Bikini, Sandra Willer for Missya

I morgen drager vi videre mod Pilanesberg National Park, og jeg ved ikke helt, hvornår jeg får mulighed for at komme på nettet igen, så derfor får I lige to opdateringer i dag! Jeg synes lige, at jeg ville vise jer min nye bikini ordentligt! Den er fra Sandra Willers nye badetøjskollektion med Missya, og jeg er helt vild med farven og modellen. Farven er især flot, når man lige har fået lidt ekstra farve! Jeg kan også rigtig godt lide detaljen med den flæsede kant. Den er virkelig fin og feminin! Jeg synes generelt, at Sandra har gjort det sindssygt godt med hendes nye kollektion, så jeg kan klart anbefale jer at tjekke nogle af de andre styles ud!

Jeg købte min i Salling, men ellers kan den vidst findes alle steder, hvor de forhandler Missya undertøj :)

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

T-shirt, Selected Femme / Skirt, H&M / Sneakers, Adidas / Sunglasses, Rayban

Så blev det vores sidste dag her på Temba, og tiden er virkelig gået alt for stærkt! Det har været en fantastisk ferie indtil videre, hvor vi har set en masse dyr og lært en masse omkring den afrikanske natur og kultur! De sidste par dage har vi bl.a. haft besøg af en lokal mand, som har arbejdet med slanger i 34 år. Han havde en masse forskellige slanger med, og han lærte os alt, hvad der er at vide omkring slanger, og hvordan man skal håndtere dem, hvilket faktisk var rigtig spændende! Så har vi besøgt en buffalo farm, hvor vi fik en masse at vide omkring dyrefarmene, hvordan de fungerer og hvorfor det er så vigtigt for bestanddelene, at der bliver avlet flere dyr :) Alt i alt har det været nogle rigtige lærerige dage, og så har vi selvfølgelig også haft tid til at ligge lidt ved poolen og køre rundt i området på ATV'erne! I morgen går turen videre til Pilanesberg National Park, hvor vi forhåbentlig kommer til at se nogle af de dyr, som vi endnu ikke har set! Der skal vi ud på game drive tre gange af 3 timers varighed, så jeg glæder mig helt vildt! Derefter går turen desværre hjem, så nu vil jeg rigtig nyde vores sidste to dage :)

Outfittet her er fra i går, hvor jeg havde min nye t-shirt fra Selected Femme på sammen med min nye nederdel, som jeg var så heldig at finde i H&M, lige inden vi skulle afsted! Jeg har længe ledt efter en sort denimnederdel med den helt rigtige længde, og det fandt jeg endelig!

T-shirt modtaget som gave

Likes

Comments

Top, Selected Femme (similar here) / Skirt, Ganni / Sneakers, Adidas / Sunglasses, Rayban

Humøret er virkelig højt hernede i Afrika, hvor vi får set en masse dyr og afrikansk natur! Her er mit outfit fra igår, hvor jeg havde min nye nederdel på fra ganni. Jeg er helt vild med det her nye print, som de lige har lavet nogle nye styles i! Det skal vidst forestille små appelsiner, og derfor synes jeg også, at den er var helt perfekt til det eksotiske Afrika, som jeg skulle ned til nu! Jeg har sat den sammen med en helt enkel sort top og nogle hvide sneakers, da jeg godt kan lide kombinationen af de feminine og det lidt mere sporty. Jeg har faktisk ikke pakket så meget pænt tøj, da jeg godt vidste, at det ville blive en praktisk ferie, men lidt fin må man vel godt være på savannen, ikke? ;)

I dag har vi været ude på en lille bush walk, hvor vores guide fortalte os en masse om planterne, jorden og dyrene, hvilket var virkelig spændende! Senere i dag kommer der en lokal mand med nogle slanger, hvor han vil fortælle os om nogle af de mest giftige, som de har her i Sydafrika, og lære os hvorfor slangerne slet ikke behøver at blive frygtet. Jeg glæder mig faktisk ret meget, og det bliver spændende at se, hvilke slanger han har med!

Likes

Comments

Så er vi kommet til Sydafrika, og nu har jeg endelig fået mulighed for at give jer en lille opdatering! Vi ankom til vores lille lodge fredag aften til aftensmad efter en meget lang rejse, hvor vi lige havde en overnatning i Johannesburg. Vi bor her sammen med to andre familier og et par, som alle også kommer fra Danmark. Det er en lille privat grund i den nordlige det af Sydafrika, hvor vi har hele den afrikanske bush omkring os. Det er helt vildt intimt og hyggeligt her, og husene er indrettet efter bedste afrikanske traditioner.

