Hejsa alle sammen! Jeg vil lige give jer en lille opdatering på, hvad min weekend står på, da jeg nok ikke rigtig kommer til at være så aktiv her på bloggen! Dagen i dag står på den årlige kapsejlads, som jeg skal tilbringe med min skønne klasse, og senere i dag skal jeg også på arbejde. I morgen skal jeg tilbringe hele min dag til optagelsesprøve på Journalisthøjskolen, så jeg skal bruge min aften i aften på at få samlet mine ting og ellers bare komme tidligt i seng, så jeg er veloplagt til prøven. Jeg er efterhånden begyndt at blive en smule nervøs for prøven, selvom at jeg længe har sagt til mig selv, at jeg bare skal tage det som det kommer. Det er bare nemmere sagt end gjort, og jeg ved jo fra sidste år at prøven er rigtig svær. Derfor har jeg heller ikke sat mine forventninger for højt op! Efter optagelsesprøven skal jeg fejre en af mine gode veninder Rikke, så der bliver god mulighed for at lægge prøven bag mig og bare hygge!

Søndag kommer bare til at stå på en masse praktiske ting og selvfølgelig læsning til næste uge! Jeg håber, at I alle får en forrygende weekend, og så vender jeg stærkt tilbage, når jeg lige er kommet på den anden side af optagelsesprøven!

// Hi everyone! I just wanna give you all a little update on this weekend, because I'm not really gonna be able to update the blog. Today I'm going to the annual racing at the University with my class, and later on I have to go to work. Tomorrow I am taking the test at the DMJX (danish school of journalism), so I need to prepare tonight and get a lot of sleep! Tomorrow night I am celebrating my good friend Rikke, so that will be a good break after the test!

Sunday is gonna be all for practical things and a lot of studying. I hope that you all have a great weekend, and I will be back when I am over the test and this busy weekend!

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Top, Second Female / Skirt, Second Female / Boots, Sofie Schnoor / Bag, Mulberry / Sunglasses, Celine

Jeg ved snart ikke, hvad jeg skal sige til det danske forårsvejr mere! Det ene øjeblik skinner solen, og det næste øjeblik sner det. Det er slet ikke til at finde ud af! Men jeg vælger alligevel at gå all-in på forårs- og sommertøj, da jeg virkelig er i humør til det! Jeg går især og ser frem til Northside Festival, som jeg skal tilbringe med alle mine skønne veninder fra studiet, og så Afrika til sommer! Det bliver så skønt at komme sydpå og få lidt sol og varme! Her får I lige dagens outfit, som består at dette fine sæt fra Second Female. Jeg er virkelig vild med printet og farverne, og så kan man faktisk godt gå med det i det danske vejr nu, da toppen heldigvis har lange ærmer.

Dagen i dag står for mit vedkommende på skole og arbejde senere. Jeg er stadig lidt træt efter en lang dag med Super Bazaar i Magasin i går, men det fortsætter resten af ugen, så det er bare på med arbejdshandskerne! I morgen er der den årlige Kapsejlads i Universitetsparken, ikke nok med at jeg kommer sent hjem fra arbejde i aften, så skal jeg op i nat for at tage i parken, så vi kan få nogle gode pladser til sejladsen. Det skal nok blive sjovt :D

// I really don't know what to say about the danish weather anymore. At one moment the sun is out and the next moment it's raining. But I have still decided to go all-in on some new summer and spring clothing. I am really in the mood for it, because this summer I will be going to the Northside Festival with all of my amazing girlfriends from school, and after that I will be going to Africa! It is gonna be so nice to finally get some sun! Todays outfit is this pretty set from Second female and I am really in love with this print! And luckily I can actually use this in the sad danish weather because of the long sleeves!

Today is all about school and work for me. I am still pretty tired from yesterday because of the Super Bazzar we had at work. Tomorrow it's time for the annual boat racing at the University Park, so we have to get up in the middle of the night to get good seats at the lake. But I know that it's going to be a lot of fun!

