beauty

Nars Laguna Bronzer // Too Faced Born This Way foundation // St. Moriz selbruner // Mac 188 // Mac 266 // Volume Million Lashes mascara

Jeg er vild med makeup og kan aldrig helt få nok! haha. Gennem tiden har jeg prøvet cirka en million forskellige ting af, og fundet mig frem til nogle favoritter. Alt sammen noget, jeg har brugt op og købt igen mere end én gang.

Nars Laguna Bronzeren indeholder SÅ meget produkt og holder i en evighed. Der er en smule glimmer i, hvilket jeg synes er så fint. Den er derfor ikke særlig god til contour, men derimod virkelig lækker til at varme ansigtet lidt op med. Jeg er pt. løbet tør, men den er klart mit næste makeup køb, for kan simpelthen ikke undvære den.

Born This Way foundationen fra Too Faced lever fuldstændig op til den hype, der er omkring den. Den har rimelig høj dækkeevne, som er lækkert, når jeg går efter det look. Derudover fungerer det også fint med en lille smule og påført med en beautyblender, hvor man så opnår et lidt mere naturligt look. Det er virkelig bare en foundation alle burde anskaffe sig.

St. Moriz selbruneren har jeg prøvet for første gang i slutningen af 2016, så det er en af de nyere favoritter! Men det med lige at få en smule glød i vintermåneder er virkelig lækkert. Den er nem at påfører, man får ingen striber og så kan den bruges både på kroppen og i ansigtet - I like!

Volume Million Lashes mascaraen er nem at få fat i (kan købes i Matas, så man behøver ingen sephora i nærheden), den er billig og den er utrolig god. Jeg har prøvet så mange forskellige mascaraer fra både Lancôme, Too Faced's "Better Than Sex" mascara, Benefits "They´re Real" mascara og så videre, men jeg vender altid tilbage til den her - hvilket altså ikke siger så lidt!

Børsterne 266 og 188 er dyre, men alle pengene værd! Der er helt klart nogen på markedet, der minder om 188, men der er altså ingen, der er ligeså god som 266 er til øjenbryn! Den er tynd, har ikke bløde hår, der bøjer og så har den den perfekte størrelse - den kan simpelthen anbefales til alle, der bruger pudder eller cremeprodukter til deres bryn.


Hvilke makeupfavoritter har du? Måske et produkt jeg aldrig har prøvet? Hit me up!

Kys, Regitze

Likes

Comments

Everyday, Outfits

Envii Jakke // Noisy May Bukser // Zara Støvler // Taske Trendday

Det er endelig weekend efter en utrolig lang uge! Sidste modul blev aflyst, så min veninde Cecilie og jeg tog hjem til mig for at drikke noget kaffe. Vi fik taget nogle billeder af mit outfit, hvor jeg viser min fine taske frem - super fin look a like af en Proenza ;)) I aften tager vi i byen med nogle flere veninder og drikker drinks - lige en aften efter mit hovede, det bliver så hyggeligt. Resten af weekenden skal bare bruges på afslapning og nogle afleveringer.

Jeg håber, du får en dejlig weekend - kys, Regitze


Likes

Comments

Det nye år er gået i gang, og jeg kan ikke komme i tanke om en bedre anledning til at forny garderoben! Der er massere udsalg næsten alle steder, og på ovenstående collage er både Ganni trøjerne, pelsen, Julie Sandlau vedhænget og trøjen fra YAS på tilbud. Derudover er de store statement øreringe fra H&M super billige i forvejen, så det er nemt for alle at følge med på den trend, der kører lige nu. Jeg er selv helt vild med det, at man taget et simpelt outfit på og tilsætter en masse lækre smykker, der gør at det hele ser langt mere gennemført og eksklusivt ud.

Håber i alle har haft en dejlig jul og et godt nytår!

Kys, Regitze

Likes

Comments