Header
View tracker

Mys, Familj, För en god sak

I helgen har vi blivit med extra hund. Får ta hand som söt rara lilla Ronja gumman och Sigge blev så glad när hans kompis kom på besök.
Hon är lika fina som alltid lill ❤.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

skola, stress, trötter

Massa plugg... trodde jag skulle får det lugnare tills jag insåg hur mycket jag skulle vaa tvungen att läsa i psykologin. Så jag sitter nu och nöter igenom 9 kapitel i psykologiboken, pluggar på kroppens vätske-/ pH-balans och farmakologi!!!! Det är en del saker som ska vaara klar till nästa vecka... Jo jag glömde visst jag har ju Omvårdnashandlingar också som jag måste läsa om med. Det här blir intressant..
Psykologin ska vara klar på söndag, vätske/pH och farmakologin på onsdag och omvårdnadshandlingar på torsdag.
Där rök min lugna och sociala helg!!! blir paus för att visa sambon att jag öever annars bara plugg... Underbart att vara universitetstudent 😂😢

Likes

Comments

happy, vänner, För en god sak, trötter

Det går framåt även om prototypen känns stor... men får se om jag hittar någon vove som kan prova den innan... bara för att få npgon hum om hur den kommer att se ut.

Sedan måste jag ju bara säga jag älskar julen. Sitter och mumsar på torkade fikon. Det finns inget godare när man inte ska äta godis under veckan.

mwn nu viker jag ihop för kvällen och ser en film innan jag ska försöka krypa under täcken om vovve tänkt flytta på sig

Likes

Comments

hemma bäst, lugn, på G, skola

Vilket lugn man känner när man kommer hemmoch får sätta sig ner vid skolsakerna och bara finna sig i situationen. Har till och med löst trubbel med schemat på jobbet. Hunnit prata med pappa om at vara hundvakt åt honom, ätit lunch, varit ute två ggr med vovve och pluggat samtidigt.
Nu blir det att tappa upp badet och ta med sig nästa bok in dit för att läsa på till lektionen nästa vecka. Men som de känns nu känns det kanon bra. jag planerar min tid och gör de jag ska. Hoppas bara jag hinner med allt idag.. hehe... jaja... Tjoop Tjoop... nu ska det dåna julmusik och jag ska hoppa i badet...

Likes

Comments

Familj, happy, hemma bäst, Mys

Nu är man äntligen hemma... eller ja hemma och hemma är hos svärmor och väntar på att Sambon ska komma hem från jobbet så blir det middag hem sedan en massa mys ikväll till en film hoppas jag. Har i alla fall köpt filmen Husdjurens hemliga liv. Det ska bli jätte kul att se den.
Sedan passar jag på att fotografera svärmors sötnos och min med såklart.

Likes

Comments

lugn, vänner, fundersam, hemma bäst, Insomnia och sömnsvårigheter, Olikheter och styrka

Nu ser rummet rätt kalt ut... alla väskor/påsar står vid dörren så jag har bara en smal gång att gå på när jag ska ut, men detta är bara för att jag ska slippa packa allt i morgon. Nu är de bara maten och datorn som inte är packade.
Går ju inte att packa ned min enda filmkälla heller. Så jag myser till Men of steel och känner hur sömnen smyger på.
Samtidigt som tankar på underbara vänner och skola. Även erfarenheten jag fått av mina veckor här. Vilket gör det lite svårt att sova och resulterar i att jag fotograferar istället.

Kanske man skulle införskaffa sig en systemkamera?

Likes

Comments

happy, Mitt hjärta, hemma bäst, Mat, vänner

Sista kvällen i luleå innan jul. I morgon drar jag hem till mitt älskade Västerbotten och min älskade sambo och vovve... Har saknat dem så när jag varit här uppe. Visst jag har varit hemma varannan vecka, men det känns ändå tungt. Jag har som inte varit borta då länge som nu. Det känns otorligt skönt att jag ska hem. 5 veckor i Luleå är fint, men inget slår hemma. Hem till myset och de flesta av mina vänner.

Firar detta med lite älgkött och ris med grönsaker. Kan man hitta bättre middag 😂
Ne haft underbar efter middag där jag suttit och pratat med Carro en otroligt mysig tjej!
Gillar henne skarpt och är glad vi går samma utbildning.

Ne nu måste jag ta han om köttet så jag får mif middag någon gång.

Likes

Comments

lugn

God morgon god morgon!
Idag är det ett nytt kapitel i livet. Börjar föreläsningar för den nya kursen idag och de ska bli rätt intressant.  Tycker att psykologi är rätt intressant... Bara att tagga.
I alla fall så funderar jag på nr jag ska åka... tar 14 min med bil här ifrån till skolan... 20 om jag bara får rödljus... men det är ju inte så farligt heller....
Ja ja.. tar det i alla fall lugnt just nu och väntar på att klockan ska gå lite till.

Likes

Comments

Familj, happy, lugn, Mitt hjärta, Mys, på G

Haft otrolig hemlängtan en hel vecka nu. Hem till snön och mina två hjärtan. Saknar dem så och det känns i varje fiber av min kropp att det inte är mer än fyra dagar kvar innan jag åker hem. Så mer och mer julkänsla börjar att in finna sig.
Dagens väder hjälper också till.

Sitter och nynnar på en låt till mitt kaffe och min film på grund av detta

Likes

Comments