Postad i: Vardag, Psykisk ohälsa

Idag är det world mental health day och egentligen borde alla dagar vara det. Din psykiska hälsa är minst lika viktig som din fysiska hälsa. Det är så sjukt viktigt att fokusera på sin psykiska hälsa och göra saker för att just du ska må bra! Jag har under mina sexton år på planeten ofta gjort grejer för att andra ska må bra oavsett hur dåligt jag mår utav det. Jag har under det senaste året insett att det är ett uselt sätt att leva sitt liv på. Att ALLTID prioritera alla andras tankar och känslor för ens egna kommer bara att tära mer på en själv.

Jag tänkte först skriva ett långt inlägg om min historia med psykisk hälsa och ohälsa men det får bli en annan gång. Idag vill jag bara förmedla hur viktig just DU är, du är fantastisk. Om du befinner dig i ett mörker just nu så vill jag bara berätta att du kommer att finna tillbaka till ljuset, allt kommer att bli bättre. Smärta är bara temporärt, det blir alltid bättre oavsett hur mörkt det en gång har varit.

Ta hand om er <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Postad i: Vardag

I fredags var jag i skogen med tre av mina fantastiska vänner. Hanna hade förberett i skogen innan vi kom dit för det ända vi hade fått höra var att vi skulle grilla. När vi väl kom fram till den här lilla platsen i skogen så började en otroligt mysig kväll. Hanna hade pysslat ihop ett litet bord, två bänkar (?hon hade alltså byggt det själv?), en eld och massor med mysiga dekorationer. Vi spenderade hela kvällen i skogen med god mat och massor av skitsnack haha. Något utav det mysigaste var när Hanna överraskade med varm oboy och pinnbröd!! Hela kvällen var perfekt och jag var verkligen genuint glad genom hela kvällen. Den här fredagen var en utav dem bästa på länge, verkligen tack till Hanna som ordnade en alldeles perfekt kväll!!!

Likes

Comments

Postad i: Fotografering, Vardag

Hejhej! Nu är det sådär tomt och dammigt på bloggen igen och det är för att jag vill ha en ny och fräsch start här. Det känns som om jag kommer att bli mer motiverad till att skriva om jag har en ny och tom blogg att skriva på. Hur som helst idag är det Söndag och jag mår jättebra idag. När jag vaknade imorse så var det första jag kände ''Det här kommer att bli en jättebra dag'' och det har hållit i sig hittills och jag tror verkligen att det kommer att fortsätta så hela dagen.

Jag började dagen med att äta frukost, gjorde en jättegod toast som jag tyvärr inte tog något kort på. Sen låg jag på soffan ett tag, kollade på youtube och letade efter lite inspiration på pinterest. Det är nämligen så att jag och min lilla familj ska flytta i början på nästa år och det har lett till att jag tycker att det är lite extra roligt att kolla på pinterest och leta efter inspiration till mitt nya rum. Efter det så gick jag på en promenad med min hund Liza, vi gick ganska långt just för att det var så otroligt mysigt att gå runt bland alla färgglada höstlöv. När vi kom hem igen så myste jag mestadels på soffan och fortsatte att kolla på videos tills mamma och pappa kom hem. En stund efter det så drog jag fram kameran, tog med mig Liza och en påse hundgodis för jag hade bestämt mig för att fotografera henne lite. 

Nu sitter jag här och är hungrig vid köksbordet. Vi ska troligen äta på en pizzeria idag, dels för att det är söndag och vi alla är trötta men också för att det är jättegott. Hoppas att du har en jättebra Söndag, hejdå!

Likes

Comments