Header

hemma bäst, trötter, fundersam, sjuk, Youtube

Som ni kanske märkt i början av veckan klagar jag otroligt mycket på att vara sjuk. Jag finner det själv lite roligt när jag läser tillbaka i tidigare inlägg. Men så är de verkligen jag tål inte att vara sjuk och vara tvungen att sitta still och inte kunna göra något.

Så har denna vecka sett ut sedan jag kommit hem. All planering jag gjort för veckan har bara varit att stopp i en påse och försluta. Det har vwerkligen inte funnits någon ork och jag är inte frisk än, men jag känner mig lite piggare just nu. Kan beror på att jag inte har feber i denna stund jag skriver detta inlägg.

Haha.... ja det började med en lätt förkylning i början av veckan och gick snabbt utför. Redan tisdagnatt när jag var uppe i Luleå för skola så blev det värre och jag kan säga er att köra hem när man inte alls känner sig pigg är ingen rolig upplevelse, men jag tog mig hem i alla fall.

Anledning till att jag skriver detta just nu har att göra med att jag vill som bara säga att med tanken på hur jag mår än så är de inte säkert att jag kommer orka skriva några inlägg undertiden jag är sjuk,. Jag ska försöka, men de kan vara klagoinlägg och de känns väl mindre roligt för er att läsa. Ja ja hoppas ni klarat er undan förkylningen och mår bra där ni nu är.

Själv ska jag fortsätta att njuta av film, lite plugg i den mån jag orkar och mitt honungsvatten just nu. Samt lite underbar japansk musik. Här har ni även med översätning.

Likes

Comments

trötter, fundersam, sjuk

Ja vad ska man skriva idag då. En vanlig dag som alla andra 😂. Sitter och tar en paus från mitt pluggande och kollar runt på lite. Känns som lite övermäktigt med skola nu när man dragit på sig en förkylning. Är inte riktigt överens med den. Den kunde väl ha kommit en annan dag/månad/år.
Ja ja… den går ju över och som tröst sitter jag och kollar på akvarier på Biotedmarin!
Jag har som alltid velat ha fiska för de är rogivande att titta på dem, men har tyvärr ingen plats för ett akvarium just nu.
Skulle dock vilja ha ett. Hittade ett jätte fint paket på akvarium. Det behöver ju inte vara stort bara ett litet så man kan ha några guppisar eller neontetror. Det skulle vara guld värt. Skulle inte ni också vilja ha ett akvarium som man rofyllt kan titta på när fiskarna simmar lugnt omkring?

Ser de inte fina ut... vilken skulle ni välja?

Likes

Comments

trötter, Kallt, sjuk, Smärta

Huvva fryser och svettas om vart annat och egentligen ingen feber, men förkylningen är djupt rotad denna gång.
Så här går jag på alvedon, honungste, bafucin och nässpray!! Är förkyld delux!

Nu ska jag avnjuta lite TV innan jag somnar igen.  Har sovit av och till hela kvällen eftet jag kom hem. Är hekt slut på och jag verkilgen avskyr den känslan. Dock har jag tätt i bihålorna och de får jag leva med men mina öron känner av de... hoppas de släpper snart.

Ja ja hoppas ni har en bättre kväll än mig.

Likes

Comments

Irriterad och upprörd, Kallt, sjuk

Just vaknat upp en sväng med världens frossa. Ligger och skakar i sängen.
Har ingen aning om varför. Det är inte kallt i rummet allas, men jag fryser.
Undrar om min förkylning har med saken att göra. Är väldigt irriterande i alla fall.
Nu blir det att leta åt någon värme och försöka somna om. Inte menaingen jag ska vara vaken nu ju.

((lånad bild))

Likes

Comments

happy, sjuk, vänner

Just kommit tillbaka till mitt hyrda rum och krypit under täcket när förkylningen verkligen tagit ut sin rätt efter en underbar kväll hos min älskade vän @blondina

Här bjuder jag på en liten bild när jag myser i soffan med hennes chokladpralin Titti.
Känns underbart att prata med Tess om allt möjligt och inse att vi är nog rätt lika varandra ändå...
Ja ja nu blir det att försöka sova så jag orkar med min eximination i morgon och sedan bilresan hem.

Likes

Comments

trötter, nervös, sjuk

Ligger nu i rummet som jag hyr när jag är här uppe i Luleå. Det enda som är ett minus just nu är att jag har ont i halsen och tätt i näsan. Har som sagt inte tid att bli sjuk.
Jag har allt för mycket på borde för att bli sjuk, men de är klart... stressen hjälper nog till med min kommande förkylning. Hoppas bara jag känner mig luhägnare när jag väl ska hem. Så jag kan sätta min ned i lugn och ro för att gå igenom allt som jag behöver.
Ne nu ska jag plocka upp mina böcker och läsa lite plugg innan det är dags för lite kvällsfika.
Tjoop tjoop

Likes

Comments

skola

Man bara måste älska inspelade föreläsningar. Kan pausa när som helst. Om bara huvudvärken villa släppa.

Likes

Comments

skola, på G

Fick provasvaren på provet i går morse och ligger någon poäng i från godkänt på det. Så de blir att göra allt på den skriftliga tentan istället. Sedan kom äntligen resultatet på psykologin och jag klarade den. Känns otroligt skönt att var vad man har kvar och vad som man behöver träna mer på. Det blir att duka ned i böckerna idag och sedan plugga på till proven till veckan. Bägge praktiska. Allt ska göras idag... känns som en tung dag fat jag har nästan full koll på alla praktiskta moment. Bara några siffror jag blandar ihop som jag måste få på rätsidan.
Ne nu har jag  just ätit frukost och funderar på att ta vovve på en promenad innan jag ska fara och simma så jag sedan kan stänga i min i ett rum och bara plugga idag.  Jag måste ju få göra de. Eller hur... blir en tok bra lördag... eller nja, men plugga måste jag.

får sätta mig med mitt hemma gjord häfte.
Tjoop Tjoop

Likes

Comments

hemma bäst, Mys, skola

Sitter och ser lite TV med mina två hjärtan innan jag ska sätta mig med dagens prov.
Har haft en kanon natt och sovit riktigt gott. Så nu är de bara lugn och ro innan provet som sagt. Avnjuter det med lite Pippi.

Likes

Comments