Header

Mitt hjärta, Humör/depp, Minnen, Smärta

Ja det är väl det minsta som man kan säga... hela min helg började otroligt dåligt med miss på tentor och sedan magsjuka. Så självklart har jag legat hela helgen, men de är väl ändå ganska lugnt. I alla fall den delen. Det som slog mig hårdast är nyheterna som kom idag. Pappas telefonsamtal var nog en av de svåraste samtalen jag fått på ett tag. Direkt han svarade och hörde de var jag bröt rösten för honom. Att få en sådan ledsam nyhet.
Han berättade nämligen att han varit tvungen att ta bort yrvädret. Den fina underbara flicken som tillhört familjen i 11 år. Världens gulligast tjej och det tog mig hårt när jag själv varit med och fostrat henne.
Må du då slippa smärta och ha de roligt där du är älskade flicka. Du är och kommer alltid att vara en del av mitt hjärta. Kommer att sakna dig så.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

fundersam, humör/ förvånad, Olikheter och styrka

Jag är riktigt överraskad över min egna reaktion. Jag trodde faktiskt inte jag skulle reagera som jag gjorde, men de gjorde jag.
Jag brukar absolut inte bry mig i vanliga fall, men tror att de som gjorde att jag reagerade som jag gjorde. Var att jag inte alls var beredd på situationen och att jag inte alls ville prata med personen.
Nu gjorde jag inget speciellt utan gick bara in på affären och ignorerade personen... Vi har inte pratat på flera år och de är inget jag saknar, men var inte alls beredd på att jag skulle springa in i honom här hemma. Han har ju flyttat för flera år sedan.
Ja ibland överraskar man sig själv med tankegången.

Likes

Comments

skola, trötter, stress, uppgiven

Ja som sagt jag är ju rätt tyst, men har mycket att göra och mycket som roterar i huvudet på mig.
Jag har haft fullt upp så länge att jag nu för en gång skull sa till mig själv i helgen att nu ska jag ta de riktigt lugnt. Jag behövde det. Jag har som sovit hela helgen när jag inte jobbat. Allt för att hitta krafterna igen.
Nu sitter jag i alla fall på föreläsning igen och ska väl kunna få livet på rätt köl nu. Måste ju får detta bortgjort. Det som retar mig mest är att jag inte fått tag i böckerna. De är reserverade och jag har bara en bok till uppgiften jag måste göra just nu... alla andra till de andra uppgiften har jag men just nu bara en bok... retar mig till vansinne. Man måste ju göra en massa på jätte kort tid och läsa in en massa också. Vilket inte heller är det lättaste. Ja ja de är väl bara att bita ihop och göra det som skas. Fattar bara inte varför man ska skriva en rapport och göra en tentamen samtidigt.
Se jag börjar redan stressa upp. Hallelujah vad underbart. Måst ut från föreläsningen de är ju som en introduktion, måste läsa själv känner jag annars kommer jag att gå under för här går de igen alla delar. och jag kan inte jobba så. De fungerar inte.

Måste kunna hitta tillbaka till balansen i min vardag igen. För detta fungerar inte annars.

"Snart sommar, snart sommar!"

Likes

Comments

happy, Mys, Familj, Mitt hjärta, skvaller och osanning, Sport

Idag är en underbar dag för idag är den dag min älskade svärmor kom till jorden och utan henne hade jag inte träffat mitt underbara ❤. Han som finns där för mig i vått och torrt.
Han som pushar och tar mina negativa sidor. Han är helt underbar som finns där för mig och jag tackar min underbara svärmor (och svärfar så klart) för att ha satt honom på denna jord.
Men som sagt idag har vi varit till henne och firat hennes dag. Det är verkligen en underbar dag när en sådan fin människa kommit till jorden. Du ska ha ett stort grattis och stort tack för fikat som vi antagligen redan förbränt när vi tog cyklarna till dig.
Grattis älskade svärmor.

Likes

Comments

happy, hemma bäst, fundersam, smink, uppmuntran

1. Sorgen när ens favorit mascara inte finns i hyllorna längre: Är i den sitsen nu så nu är jag tillbaka till att prova olika mascaror för att hitta just min mascara igen. Det kommer att ta lång tid just denna punkt.