Likes

Comments

Contains affiliate links

I morgen går det løs i Magasin med en masse gode tilbud, når de holder Super Bazaar med 25% på næsten alle varer og 20% på hele beautyafdelingen! Jeg har lige samlet nogle af mine favoritter til jer her, hvis I står og mangler lidt inspiration til sommergarderoben. Der er kommet rigtig mange fine nyheder ind, så det er bestemt værd at kigge forbi. Som mange af jer nok allerede ved, så arbejder jeg i skoafdelingen i Aarhus ved siden af mit studie, og jeg er slet ikke i tvivl om, at vi får rigtig travlt i morgen, så kom glad! Jeg er selv ret fristet af de fine støvler fra Jeffrey Campbell!

God tirsdag allesammen og god shopping til alle jer der også skal et smut i Magasin!

Likes

Comments

Hej piger! Som I måske ved, så købte jeg en ny taske i starten af denne måned, som forhåbentlig kommer hjem til mig i starten af maj, og jeg skrev lige kort om, hvorfor jeg har købt den, og hvilke tanker der ligger bag. Men jeg er rimelig meget en taskepige, og jeg har efterhånden eget mange forskellige igennem de senere år. Jeg fik min første designertaske i julegave, da jeg var 16 år, og siden da er det kun gået én vej! Min første taske er den, som I ser på billedet ovenfor. Det er en klassisk monogram taske fra Louis Vuitton, og jeg vil komme mere ind på, hvorfor det var et perfekt valg som min første designertaske. Jeg har lavet mange fejlkøb, når det kommer til tasker, og derfor tænkte jeg lige, at jeg ville dele mine bedste tips med jer, hvis I står og overvejer at købe en lidt dyrere taske. Der er nemlig rigtig mange ting, som I kan overveje, inden I køber!

1) Først og fremmest er prisen jo en ret vigtig faktor. Man skal finde ud af, hvad ens budget rækker til, og hvor meget man er villig til at give. Personligt går min grænse ret langt op, men man skal selvfølgelig ikke købe en taske, som er langt over ens budget, og som man ender med at få dårlig samvittighed over. Man skal dog altid huske, at man kan spare op over længere tid, og på den måde måske købe noget der er over ens almindelige budget. Det er ofte det, som jeg har gjort.

2) Man skal overveje, hvilket behov man har, og hvad man primært vil bruge tasken til. Er det som skoletaske, arbejdstaske, gå-i-byen-taske eller dagligdags "løbe-erinder"-taske? Dette er selvfølgelig vigtigt at overveje i forhold til størrelsen og hele designet på tasken. Hvis den fx skal være god til at løbe erinder med, så kan det være rigtig praktisk, at den har en cross-body rem, så man ikke er afhængig af at bære den på skulderen eller i hånden. Jeg er selv ret afhængig af en lang rem, som jeg kan bruge cross-body. Det er sådan jeg foretrækker at bære mine tasker, da det er mest praktisk, når jeg cykler rundt til daglig og ordner en masse ting. Det gælder også for, når man er ude og shoppe eller handle ind. Men størrelsen er alfa og omega, og man skal finde den helt rigtige størrelse til sit behov. Når man har valgt taskens formål, så kan man begynde at kigge nærmere på, hvad de forskellige brands har at tilbyde.

