Contains affiliate links

// 1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER //

Efteråret nærmer sig med hastige skridt, og derfor er det, i mine øjne, den perfekte mulighed for at opgradere garderoben! Jeg har på ovenståene collage samlet nogle items, som jeg synes er super lækre her til efteråret. De ternede bukser er jeg helt forelsket i, og har allerede erhvervet mig dem selv - de er virkelig super behagelige, har en rigtig overkommelig pris og så er tern slet ikke til at undgå i modebilledet lige pt. 😉 Derudover er Baum Und Pferdgarten T-shirten og strikken fra Selected super fine, og passer perfekt til den lidt skiftende årstid. Til sidst, men ikke mindst, så ser jeg et par lækre accessories og et par fede støvler som et klart musthave, der for mig ikke er til at undvære overhovedet - af den grund er jeg her også kommet med nogle enkelte bud på det, som jeg håber, du kan bruge.


Kys,

Regitze

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

//Jakke - Pieces // Bukser - H&M // Støvler - Zara // Taske - Núnoo //

Jeg er vild med duften af nyvasket sengetøj og friske blomster. Mine yndlingsparfumer er de helt søde af slagsen - lige dem, der giver min mor hovedpine haha. Jeg er et forfærdeligt rodehoved, og ville ønske, jeg var lidt mere ordensmenneske. Jeg bliver hurtigt stresset - også når der slet ikke er noget at stresse over. Hvis man spørger mig om noget, skal man altid forvente et ærligt svar. Når jeg bliver vild med en sang, så hører jeg den gerne på repeat i flere dage indtil jeg hader den. Jeg snakker rigtig meget blandt mine venner, men bliver altid nervøs, når jeg møder nye mennesker. Jeg laver lister over alt, så det kan nogle gange tage helt overhånd haha. Jeg er en planlægger med stort P og har altid styr på alt hvad jeg skal nå, hvilket nok også hænger sammen med alle de lister, jeg laver. Nu er jeg næsten lige startet i 3.g, og jeg kan komme i tanke om noget, jeg glæder mig mere til end at være færdig med det.


Kys,

Regitze

Likes

Comments

Contains affiliate links

1: HER 2: HER 3: HER 4: HER 5: HER 6: HER 7: HER 8: HER 9: HER 10: HER

En lille sort taske, der er let at tage med på farten og som lige kan indeholde mobil, pung og nøgler + diverse er i mine øjne uundværlig. Af den grund har jeg samlet 10 fine tasker i alle forskellige prisklasser, så der er noget for enhver smag. Zadig & Voltaire tasken (nr. 1) og Kooreloo tasken (nr. 9) er klart to af mine favoritter, som jeg håber at erhverve mig indenfor nærmeste fremtid. Derudover er Núnoo tasken (nr. 10) så fin og klassisk, så den er heldigvis allerede på vej hjem til mig! Hvis det har interesse, vil jeg klart gerne komme med nogle billeder af den og et lille review.


Kys,

Regitze

Likes

Comments