Header
View tracker

trötter, Insomnia och sömnsvårigheter, Musik, Youtube

Svårt att somna

Känner mig inte trött

Less på det

Vad gör man då?

Jo, plockar fram kort från galleriet på telefon och gör om dem.

På bilderna finner ni Gitarristen Simon från Visual Kei rockgruppen BatAAr. En av mina absoluta favorit musiker.

Och här nere har ni deras låt som musikvideon kommer ut 2017.02.05!!!! Håll utkik efter LAVENDER.

Likes

Comments

happy, hemma bäst, Mys, skola

Varvar mellan Transformers och plugget ikväll. Får i alla fall det sista gjort... har några få saker att göra och sedan är jag klar... Då släpper i alla fall stressen en sväng.

Känns skönt att paniken lagt sig i alla fall. Kan ha en massa att gör med min träning som jag börjat med. Simmade 1 km idag så det blev 2 km i bassängen och 1.5 h dans i veckan. Tycker det är en kanonstart på det hela.

Likes

Comments

happy, trötter, Amstaffblandning, Mitt hjärta

Har jag inte världens gulligaste vovve... Har haft en hel sömnlös natt. Så de är tur jag inte jobbar idag... men vid 04 gav jag upp när jag inte somnat och började se film istället. Så när min kära sambo klev upp för att kunna fara på jobbet så kommer vovve med hans julklapp och ger den till mig. Precis som "här får du mamma så du också kan sova lite."

Likes

Comments

happy, lugn, Mys, trötter

Gav upp... har provat att använda min touch oad på bärbara för att jag tänkt att det blir ju billigare, men ner den låser sig var och var annan minut blir man less... så de blev så fint en datamus med sladd denna gång. Brukar i vanliga fall köpa trådlösa när det funkar så bra när man vill koppla ihop med TVn, men de får väl komma senare. Nu kanske de blir bättre att redigera videos till min Youtube kanal och sedan så kan jag ju spela igen... går inte så bra när man spelar med touchpad... Prova så får ni veta vad jag pratar om 😂
Men nu blir det mys framför TVn och Captain America! Känns skönt att man går från jobb helg till 3 fulla lediga dagar och man räknar att jag slutade 12:30 och börjar 16 på torsdag.

Tjoop tjoop... nu säger jag god natt till er alla där ute i etern.

Likes

Comments

fundersam

Det är tempraturen som hållts idag...  Började i morse när jag for på jobbet var det ca 17 grader ute och sedan när vi hade morgonsfika var den 21 så jag ringde hem och bad om skjuts tills jag slutade 12.30.. då var dock tempen ca 12 och nu är den inte mer än 6 minus... väldigt konstig vinter det här.

Likes

Comments

View tracker

happy, trötter

Sitter på jobbet och har just ätit lunch. Har ca 5 min kvar av matrasten innan det är dags för jobb igen. Dock skulle jag helst vilja sova... är riktigt trött och har varit det i några dagar.
Ja ja... bara några timmar kvar innan man är ledig för kvällen. Då blir det köttsoppa hos svärmor och sedan ostbricka hemma till Marco Polo på Netflix och mys innan nu arbetsdag i morgon!!!!

Likes

Comments

Irriterad och upprörd, skola, stress

Denna panik!

Varför ska det vara så svårt?

Varför kan jag inte bara vara extra noga från början?

Varför just nu?

Jag orkar bara inte. Jag känner att jag kan  inte vara så positiv just nu och innan ni tror något hemskt har hänt. NEJ ingen tragedi, men paniken när man tappar två dygn på en skoluppgift för att man läst fel datum är inte roligt.
Nu har jag suttit så gott som hela natten och pluggat, samt pratat med Tess, underbara gulliga Tess om lite saker som jag tycker är rätt komiska, men de behöver inte ni veta. Det är mellan me and my Bea.
Ne nu ska jag tillbaka till plugget, duschen och tycka synd om mig för jag har tillåtit dem att sticka en nål i armen på mig. För att kolla upp om jag verkligen har en nötallergi. Kan ju vara bra att ha det i journalen om jag mste bli inlagd och inte kan svara för mig.

