Jeg elsker, når en ny sæson begynder, og butikkerne bliver fyldt op med en masse lækre nyheder! Her jeg har udvalgt nogle af mine favoritter, som allerede har ramt butikkerne! Jeg er især ret vild med jakken fra Ganni og den transparente strik fra Tiger Of Sweden. Der er virkelig mange fine ting, jeg kunne snildt bruge det hele! Nogle af de trends, som kommer rigtig meget frem i det nye år er farven lyserød, detaljerede ærmer, kåbejakker og sporty detaljer! Striberne får også en mega comeback, så jeg skal uden tvivl ud og lede efter nogle fine striber!

Likes

Comments

Her får I lige lidt inspiration til den næste tid! Det er stadig så koldt, at man kan bruge lækre striktrøjer, men jeg er så småt begyndt at glæde mig til det varme vejr, og jeg har faktisk allerede købt et ar espadrilles, som jeg glæder mig til at vise jer! Jeg er også ret pjattet med tasken fra Saint Laurent, som I kan se helt oppe i venstre hjørne. Jeg kunne også rigtig godt tænke mig, at få fingrene i en blød trenchcoat i år! Der er mange nye trends på vej, og jeg glæder mig til det hele :D Jeg håber også, at I alle nyder weekenden ligeså meget som jeg gør! Jeg hygger hos mine forældre, og i går besøgte jeg mine svigerforældre, som jeg jo desværre ikke har set i lang tid, fordi min kæreste er i LA! I dag startede jeg dagen ud i spa med min far, og senere skal jeg have frokost med nogle savnede veninder, så den her weekend kan ikke blive meget bedre!

Likes

Comments

Top, Ganni / Pants, Minimum / Boots, Sofie Schnoor / Bag, Louis Vuitton

Hej alle sammen! I går havde jeg en skøn fridag med nogle dejlige veninder og en kammerat fra studiet! Vi kørte en tur til Hay lagersalg i Horsens, da jeg virkelig gerne ville have fingrene i nogle fine barstole, som desværre var udsolgt, da vi kom derned. Men inden vi tog afsted mødtes jeg med mine veninder, Aburna og Kirstine, der lige hjalp mig med at tage nogle billeder her til bloggen! Jeg har nemlig kun købt én enkel ting på udsalg i år, og det er denne fine armygrønne top med blomsterprint fra Ganni, som jeg lige blev nødt til at vise jer! Jeg har kigget på det her print hele efteråret, og nu måtte jeg altså slå til! Jeg køber ellers aldrig rigtig noget på udsalg, fordi jeg enten ikke kan overskue det pga alle menneskerne, eller også fordi jeg er bange for at købe noget som jeg ikke behøver og derfor fortryder det senere. Derfor holder jeg altid mig selv i kort snor, og venter på at alle nyhederne rammer butikkerne. For jeg ved jo, at der kommer en milliard ting i den nye sæson, som jeg også vil eje!

Men nu røg denne fine top altså med hjem fra Ganni, og jeg har også netop investeret i et par nye sorte ankelstøvler fra Sofie Schnoor, som jeg viste jer i et indlæg i sidste uge. Efter at jeg er startet i skoafdelingen i Magasin, er jeg virkelig ofte blevet fristet, og jeg kan mærke, at mit skoskab snart bliver for småt, men det må jeg altså bare acceptere :D

Som I nok kan se, så er billederne her i en noget bedre kvalitet, end jeg plejer at have, og det er fordi, at min skønne veninde Aburna, som hjalp med at tage billederne, netop har fået et nyt objektiv til hendes kamera, så det skulle selvfølgelig prøves af! Jeg føler lidt, at jeg snart er nødt til at få købt et nyt kamera, så jeg kan være ligeså pro som hende :D Jeg synes også lige, at I fortjener et billede af mine smukke fotografer, så det får I her (haha!) :D

Likes

Comments

Sidste år lavede jeg to indlæg om disse tre produkter, som jeg lovede at komme med en anmeldelse af senere. Jeg elsker at prøve nye produkter og fortælle jer om dem! Lige så hyggeligt som det er at skrive om dem, når jeg køber nye produkter, ligeså vigtigt er det for mig at være ærlig og give jer min egen personlige mening! Så her kommer der lige et samlet indlæg, hvor jeg anmelder disse tre produkter fra henholdsvis Alterna, Moroccanoil og Davines.

