Hello my readers!

Den 15 februari var det sista dagen för mig att söka till ett gymnasium. Tur för mig så hade jag redan skickat in en ansökan för ett tag sen. Men det tog lång tid att bestämma...men till slut skickade jag iväg en ansökan till Ingelstorp Gymnasium (inriktning Häst/ Ridsport). Men att veta är inte lätt och många personer har försökt få mig att gå ett gymnsaium som jag kanske inte velat och till sist blev det för mycket för mig. Jag har mått extremt dåligt den senaste tiden och haft mycket ångest/oro över min framtid. Men till slut skickade jag iväg den där j*kla gymnasieansökan.

Och nu kanske ni undrar:

HUR VISSTE JAG ATT DET VAR DET BÄSTA FÖR MIG? VARFÖR VALDE JAG DET? KOMMER JAG HINNA RIDA VARJE DAG?

Mitt svar är enkelt till dessa frågor; Det vet jag inte. Jag vet inte om jag valde rätt. Jag vet inte rikigt varför jag valde Ingelstorp. Det enda jag vet är att jag är så fruktansvärt skoltrött och behöver få energi varje dag för att kunna orka. Någon slags inspiration. Den energin och den inspirationen har alltid varit hästarna för mig. Därför valde jag Ingelstorp som tillåter att man har med sig djur. Och i mitt fall kommer det vara Aladdin (om jag kommer in). Var det klokt gjort av mig? Att välja ett naturbruksgymnasium just because hästarna? Bara för att jag inte har en plan? Förmodligen inte. Bryr jag mig? Nope!

För mig var det supersvårt att veta (och fortfarande är) så om du ska välja gymnasium och är orolig inför valet, har ångest i stort sett varje dag, är orolig över dina betyg/poäng m.m. så vet jag hur det är och jag finns för er. Men just nu tror jag att jag behöver någon som kan tala om för mig att jag valde rätt. Att jag gjorde rätt. För jag vet inte och det dödar mig långsamt inombords.

Jag tycker det är hemskt att behöva veta hela min framtid när jag är så ung och beundrar dem som vet vad de vill bli. Men hur f*cked up är det inte att behöva ta såna stora beslut? Att behöva ha så stora krav på sig från skolan? Att behöva ha skyhöga betyg bara för att ha en liten chans på att komma in på något gymnasium. Många gånger hade jag (och fortfarande har ibland) tankar på att ta ett sabbatsår. Att kanske jobba i ett år istället. Men många som jag pratade med tyckte att jag borde ta mig igenom gymnasiet först. Är det ett smart val för mig att göra så när jag är på gränsen till att helt falla ihop och helt ge upp?

Jag vet att jag kommer behöva mycket ork till hösten. En energikick. Att behöva begära den energin från Aladdin, ett stort oförutsägbart djur som även han har dåliga dagar, är kanske inte det smartaste men jag vet att oavsett vad som händer i framtiden med gymnasiet så kommer jag alltid ha honom vilket är en stor tröst. ❤

Varför jag valde ett ridgymnasium är dock en enkel fråga för mig. Därför att jag är så himla skoltrött just nu och känner att jag inte kommer orka fortsätta plugga om jag inte hinner träffa min häst varje dag. Det kommer förmodligen bli tufft och det är ett stort ansvar att hålla för min del. Att ta ansvar för mitt skolarbete och min "stalljour" på skolans hästar OCH min egna lilla Aladdin. Men hellre mera ansvar och jobb för att kunna hålla på med något jag brinner för än att sitta i skolbänken hela dagen och läsa ämnen som jag inte alls är intresserad av och sedan kanske inte ha tid med Aladdin när jag kommer hem. Jag är rädd för att det hade knäckt mig och att jag hade gett upp helt och hållet då.

Min största oro inför de 3 kommande åren på en ny skola är att inte bli accepterad för den jag är. Att bli lämnad utanför för att jag rider en annan disciplin än hoppning/dressyr. Jag kommer förmodligen behöva mycket hjälp i början med tanke på att jag aldrig ridit på ridskola och aldrig ridit engelskt i hela mitt liv, det har alltid varit western för mig. Aladdin är egentligen vad dressyrfolket skulle kalla en välskolad häst, det är bara det att han går i en annorlunda form och jag rider lite annorlunda. Westernridning och vanlig engelsk ridning är lika fast också väldigt olika.... Det blir många olika regler för mig att lära in men det betyder inte att jag kommer följa varenda en just because vissa saker ser jag på ur en annorlunda synvinkel. Och det är därför jag är rädd för att bli lämnad ensam. Men eftersom jag inte börjat där en så kan jag inte veta det. Det betyder dock inte att ångesten och oron försvinner.