3) Nu skal man overveje materialet, og det er bestemt en vigtig overvejelse. Jeg har nemlig erfaret, at materialet faktisk kan holde mig helt fra at få brugt en taske. Hvis det er en taske i meget sart og ubehandlet skind, så kan det ende med, at man ikke får den brugt så meget, hvis man er meget forsigtig med sine ting. Ofte når man køber en dyr taske, så vil man jo også godt have en masse brug ud af den. Derfor kan det være en god ide at gå efter det mest slidstærke materiale. Her kommer min første Louis Vuitton taske også ind i billedet. Den er nemlig lavet af stof som er betrukket med vinyl, og det føles altså ligesom plastik. Det kan derfor ikke få ridser, og det er faktisk stort set 100% vandtæt. Materialet kaldes canvas, og det er det mest slidstærke, som jeg nogensinde har oplevet. Det er min trofaste ven på vilde byturer, og den har slet ikke taget skade. Materialet har i dette tilfælde altså været grunden til, at den er min absolut mest brugte taske. Generelt kan jeg kun give mine varmeste anbefalinger af Louis Vuittons tasker pga deres meget slidstærke materialer. Udover deres canvas, så laver de også tasker i læder, ligesom den anden jeg har (se øverste billede). Men heldigvis giver de mange af deres lædertasker en behandling, så de er mindre sarte. I modsætning til mange skindtasker i ubehandlet skind, så kan denne holde til både regn og skarpe genstande (nøgle, negle osv.), og for mig er det en altafgørende faktor. Som I har set før, så har jeg haft en Chanel Woc i ubehandlet lammeskind, og jeg fik den desværre ikke brugt nok, da den ikke så godt tåler regn, og den bliver meget nemt ridset. Det er nogle bekymringer, som jeg ikke vil have, når en taske ligger oppe i den prisklasse.

4) En sidste ting, som jeg faktisk altid overvejer er, hvorvidt tasken kan bruges på forskellige måder. Jeg har nemlig erfaret, at det er de tasker med flest muligheder, som jeg får brugt mest. Min monogram taske er endnu engang et godt eksempel. Den kan nemlig både bæres cross-body eller bare over skulderen pga den lange skulderrem. Skulderremmen kan også tages helt af, og så kan den bare bruges som clutch eller lille skuldertaske med den lille guldkæden. Der er faktisk hele fire forskellige måder, som man kan bære den på! Det er selvfølgelig ikke en afgørende overvejelse, men personligt bliver jeg mere glad for tasken, jo flere muligheder man har med den.

Det var mine tasketips, som jeg håber, at I finder nyttige, hvis I selv står og gerne vil investere i en lækker designertaske. Det kan nemlig være en rigtig god investering, da mange designertasker stiger i priserne disse år. Jeg har faktisk før tjent lidt på nogle af de tasker, som jeg har solgt videre, fordi de er steget så meget i pris, siden jeg købte dem. Men det er rigtig vigtigt at gøre sig nogle overvejelser, inden man køber, så man ikke står og fortryder et køb til fx over 10.000 kr. Hvis man til gengæld får købt den helt rigtige taske til ens behov, så kan den blive en trofast følgesvend i rigtig mange år!

God søndag alle sammen!

Likes

Comments

Knit, Second Female / Pants, H&M (similar here) / Sneakers, Adidas / Bag, Louis Vuitton / Sunglasses, Celine

Så blev det endelig weekend igen, og denne weekend står i arbejdets tegn for mig! I går aftes hyggede jeg med mine dejlige veninder fra studiet, så lidt har jeg alligevel hygget! I sidste uge lavede jeg en lille wishlist her på bloggen, hvor jeg viste jer denne fine striktrøje fra Second Female, og nu har jeg altså købt den, så jeg synes lige, at I skulle se den på! Jeg er virkelig vild med den feminine detalje i form af en flounce foran. Ellers er den helt enkel og klassisk i både stilen og farven, hvilket jeg rigtig godt kan lide. Og så skal det lige siges, at den er HELT vildt lækker og blød i kvaliteten, så den kan varmt anbefales! Jeg har sat den sammen med et par nye bukser fra H&M, som jeg også er ret begejstret for. Det var min søde kollega Emma der tippede mig om dem, og de kan findes i flere af deres butikker lige nu til kun 179 kr. Jeg kunne desværre ikke finde dem til jer på deres webshop. Jeg har længe ledt efter det perfekte par bukser med lidt vidde i bunden, så de her var virkelig en fund til prisen! Og sidst men ikke mindst, har I så bemærket, at jeg faktisk har sneakers på?! Efter mange overvejelser er jeg blevet lidt fornuftig og har købt mig et par sneakers, så mine fødder ikke skal lide så meget af alle de ballerinaer, som jeg vandrer rundt i. Jeg var et smut i & Other Stories, hvor jeg fandt disse nye sneakers fra Adidas, og de er helt perfekte til mig, fordi de er så enkle, og der er ikke rigtig nogle logoer på, hvilket jeg helst ikke vil have på mine sneakers. Som en sidste detalje, så er farven en knækket hvid, hvilket jeg også synes er ret fint!