Alterna bamboo anti-frizz shampoo
Det første produkt som jeg vil fortælle jer om er shampooen fra Alterna. Jeg har faktisk prøvet den for mange år siden, men så fik jeg den anbefalet af min søster, der efterhånden har brugt den i flere år! Grunden til at jeg gerne ville prøve den er fordi, at den ikke indeholder sulfater, som er meget udtørrerende for hovedbunden. Jeg har nemlig døjet meget med tør hovedbund, og jeg synes virkelig, at den her har været god. Jeg kunne klart fornemme, at den var mild at bruge og så er duften virkelig skøn. Jeg har slet ikke haft nogen problemer med den, og den fungerede præcis som den skulle. Den rensede mit hår grundigt, men uden at udtørre min hovedbund. Og min hovedbund er faktisk blevet bedre, så det er rart at kunne se en forskel. Jeg vil varmt anbefale den til andre, der også gerne vil prøve en shampoo uden sulfater.

Moroccanoil heat styling protection
Dette produkt er jeg ikke sønderligt begejstret for. Jeg har prøvet den en del gange, men hver gang har jeg følt, at den gjorde mit hår en lille smule stift, og så jeg har faktisk overhovedet ikke kunne se en forskel på mit hår. Jeg føler ikke, at mit hår har været mere beskyttet end hvis jeg bare have puttet hårolie i det. Jeg er heller ikke så vild med duften og jeg tror måske, at det bliver sidste gang, at jeg køber noget fra Moroccanoil. Jeg har i hvert fald ikke set en forbedring i mit hår, så jeg kan nok ikke rigtig se meningen i at fortsætte med produktet.

Davines prep rich balm
Dette er en balsam og en hårkur i en. Det er en meget tyk balsam, som er ekstra nærende for håret. Grunden til at jeg købte denne balsam var egentlig fordi, at jeg var ved frisøren for at få farvet hår, og jeg havde i lang tid haft problemer med at hårfarve ikke ville sætte sig i mit hår. De fortalte mig så, at det både kunne være fordi, at mit hår var ret slidt efter jeg afblegede det for nogle år tilbage, men at det også kunne være fordi, at jeg bruger en dårlig balsam med for meget silicone i. Silicone lægger nemlig en slags hinde på håret, som gør det ekstra svært for hårfarven at trænge igennem. Jeg brugte faktisk en rigtig dårlig balsam på det tidspunkt, så jeg besluttede mig for at investere i en god en. Jeg købte altså den her, og jeg må indrømme, at jeg virkelig har været glad for den! Det skal også lige nævnes, at jeg faktisk har fået en veninde til at farve mit hår siden, og denne gang holdte hårfarven VIRKELIG godt! Jeg er ret overbevidst om, at det er pga. denne balsam. Det er nemlig det eneste jeg har ændret og nu er min hårfarve lige som den skal være. Derudover er den her balsam også bare super blød, tyk og lækker at bruge, og så har den faktisk været enormt drøj i brug. Jeg købte den tilbage i september måned og jeg er først lige blevet færdig med den nu, så den har holdt hele 4 måneder! Jeg kan klart anbefale den til jer som gerne vil prøve en lækker balsam uden silicone :)

Likes

Comments

Nu kunne mine elskede ankelstøvler fra Vagabond ikke bruges mere.. Jeg har også brugt dem konstant i halvandet år, så ruskindet til sidst var helt gråt. Så det var en god undskyldning til at investere i nogle nye ankelstøvler. Jeg er især vild med spidse sko, så jeg valgte de her fra Sofie Schnoor, som har en lille sølvdetalje på spidsen. Jeg er virkelig vild med dem! De har også en god ankellængde, så de både kan bruges til bukser og jeans, men samtidig også til kjoler og nederdele. Jeg kan allerede mærke, at det er farligt for mig at arbejde i Magasin! Jeg står i skoafdelingen, og da jeg kom tilbage fra eksamensskrivning i går, fandt jeg allerede to andre par sko, som jeg også bare må eje! Hvis I er mere nysgerrige, så finder I skoene lige her :D

Likes

Comments

I dag har jeg afleveret min eksamen, så nu kan jeg egentlig bare slappe af og arbejde inden 2. semester starter til februar! Det er virkelig skønt at få eksamen overstået, og jeg blev faktisk allerede færdig med opgaven i går, hvilket resulterede i lidt af en overspringshandling! Jeg har nemlig malet min endevæg! Det skal så lige siges, at jeg har overvejet det i et helt år nu, men jeg har bare slet ikke kunne finde ud af at vælge en farve. Jeg kunne godt tænke mig en noget mørkere farve, fordi det ville give en god kontrast til alle mine hvide møbler, men samtidig er mit værelse ikke ret stort, så jeg var også bange for at en mørk farve ville få det til at syne mindre!

