Postad i: Vardag

HejHej!! Igår hade jag studiedag vilket innebär att det imorse kändes som måndag. När jag kom till skolan så började det sjunka in att det faktiskt är Tisdag, vilket kändes ytterst skönt. Föredrar tisdagar med hästlängder. Jag slängde mig i soffan vid mitt skåp och snackade lite med Hanna. Efter en stund så kom Jonte och hängde med oss. Efter ett tag så började jag ställa massor med frågor och helt plötsligt pratade vi om ganska djupa grejer, det var jätteskönt faktiskt. Konversationer blir lätt ganska ytliga och det tycker jag är ytterst tråkigt. Så när detta händer så tar jag verkligen vara på stunden.

På torsdag har jag prov i nationalekonomi, jag är verkligen jättestressad inför det men aja det får gå som det går. Jag har alltid jättesvårt att avgöra om jag är orolig för att jag inte kan tillräckligt med fakta eller om jag bara har för höga krav. Jag kan aldrig riktigt avgöra vilket det är, för det varierar väldigt ofta. Ja, juste! Jag möblerade om i söndags och nu trivs jag verkligen mer än någonsin i mitt rum. Jag ska sova nu, godnatt <3.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Postad i: Vardag, Psykisk ohälsa

Idag är det world mental health day och egentligen borde alla dagar vara det. Din psykiska hälsa är minst lika viktig som din fysiska hälsa. Det är så sjukt viktigt att fokusera på sin psykiska hälsa och göra saker för att just du ska må bra! Jag har under mina sexton år på planeten ofta gjort grejer för att andra ska må bra oavsett hur dåligt jag mår utav det. Jag har under det senaste året insett att det är ett uselt sätt att leva sitt liv på. Att ALLTID prioritera alla andras tankar och känslor för ens egna kommer bara att tära mer på en själv.

Jag tänkte först skriva ett långt inlägg om min historia med psykisk hälsa och ohälsa men det får bli en annan gång. Idag vill jag bara förmedla hur viktig just DU är, du är fantastisk. Om du befinner dig i ett mörker just nu så vill jag bara berätta att du kommer att finna tillbaka till ljuset, allt kommer att bli bättre. Smärta är bara temporärt, det blir alltid bättre oavsett hur mörkt det en gång har varit.

Ta hand om er <3

Likes

Comments

Postad i: Vardag

I fredags var jag i skogen med tre av mina fantastiska vänner. Hanna hade förberett i skogen innan vi kom dit för det ända vi hade fått höra var att vi skulle grilla. När vi väl kom fram till den här lilla platsen i skogen så började en otroligt mysig kväll. Hanna hade pysslat ihop ett litet bord, två bänkar (?hon hade alltså byggt det själv?), en eld och massor med mysiga dekorationer. Vi spenderade hela kvällen i skogen med god mat och massor av skitsnack haha. Något utav det mysigaste var när Hanna överraskade med varm oboy och pinnbröd!! Hela kvällen var perfekt och jag var verkligen genuint glad genom hela kvällen. Den här fredagen var en utav dem bästa på länge, verkligen tack till Hanna som ordnade en alldeles perfekt kväll!!!

Likes

Comments