Produkter

Hej på er!

Har du eller någon i din närhet provat på ALLT för att bli av med sina torra spruckna hälar eller allmänt torra fötter och ingenting hjälper? DÅ har jag produkten för ER! Min pappa har alltid haft problem med sina fötter och när jag tipsade han om Sole Solution var han otroligt skeptisk men valde att testa på det. Till hans stora förvåning funkade det för honom och hans fötter har blivit så mycket bättre. SÅ har ni precis som min pappa problem med torra fötter och spruckna hälar tveka inte utan beställ denna mirakel lotion du också.


Sole Solution är alltså en fotkräm för de med sprucken, torr och grov hud. Problemet med torra och spruckna fötter är att problemen ofta kvarstår. Med ett sådant här problem behöver du ha en produkt som tar itu med problemet på djupet. I Sole Solution hittar vi regnskogens lösning på problemet, krossad kryddpeppar som traditionellt används av urbefolkningen i Centralamerika för att lindra torr, sprucken och röd hud på fötterna. Denna produkt är mycket mer än en fuktighetskräm, den återställer huden.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Produkter

Fått hem första leveransen till mina kunder och nu är utdelning i full gång, så kul att folk vill prova på dessa grymma produkter och är helt garanterad att alla kommer bli super nöjda !!

Likes

Comments

Verksamheten

I tisdags var jag på produktkväll i Helsingborg. Det bjöds först på en föreläsning om olika produkter, dess kvalitet och funktion och sedan mingel. Super bra att få tips och idéer och spana in lite nya produkter som ska klickas hem!

Likes

Comments

Produkter

Här har vi före efter bilder på mig och mammsen. Till vänster har vi mina tänder före användning av tandkrämen och efter ca 1 veckas användning. Skillnaden är enorm och det känns super bra. Ännu bättre är ju också att det inte är några skadliga ämnen!


Till höger har vi min mamma som har provat på läppglanset. Även hon har fått en markant skillnad på kort tid och mycket fylligare och tydligare läppkonturer. Helt enkelt två välfungerande produkter som borde finnas hos oss alla.

Likes

Comments

Produkter

Denna lilla burk med sitt fantastiska innehåll har räddat mina dagar de senaste veckorna. I burken gömmer sig en energikälla i form av ett piller. Detta är vårt kosttilskott som är bombat med grönt te extrakt, En konsumtion av grönt te hjälper till att skydda våra kroppar genom att förstärka kroppens eget försvar mot effekterna av fria radikaler från föroreningar, stress, rök och gifter. Det bidrar med pigghet och gör att man inte alls känner sig lika trött och sparkar verkligen igång ens ämnesomsättning vilket är underbart!!

En grymt enkel och effektiv produkt som jag är super nöjd med och med ett varierat arbetsschema som innebär tidiga morgnar och sena kvällar bidrar detta till mer ork och bättre humör. Jag tycker ni alla borde prova på detta kosttillskott!


hör av er till mig för beställning.

Likes

Comments

Är du precis som jag sugen på lite större och fylligare läppar men inte helt övertygad om att spruta in något i läpparna? Då har jag lösningen för DIG. Ett läppglans. JU mer du använder det desto bättre!

Kyss helt enkelt tunna läppar farväl och säg hej till en fylligare och mer definierad mun utan injektioner. Läppglanset innehåller en oligopeptid för att definiera och ge läpparna konturer, med fokus på amorbågen vars konturer tenderar till att försvagas med tiden.

Fördelarna med detta fantastiska läppglans är att det ger konturer och fyllnad, skyddar vävnaden och hjälper vävnadens strukturella proteinproduktion.


Verkande ingredienser.

Palmitoyl oligopeptide är 3 aminosyror som tillsammans stimulerar föreningen av hudens strukturella proteinsyuntes.

Hallonolja som är en antioxidant som i aktiv form innehåller E-vitamin som skyddar mot skador från fria radikaler och håller läpparna friska.

DPHP är en aminosyra syntetiserad i kroppen som förstärker läppvävnaden för att öka fuktinnehållet.


För mer info och beställning maila, skriv PM eller smsa så du också kan få detta grymma läppglans.

Likes

Comments

Produkter

Finns det något bättre än att mötas av ett härligt leende? Nej jag tror inte det och pågrund av det har jag en FANTASTISK produkt till er för detta!

Idag vill jag tipsa om en grym tandkräm som ger dig ett vitare leende. Denna tandkräm har en karies bekämpande formula som avlägsnar plack och beläggningar samtidigt som den ger dig ett vitare leende helt utan skadliga peroxider.

Inga farliga ämnen, ingen blekning men vitare tänder. Tror du inte mig? Kolla resultatet i bilderna här nedanför från min kollega. Du borstar redan tänderna så varför inte byta ut din gamla tandkräm mot en ny dunder tandkräm fri från skadliga ämnen samtidigt som du får ett grymt leende.


För beställning så skriv till mig på rebeca.rel@hotmail.com eller PM på Facebook.

Likes

Comments

Produkter

God kväll på er!

Min första produkt jag har valt att presentera för er är en favorit för mig men även för min familj. MUDMASKEN!

Mudmasken är ett otroligt enkelt sätt för att få mjuk, len och fräsch hud. Mudmasken är en lermask med havsalger som drar ut orenheter och toxiner från huden och innehåller finfördeladade lerpartiklar som avlägsnar döda hudceller, överflödig olja, rensar porer, minskar acne och finnar och ger fullt med näring Den har en häpnadsväckande mängd mineraler för huden och efterlämnar en uppfräschande känsla.

Legenden berättar om hur urbefolkningen i Kanada försökte använda sig av leran till att göra keramik men den var så finfördelad så det gick inte. Men de upptäckte hur deras händer blev otroligt mjuka och lena och genom detta fick man idéen till denna otroliga produkt.

Mudmasken är som sagt rik på mineraler och har bland annat koppar, zink, magnesium och silver i sig.

Koppar hjälper till att förbättra hudens styrka och gör den mindre känslig.
Zink bidrar till att modulera oljeproduktionen och bistår även med att mjukgöra huden.
Magnesium är en nödvändig komponent i hudens egna energicykel.
Silver bistår hudens antimikrobiella altivitet.


Hör av er till mig så ser vi till att även DU får hem denna fantastiska produkt .

Likes

Comments

Verksamheten

Hej på er allihopa! Jag har startat upp min egna business och i samband med det börjar jag även då att jobba tillsammans med en stor internationell E-handelskoncern. Min egna roll i det hela är att expandera marknaden genom att arbeta med marknadsföring och organisationsutveckling. Mitt mål är att ni ska följa min resa och ÄLSKA alla de produkterna som jag kommer släppa. Stay tuned.Likes

Comments