Header

Visst säger folk att det gör ont att tatuera sig. Jag kan faktiskt ärligt säga att det känns, men det är inte det värsta med att skaffa en tatuering.
För ni som inte vet tar det ca 14 dagar för en tatuering att läka och under den tiden får den inte bli torr. Så man smörjer den med fet mjukgörande salva SOM TATUERAREN rekommenderar. I mitt fall helosan. Super bra att smörja med.
Ja ja i alla fall då just nu sitter jag på väg att gå isäng med en tatuering som KLIAR och den kliar dag som natt. Enda gången den inte kliar är när jag just smörjt in den. Visst det tillhör läkningsprocessen, men tänk er själv ett ställa som kliar på kroppen och ni får inte klia. Ni får bara trycka på stället. Prova någon gång och se lm de hjälper. Visst det  lindrar en stund, men inte länge..😣😣😣😣😣😣😭😭😭😭😠😠😠😠

((OBS! Lånad bild))

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

trötter, Mys, sjuk

är man sjuk ska man vara sjuk med stil. ligger halft under filtarna i soffan när jag inte kan ha mitt insmorda ben under dem så får det vara utanför.
Så jag skippar plugget ikväll och kryper ner framför en ny anime serie och med en till bringare fläderblomssaft och chips.
Bra fredagskväll när man känner sig riktigt hängig.

Likes

Comments

Irriterad och upprörd, Less och utråkad, sjuk

Jag tål inte att behöva ringa jobbet och sjukanmäla mig... brukar jobba rätt länge innan kag sjukanmäler mig. Fast jag vet själv att jag inte kan jobba i helgen. Det går inte inte när man blir anfådd av att gå i trappen och att tempen går upp så fort man rör på sig.
Dock tycker jag inte om att vara från jobbet inte förbatt vara sjuk... men det är klart... först en vecka jakt. sedan en vecka skola då är de ju klart jag ska bli sjuk på det hela.

Ne istället för att beklaga mig med ska jag krypa undrr en filt och se till att mitt ben inte stöts av något... skulle bara vara toppen på isberget om jag lyckades skada tatueringen på något sätt också...

liten fin blir jag tog i söndags kväll när jag gick med vovven.

Likes

Comments

trötter, Irriterad och upprörd, Less och utråkad

man kommer hem och möts av ett jätte hål på vägen framför gården så man måste köra runt kvarteret för att ens komma till huset. Visst det finns byggen de säger jag inget om, men att inte bli meddelad om det gör mig riktigt sur. Allt vi fick på papperet från tidigare i sommar är att de skulle vara helt klart i mitten/slutet av Juni!
Sedan att man kommer hem finner det som man gör och sedan får ringa kommun som vet lika lite gör en inte något gladare. Ska det vara så jävla svårt att meddela boenden i förväg tänk om de nu stängt av hela gården och jag inte visste något. Visst nu får jag in 1 bil på gården, men det är frågan om vi får ut släpet från gården och all packning till helgen när gubben ska upp till stugan är ju inte heller direkt tipp topp...
Och om inte det var nog med allt har jag just upptäckta att jag har punktering igen på bilen!!!!!! Jag tror jag bryter ihop.
Får väl hålla tummarna att förkylningen inte blir värre och att jag kan jobba i helgen.

Likes

Comments

trötter, Irriterad och upprörd, stress

Sur sur sur sur!!!!
Just nu är jag så otroligt sur... jag har feberkänningar och ska tatuera mig om någon dag. Inte alls som jag ville, men men blir alvedon och sömn... Samt lite plugg med allt för att bli frisk.... Jo mycket vätska också...
För frisk ska jag vara... jag vägrar bli sjuk... har inte tid med det hela.

Likes

Comments

happy, på G, Mitt hjärta

En bra resa även om det känns som jag inte gjort annat än att åkt bil i två veckor....  fram och tillbaka på pass i en vecka och sedan resan tilm stugan och hem. För att snabbt landa hemma i två nätter för att sedan åka upp till luleå och ha skola... kom hem igår och i morse satte vi oss i bilen och nu står vi och väntar på att ume tattoo fest ska öppna... kan inte klaga alls.

Likes

Comments

happy, på G, trötter, skola

Ja mellanlandade hemma igår och i morse for vi som sagt till Luleå för ännu en innevecka. Faktiskt riktigt roligt att komma hit även om resan var lång så är jag glad att träffa mina fina klasskamrater igen och samtidigt som alla labbar är intressanta... viss förflyttningslabben i morgon är inte så jätte intressant när jag gjort den flera gånger med jobbet.
Ja ja nu ska jag se lite anime och sedan sova... har ju skoldag i morgon med....
Tjoop tjoop...
Sleep tight and don't let the bedbugs bite

Likes

Comments

trötter, Mat, på G, skola

Ursha... hugeda mig.... Det är väldigt okristligt  att vakna denna tiden på morgonen.
Men vad gör man inte när samåkningsbilen till skolan kommer om ca 45 min. Det är ju bara 30 mil dit och man har lektioner hela dagen.... ursha... jag lär vara rätt död innan dagen är slut.
Ne man jag ska nog klä mig klart och äta någon frukost så jag åtminstone är klar när hon kommer.
Ja ja... får se om man orkar skriva mer idag.

Likes

Comments

Familj, happy, Stuga, trötter, Jakt

Kort dag i skogen idag. Enbart förmiddagen men det är rätt skönt med... man orkar ju plugga efteråt... så nu ska jag plugga lite och njuta av lite ledigt... sedan klockan 05.00 ringer väckaren igen och det är ut i skogen och på exakt samma pass som jag satt på i morse... ska bli intressant att se om någor nytt händer... ska nog dock ta på mig javkan när jag kommer på pass tror jag... det verkar som en lovande ide.
Ja ja... plugg sa jag inte blogg 😅😂😂
Ni får ha rn kanon dag och här bjuder jag på en bild i min jaktmundering.

jo måste ju bara säga att jag är tokstol över min bror och min farfars bror "farbror" Tage. som båda fällt var sin 15 taggare i veckan. Det kallar jag god jaktlycka.

Likes

Comments

Familj, Stuga, Jakt

Lunch tid... nu ä paus en stund innan vi ska ut igen... denna dag bjuder på sol men kalla vindar...  Nu blir det i alla fall pytt och sedan ut och hoppas mer än bara ljud denna vända.

Likes

Comments