2. Att rak måsta raka benen för att kunna bära kjol eller shorts: Detta är verkligen inget problem för killar. Vill de ha shorts tar de shorts.
De skulle dock aldrig hända. I alla fall inte för mig att jag skulle vistas bland folk med orakade ben och klänning/kjol/shorts.

3. Att bära smink: Visst alla kvinnor är snygga utan smink det tycker jag med, men vi vill ju vara lite extra fin ibland och med en bra sminkning så blir vi det.

4. Antal skor: Att man har några par skor som man kan välja mellan är väl inget ovanligt bland oss tjejer eller hur. Man vill ju ha skor efter tillställning, efter kläder och efter humör. För detta behövs ett gäng med skor. Det är väl naturligt.

5. Antal handväskor: Ja de säger väl allt. Se den övre punkten så är de samma förklaring.

Nu drar jag inte alla över en kant. Har killar som är mer kunnit i smink än mig och tjejer som inte skulle bry sig om att ha mer än kanske tre par skor.
Dock när vi har våra diskussioner här hemma så är de ofta dessa punkter som inte går att förklara. 😂

Likes

Comments

hemma bäst, Mys, skola, trötter

Plugga plugga... ja jag har ju haft pluggfritt i helgen mest för jag knappt varit hemma. Har jobbat varit med familjen och sovit dåligt. Det låter väl som en bra helg.  Hah... hoppas er påsk var roligare.

I alla fall så fick jag mig en tankeställare nu. Ligger i soffan och väntar på att datorn ska ladda ordentligt så jag kan använda den. Samtidigt så slötittar jag på TV. Den underbara filmen Sagan om ringen: Härskaringen går. Det är underbar och scenen där Balrogen dyker upp citerar jag Gandalf innan han än sagt sina repliker. 😂😂😂 Vilket får mig att inse att jag nog sett filmen rätt ofta. I alla fall ska jag nog plugga klart innan jag somnar här i soffan.

Undrar om @blondina skulle göra samma sak ? 😂

Likes

Comments

happy, hemma bäst, lugn, skola, trötter, fundersam

Jag vet jag är otroligt tyst av mig just nu och inte skriver så mycket. Detta beror mycket på att jag bara inte känner för det. Det käns inte som jag har direkt tid att skriva nu. Livet utanför internet lockar så otroligt nycket mer just nu och jag ber lite om ursäkt om ni väntar på ett inlägg, men dessa kommer fram över. Det är bara de att jag inte alls känner för de just nu.
Ses snart
Tjoop Tjoop

Likes

Comments

happy, skola, trötter

Vet jag varit tyst ett tag, men haft korta deadlines med skolan så jag har som inte kunnat hitta tiden att skriva. Det är helt otrolig egentligen.  Hur packat de kan bli med saker... ska strax sätta mig och plugga in lite till mitt omprov men känns som jag måste vila först... ska ju njuta dessa dagar i stugan ju. Annars är de ju inte värt de hela..
Hoppa ni har de bra med. Nu ska jag slå igen ögonen ett litet tag.

Likes

Comments

happy, hemma bäst, lugn, Familj, Mitt hjärta

Jag sitter och pluggar och pimplar kaffe under tiden. Blev inge jobb när min höft och beöstrygg behöver läka.
Nu sitter jag i alla falm i soffa och funderar på lunch... Sedan städa lite så man får en paus från pluggandet.
Kanske till och med spela in en video till YT. Fast först blir det mys med Lill hjärte som jag fått rå om i helgen. Mina två ❤ smet ju till stugan med då ringer pappa och jag får mig en kompis under helgen i alla fall och jag älskar de. Har ju varit med sedan hon kom till vår familj 11 år sedan när jag fortfarande bodde hos pappa.
Jag får rå om lilla söta Ronja. Hon är så underbart fin denna hund. Nästan lika fin slm mitt yrväder.

Likes

Comments

happy, lugn, Familj, Mitt hjärta, vänner

Paniken som kom krypande idag var ingen trevlig upplevelse. Att logga in på Facebook och få nyheterna där fick klumpen i magen att växa.
Jag har nämligen en av mina brödet i stockholm och att inte veta om han är ok. Det kändes. Jag tackar bara världens änglar för att han svarade snabbt. Han och de jag känner i Stockholm mår bra. Det känns som en otrolig lättnad.

Likes

Comments