Mitt tips till er som ska söka gymnasium (om kanske ett,två eller tre år m.m.) är att försök hitta något som får DIG motiverad och som fyller DIG med energi. För mig är det hästarna och har jag tur så kanske det räcker för att jag ska orka. Jag tror att det är viktigt med att man trivs åtminstone till 75 % med den skolan man går/ska gå på för att kunna orka leverera. Har man då något som får en motiverad, kan vara ett framtidsmål eller en dröm t.ex, så kommer det nog bli mycket lättare. Lyssna heller inte på vad andra vill att du ska gå om det inte känns rätt för dig för det är ju trots allt du som ska genomlida det. ❤ // ReiningAnnie

Quote of the day:

"I was tøld

when I get ølder

all my fears

wøuld shrink

But nøw I'm insecure and

I care what

peøple think"

- Stressed Out by Twenty Øne Pilots

Likes

Comments

Hello my readers! Jag har en fråga till er.

Hur många chanser ska man låta en person få?

När man själv mår extremt dåligt över hur andra människor behandlar en ska man då tala ut med den personen, säga "förlåt" och sedan ge den personen en till chans. Eller finns det en gräns? Ska jag låta en person få oändliga chanser eller borde jag sätta ner foten och gå min egen väg. Det är så många tankar som snurrar runt i mitt huvud just nu.

Jag har alltid hört att man ska ge människor en andra chans. Och om man är oense om något borde man diskutera det och framföra sin åsikt men samtidigt lyssna på vad den andra har att säga. Men ibland är det inte alltid så enkelt när den andra personen ej är villig att förklara eller lyssna.

Jag har alltid fått lära mig att respektera andra och att visa en vänlig ton mot främmande folk är väldigt självklart för mig. Jag har blivit tillsagd att alltid hålla en positiv ton gentemot andra människor som jag träffar. Och jag försöker hålla mig till det. Men när ska man ryta ifrån? När ska jag tänka på mig själv utan att låta egoistisk?

Jag har problem med att säga ifrån ibland och att lyssna på mig själv istället för andra. Jag har väldigt lätt för att ta åt mig allt som folk säger till mig, på gott och ont. Och när det kommer till at ge ut chanser till människor som kanske inte alltid förtjänat, så har jag gett dem de chanserna utan att tänka på konsekvenserna.

På senare tid så har jag märkt att jag umgåtts med människor som inte alltid varit så bra för mig och min hälsa. På mina "bra" dagar alltså dagar som jag känt mig positiv och utvilad så har dessa personer hittat ett sätt att trycka ner mig, att få mig på dåligt humör eller fått mig nedstämd och motsatsen till hur jag kände när jag vaknade den morgonen. Och på mina "dåliga" dagar har de lyckats att let me down even lower alltså fått mig ännu mera nedstämd/slutkörd/stressad. De tynger ner deras problem på mig och även om jag verkligen vill hjälpa till så känner jag att ibland finns helt enkelt inte orken där. Man är helt enkelt "Done". Dessa människor har jag nu insett att de egentligen är s.k. "Energydrainers". Människor som tar lite för mycket utav min energi utan att ge något tillbaks. Och det börjar verkligen ta på mig.

Flera utav mina närmsta vänner har varit/är energydrainers. Den senaste månaden har varit lite annorlunda än de andra eller rättare sagt så har en person i min närhet varit lite annorlunda mot mig. Jag står i en situation där jag inte har en aning om vad jag gjort för fel och om jag borde ge den här personen en till chans (h*n har fått en hel del chanser vid det här laget) eller om det är dags för mig att gå min egen väg. Att ignorera trycket och förmodligen hatet som kommer komma om jag gör detta och bara fokusera på det som gör just MIG lycklig. Hästarna. Laget och mina vänner där. Min träning inför mina mål. Min familj.

Vad tycker ni? Ska man ge ut flera chanser och fortsätta utan en förändring eller finns det en gräns då man behöver en förändring, även om man inte vill göra denna förändring, för att själva kunna hitta en egen väg och att kunna gå den för att jag själv vill det, med energi som inte riskerar att bli stulen. Vad är din åsikt om detta?

seeyalaterbye! <3 // ReiningAnnie

Quote of the day:

Sometimes the more chances you give

the more respect you lose.

