken Eld av författarna Mats Strandberg och Sara Bergmark Elfgren som jag fick i julklapp av svärföräldrarna.

Likes

Comments

Idag kom solen fram och det kändes så bra! Innan mitt jobbpass i ishallen gick jag ut på en kortare prommis för att insupa lite sol och luft.

När jag kom hem från ishallen tänkte jag att jag skulle fortsätta att skriva på min analysuppgift men jag ångrade mig. Kom på att det faktiskt fortfarande var helg och att jag behövde resten av dagen till att ladda batterierna inför den kommande veckan. Jag bakade brownies och myste framför en rulle tillsammans med Stoffe.
Likes

Comments

Här om dagen var jag kvar på stan efter skolan och skulle bara köpa några nya tofsar på H&M eftersom de har en tendens att försvinna eller gå sönder. Jag gick sedan in på Accent, ville kolla om de hade något bra kvar på rean, främst ville jag se om det fanns någon bra svart väska som jag skulle kunna ha både till skolan och sedan direkt till träningen, istället hittade jag en röd mössa för 29kr! Så klart blev detta till en liten shoppingrunda, nu med syfte att hitta en bra sportig jacka som kan användas på promenaden såväl som i ishallen och i vardagen. Hittade efter övervägande en The North Face- Women's Tonnerro Jacket på Stadium som jag slog till på, den var nedsatt med 60% på rean så det känns ändå riktigt bra, älskar passformen! ett litet minus är att det inte finns någon luva på den.

Likes

Comments

Idag har jag hoppat in och jobbat lite extra på konståkningen eftersom många tränare är och tittar eller hjälper till på konståknings EM. När jag väl var hemma igen så passade jag på att läsa lite studentlitteratur samtidigt som jag mellan raderna kikade lite på damernas final! Haha effektivt var det kanske inte men de var absolut värt att kolla på, så bra de åkte och så stolt jag är över systrarna Helgessons prestationer, en historisk 4:de plats och en inte så dålig 5:e plats. Nu i kväll kom pappsen och brorsan förbi med lite mat från ChopChop och så kollade vi på Gladiatorerna. Uppskattades verkligen! dessutom fick jag lära mig hur jag ska göra när jag vill rensa avloppet, nu gjorde pappa det, men till nästa gång vi behöver det så vet jag på ett ungefär hur jag ska göra. PAPPA jag har tur som har dig <3

Likes

Comments

Usch det blev en lång dag igår då vi hade skola från kl 8-16 och sedan tränarmöte på kvällen. Efter det blev det att ta tag i lite mejlutskick och så plugg på det. Började 8:15 idag med, fast idag är det bara skola till kl 12 sedan bär det av mot Stockholm för att kolla på konståknings EM!

Dagens första lektionen var himla otydlig om jag får säga det själv!

Likes

Comments

Idag sätter termin 3/8 igång efter en veckas ledighet mellan höstens- och vårens kurser. Har inte lyckats få tag på alla böcker till kursen ännu, så det blir ett besök i bokhandeln efter plugget också. Nu ska jag sätta mig och läsa lite av den litteratur jag har innan jag drar mig mot skolan.


Likes

Comments

Nyår med Mackan & Emma

Bio Hobbit: del 3

Julklappsspel och middag hos svärföräldrarna

Födelsedagsfirande av Stoffe

Likes

Comments