I dag nyder vi vores første rigtige feriedag her, hvor vi bl.a. har været ude og køre på husets ATV'er i bushen omkring os. Det er så fedt at køre ud i naturen og se de vilde afrikanske dyr, hvor de hører til! Vi har bl.a. allerede set strudser, giraffer og zebraer! Senere i dag skal vi ud på vores første gamedrive med vores guide, hvor han vil fortælle os mere om de forskellige dyr, og forhåbentlig får vi endnu flere at se. Vi skal også på en game drive i morgen tidlig, da det er det tidspunkt på døgnet, hvor dyrene er allermest aktive. Udover at se på dyr, så har vi også allerede haft mulighed for at ligge lidt ved poolen og ellers nyde naturen fra vores udkigstårn! På det første billede kan I se vores udsigt fra tårnet!

Vi har kun internet to timer om dagen, så jeg vil så vidt muligt prøve at få opdateret løbende! Men det er virkelig også tiltrængt at slappe helt af uden nogen afbrydelser. Jeg håber, at I alle nyder weekenden, og så vil jeg komme med en ny opdatering snarest mulig!

Likes

Comments

Nu er det altså blevet tid til, at I skal lære mig lidt bedre at kende, og det er der i virkeligheden ikke nogen der kan hjælpe jer bedre med end mine veninder! Derfor synes jeg, at det var på tide, at jeg fik lavet en venindebog, hvor I kan møde nogle af mine tætteste veninder. De er nemlig en meget stor del af mig, og det er dem jeg tilbringer allermest af min tid sammen med! Den første veninde som I får den store ære af at møde er Signe! Jeg har lokket hende til at svare på nogle rigtig venindebogs-spørgsmål, så I kan lære lidt om både hende og mig. Jeg håber, at I synes, at det er både hyggeligt og lærerigt!

Hvor bor du?
Jeg bor på skønne Frederiksbjerg midt i Smilets by :)

Hvad laver du til daglig?
Jeg læser Nordisk Sprog og Litteratur på Aarhus Universitet, og så arbejder jeg som tjener på en lille lækker restaurant, som hedder Olive.

Hvor kender vi hinanden fra?
Jeg kender Regi fra studiet. Jeg var (mega) heldig med, at jeg kom på samme hold som hende sidste sommer!

Hvad er det bedste ved vores venskab?
Det bedste ved Regi er hendes positive sind. Det præger helt sikkert vores venskab. Hun har en umiddelbar tilgang til de fleste ting, og jeg er fan af, at hun altid står ved hvem hun er, og hvad hun mener.

Hvad er vores bedste minde sammen?
Jeg har mange skønne og sjove minder med Regitze. Men jeg kommer nok ikke udenom, at vores mange byture helt sikkert er nogle af de bedre. Desuden bor vi ikke langt fra hinanden, og det er vi gode til at udnytte :)

Hvilken film eller serie ville du være med i hvis du kunne og hvorfor?
Hmm, så skulle jeg enten være med i How I Met Your Mother eller Friends. Jeg ville da gerne være en del af slænget!

Hvad er det værste du ved?
Jeg afskyr højder, dårligt vejr og ubehøvlede mennesker.

Hvad er det bedste du ved?
Jeg er pjattet med sommer og sol! … Men min familie og søde venner ligger også højt på listen :)

Hvad er din største drøm?
Jeg drømmer faktisk ikke særlig meget. Det lyder måske lidt kedeligt, men jeg elsker det liv, som jeg lever. Hvis jeg kunne ændre noget, så skulle det være pengemængden på min konto. Den måtte til gengæld gerne være større. Haha!

Hvad ved du om mig, som ingen andre ved?
Regitze og jeg deler faktisk flere angstfulde sider, som vi ikke er helt så stolte af. Vi synes blandt andet begge, at det kan være skræmmende at befinde sig på dybt vand, og så er vi bange for tanken om at sidde i en bil i høj fart, og ikke kunne styre den selv.

Likes

Comments

Contains affiliate links

I går brugte jeg det meste af dagen på at få pakket til ferien, og det betød selvfølgelig også, at jeg skulle overveje, hvilke outfits jeg ville have på dernede. Derfor kom jeg også til at sidde og kigge lidt på nettet efter inspiration, og her får I lige nogle af mine ideer, som I kan bruge, hvis I står og mangler lidt inspiration til sommergarderoben! Nederdelen fra Ganni var jeg faktisk selv nede og købe i Magasin i går, så den vil I se lidt mere til her på bloggen, når jeg får taget nogle billeder af den! Nu er jeg taget hjem til mine forældre, hvor jeg lige skal hygge i nogle dage, inden vi tager afsted.

Likes

Comments

Hejsa alle sammen! Jeg har det virkelig skidt over, at jeg har forsømt bloggen så meget i den her uge, men jeg har bare haft rigtig mange ting at se til med arbejde, praktiske ting inden vores ferie, og så endte jeg lige med at spilde hele min lørdag på at have mit livs hidtil værste omgang tømmermænd! Jeg var til Nik & Jay koncert fredag aften med mine to veninder Signe og Cecilie. Det var så sjovt og hyggeligt, men min lørdag var mildest talt et mareridt!