Your standards begin to be ignored when you

let people get comfortable in knowing that

another chance will always exist.

They start to depend on your forgiveness.

Likes

Comments

Hello my readers! Har ni lite söndagsångest kanske? Eller har ni haft en awesome vecka? Låt oss överleva ytterligare en måndag imorgon tillsammans haha😂.

Idag har jag tillbringat större delen i stallet. Rengjort min utrustning ordentligt och bara hängt i stallet större delen av dagen. Senare på eftermiddagen kom min personliga chaufför (mamma) hem. Så jag bestämde mig för att lastträna Tara lite grann i ungefär en kvart. Gick faktiskt över förväntan men det är en hel del jobb med den ponnyn.

Efter det packade vi in sadel, träns, boots m.m. och sist Aladdin. Vi åkte typ en eller två meter innan vi kom på att vi glömde lasta in min pad. ooops...😂 Så det var bara att springa in och hämta den medan man hälsar på en något förbryllad inhyrning. Igen.
Vart skulle vi då? Jo, till ett ridhus i närheten. Inget superstort men betydligt större än våran och underlaget var helt okej. Är mest dressyr- och hopp-folk som rider där. Man kan betala per gång vilket är väldigt smidigt.

Aladdin började jag att longera innsn jag satt upp. Det var nog smart med tanke på all den energi han hade idag. Jisses, vilken taggad quarterkille jag har. 😂 Är det verkligen en Reining/Allround häst jag rider och inte en barrelracer?
Hur som helst så var det helt AMAZING att få galoppera lite igen. Nästan så att jag hade glömt bort den fantastiska känslan. J***a vinter!
Förutom galopp så blev det mycket mjukgörande i alla gångarter. Så glad att han hållit sig så pass mjuk och smidig i musklerna trots detta hprda underlag. Lite kondition har han tappat men han brukar vara väldigt snabb att ta igen.❤ Just nu funderar mamma och jag på om det är värt det att skaffa säsongskort/årskort eller om vi ska betala per gång. Vet inte hur mycket vi faktiskt kan ta oss dit.

Är iaf jättenöjd med Aladdin pass ikväll. Min fina lillfjant har så mycket att ge och är så himla glad över att ha honom i mitt liv. Vet inte om jag orkat med skolan om han inte funnits vid min sida. Han och de andra djuren är en del av min familj och jag älskar verkligen min familj. Och det kommer aldrig att förändras. ❤
See ya later // ReiningAnnie

Quote of the day:
"The best
preparation
for tomorrow
is doing
your best
today"

(Mamma som var fotografen idag hence to varför det blev så suddiga bilder)

Likes

Comments

Hello my readers!

Tänkte att ni skulle få en liten uppdatering på vad som händer i mitt liv at the moment! Vi kan väl börja med den tunga biten...

Ikväll besökte jag Kenzo´s och Lukas grav (p.g.a. ett skolprojekt) och det tog emot. Väldigt mycket. Jag har inte besökt Kenzo inte en enda gång sedan han gick bort för 4 månader sen. Jag har inte orkat gått dit, inte funnit styrkan nog i mig att gå dit. Rädd för att jag inte skulle orka resa mig och gå därifrån sedan. Men det gjorde jag idag. Fast det var extremt tungt, särskilt då alla minnen återväcktes på nytt och kom emot mig som i en käftsmäll. Men det var ändå lite skönt att gå dit. Att få prata ut till dem, även om det bara var ett par ord. Saknar dem så mycket, mina älskade småpojkar. ❤💔

Nu lämnar vi den lite dystra delen för en minut. Så vad är det som har hänt i mitt liv sedan mitt förra inlägg?

Jag var faktiskt en sväng på gymmet i lördags. Tyckte det var dags när man äntligen blivit (typ) frisk från hel****s förkylningen. Fråga mig inte varför jag trodde det var en bra idé haha! 😂💪 Vi får väl se om jag kan bli någorlunda "fit" tills sommaren eller om man kommer stanna i sin väldigt otränade kropp.

Jag har varit och kollat på gymnasium med några vänner förra veckan. Lärde även känna en ny vän och hoppas verkligen att vi kommer fortsätta att hålla kontakten med varandra! Så roligt att få känna en till ungdom med samma intresse som en själv. Finns ju inte alltför många här omkring...

