Nei, ikke vet jeg. Hadde helt ærlig nesten glemt denne bloggen. Tror ikke jeg kommer til å bruke den noe mer heller, blogging er ikke helt noe for meg. Var gøy å skrive (bitte)litt, men tviler på at jeg lager noen flere innlegg etter dette.

Eller kanskje jeg får lyst og gjør nettopp det.

Man vet aldri.


Sier ha det for nå ihvertfall.

(Har btw lilla hår igjen. Og hatt photoshoot i snøen.)

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

God kveld!

Da har jeg fått overført alle bildene mine fra mobilen til pc-en, og kan derfor skrive månedsinnlegget for juni. Det har vært en ganske kjedelig måned, egentlig, men jeg har da gjort noe.


I juni har jeg…

Jobbet frivillig: I helga 4. og 5. juni ble barnefestivalen Juba Juba arrangert i Trondheim for andre gang. Jeg jobbet litt frivillig i fjor også, men i år hadde jeg kioskvakter både lørdag og søndag, og det var veldig gøy. Været i år var mye bedre, så festivalen var helt klart en suksess i år også.


Reist til Andøya: Jeg er i skrivende stund på Andøya, som er en øy i Vesterålen. Her er jeg fordi jeg fikk sommerjobb her, så jeg har vært her i nesten 4 uker nå. Skal faktisk reise hjem snart, flyet tilbake til Trondheim går på tirsdag, men jeg har vært her store deler av juni. Jeg har for det meste jobbet, men jeg har også fått badet litt og kost (mer enn litt) med kattunger. Det har dessverre ikke vært så mye sommervær, men vi har hatt noen fine dager. Har en god del bilder herfra, så poster en del av dem.


Jobbet: Siden jeg er her på Andøya pga. en sommerjobb, så har jeg jo selvsagt jobbet en hel del. Jeg har nå kun to arbeidsdager igjen, men har jobbet i til sammen 4 uker på et sted ved navn Marmelkroken. Jeg kjenner det skal bli godt med sommerferie nå snart, for å si det sånn!


Ellers har jeg ikke gjort så veldig mye spesielt i juni. Bare legger ut noen bilder fra fra før jeg kom til Andøya også. Innså nå at jeg har altfor mange bilder av mat, egentlig. Jaja.

Men det var egentlig hele juni! Hvordan har din juni vært?

Tuva

Likes

Comments

God ettermiddag!

Hei igjen! Da har jeg tenkt å lage del to av disse oppdateringsinnleggene. Som sagt så handlet det forrige innlegget om februar og mars. Dette innlegget skulle egentlig handle om april, mai og juni, men juni må jeg ta litt senere ettersom jeg ikke har overført alle bildene fra mobilen min ennå.

Så i april har jeg…

Vært med mange fine folk: I april har jeg både vært med familie og venner en hel del, noe jeg er glad for. Er klar over at det ser ut som jeg nesten bare har vært med Ylva ut i fra bildene, men har ikke det, altså! (Og ja,
jeg regner katten min som folk, ok)


Danset en hel del: Denne måneden har jeg kanskje danset enda mer enn vanlig. Jeg og to venner møttes og begynte på koreografi til en dans, i tillegg til at studioet jeg danser hos hadde forestilling i slutten av måneden. Jeg danser på Step By Step Ballettskole og i år var det 30 års-jubileum, og dermed en stor forestilling, Over 1000 elever danset, fordelt over 4 forestillinger, og hele opplevelsen var veldig gøy.

I mai har jeg…

Vært i flere feiringer: Første feiring var pappa sin bursdag den 1. mai. Videre var vi i Oslo for å feire søskenbarnet mitt sin konfirmasjon og helgen etter, den 14. mai, ble broren min konfirmert. Jeg var også i konfirmasjon til tremenningen min den 15. mai. Kun 2 dager etter konfirmasjonene var det jo 17. mai, så jeg fikk brukt bunaden min en rekke ganger i løpet av mai.

Bildet under er fra 17. mai, hvor jeg brukte store deler av dagen på å fryse.


Spist mye god mat, hatt besøk av søskenbarnet mitt, vært på skolen og lest bok i skogen: Annet enn en hel del feiringer skjedde det ikke så veldig mye resten av mai, så jeg bare legger ved en del bilder, jeg.

Det var vel egentlig alt for april og mai! Kommer til å lage et innlegg for juni senere også.

Tuva

Likes

Comments

Hei igjen!

Da skal jeg endelig legge ut en oppdatering. Har ikke lagt ut noe siden januar/februar (som du sikkert kan se), men nå bestemte jeg meg for at det var på tide. Jeg hadde egentlig tenkt å ha månedens-innlegg, men siden jeg har gått glipp av 5 måneder, så deler jeg disse opp i to innlegg. Dette innlegget skal handle om februar og mars.