Nu er det så blevet søndag, solen skinner, og jeg tænkte, at jeg lige ville give jer en lille opdatering på, hvad jeg har gået og lavet, og hvad jeg skal i den kommende uge. Som sagt er den her uge bare fløjet afsted med arbejde, lidt praktiske ting og så har jeg været i Botanisk have med studiepigerne og så til koncert fredag! Det gik også lige op for mig i fredags, at jeg slet ikke har noget lækkert sommertøj, som jeg kan tage med til Afrika, så jeg rendte lige byen rundt fredag formiddag, og jeg var faktisk så heldig at finde to fine nederdele. Den ene er en sort denimnederdel, som jeg længe har manglet i min garderobe, og den anden er en sommerlig nederdel med hvide og blå striber. Jeg glæder mig rigtig meget til at vise jer begge dele, når jeg forhåbentlig får taget nogle sommerlige outfitbilleder nede i Afrika!

Dagen i dag står på lidt flere praktiske ting, og jeg skal have pakket, da jeg tager hjem til mine forældre i morgen og er der i nogle dage, inden vi tager afsted. Vi tager afsted på ferie natten mellem onsdag og torsdag i næste uge, og jeg kan slet ikke vente længere. Jeg kan faktisk ikke huske, om jeg har fået fortalt jer, hvad det egentlig er vi skal dernede, men vi skal altså til den nordlige del af Sydafrika, hvor vi skal bo på en lille lodge sammen med en eller to andre familier. Der skal vi selvfølgelig have god mad, hygge ved bålet og få noget sol. Men der er også en masse turer inkluderet i vores rejse, hvor vi bl.a. skal ud på flere forskellige slags safarier, vi skal ud og cykle og køre på ATV'er i området og måske også besøge nogle lokale byer. Jeg har altid gerne ville til Afrika, så jeg glæder mig som et lille barn! Vi skal være afsted i 10 dage, og når jeg så kommer hjem, så står den på halvanden måneds intensiv arbejde.

Nu ved I lidt om, hvad der skal ske for mit vedkommende, og jeg glæder mig rigtig meget til at tage en masse billeder, og dele det hele med jer! God søndag alle sammen!

Likes

Comments

Jeg har altid tænkt, at det at være veganer var lidt ekstremt, og at det umuligt kunne være helt sundt kun at leve på en plantebaseret kost. Men jeg fik i starten af denne uge anbefalet en dokumentar af min gode veninde Rikke. Vi snakkede om, at jeg prøvede at få flere proteiner ind i min kost, hvor Rikke så var ret kritisk overfor det ekstra kød, som jeg var begyndt at spise. Rikkes søster er veganer, og Rikke har også altid gået meget op i økologi, men efter at hendes søster introducerede hende for en amerikansk dokumentar, der sætter fokus på alle de farlige stoffer der findes i kød og mejeriprodukter, så er hun i høj grad begyndt at tænke mere over, hvad hun spiser. Jeg så dokumentaren, da jeg kom hjem fra arbejde mandag aften, og jeg må indrømme at den ramte mig lidt. Jeg havde ikke troet, at jeg ville blive overbevist, men jeg er faktisk blevet lidt skræmt, og jeg har nu spist vegansk siden tirsdag morgen. Dokumentaren hedder "What the health", og den ligger på Netflix. Jeg vil helt klart anbefale jer at se den, hvis I også interesserer jer for kost og sundhed.

Jeg begyndte allerede mandag aften at overveje, hvilke retter og snacks jeg kunne begynde at lave, og det virkede lidt uoverskueligt for at være ærlig. Men jeg tænker, at jeg vil have en åbent sind omkring det og bare tage én dag af gangen. Alting kræver tilvænning, og jeg tror at når man først lige lærer det, og det bliver en rutine, så vil det ikke være svære end så meget andet. Jeg har sat den plantebaserede kost på en prøve, da jeg faktisk er meget interesseret i at leve sådan, hvis det er en realitet for mig. Jeg skal dog lige sige, at jeg på ingen måde er ekstrem med sådan noget, og jeg har ikke lyst til, at det skal blive et problem. Derfor beslutter jeg også at ligge veto på nogle ting som fx juleaften, hvor jeg altså ikke kan undvære and.

Men jeg synes, at dokumentaren havde en masse spændende information omkring det her emne, og det overraskede mig meget, hvor mange undersøgelser der egentlig viser en direkte forbindelse mellem forarbejdet kød og diverse forskellige livsstilssygdomme som fx diabetes, hjertesygdomme og kræft. Det samme gælder mejeriprodukter. Så hvis I synes, at det her lyder bare en lille smule spændende, så vil jeg anbefale jer at se dokumentaren.

