Bolig

IKEA rundt spisebord HER

Pris: 1299,-

Bloomingville glas pendel HER

Pris: 1899,-

Menu salt- og peberkværn HER

Pris: 499,-

IKEA væghylde HER

Pris: 69,-

ILVA lammeskind HER

Pris: 799,-

ILVA Link stol HER

Pris: 599,-

HAY lysestage HER

Pris: 149

ILVA Havana skål HER

Pris: 99,-

HAY træhånd HER

Pris: 149,-

Jeg elsker indretning og finder tit de fineste billeder på Pinterest. Dog er jeg ofte træt af ikke at kunne finde et sted, hvor jeg så kan købe alle de fine ting jeg ser! Jeg er sikker på, at mange har det helt ligesom jeg, så jeg har udvalgt et billede og fundet steder hvor lignende ting kan købes - håber det kan bruges!

Kys, Regitze

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Fashion

// 1: HER // 2: HER // 3: HER // 4: HER // 5: HER // 6: HER // 7: HER // 8: HER // 9: HER //

Vejret har virkelig været skønt både i går og i dag, hvilket gør at jeg render rundt som en glad lille mus, haha. Selvom det ikke helt er tid til bare ben og sommerlige sko endnu, så har jeg kigget lidt rundt alligevel! Jeg er så vild med alle parrene, men vil især gerne erhverve mig par nummer 7 og 8 - de er helt perfekte i mine øjne, og vil passe til alt. Hvilke er dine yndlings?

Kys, Regitze

Likes

Comments

Everyday

Pluspoint til det lækre vejr, der i dag har været over Århus! Det er lige til at blive helt glad i låget af ❤


Minuspoint til den uopmærksomme ekspedient i Zara, der glemte at tage alarmen af en trøje og lod mig betale for et par sko jeg aldrig fik med..


Pluspoint til at det allerede er fredag i morgen! Den her uge er gået alt for langsomt, så jeg trænger virkelig bare til weekend


Pluspoint til Rømer, der lige er genåbnet ved åen! Der er sindssygt hyggeligt, og priserne er virkelig fine - klart et besøg værd!


Minuspoint til vores opvaskemaskine, hvor "fjedereffekten" i lågen er gået i stykker - det har givet knæ fyldt med blå mærker, fordi jeg glemmer det hver gang.. Det er ømt og virkelig slet ikke særlig pænt at se på haha


Pluspoint til den ferie, der er blevet bestilt til Italien til sommer med min familie og kæreste. Kan slet ikke vente med at komme ned til noget sol og varme!


Minuspoint til den macbook oplader jeg skal ud og bruge penge på, eftersom jeg har ødelagt min gamle - bliver virkelig nød til at lære at passe lidt bedre på mine opladere generelt


Pluspoint til "æblenachos" som du kan finde en opskrift på HER på Sofie Langers fine blog! Jeg har altså allerede lavet dem en del gange, så hvis du kan lide peanutbutter og æbler, så er der ingen tvivl om, at du vil være vild med dem!


Pluspoint til min nye jakke (HER), som jeg er så vild med - den huskede ekspedienten i Zara heldigvis at give mig med 😉


Kys, Regitze

Likes

Comments