​Nu är det så att Amanda hjälpte mig skaffa VSCO igår kväll.
Framöver tror inte jag att jag kommer att blogga eller vara speicllet aktiv här längre.

http://vsco.co/eeeeebbbbbaaaaa/

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I lördags när vi satt och åt kvällsmat frågade Nathalie om jag ville följa med ut och ta ett glas det slutade med att vi var inne på tempel. Spontanare som var super rolig!

Kom hem till en nybäddad säng underbart. Men det dröjer nog inte förrän jag åker till Karlstad igen.

Likes

Comments

Har tänkt att under oktober ska jag ha en lite challange för mig själv.
Hoppas verkligen jag klarar det!

Igår somnade jag vid elva på kvällen så hade jag alarm på åtta imorse så att jag inte ska sova mer än nio timmar.
Åt frukost och vid halv tolv gick jag och Linnea runt aborrtjärn. Efter det har jag bara varit hemma och kollat serier jätte uttråkad. Kanske tar en promenad till, vi får se. Jag skulle vilja köpa gymkort men denna månad har jag väldigt dåligt med pengar så vi får se hur jag gör med det.

Likes

Comments

I torsdags var det tjej kväll i Karlstad. Var så mycket folk så man orkade inte vara inne på city och leta kläder. Hittade en tröja på HM och beställde klipp tid.
Jag och Mamma nåt på kebab house mycket folk där med. Trotts att det har dåliga servitriser så är maten gudomlig, super god verkligen!
På kvällen tog mamma jag och Johan det lugnt framför tv:n.

På fredagen var jag och klippte mig i duvan huset. Sen åkte mamma och jobbade och jag fick låna min fasters och morbrors hus medans de var i Kopparberg. Innan de åkte så lunchade jag och min faster på mörudden. Var buffé och det var så himla gott!
Vid åtta på kvällen car jag så uttråkad så åkte och hämtade Emma i saxeby så hitta vi en lekpark vid sandgrundsudden. Längesen jag skrattade så mycket! Alltid lika kul med mitt lyckopiller. Innan vi åkte hem träffade vi en killkompis till Emma som vi pratade med säker en timme sen åkte vi runt lite i hans bil. Super trevlig kväll.

Likes

Comments

Denna veckan har jag äntligen varit till tandläkaren och fått min bettskena så nu hoppas jag den hjälper som den ska under nätterna.
Jag har även skrivit in mig på arbetsförmedlingen och bokat möte.
Annars har de inte hänt mycket alls.

Imorse var jag ute och gick med Linnea så åt vi frukost hos mig. Skulle köpt gymkort idag men det var stängt Och efter det har jag bara tagit det lugnt. Var ute och fördrev lite tid i bilen förut. Nu har iallafall den riktiga höst kylan börjat kommit! Hatar kyla men älskar snö.

Likes

Comments

Jag gick upp vid åtta på morgonen för jag ställde upp att köra Elli som skulle fixa sina ögonbryn. Dem blev super bra så nu ska jag spara ut mina och göra samma sak.
Vi åkte sen hem till Nelly där Linnea Julia och Nelly sov så fixade jag och Elli världens mysigaste frulle!

Sen började vi fixa oss och dola för vi skulle till tempel på Freddy kalas! Det var så himla roligt jag hade sån himla bra kväll! Det var även 6år sen mormor dog den dagen så kunde inte fått bättre personer att gå ut med så jag kunde få tänka på annat!
Så tacksam för en helt underbar kväll!

Söndag gick jag med Marie och kollade på hockey var träningsmatch och Filipstad vann med 5-1.

Likes

Comments

Skulle åka till Karlstad med Linnea, Nelly och Elli halv 1 vi kom iväg efter två och en halv timme för vi hade så mycket ärenden, snabba tjejer!

På kvällen vid sex tiden kom mamma och hämtade mig så skulle vi ha lite hemma mys hemma hos mamma och Johan för tjejerna skulle ut på Maggio.
Vi beställde lite thai mat och kollade på film. Jag gick och la mig redan vid elva för var så himla trött!

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag såg en text på weheartit för ett tag sen som jag har hakat upp mig lite granna på. Den gick ungefär så här "If you are easy to get you are easy to forget".
Man kan vrida den meningen på olika sätt t.ex. Antagligen kan inte personen vara så svår att glömma eftersom man måste posta det online för att övertala sig själv och alla andra, personen försöker spela svår, personen vill få en specifiks person uppmärksamhet, syftar på en speciell person eller så menar man bara det som står.
Orden är en gåta helt enkelt.

Idag var jag och tatuerade fingret, blev två ringar isch sen så skulle jag haft ett tiger finger på långfingret men personen hade inte tillräckligt små nålar till att göra den så liten som jag ville ha den så jag skippade den. Respekt till tatueraren som sa att han inte ville riskera att det skulle bli ett dåligt jobb.
Jag och Amanda gick till henne och gjorde brunch, var så himla gott! Kollade en film sen drog vi ut en sväng.
Jag städade även lägenheten imorse dock hade jag inte nog rena sängkläder till alla mina kuddar så nu när kl är 23:26 sitter och jag väntar på att de ska torka så jag kan dra på nya sängkläder så jag kan lägga mig.

Hatar när folk säger "jag hör av mig sen" men de hör inte av sig! Visst om man glömmer då o då men när det börjar bli intill varje gång så tröttnar jag.

Likes

Comments