Header

Familj, happy, lugn, Musik, Olikheter och styrka, på G

Ja hur min vecka sett ut... bor just nu veckovis hos min bror och kör hem på helgerna. Detta föe att jag utför min VFU (verksamhets förlagd utbildning) i närheten av där han bor.
Så under september månad kommer jag jag att ha dessa veckouppdateringar när jag har fullt upp på vardagarna.

I alla fall denna vecka som gått har varit riktigt lärorik. Jag har lärt mig massor och trivs som fisken i vattnet. Det är riktigt roligt och intressant när man får sätta all teoretisk kunskap till praktisk. Trivs verkligen med utbildningen jag valt och detta är något som jag vill jobba med. Kunde inte tänka mig en annan utbildning att gå än denna. Ser verkligen fram emot vad resten av tiden har att erbjuda.

och självklart tänker jag inte glömma veckans låt. Denna veckas låt är den jag sjungit på hela veckan.

Oh happy day från The sister act

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

hemma bäst, lugn, Irriterad och upprörd, sjuk

Tröningsvärken har äntligen gått över i benen så jag kan röra mig som en människa igen men då känner jag hur de rispar i halsen. Ni vet förkylningsrispar. Denna trorra sträva känsla i halsen som man bara inte vill ha och speciellt inte nu. Inte nu när jag ska på VFU... Jag får bara inte bli sjuk. Jag nåste hålla mig pigg.

Bara att göra allt förkylningskurer man kan och hoppas det ger sig snabbt.

Jag har varken tid eller vill bli sjuk!

Likes

Comments

happy, hemma bäst, lugn, trötter

Idag har varit tung efter man inte sovit som man ska... har ändå varit produktiv.
Alla papper för VFU är klara, tvättat bort all tvätt, diskat allt, gjort veckosallad pch attackerat matlådorna i frysen för mat.
Nu sitter jag och ser Lady lovely locks. Blev sugen att se den barnserien igen och se om den är lika bra som man minns.
Blir nog att se den till man somnar skulle jag gissa. Blir inte upp länge till. Så en god natt till er alla där ute i etern.

Likes

Comments

trötter, Insomnia och sömnsvårigheter, Irriterad och upprörd, nervös

Nu ligger jag här efter att ha haft svårt att sova. Somnade tillslut när jag tittade på klockan 03.15 och vaknar nu 04.49 med tårar i ögonen och en otroligt tung känsla i bröstet.
Jag har alltså sovit inte ens två timmar på 24 h. Ska försöka somna om, man att vakna av tåriga ögon, skrikande och helt uppgiven skakar om en lite.

Jag har nämligen just vaknat från en mardröm där vi mister lill❤ till någon som förgiftat honom. Sorgen och smärtan som jag kände när jag vaknade är hemsk. Det rikigt kändes som att någon slitit ur hjärtat på mig. Som om något verkligen tagit bort min anldening att finnas.

Nu vet jag att mina ❤ lever och är i stugan över helgen, men just den där drömmen. Den där mardrömmen.Det får mig bara att känna mer ilska mot dem som förgiftar köttbitar eller liknande och kastar efter dikeskanten eller de som lägger spik i något gott för att hundarna ska tugga i sig. Hur kan man ens göra så? Gör fortfarande ont i bröstet och jag känner hur jag är lite skakis. Så blir nog lite chill framför YT så jag kan varva ned.

Likes

Comments

happy, lugn, trötter, För en god sak, skola, Smärta

blev som inget inlägg idag när jag som mest suttit och pluggat... tryckt ut min rygg, dragit till min höft. Ni vet det gamla vanliga. Förutom att jag har sådan träningsvärk i benen specifikt låren och rumpan att jag inte kan gå som vanligt.

Jag hr så ont när jag ska rör  mig att jag inte riktigt vet var jag ska ta vägen men men de är som mitt ❤ sagt mellan hans skrattanfall när jag kommer som en stappelbent 90 åring. Det är en bra smärta. Det är en smärta som visar att jag gjort något bra.