Men så var det där med gymnasium... Nej, jag vet inte vilket jag ska gå och nej, jag vet inte vad jag vill bli. Har en sådan enorm gymnasieångest just nu! Det gymnasiet som jag besökte var inget som lockade mig till det. Kändes väldigt oseriöst och inget engagemang. Däremot var föreläsningen på kvällen med Johanna Lassnack från Ryttarinspiration väldigt intressant och minst sagt inspirerande. Hon är en helgrym tjej som verkligen kan få en att ändra uppfattning om saker. Köpte även ett armband med texten "Sometimes you win, sometimes you learn". Något som har stor betydelse för mig och min karriär. En daglig påminnelse att inte ge upp helt enkelt och att försöka lära sig från mina misstag istället för att vara rädd för dem. (Lättare sagt än gjort.)

Det är så himla synd att det inte finns något westerngymnasium här i Sverige. Jag är så extremt skoltrött just nu och känner mig helt utbränd. Om jag inte får vara med min häst så vet jag helt ärligt inte hur jag kommer orka att plugga. Det finns så många hästgymnasium här i Sverige men inte ett enda för oss som brinner för western, väldigt orättvist om du frågar mig. Varför inte erbjuda något annat än hoppning och dressyr för de som är intresserade av något annat? Ett alternativ som jag tänkt på ett tag nu är att ta ett sabbatsår för att kunna arbeta istället för att plugga. Att arbeta hos någon tränare men då måste det vara någon som jag verkligen litar på känner jag. Helst av allt så skulle jag vilja ha med mig Aladdin så att jag skulle kunna träna under tiden som jag arbetar. Tror jag hade lärt mig väldigt mycket från detta. MEN så är det här med att hitta rätt tränare som kan ta emot en. En som inte har mycketerfarenhet av unghästar och att rida olika hästar. Jag har dock inte helt tänkt klart på denna tanke, utan har bara spunnit lite på den än så länge.

Just nu är jag livrädd för vad framtiden har att erbjuda. Jag vet inte vad som kommer bli det bästa för mig och försöker istället tilldela min energi åt att hänga med i skolan samt åt min underbara Aladdin.

På tal om hästar.... Under de senaste dagarna sedan jag skrev mitt förra inlägg så har jag börjat att sätta igång våra hästar igen. Jag har inte kunnat rida då vår ridbana har varit en enda stor isbana. Kul, eller hur? Det är nu som det verkligen inte hade suttit fel med ett ridhus. Men jag har däremot kunnat longerat dem lite grann i skritt och trav i våran lilla lösdrift och i stort sett bara gjort en hel del groundwork med dem.

Så ni kan nog förstå min glädje i fredags när solen kikade fram och för första gången på väldigt länge så var vår ridbana faktiskt en ridbana! Så jag hämtade in Aladdin, hämtade min (något dammiga) sadel från väggen och red en stund för första gången på 3 månader. Lyckan att äntligen få sätta sig i sadeln igen är oslagbar! Men det kändes att man inte ridit på ett tag haha. Man var ju lite rostig minst sagt... 😂 Aladdin klagade dock inte och hade en hel del vårkänslor i kroppen.

Idag var den inte helt upptinad men nästan så det blev ett halvtimmes pass med en blandning av lätt longering och ridning. Det är egentligen helt fantastiskt hur lite kvalitetstid med sin bästa vän kan få en dålig dag att bli lite bättre. Finns inget i min värld som jag skulle byta mot mina hästar. Allt de ger mig är verkligen det där lilla extra som man ibland behöver i vardagen. Även om det ibland är tufft och jobbigt och ni vet, Blod, Svett och Tårar, så skulle jag inte vilja byta det mot något i hela världen. ❤ En gång förälskad i hästar och det hänger kvar resten av livet, på mer eller mindre för vissa. Hoppas ni får en grymt bra vecka! See Ya Later!// ReiningAnnie

Quote of the day:

"The path to

my heart is

paved with

hoofprints"

