Header

happy, hemma bäst, Mys

Visst är de så de låter. Blev upptagen med en massa igår och på söndag när vi kom hem så jag hann int emd videon jag lovade er.
I alla fall så kommer den här. Hoppas ni gillar den.

Sedan träffade jag ju Joe Labero Live också när vi var och kollade på honom. Älskar hur bilden blev. Ni förstår nog varför.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

happy, trötter, Mat, prova/testa, uppmuntran

Vilken underbar resturang! Visst tyckte jag den var intressant redan när vi fick reda på den, men herre de slår ju allt vad jag hade tänkt om restaurangen.
In kliver vi och har tur att få bord. Ringde under dagen och får reda på att de var fullsatt, men att de hade några bord för drop in.
In kliver vi i alla fall och det lukta gudomligt. Unredningen påminner om en bar i western tider. Mörka fina träväggar med en bar och fönster runt halva restaurangen. Får ett bord för två och sätter oss ned. Får menyn och något att dricka under tiden. Menyn skriker steakhouse med den ena rätten efter den andra. Bestämmer mig i alla fall för att ta en  "Ladies" vilket är en 200gr entrecote med frites och min sambo tog en "Beltbreaker" (300gr) med samma tillbehör. Bara dipparna som skilde sig åt när vi ville smaka båda.
Först kommer de in med en lätt och fresh sallad.

Bara den är gudomlig och då kommer huvudrätten in. Min stek med hemmagjorda frites och hemmagjort vitlökssmör.

Ja vad mer kan jag säga. Tycker bilderna beskriver bra.
Personalen var otroligt trevlig och omtänksamma, bra service och mat värt pengarna.
Så har ni vägarna förbi Skellefteå se till att boka bord på Texas Longhorn Steakhouse. Visst de har sitt pris, men det är helt klart värt varje öre.

Nu ska vi slappa lite för att fara på bio och se Logan-The wolverine som avslut på hela kvällen.

Likes

Comments

happy, lugn, Mitt hjärta

Efter en kort sväng på stan och nu lite vila innan vi ska leta oss middag.
Rätt skönt att ta en helg på hotell och bara må gått. Bara mysa tillsammans och ta om varandra.

hoppas ni har en kanon helg med

Likes

Comments

happy, nervös, på G, skrytdag, stress

Spinger fram och tillbaka. Stannar upp och funderar på om de är något jag glömt. Har jag packat allt? Vad kan jag tänkas behöva? Vad mer än de jag har med mig. Springer att varva till.
Nu är allt på plats.

Tittar på klockan 09.00! Han kommer inte hem fören 11.00.
Börjar fundera vad hinner jag mer göra. Skicka tillbaka baddräkten som var för lite. De går att göra när vi far. Vi passerar ju afären då.
Börja skura upp den nyrenoverade toan? Ne de tar för lång tid att få bort allt byggarna lämnat.
Suckar och lägger mig tvärs över sängen. Duscha väntar jag med ett litet tag till. Kanske till halv. 
Rullar över p rygg och sturrar i taket. Kan ju plocka i ordning för lunch?!?!
Ne! Det är ju för tidigt.
Suckar igen och inser att jag kan bara ta de lugnt innan vi ska fara. Hinner ju ligga och ta de lugnt ett tag.  Allt behöver inte stressas fram.

Likes

Comments

skola, Irriterad och upprörd, uppgiven

Här har man suttit och nött allt vad man kan och försökt få allt att fastna och så sätter man sig på tentan och hela världen rasar. Vissa delar gick ganska bra, men allt annat. Det var som att stirra på myror... helt borta... inte ett svar dök upp. Det retar mig fullkomligt. Får göra omprov på detta så är de bara... hoppas jag klarat några delar av provet i alla fall.
Ne nu ska jag dricka en kaffe kopp, hämta nycklar till teater lokalen innan jag ska hem och städa för att sedan göra i ordning studeringmaterial till nästa omgång.

Likes

Comments

happy, hemma bäst, lugn, skola, på G

Underbara nya dag!
Har varit och simmat min kilometer nu på morgonen och just ätit upp min frukost. Samtidigt som ag funderar på att göra en sallad innan tentan kl 09. Den är jag dock lite osäker på eller mer än lite. Borde dock kunna klara av den när jag väl sätter mig. Kanske inte alla delar men vissa i alla fall.
Jag menar... jag kan ju inte missa på varje fråga och varje delprov.
Ne men nu ska jag ge vovvas medicin och sedan börja plocka ihop inför provet.
Wish me luck.

Likes

Comments

happy, hemma bäst, Mys, Smärta

Kroppsligt rätt tung kväll på jobbet men mental hur roligt som helst... hade riktigt roligt åt saker som hände. Mycket kan ju bero på att jag är på världens bästa humör just nu. Bara älskar livet och alla små mot och med gångar som kommer med.  Har just ätit lite kvarg och lite clementin så nu blir det Harry Potter och den  vises sten för hela slanten.
Ha en kanon kväll alla där ute.

Likes

Comments