Contains affiliate links

Vejret har de sidste par dage været så lækkert og oven i købet er jeg gået på læseferie. Desværre skal jeg op i mundtlig tysk, hvilket virkelig var det sidste jeg ønskede, men sådan kan det jo så gå haha.. Derudover håber jeg på, at læseferiens start også betyder en masse aktivitet på bloggen, og at min kreativitet og motivation kommer ordenligt tilbage inden ikke alt for lang tid. Mine dage skal i hvert fald bruges på at læse op til tysk, hygge mig med mine veninder, fejre min veninde Sofias 19 års fødselsdag og få opdateret bloggen 😉


Kys,

Regitze
 

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Morsdag er jo i dag d. 14. maj, og det er en dag, vi altid har gjort lidt ekstra ud af hjemme hos mig. Min søster og jeg har de seneste år købt noget til vores mor, og overrasket hende med det - selvom det jo ikke rigtig er en overraskelse længere 😉 Min søster og jeg tog ind til byen i går og drak kaffe, hvor vi derefter tog i Magasin og købte to Royal Copenhagen kopper (magen til nr. 3 på collagen) og derefter nogle fine gule blomster. Hun fik det dog i går, da jeg ikke har været hjemme hele dagen i dag, og hun blev heldigvis rigtig glad.

Hvordan er det med morsdag i din familie?


Kys,

Regitze
 

Likes

Comments

Contains affiliate links

Ganni Kjole HER // Zadig & Voltaire Taske HER // Nelly stilletter HER

#nouwoutfit

Til min søsters konfirmation havde jeg købt den fineste kjole fra Ganni, som en del efterfølgende har efterspurgt hvor er fra. Derfor tænkte jeg også, at den skulle have et indlæg for sig selv, hvor alle interesserede nu har et direkte link til hvor den kan findes.

Kys,

Regitze
 

Likes

Comments