Likes

Comments

Hello my readers! Hur har denna veckan gått för er so far? Min har varit väldigt långtråkig och jag är väldigt trött. Varför? Skolan har börjat. 😪😣 Min sista termin på denna idiotskola vilket betyder en himla massa Nationella Prov, läxförhör, vanliga prov,glosor, homework och mycket stress däremellan.
Något positivt som händer just nu är att idag skavi om vädret inte är för dåligt börja sätta igång hästarna igen. De blev vaccinerade i Måndags och sedan har de fått vila. Idag kanske jag kan börja med att longera lite lätt med dem som en mjukstart. Känner mig fortfarande väldigt förkyld så har ingen ork kvar. Längtar iaf tills jag kommer hem. Snart är det ju helg och då hoppas jag att det blir bättre väder. Vi är redan sena med igångsättningen och denna snö gör det inte bättre. Hur har ni det med snö där du bor? Har ni börjat träna eller väntar ni?  //Seeyalaterbye ReiningAnnie 

P.S. om någon vet vilken serie bilden nedan kommer ifrån then I Love u! ❤

Likes

Comments

Hello my readers! Igår kom informationen som jag och många fler har väntat på under en lång tid nu. SQHA´s (Swedish Quarter Horse Association) ungdoms landslag är utvalt! Laget ska i sommar iväg till Frankrike och tävla i European Youth Cup. Och jag trodde knappt att det var sant när jag läste listan och såg mitt namn. Helt sjukt! Är otroligt överraskad men också extremt glad över denna fantastiska möjlighet. Att jag sen ska få tävla i Frankrike tillsammans med såna fantastiska vänner är obeskrivligt.

Om någon hade sagt att jag skulle få en sån här stor möjlighet att utvecklas som ryttare tillsammans med fantastiska vänner detta år, om nån hade sagt det till mig för ett år sen, så hade jag nog skrattat dem i ansiktet om jag ska vara ärlig.

Stort grattis till alla andra superduktiga ungdomar! 😀

Glädjetårar rann på mig igår och jag blev rejält chockad, har ännu inte smält det helt än och tror fortfarande att det är nog bara en dröm. Men ännu har jag inte vaknat och hoppas inte på det heller. Känns så overkligt på ett sätt. Nu blir det hårdträning inför tävlingssäsongen så fort jag blir frisk från denna hemska förkylning. 😃// seeyalaterbye ReiningAnnie

Quote of the day:

"Horses aren't my whole life...

They make my life whole.."

Likes

Comments

Vad heter hästen? Han heter Dragon B Peponita.
Tycker du att den ska heta något annat? Nej jag tycker att han passar i det.
Vad kallar du hästen? Förutom Aladdin så kallar jag han "Bebis", "Lillfjant", "sötnos", en inhyrning hos oss säger även "Aladdin-din-din".
Vilken färg har den? Fux
Hur gammal är den? Han är född 2006
Har den några tecken? Ja han har en bläs (eller fiskekrok som mina tränare säger) och två vita kotor.
Hur hög i mankhöjden? Han är 148cm
Är det ett sto/valack/hingst? valack ofc
Vad är det för ras? Quarter Horse! ❤
Hur högt har du hoppat med den? ehm no comment? Hoppar inte med honom😂
Är hästen bra på dressyr? Ehm... han har lätt för samling och rörelse om det är det du menar? 😂
Hur är den i skritten? Fin men han tänker istället hur mycket han ska sova efteråt haha.
Hur är den i traven? Skumpig? haha näe han är fin men man måste jobba för det. Han ger inget gratis.
Hur är en i galoppen? Jättefin. Dock lite slö i det stora Reining volterna ibland.
Kan den skänkelvikningar? Sidepass? japp! När han var igång gjorde vi i alla gångarter.
Är hästen pigg? From time to time.
Är hästen trög? Jo lite trög är han ibland. Brukar vara åt småsaker som man mest skrattar åt haha.
Är hästen stark? Alla hästar är starka men Aladdin håller jag gärna mjuk och flexibel när jag rider så att han inte kan bli stark i munnen. Ren madröm för mig att rida hästar som är stela och "hårda" i munnen.
Är hästen het? Nej men Aladdin vill gärna tro att han är "smoking hot"😂.
Bockar den? Nope
Stegrar den? Nope
Sparkar den bakut? Nope
Skenar den ofta med dig/andra? Nope
Är den tittig? Inte mer än vad än normal häst är. Naturligt för hästar att vara medvetna om deras omgivning. 
Har du badat tillsammans med den? Nej tyvärr inte.
Har den bra hoppteknik? Jag vet inte. Kanske?
Vem äger hästen? Jag är den lyckliga ägaren!
Är hästen snäll i stallet? Jadå fast han älskar att försöka tigga till sig godis.
Kan hästen stå lös i stallet? Ja... oftast.. om det inte finns mat i närheten. 😂🙈
Måste hästen vara uppbunden? Nej brukar stå lös i boxen.
Är hästen lättlastad? Ja efter lite övertalning (brukar dock vara så första gångerna vi lastar sen går han bara på om vi är på tävlingar/träningar.)
Vad har den för benskydd/benlindor nu? Jag älskar Legacy Benskydd/bellboots från Classic Equine! 
Tror du hästen gillar dig? Ja det får jag väl hoppas på! :-)
Gillar du hästen? Jag *älskar min "lille" kille. ❤

