1/ HER 2/ HER 3/ HER 4/ HER 5/ HER 6/ HER 7/ HER

Jeg er vild med boligindretning og smukke møbler, så især Ellos er virkelig en side, jeg kan bruge rigtig lang tid på at kigge igennem. Mine smykker har jeg altid i sølv, men jeg synes, at det ser ekstra fint og eksklusivt ud, når der tilføjes guld til boligindretningen - det er i hvert fald uden tvivl noget, jeg nok selv vil bruge en del af, når jeg engang flytter jeg hjemmefra.


Kys,

Regitze
 

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

HUSK HD!!!

Ovenover ses min hverdags makeup rutine. Jeg har tænkt over længe at få den filmet, så nu fik jeg det gjort og redigeret det så godt som jeg nu kunne - det bliver forhåbentlig bedre med tiden 😉 Lige pt. tænker jeg, at youtube er en lille ekstra tilføjelse til bloggen, der vil give det hele lidt mere liv. Så får I læsere også chancen for at komme lidt tættere på mig, hvilket er noget jeg selv godt kan lide, når jeg følger andre bloggere og youtubere.

Håber, du synes om det!

Kys,

Regitze
 

Likes

Comments

På vej hjem fra min studietur til Edinburgh skulle vi mellemlande i Amsterdam lufthavn, hvor vi havde nogle timer til at shoppe og spise. Fire af mine veninder og jeg fandt et spisested, der hed "Amsterdam Bread Co.", hvor de lavede noget virkelig lækkert mad og nogle lækre smoothies. Jeg fik en spinat og banan smoothie, der uden tvivl var den bedste smoothie jeg i mit liv har fået! Der stod heldigvis hvilke ingredienser, der var brugt, og jeg har prøvet at rekreere den her hjemme, og er altså ikke langt fra 😉 I og med, at der kun skal bruges fire ting og det bare smides i en blender, så er det virkelig et nemt og lækkert "mellemmåltid" eller hurtig morgenmad.


Ingredienser

2 bananer

4 - 5 håndfulde spinatblade

1,5 dl naturel yoghurt

4 dl appelsinjuice


Kys,

Regitze
 

Likes

Comments