View tracker

Kreativ kväll. Dags att skapa sig en vettig logotyp och en vettig etikett.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Gick bättre idag med effektiviteten. Vad som började dåligt slutade med 23 liter OG 1.060. Klart över förväntan.

Ställd i kylen på 18,5 grader onsdag den 13/4. Torrhumling om 8 dagar.

Likes

Comments

View tracker

1 bar vid 5 grader, 0,5 i fatet, 0,3 bar i tryck.

Likes

Comments

Ett beergun rikare, så från och med nu blir det öl utan bottensats! 🙆🏼 Ungefär 0,6-0,9 bar vid 4 grader var lagom.

Måste beställa rätt slangar och JG-kopplingar bara!

Likes

Comments

Först 4 bar. Skakade.
Sen 2 bar. Sen kylning.

FG 1.010

Likes

Comments

Provade SMASH-ipan med Simcoe och Citra igen nu. Ganska trevlig, känns fräsch! Dock måste en mer balanserad maltnota till för att den ska komma till sen rätt. Och en humle till. Kanske Nelson Sauvin eller Mosaic?

Likes

Comments

Bryggdagen lider mot sitt slut. 20 liter OG 1,046 pitchades med ca 1 liter förkultur och ställdes på jäsning i 19 grader. För en gångs skull en vettig effektivitet också. Mycket viktigt! 🙆🏼

Inventerat humle också. Bra för nästa sats!

Likes

Comments

Jäskammare byggd. Nästa öl kommer må riktigt bra!

Likes

Comments

Nu är alla grejer beställt, måste fixa ett litet rör att använda för att tappa upp. Preliminärt borde Maximus vara klart på torsdag.

Likes

Comments