Likes

Comments

Mys, trötter, Amstaffblandning, Mitt hjärta

några grader varmare nu... men annars så kallt som vintern ska vara... 😂
Ligger i soffan och sucka över min höft. Fann en tid och fixade dem men nu ska den ju vilas i alla fall några dagar innan jag får använda kroppen som vanligt. Så fick sjukanmäla mig från jobbet i morgon också... vilket jag inte riktigt vill men vet att går jag på jobbet som vanligt så är jag tillbak i samma sits som jag var i morse om bara någon dag.
Så nu väntar jag med mys ❤ bredvid mig och det andra ❤ är på jobbet och hjälper en arbetskamrat att starta bilen i denna "värme".

Likes

Comments

Insomnia och sömnsvårigheter, Irriterad och upprörd, Smärta, trötter

Nu ligger jag i soffan efter jag förflyttat mig hit. Det är 1 h sedan jag vaknade och insåg att mina två hjärtan bestämt de skulle båda ligga på min sida av sängen och sova vilket inte lämnad mycket plats över till mig. Fast det är ju inte hela sanningen det heller. Även min kära höft har ett finger i spelet. Upptäckte så fint att den roterat igen och nu har jag en domnande värk i den som inte Alvedon riktigt biter på. Så de hjälper ju till med snurrandet.
Dock så när jag som just håller på att kunna somna så stör ett ljud mig. Jag är inte så placera det när det kommer utifrån och ett av mina element blåser runt luft här inne så jag hör mest den. Fast även om det är så... så hör jag med jämna mellanrum något låta utifrån. Vilket väcker min nyfikenhet och jag kliver upp för att kolla ut från fönstret för att se om jag finner det som låter. Hör det fortfarande svagt genom rutan och funderar om ljudet har något med att rörelsesensorn utlöste lampan på bakgården. Fast jag ser inget. Hör ljudet en gång till och öppnar nu sakta balkongdörren. Det är skall! och inte vilka skall som helst. Om jag inte misstar mig så är det räven som skäller nere på andra sidan vägen från mitt hus. Vilket får mig att stå kvar i vinterkylans drag från dörren. Det är en friska -27.8 här hemma.
Till slut tystnar det hela och jag kryper tillbaka under mina filtar i soffan och nu tänker jag en gång till försöka att sova. Jag hoppas det fungerar denna gång.

Likes

Comments

fundersam, Less och utråkad, Mitt hjärta, Smärta

Ja här sitter jag med en av de bästa skådespelarna jag vet på TV och han är i min favoritroll.  Samtidigt slår tanken mig att det finns en sak som etsat sig fast i mitt huvud.
Ni har säkert varit med om detta också. Jag har tidigare varit i en liknande situation, men den slutade inte bra. Denna gång försöker jag ta det lugnt och inte hetsa upp i onödan, men tydligen behöver jag inte de för att inse att de blir likadant ändå.
Som det ser ut nu har en av mina närmsta vänner skaffat flickvän och är riktigt så där förälskad. Det är urgulligt. Är så glad för honom, men som kvinnlig vän... så visar det sig ju inte vara så positivt. Tro mig inte fel nu jag är överlycklig över att han hittat en som han håller kär och att an är ny kär.
Dock så tappar jag en vän att prata med. Känns som det lyssnas för att han alltid gjort de, men är inte "intresserad" längre och det spelar ingen roll om de har med att jag måste få vädra något eller bara rent öppen en allmän pratstund. Det känns som mest att han bara blir irriterad och inte orkar med att umgås med en längre. Dock kan detta gott och väl sitta i mitt huvud när jag har otroliga tillitsproblem.
Jag orkar bara inte med att hamna i en liknande situation igen. Det är inte värd min energi att lägga ned allt på att försöka vara den goda vännen när det verkar som motparten inte är intresserad av hålla kontakten längre. Jag orkar inte med det. Jag mår bara dåligt av de och det är inte värt det.

Likes

Comments