På billedet kan I se min frokost fra i dag, hvor jeg har lavet en hjemmelavet humus med tomat, agurk og spinat ovenpå rugbrød. Udover det har jeg de seneste dage drukket smoothies, spist wokretter med grøntsager, samt en masse bønner, linser, bønnepasta, havregryn og frugt. Indtil videre har det faktisk ikke været så svært, som jeg havde regnet med, at jeg kan finde mange veganske alternativer til alting her i Aarhus.

Jeg vil helt klart give jer en lille opdatering omkring det hele, når jeg har prøvet det i en lidt længere periode!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Nu er jeg virkelig begyndt at tælle dage til ferien, for nu er der nemlig kun 9 dage tilbage til, at vi rejser til Sydafrika, og jeg glæder mig simpelthen så meget! At komme ned og mærke varme, se nogle smukke dyr, opleve den afrikanske kultur og slappe af med familien er lige præcis, hvad jeg har brug for lige nu. Efter mit første år som studerende på en videregående uddannelse er det SÅ tiltrængt! Det er lige gået op for mig, at jeg slet ikke har fået shoppet til ferien, så jeg skal måske lige rundt og kigge lidt i byen i dag, hvor jeg har fri fra arbejde. Her har jeg lige lavet lidt sommershopping inspiration til jer, hvis I står i samme situation som mig!

Likes

Comments

Der er sket lidt ting og sager her i lejligheden, siden jeg sidst viste jer billeder af min lejlighed! I kan se det tidligere indlæg lige her. I fredags fik vi nemlig vores længe ventede barstole hjem, som vi bestilte for en måneds tid siden. Jeg har nok kigget på de her stole lige siden, at vi flyttede ind, men jeg har bare aldrig fået gjort mere ved det. Der fulgte nemlig to barstole med lejligheden, da vi flyttede ind, og de fungerede jo sådan set fint. De var bare ikke de kønneste at se på, og det er lige netop grunden til, at vi har fået dem her nu! Ikke nok med at de er meget flottere at se på, så sidder man også godt i dem, og de har givet os lidt mere gulvplads i vores ellers meget smalle køkken. Vores lejlighed er generelt også meget hvid, og derfor blev stolene helt sorte, hvilket jeg synes passer rigtig godt ind! Btw så er stolene fra HAY.

Udover de nye stole i køkkenet, så har jeg jo også fået malet min endevæg siden det første indlæg. Jeg lavede faktisk et seperat indlæg, der kun omhandlede min nye væg lige her. Grunden til at jeg nævner væggen igen er, at jeg stadig er helt vild med den, og jeg kan helt klart anbefale jer at male en væg, hvis I ligesom mig føler, at jeres lejlighed eller værelse mangler noget personlighed.

En af de små ændringer, der er sket siden sidst er, at jeg har valgt at fjerne mit store maleri og lave en plakatvæg i stedet for. Jeg elsker kunst, og jeg synes stadig at mit maleri er helt vildt fedt, men jeg måtte erkende, at maleriet var for stort og voldsomt til mit lille værelse, og at det kunne gavne rummet at få nogle mere enkle motiver op på væggen. Indtil videre har jeg kun fået købt en enkel plakat, som er den blå nøgenmodel af Henri Matisse. Jeg så plakaten første gang hos min veninde Aburna, og jeg har været helt vild med den siden. Blå er en af mine yndlingsfarver, og den her rammer lige min smag!

En sidste lille ting, der er sket siden sidst er, at jeg har købt en ny vase. Ja, det er en virkelig lille ændring, men jeg er helt vild med den! Jeg har faktisk kigget på den her vase lige siden, at den kom ud i butikkerne sidste år. Jeg ved virkelig ikke, hvorfor jeg ikke har fået den købt noget før, men nu kunne jeg altså ikke modstå fristelsen længere, da de havde den på tilbud i Magasin. Vasen er fra Kähler, og den er designet i samarbejde med tøjdesigneren Stine Goya. Som I måske allerede ved, så er jeg helt vild med metaller og bløde former, da jeg synes, at det er både elegant, iøjenfaldende, rent og fantasifuldt. Vasen her ligner næsten en lille skulptur. Det er også en af grundene til, at jeg er så vild med min kande fra Georg Jensen, som jeg viste i indlægget her. Vasen er en lille nipsting, men det er utrolig, hvor stor en effekt nips kan have på et hjem. For mig er vasen her virkelig elegant og giver et lille statement.

Det var alle de seneste ændringer i lejligheden, som jeg lige ville dele med jer. Jeg håber, at I fandt det interessant, og så må I jo lige sige til, hvis I vil have flere af den her slags indlæg!

Likes

Comments