Likes

Comments

Hello my readers! Här kommer mina svar! Detta inlägg skulle kommit ut tidigare men eftersom jag varit sjuk i 9 dagar nu så har jag inte direkt haft ork till att skriva. Känner mig dock lite bättre idag så I'll give it a try. P.s. Jag frågade även mina vänner om frågor så vi börjar med den frågan som var mest populär:

Hades- Do you believe in life after death (tror du på liv efter döden)?

Mitt svar: Först och främst så borde ni veta att jag inte är kristen, alltså inte tror på Gud och Jesus och inte heller Himlen eller helvetet. Så den teorin är scratched för min del. För att vara helt ärlig så vet jag inte vad jag tror på inom detta område. En teori kan vara att man "lever om på nytt" att man inte kommer ihåg något från sina tidigare liv och det är det som händer när man dör. En annan kan vara att det bara blir helt svart efteråt som när man sover fast man minns inget, allt blir fridfullt och tyst och man får sin efterlängtade frid. Tbh så har jag ingen aning. Vad tro ni? Och ta inte allt jag säger seriöst. I de flesta inlägg är jag sarkastisk eller bara skämtar.

Apollo- Favourite piece of Music ( favoritmusik)?

Mitt svar: I grund och botten är jag nog en blandning mellan Rock/pop. Jag är en sån tjej som skulle kunna lyssna på allt möjligt, från country till rapp, från hårdrock till akustiska covers haha. Men sen finns det ju favoriter. Det är svårt att säga men jag tror att det jag gillar mest är låtar med mening i sig. Lite mer seriösare låtar och de som har ett bra melody, ett bra beat som fastnar hos en. Jag älskar band som Twenty One Pilots, Green Day, My Chemical Romance, 5 Seconds Of Summer eller Sleeping With Sirens för att nämna några stycken. Jag älskar också Ed Sheeran Sam Tsui, Amasic, Bastille, The Fray m.m.

Aphrodite- What you find attractive in a person (Vad du tycker är attraktivt hos en person)?

Mitt svar: Det som jag kan tycka är attraktivt hos en person? Nån med humor eller nån med förmågan som kan få mig att skratta. Någon som utstrålar glädje/nån som man kan ha roligt med då det syns direkt när man träffar någon för första gången. Det som kan vara väldigt attraktivt hos en person är att man vågar visa sina sanna känslor och som har självförtroende (but not cocky). Ja och att vara en allmän nice person mot människor (och djur). En man som jag kan vara avslappnad med till 100 % helt enkelt. Jag tar mycket hellre en person med en härlig personlighet än en med abs. 😉 Däremot om jag skulle gå på utseende bara så är ögon a big win på mig för man kan avgöra så mycket om en person genom ögonen tycker jag. It's easy to fake a smile but your eyes will tell the truth.

Athena- Share a pice of wisdom (dela med dig lite av din visdom) ?

Mitt svar: Wow, denna var svår. Jag är ju inte precis den smartaste eller visaste personen haha... Något som jag lärt mig väldigt sent och som jag kommer att försöka följa är: Lär dig att acceptera dina misstag och dig själv och ta så långt tid du behöver till att göra dig och ditt liv till något som DU kommer att vara glad över i framtiden. Have the courage to exist!

Hephaestus- Do you Think disability can ruin a relationship (tror du att handikapp kan förstöra ett förhållande) ?

Mitt svar: Nej, det tror jag inte. Det som jag anser förstör förhållanden är när kärleken och tilliten till varandra tar slut.

Poseidon- List three fears (lista tre rädslor) ?

Mitt svar: Mörker, att vara ensam (ibland), ångestattacker

Pan- Opinion on gay rights (åsikter om homosexuellas rättigheter)?

Mitt svar: Jag vet att denna fråga är väldigt känslig så därför håll en trevlig ton, okay? Be nice or leave!