Nu vil jeg smutte på arbejde, og så må I alle have en skøn lørdag!

Likes

Comments

Hej alle sammen! Nu synes jeg lige, at jeg vil give jer en lille opdatering på min fysiske tilstand til alle jer kunne være interesseret! Vi kender alle følelsen af at have spist lige lidt for meget, og det sker altid for mig, når helligdagene står på, og det er jeg sikker på, at mange af jer også kan relatere til. Her efter påsken kan jeg altså godt mærke det på min krop, at jeg har spist lidt for mange tarteletter og påskechokolade, så jeg tænkte, at det var på tide at komme på rette spor igen. Udover at jeg har spist lidt udover det sædvanlige, så har jeg heller ikke dyrket rigtig motion i et par måneder på grund af hele processen med modermærket på mit ene ben. Jeg sagde derfor til mig selv, at efter påsken skulle det altså være. Så nu har jeg været ude og løbe min første rigtige tur uden pauser siden operationen. Løbeturen var virkelig skøn, og det er helt klart mine lange løbeturer, som jeg har savnet allermest, siden jeg blev opereret. Jeg får altid en fornyet energi, og det er den bedste start på min dag. Udover at jeg kan løbe igen, så er jeg også kommet igang med at lave juice igen. Jeg ELSKER virkelig juice, og for mig er der intet så befriende som en god juicedetox. Som jeg har skrevet til jer før, så drikker jeg ikke udelukkende juice, når jeg er på detox, men det er oftest ét eller to måltider om dagen, som jeg vælger at skifte ud med juice. Det giver en dejlig let følelse i maven, og det kan hurtigt ses på vægten.

Selvom at jeg faktisk har været en rigtig synder de sidste par måneder i form af lidt for meget god mad, byturer og mangel på motion, så har jeg overraskende nok ikke taget så meget på. Det er selvfølgelig skønt, men jeg føler mig stadig ikke helt tilpas, før jeg får hele kroppen igang igen. Til alle jer der har det ligesom mig, så synes jeg lige, at vi skal give os selv et lille spark i rumpetten, så vi kan nå at blive lidt lækre her til sommer! Derfor får I også lige min yndlingsopskrift på lækker grøn juice med på vejen!

Grøn Juice (Ca. 1 liter):

1 stor pose grønkål eller spinat
1 agurk
8 gulerødder
1 citron
En lille smule ingefær (tilpas efter eget ønske)
4 æbler
4 stilke bladselleri

Så er der vidst ikke andet at sige, end at I må have en rigtig skøn dag!

Likes

Comments

Shirt, 2NDDAY / Jeans, Ichi / Boots, Sofie Schnoor / Bag, Mulberry / Sunglasses, Dixie

Så er jeg tilbage i Aarhus igen efter en helt perfekt lille påskeferie hjemme i det vestjyske med hele familien! Det var virkelig tiltrængt med en smuttur hjem efter en lidt hektisk periode med meget skolearbejde. Nu skal jeg tilbage på skolebænken, hvor der venter mig en masse læsning forude, men jeg nyder at være igang, så jeg klager ikke! Jeg håber også, at I alle har haft en forrygende påske og nydt fridagene! Hvis I til gengæld er lidt triste over at skulle igang med en ny uge i dag, så kan det her outfit måske sætte lidt kulør på jeres tirsdag! Jeg er i hvert fald helt vild med den her skjorte fra 2NDDAY! Som I måske efterhånden har luret, så er jeg lidt af en farve-elsker, så den her skjorte er bare lige mig! Jeg har sat den sammen med et par lyseblå jeans fra Ichi og nye solbriller fra Dixie, som virkelig er fine til prisen. I kan finde links til det hele lige ovenfor.

