Fashion

wish to wear


// Mango jakke HER // Envii bukser HER // Gina Tricot scarf HER // Gucci Dionysus taske HER //Jane Kønig øreringe HER // Zara støvler HER //

Så er jeg endelig tilbage efter nogle uger - skolen er semi presset lige for tiden, og så er min familie og jeg i gang med at pakke alle vores ting ned, da vi flytter næste weekend. Dog har jeg lovet mig selv, at der fra nu af vil komme mange flere indlæg. Alt angående flytning, indretning og boliginspiration er klart at forvente det næste stykke tid!

Ovenover ses nogle fine items, som jeg med utrolig gerne ville iføre mig. Gucci Dionysus tasken er selvfølgelig med, og det er for mig ingen overraskelse, at den efterhånden har været over alt på instagram og diverse blogs de sidste ugers tid.


Håber i alle har haft en skøn weekend, XOXO ❤

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Fashion

Asos har altid super mange fine ting, der falder lige i min smag - især de seks ovenstående ting ville jeg gerne bestille hjem, og hvis jeg skulle vælge er 1 og 4 klart mine favoritter! 

Håber du får en skøn weekend og har haft en dejlig uge - selv tager jeg et smut hjem til nogle veninder, for at hygge, slappe af og lige få vendt verdenssituationen. 


XOXO

Likes

Comments

Ferie

På nederste billede ses min søde søster ☀️

Vi brugte en hel del af dagen i går ved stranden, som ligger lige nedenfor vores hotel. Vandet er dejlig varmt og helt lyseblåt som på billederne, hvilket var virkelig lækkert. Jeg vil nu nyde min sidste dag inden hjemrejsen, og glæde mig til at fejre min veninde Maries fødselsdag på fredag, wuhu ❤


XOXO

Likes

Comments

Ferie

Blue Village Family Life Aegean Park By Atlantica

Hotellet er virkelig skønt og ikke mindst smukt. Her er massere af hyggelige små steder, hvor jeg kan lave mine aflevereinger (😒) og slappe af, flere pools, hvor der er massere plads og køligt vand, vi kan gå lige ned til stranden og alt i alt er det hele ret perfekt. Dagene er gået så stærkt, og vi har kun to dage tilbage - jeg glæder mig dog også til at komme hjem til alt det vante.


XOXO

Likes

Comments

Ferie

Jeg har nu været på skønne Rhodos i halvanden dags tid, og jeg synes allerede at en uge er alt for lidt at skulle være her. Vi har indtil videre opholdt os på hotellet, og regner med at tage en taxi ind til centrum mandag eller tirsdag. Alt hernede fungerer virkelig super fint - personalet er hjælpsomme, maden er god, vejret er fantastisk og her er slet ikke overbooket, da vi jo rejser udenfor skolernes ferie. Det er skidt for mit fravær på gymnasiet haha, men dejligt at her ikke er så mange mennesker.

XOXO

Likes

Comments