Denna fråga påminner mig om ett samtal som jag hade med en person som jag inte kommer nämna här. Den personen frågade mig om jag stöttar LGBTQ (Lesbian-Gay-Bisexual-Transgender-Questioning) varpå jag svarade "ja". Den personen frågade mig efter jag svarat; "Varför? Du är ju heterosexuell." Jag svarade den personen "Vad har det med saken att göra? Jag har inte cancer men jag stöttar cancerforskningen så varför skulle jag inte få stötta LGBTQ. Love is Love eller vad är det dem säger? Enligt min åsikt så borde alla få ha rätt till att älska vem dem vill. Men det är bara vad lilla jag tycker, "en heterosexuell hästtjej från Småland" haha.

Zeus- Three places you want to travel to (3 platser du vill besöka) ?

Mitt svar: London, En ranch i Texas😜 och Australien.

Hermes- Last text you sent (senaste meddelandet jag skickade) ?

Mitt svar: Det sista jag skrev var "Är klockan så mycket wow" till min kompis.

Okay that was it gott folk! Nu ska jag dricka lite tea för jag är fortfarande sjuk. urrgh... // seeyalaterbye ReiningAnnie

Likes

Comments

Hello my readers!
Detts inlägg kommer att vara lite speciellt. Nämligen så att ni kommer få läsa olika frågor som ni vill att jag ska svara på. Varje fråga tillhör en grekisk Guds namn. Svara i kommentarerna på det här inlägget där ni nämner ett namn och så kommer jag svara på dem frågorna i nästa inlägg. Jag kommer även fråga några kompisar om vad de väljer för något åt mig. Hoppas detta annorlunda inlägg är något som ni vill läsa! ☺ // Seeyalaterbye ReiningAnnie

Likes

Comments

Hello my readers!

Detta år är snart slut och jag vet inte riktigt vad jag ska säga med detta inlägg. Om någon skulle be mig att välja ut ett ord för 2016, ett ord som sammanlägger detta året för mig bäst, Vad skulle jag då säga? Jag tror att mitt svar skulle vara;

Lärorikt.

That's The Word! Detta året har varit väldigt lärorikt, på både gott och ont. Jag fick uppleva en stor sorg detta året då min gamla trotjänare och bästa vän Kenzo avled och medan det var (och fortfarande är) både tungt och helt fruktansvärt så lärde jag mig väldigt mycket från det. Den sorgen som jag känner gjorde mig på något sätt starkare antar jag att man kan säga. Jag lärde mig att försöka minnas dem absolut bästa och gladaste minnen och inte tänka så mycket på de sorgsna och negativa. Att försöka leva med det faktum att min old partner in crime inte längre finns med mig och att vara tacksam för den tiden vi hade tillsammans. Det är en mycket nyttig lärdom, I believe.

Men jag fick också detta år lära mig mycket nya saker inom ridningen tack vare SQHAs ungdomsträffar. Jag har träffat en hel del nya människor detta år, alla fantastiska på sitt eget sätt. Men den som lärt mig mest är nog Aladdin. Han har varit helt otrolig i år och det känns som om jag har hittat tillbaks till honom igen sedan skadan detta år. Vi har en hel del glada minnen att se tillbaka på.

Det har dock varit en hel del ups and downs detta år med många saker. Men jag försöker ladda om och få ny energi. Att inte låta alla negativa saker ta över. Det händer mig väldigt lätt, att jag fokuserar på det dåliga. Att jag ganska ofta känner mig vilsen och ensam i mitt eget huvud. Så därför har jag bestämt mig för att ha ett "nyårslöfte". Jag brukar inte ha det och oftast brukar det vara något stört löjligt som;

  • Give up chocolate
  • Get fit/ workout


De två har dock absolut INTE funkat hittills för jag skulle aldrig någonsin velat ge upp choklad och jag tar hellre en tupplur än att börja träna. Men detta år började jag träna (innan jag blev förkyld) so who knows? Shit happens haha.

Nej, denna gång kommer mitt nyårslöfte att vara;

  • Hitta åtminstone en positiv sak varje dag. Have faith and keep riding with happiness.

Vi får se hur det går... Jag hoppas att ni får en Amazing bra start på det nya året! Take care! // seeyalaterbye

Quote of the day:

" A negative mind

will never give you

a positive life"


https://youtu.be/usrBbO6MbJE

Likes

Comments