Ne nu kryper jag under min filt här i soffan när jag är osäker på om jag tar mig upp för trappen i morgonbitti.

Good night, Sleep tight and don't let the bedbugs bite.

Likes

Comments

fundersam, skvaller och osanning

Nu rullar det visst en varning om att inte lägga till någon främling för att det är en hackare.  Han kommer att ta sig in på ens konto och dittan och dattan. Visst det finns hackare och ja de är inte trevlig att ha att göra med, men var är beviset? Visst kan denna man nu vara en hackare de säger jag inte nej till, men samtidig borde inte Facebook själv gå ut med varningen så man fåe den när man loggar in? Jag tycker då det ligger på deras bord att informera om sådant och inte alla andra användare.

Tänk om det är bara någon som vill hänga ut någon för något de gjort mot någon speciellt.
Jag tycker ofta de kommer folk som sägs vara hackare. Visst kan folk vara det och visst kan de hålla dumheter, men var informationen från början? Var är källkritiken? Är de verkligen så som man själv sprider vidare?

Visst varningen är snäll de säger jag inte emot de är alltid bra att vara uppmärksammad på vad som händer, men fortfarande. Stämmer det man sprider?
Detta gäller ju självklart inte bara hackare utan det blev bara det nu när jag fått info om det hela. Det som egentligen jag vill folk ska tänka efter innan de delar ( även jag ibland). Stämmer det verkligen?

Likes

Comments

Familj, happy

Ja jag har ju inte skrivit på någon dag det beror mest på att jag inte haft mycket att skriva om. Gick på tjänstledighet i torsdag för skolan börjar snart och hade sista omprovet igår på morgon sedan städade jag.

Nu sitter jag i mammas soffa efter vi haft en shoppingdag i Lycksele. Ingen av oss har vår respektive hemma och mamma planerade surströmmings middag så jag tyckte jag kunde sällskapa.
Haft en otroligt härlig dag trots lite regn och en vimsig mamma som på något vis skulle ta den långa vägen till affärerna idag. haha....

Hon är ändå bäst.

Likes

Comments

hemma bäst, trötter, jobb, Smärta

När hela kroppen skriker att man tränat känner man sig rätt nöjd och kan med gott samvete ta en vilodag. Kände mig eätt nöjd igår med min runda och idag skriker min kropp av att jag tränat.

Det i kombo med jobbet var dock inget bra... att gå i nästan 8 h på stengolv efter träningen har gjort att min kropp skriker på ett annan sätt.
Jag har rent utan svårt att hitta ett sätt att sitta på så de inte gör så ont och då sitter jag i soffan.

Ja ja blir att varva ner nu till lite musik och vänta på att hjärtat ska ta sig hem. Samt hoppas på att smärtan släpper till i morgon.

God natt på er

Likes

Comments

happy, trötter, på G, Träning , uppmuntran

Var helt utan motivation idag efter provet. Kände inte alls för att att träna. Saknade helt motivation till att köra mitt ryggpass för att träna upp musklerna i ryggen så jag kanske slipper springa skytteltrafik till sjukgymnasten för att fixa ryggen. Börja vara rätt less på det hela. Dock fann jag som jag sa ingen motivation till det hela och världens gulligaste tjejer ställde självklart upp när jag uttryckte min motvilja. De gav mig lite j***ar anamma och jag tog på mig min nya inlines och for till inlinesbanan. Där kämpade jag mig igenom ett varv. Så när jag väl kom till bilen skrek kroppen av trötthet och smärta på ställen där jag vet jag har problem men en väldigt nöjd tjej satte sig för att byta till gympaskorna igen och köra hem. Efter det blev det vila och nu väntar hag och lill ❤ på Eevee och hennes tös för en kort pomenad.

Jag vill tacka tjejerna som sporrat mig via messenger och alla mina vänner på snap som gjorde detsamma.

Likes

Comments