View tracker

Denna morgon vaknade jag innan tuppen och nu sitter jag och äter en dunderfrukost innan jobbet. Ofta tar jag mig inte tid till det men idag tänkte jag när jag vaknade så tidigt att jag lika bra kunde gå upp och ha en lugn och skön morgon innan jobbet. Idag tänkte jag att om vädret tillåter ska jag efter jobbet gå ut lite i skogen och plocka mig lite blåbär, smultron och kanske lite svamp om jag lyckas hitta dem.Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Efter ett litet längre uppehåll är jag nu tillbaka igen och nu har det hunnit bli sommar. Sommarjobbet är i full gång och det rullar på. Har en hel del kvällspass så trots jobb kan jag ta tillvara på de sommardagar vi får och har fått.

Efter en hel del onyttigheter med tårtätande var och varannan dag här i juni kör jag en vecka renande av kroppen, då jag rensar ut all skit för att stoppa i mig annan skit. Hoppas på en renare känsla när denna veckan är slut. Sedan har jag bestämt mig för att köra enligt handflate-metoden, då kan man äta av allt men i måttlig mängd förstås.

Nu ska jag läsa lite innan jag börjar jobba, har börjat med boken Eld av författarna Mats Strandberg och Sara Bergmark Elfgren som jag fick i julklapp av svärföräldrarna.

Likes

Comments

View tracker

Idag kom solen fram och det kändes så bra! Innan mitt jobbpass i ishallen gick jag ut på en kortare prommis för att insupa lite sol och luft.

När jag kom hem från ishallen tänkte jag att jag skulle fortsätta att skriva på min analysuppgift men jag ångrade mig. Kom på att det faktiskt fortfarande var helg och att jag behövde resten av dagen till att ladda batterierna inför den kommande veckan. Jag bakade brownies och myste framför en rulle tillsammans med Stoffe.
Likes

Comments

Här om dagen var jag kvar på stan efter skolan och skulle bara köpa några nya tofsar på H&M eftersom de har en tendens att försvinna eller gå sönder. Jag gick sedan in på Accent, ville kolla om de hade något bra kvar på rean, främst ville jag se om det fanns någon bra svart väska som jag skulle kunna ha både till skolan och sedan direkt till träningen, istället hittade jag en röd mössa för 29kr! Så klart blev detta till en liten shoppingrunda, nu med syfte att hitta en bra sportig jacka som kan användas på promenaden såväl som i ishallen och i vardagen. Hittade efter övervägande en The North Face- Women's Tonnerro Jacket på Stadium som jag slog till på, den var nedsatt med 60% på rean så det känns ändå riktigt bra, älskar passformen! ett litet minus är att det inte finns någon luva på den.

Likes

Comments

Idag har jag hoppat in och jobbat lite extra på konståkningen eftersom många tränare är och tittar eller hjälper till på konståknings EM. När jag väl var hemma igen så passade jag på att läsa lite studentlitteratur samtidigt som jag mellan raderna kikade lite på damernas final! Haha effektivt var det kanske inte men de var absolut värt att kolla på, så bra de åkte och så stolt jag är över systrarna Helgessons prestationer, en historisk 4:de plats och en inte så dålig 5:e plats. Nu i kväll kom pappsen och brorsan förbi med lite mat från ChopChop och så kollade vi på Gladiatorerna. Uppskattades verkligen! dessutom fick jag lära mig hur jag ska göra när jag vill rensa avloppet, nu gjorde pappa det, men till nästa gång vi behöver det så vet jag på ett ungefär hur jag ska göra. PAPPA jag har tur som har dig <3

Likes

Comments

Usch det blev en lång dag igår då vi hade skola från kl 8-16 och sedan tränarmöte på kvällen. Efter det blev det att ta tag i lite mejlutskick och så plugg på det. Började 8:15 idag med, fast idag är det bara skola till kl 12 sedan bär det av mot Stockholm för att kolla på konståknings EM!

Dagens första lektionen var himla otydlig om jag får säga det själv!

Likes

Comments

Idag sätter termin 3/8 igång efter en veckas ledighet mellan höstens- och vårens kurser. Har inte lyckats få tag på alla böcker till kursen ännu, så det blir ett besök i bokhandeln efter plugget också. Nu ska jag sätta mig och läsa lite av den litteratur jag har innan jag drar mig mot skolan.


Likes

Comments

I söndags kom vi hem från Irland, där firade vi jul tillsammans, hemma hos mamma, Pelle och mina småsyskon Amanda och Johannes. Svärföräldrarna och gubben följde med och det blev en speciell och annorlunda jul utanför Sveriges gränser. För svärisarna och gubben var det första julen utomlands, själv har jag varit på Irland och firat jul en gång förut. Det bästa med hela resan var ändå julafton. Johannes som sprang mellan varje paket och visade upp allt han fått, han var mycket stolt och nöjd och mellan öppningarna uttryckte han med sin Irländsk-engelska brytning "den här dagen blir bara bättre och bättre!". Mamma med sin fantastiska stavning vid märkningen av paketen F (=Stoffe) I (=Nicklas), det är tur att tomten kan så många språk, och vi alla fick oss ett gott skratt.

När vi lämnade mamma och barnen blev det förstås en del tårar som höll i sig lite från och till under bussresan till Dublin, där vi var de två sista dagarna. Även fast jag varit på Irland förut så har jag aldrig tidigare sett mig omkring i Dublin något. Vi ville alla göra lite olika grejer så vi delade upp oss så att alla skulle bli så nöjda som möjligt. Jag knallade runt en hel dag på Dublins shoppinggator där jag hittade lite smått och gott bland annat en jacka, handskar, pannband, trosor, och två klänningar.

Overall hade vi tur med vädret, två dagar i regn men resten var faktiskt fina, och vi fick kanske inte vakna upp till en vit jul, men vi fick däremot en solig och grön sådan.

Likes

Comments

Snart är det jul och i kväll har vi haft en liten mini-jul med paketöppning och mys på hög nivå. Vi gjorde till och med egen sushi tillsammans för första gången! 

Likes

Comments