Og ja, til den skarpe læser, så har du ikke set forkert! Jeg HAR en anden taske på, på det første billede. Min mor skulle lige have taget et billede af en taske fra hendes butik, og så blev billedet altså så fint, at jeg blev nødt til at bruge det, haha! Hvis I skulle have lyst, så kan I tjekke hendes fine webshop ud lige her!

God tirsdag allesammen og velkommen tilbage til reality!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Så har jeg fået lavet en ny lille wishlist med alle de ting, som jeg går og savler lidt over for tiden. Jeg er især vild med strikken fra Second Female og de fine sko fra Shoe Biz! Jeg har også taget en lille taske med, selvom at jeg bestemt ikke skal købe en ny taske lige foreløbigt, men jeg faldt lige over den og synes lige, at I skulle se den! Jeg håber, at I alle har haft en rigtig god påske, som jeg desværre snart er ovre. Jeg nyder lige den sidste dag herhjemme med familien, inden turen går tilbage mod Aarhus i morgen. Så er det bare back to reality, hvor en masse skolearbejde venter på mig. Jeg kom lige til at kigge i min kalender og opdagede til min store overraskelse, at vi kun har ca. 3 undervisningsuger tilbage i dette semester. Tiden er godt nok gået stærkt, og før jeg får set mig om, så står jeg foran mine eksamener! 3 uger er dog rimelig overskueligt, så nu skal den bare have max gas her til sidst!

God søndag alle sammen!

Likes

Comments

Dress, Second Female / Boots, Sofie Schnoor / Bag, Louis Vuitton / Sunglasses, Celine

I går aftes kom jeg hjem til familien i Struer, og det er bare lige, hvad jeg trængte til! Hele dagen i dag står på fødselsdag, hvor vi både skal fejre min mor og min søster med alt hvad der hører til. Jeg har fornyligt købt denne fine gule kjole fra Second Female, som jeg faktisk har ventet med at vise jer, fordi den er så oplagt her til påsken. Så i dagens anledning får I lige et påskeoutfit, og så ønsker jeg jer alle en rigtig hyggelig påske, hvad end I skal lave!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Så blev det onsdag, og i dag efter arbejde skal jeg endelig hjem til familien i struer og holde lidt velfortjent påskeferie! Jeg har glædet mig helt vildt, da min søster også kommer hjem, og hele familien er samlet! Det er efterhånden ikke så ofte, da min søster bor i København, og jeg bor i Aarhus, så det kan være svært at få det koordineret, så vi begge er hjemme på samme tid.

For noget tid siden lavede jeg en lille trendguide til jer, hvor jeg viste jer nogle af den største tendenser dette forår, og en af dem er de såkaldte mules, eller sandalen uden hæl, og da jeg selv lige faldt over et fund til prisen, så synes jeg da lige, at jeg skulle dele det med jer! Det er nemlig de sorte foroven fra Tamaris. Jeg har faktisk aldrig ejet et par Tamaris sko før, men én gang skulle jo være den første! De er vildt behagelige at have på, og så koster de kun 399 kr. Bedre bliver det vidst ikke! Jeg faldt over over de nederste, som er fra H&M, og de kan fås i flere forskellige farver, men jeg er ret vild med de her i lyserød! Jeg har vedhæftet links til jer, hvis I klikker på skoene.

Rigtig god påske alle sammen!

Likes

Comments