Hey bloggen! Jeg synes generelt, at vi er for dårlige til at rose hinanden, hvilket altså er ærgerligt i mine øjne. Derfor har jeg fået fat i nogle bloggere og nogle af mine veninder, som inspirerer mig og som jeg beundrer enten på grund af deres personlighed, stil, deres drømme og mål eller af en helt fjerde grund! Én af de mennesker som jeg synes virkelig gør det godt på de sociale medier, og virker til at have den mest cool personlighed er altså Louise Madsen! Vi har skrevet lidt frem og tilbage og hun var heldigvis med på ideen, og klar på at besvare nogle spørgsmål - jeg håber, I er lige så vilde med det, som jeg er.Hvilket kompliment er det bedste man kan give dig?

Jeg kan faktisk rigtig godt lide at få komplimenter, fordi det motivere mig. Så det bedste kompliment man kan give mig, er nok at rose de ting som jeg laver, eller har kreeret.


Hvad er din primære inspirationskilde?

Min primære inspirationskilde er nok Instagram. Jeg får så meget inspiration af andre, og samler al den inspiration til min "Louise-stil". Jeg elsker Instagram, og smutter altid også lige derind hvis jeg er i tøj krise.


Hvilke tre ord ville du bruge til at beskrive din stil?

Hmm, den er svær - jeg tror det er basic, komfortable og stilren.


Hvilke tre ord ville dine venner bruge til at beskrive dig?

Haha, godt spørgsmål! De tre ord jeg tror mine venner ville beskrive mig med, er nok spontan, smilende og stædig/stræbende.


Hvilke tre bloggere er dine yndlings?

Uhh, elsker alle danske bloggere! Jeg må nok sige "Freja Wewer", "Charlotte Caroline" og "Amalie Wessel".


Nu hvor bloggen er oprettet kommer din youtube og blog så til at hænge sammen, eller vil du gerne holde det hver for sig?

Vil gerne have en rød tråd i gennem alle mine sociale medier, men de vil nok altid være lidt anderledes i forhold til hinanden.


Føler du dig nogensinde stresset over skole, youtube og nu bloggen? Hvordan får du det hele til at gå op?

Ja, det gør jeg!! Glemmer mange aftaler og ting hele tiden fordi der er så meget jeg skal nå. Så faktisk har jeg ikke rigtig fået det hele til at gå op, men jeg ligger meget vægt på at der lige er nogle dage hvor jeg bare kan slappe af uden nogle aftaler.


Hvad skal du efter folkeskolen og hvorfor lige det?

Jeg vil rigtig gerne på Niels Brock Innovationsgymnasium på medie-linjen. Det vil jeg fordi man lærer meget om penge og økonomi, men også fordi der er en medie-linje, så det er bare win win! Vil nemlig gerne så langt væk fra folkeskolen som muligt. Efter jeg er blevet student vil jeg gerne så være fuldtids sociale medie influencer.


Hvad håber du, fremtiden bringer dig?

Jeg håber fremtiden bringer mig en lækker lejlighed i indre København, nogle dejlige venner og muligheden for at leve fuldtid med det som jeg elsker.


TAK til Louise og alle jer, der følger med! Kys, Regitze


I kan finde Louises blog HER og hendes youtubekanal HER


Likes

Comments

Fashion

Satin bukser HER // Bordeaux kjole HER // Leopard kjole HER // Bukser med stribe HER // Lyserød trøje HER // Jeans HER

Missguided har altid så mange lækre ting, hvor jeg især er faldet for ovenstående seks ting! Lige nu kører de endda 40% på mange af deres ting inklusiv de ting jeg har fundet + der er altid studierabat. Jeg er fan!

Dagen i dag er gået med skole, en aflevering og nu er jeg så småt på vej i seng - intet spændende over det. Dog er der nogle spændende ting på vej med bloggen som jeg glæder mig til at dele!


Kys, Regitze

Likes

Comments

Mad

Rugsprø med avocado og granatæble, grapefrugt, vand med citron og min yndlings te fra Emmerys

Morgenmad er mit yndlingsmåltid på dagen, så jeg elsker at gøre lidt "ekstra" ud af det. Hvis det er i hverdagene, så har jeg altså ikke mere end 10-15 minutter, så det på ovenstående er super nemt og hurtigt - hvis granatæblet vel og mærke er ordnet dagen forinden 😉 Uden tvivl en skøn måde at starte dagen på!


Kys, Regitze

Likes

Comments