Så i februar har jeg…

Vært i Oslo: Jeg og pappa kjørte til Oslo i vinterferien for å besøke farmor, som bor der. Vi gjorde ikke så mye spesielt, men i ordentlig vinterferie-stil gikk vi litt på ski. Senere dro jeg til Hølen, hvor kusina mi bor. Vi to tok også en bytur til Oslo.


Sett twenty one pilots i London: Dette var egentlig kusina mi sin bursdagsgave, men jeg fikk slenge meg på og bli med på turen.


...Og det var egentlig hele februar, bortsett fra at jeg også har slappet av og kost med katten min (som vanlig).


I mars har jeg…

Ikke gjort mye spennende (i starten): Jeg fikk influensa eller noe liknende som varte i over en uke, noe som var veldig kjipt. Jeg har sett på film, og Timianna inspiserte klesskapet mitt. Ellers skjedde det ikke så mye spennende i begynnelsen av mars.

Feiret bursdagen min (på forskudd): I år ble jeg 17 or og feiret dermed bursdagen min. Jeg måtte ha feiringen en uke før jeg faktisk hadde bursdag fordi bursdagen min var i starten av påskeferien og dermed var flere reist på ferie.


Vært på filmfestival: Det var filmfestival her i Trondheim en gang i mars (husker ikke nøyaktig når det var) og i den anledning tok jeg og mamma med søskenbarnet mitt og så "Min Nabo Totoro" på kino.

Fylt 17 år: En uke etter feiringen min så hadde jeg bursdag og ble, som sagt, 17 år (og twitter feiret meg med ballonger). Vi feiret bursdagen min med familie, og senere på kvelden kom Ylva på besøk. Vi bestemte oss for å ta en spontantur til City Lade en halvtime før stengetid, fordi jeg ville kjøpe meg Polaroid-kamera.


Vært på Andøya: En gammel venn av familien driver et utleiested på Andøya, og det hadde vært snakk om at jeg kanskje skulle jobbe der i sommer. Derfor tok vi en tur dit i påskeferien for å sjekke ut hvordan det var der, og for å feriere. Vi kjørte, så det tok to dager å reise dit. Fra Trondheim er det ca. 90 mil til Andøya, så vi hadde en overnatting imellom dagene med kjøring. Tok en god del bilder, så bare slenger med en del av dem.


..Ellers har jeg:

Kost med katten, vært på skolen og gjort svært lite.

Og det var vel egentlig det hele for februar og mars! Skal lage enda et oppdateringsinnlegg for april, mai og juni også, så det kommer en eller annen gang i fremtiden.


Tuva

Likes

Comments

God kveld, alle!

Jeg har nå tenkt til å ha en kategori som heter "månedens", altså ett innlegg om hver måned. Her vil jeg ramse opp litt forskjellig fra måneden som har gått, for eksempel ting jeg har sett, steder jeg har vært o.l. Så da starter jeg rett og slett bare med januar!

I januar har jeg..

Vært på Røros: Familien min og familien til tanta mi reiste til Røros en helg som bursdagsgave til tanta mi sin kone. Sist gang jeg var på Røros var i 2009, så var fint å se det igjen.

Gått på ski: I og med at vi var på Røros, så ble det en skitur på oss. Turen ble veldig kort, ettersom søskenbarna mine er 2 og 5 år gamle, men fint var det likevel.

Danset: Med et nytt år startet også et nytt semester i dans. Dette semesteret blir det forestilling, noe som er spennende, og ikke minst veldig gøy!


Jeg har også..

Klippet håret: Jeg har aldri hatt veldig langt hår, men denne gangen ble det faktisk hele 10cm kortere.

Fremkalt (en hel haug) med bilder: Jeg har nylig startet et bilde-prosjekt, hvor jeg lager en slags scrapbook/album. Dermed trengte jeg bilder å lime inn.

Kjøpt tusjer: Både til fargelegging/tegning og bilde-prosjektet mitt hadde jeg lyst på nye tusjer, så jeg gikk til innkjøp av Promarkers.


Dette var altså min januar, veldig kort oppsummert. Hvordan har deres måned vært?

Tuva

Likes

Comments

Da fikk jeg det plutselig for meg at jeg skulle starte denne bloggen. Mest naturlig start er vel å fortelle litt generelle fakta om meg selv, så da gjør jeg det;

- Jeg heter Tuva

- Jeg fyller 17 i år

- Jeg bor i Trondheim

Svært interessant, i know.


For å være ærlig, så er jeg ikke helt sikker på hva jeg vil med denne bloggen. Jeg har ingen store, viktige ting jeg vil formidle til verden, eller noe slikt annet interessant, så det kommer nok til å bli litt tilfeldig hva jeg legger ut og skriver. Håper noen vil følge meg til tross for dette, hvis ikke så får jeg vel blogge til meg selv, da. Blir vel gøy det også.

Tuva

Bildene er fra februar i fjor, altså er de ett år gamle. Poster dem likevel, jeg.

Likes

Comments