Jeg har også været meget i tvivl om det skulle være en grøn, blå eller rosa nuance, men nu kom jeg endelig frem til en beslutning! Efter at jeg havde været omme ved en veninde i går og hente en masse malergrej, så smuttede jeg i Silvan og fandt den perfekte farve! De har virkelig et stort udvalg i farver, og jeg fik rigtig god vejledning i butikken. Vi fandt en rigtig flot grøn farve, som ikke er alt for grøn at se på. Jeg fortalte så ekspedienten, at jeg var lidt bange for, at den skulle blive for mørk, men så foreslog han, at jeg kunne duppe den på med en svamp. Det ville skabe et mere uensartet resultat og samtidig få lidt af den hvide grundfarve til at komme igennem, så det gjorde jeg. Jeg ved ikke, om I kan se det på billederne, men det giver faktisk et ret fint udtryk. Jeg er dog stadig lidt i tvivl, om det er sådan det skal være, men så kan jeg jo altid male det helt over igen :)

Jeg er virkelig glad for resultatet! Jeg føler, at det tilføjer noget mere personlighed til min ellers meget hvide værelse. Jeg var så dum at købe næsten alle mine møbler i hvid, da jeg flyttede hjemmefra (undtagen min lyserøde stol selvfølgelig!). For mig er det meget upersonligt, og jeg synes nu, at mine hvide møbler kommer meget mere til deres ret, når de står i kontrast til den farvede væg. En anden grund til at jeg valgte en grøn nuance er fordi, jeg synes det passer rigtig godt til min lyserøde stol og lyserød generelt, som jeg gerne vil have lidt mere af på mit værelse. Farven passer også rigtig godt til metaller som guld og sølv, som jeg også har rigtig meget af i forvejen. Jeg er fx helt vild med kombinationen af vægfarven og min guldvase fra Lyngby, som I kan se på billedet!

Jeg har lige indsat nogle før-billeder herunder, så I kan se forskellen :D

Jeg håber, at I synes, at det var lidt spændende med et lille gør det selv projekt! Jeg er ret vild med det! Hvad synes I om resultatet? :D

Likes

Comments

Her til morgen har jeg lavet de lækreste bananpandekager, som min søster engang gav mig opskriften på! Det må være den mest positive ting ved at være hjemme og skrive eksamen, at man har tid til at få lavet noget lækkert mad! Jeg elsker at forkæle mig selv til morgenmaden, da det altid giver den bedste start på dagen :D Jeg synes selvfølgelig ikke, at I skulle snydes for en opskrift, da den er virkelig nem og lækker! Som jeg før har nævnt, så er jeg bestemt ikke en haj i et køkken, og når noget er nemt og lækkert, så tager jeg det til mig. Så hvis I ligesom mig heller ikke er de bedste i køkkenet, så vil I måske også knuselske denne opskrift!

2-3 moste bananer (kommer an på hvor store de er, og de er bedst, når de er lidt for modne)
3 æg
1,25 dl havregryn
0,75 dl grov rugmel
60g hakket mørk chokolade
Lidt salt

Det er ikke en fuldstændig sund bananpandekage, som dem I ellers finde med massere af protein i, men den er helt klart et sundere alternativ til mange andre slags pandekager, da den ikke indeholder sukker og kun en lille smule mel og chokolade. Men jeg synes bestemt også, at der skal være plads til lidt mørk chokolade engang imellem :D

Håber at I alle har haft en kanon weekend og er klar til en ny uge! Det er jeg i hvert fald! Nu skal min eksamen bare skrives færdig og afleveres på torsdag, og så er jeg den der er klar til 2. semester :D

Likes

Comments

Jeg sidder lige og drømmer mig væk til den smukke paradisø Ilha Grande i Brasilien, som jeg besøgte på min rejse i Sydamerika! Solen, varmen, vandet og den festlige stemning kunne jeg godt lige skifte ud med disse dage, hvor jeg bare sidder hjemme og skriver eksamen. I torsdags fik vi udleveret vores eksamen på dette 1. semester, og den skal afleveres på torsdag, så vi har heldigvis en hel uge til at skrive den! Men jeg er stadig lidt nervøs, og jeg tror mest, at det skyldes, at det er min første universitetseksamen, og jeg frygter nok, at niveauet stiger endnu mere, end jeg lige havde regnet med. Jeg gennemtænker lige alting en ekstra gang end jeg plejer, og jeg omformulerer en del mere, men det hører nok bare til. Jeg glæder mig i hvert fald rigtig meget til, at den er afleveret, så jeg lige kan slappe lidt af igen, inden næste semester begynder!

Det er slet ikke til at forstå, at mit 1. semester allerede er ved at være slut! Tiden er bare fløjet afsted, og det har godt nok været en fantastisk start på universitetet for mig. Det er over alle forventninger, og jeg har fået den skønneste klasse med nogle dejlige venner og veninder, og derudover er fagene også lige mig! Jeg håber i dén grad, at næste semester bliver ligeså godt!

Nu skal jeg bare lige have den her eksamen overstået, så jeg kan få lidt tid til at lave flere indlæg til jer! Jeg kan helt klart mærke, at jeg lige har skulle vænne mig til at have både skole, arbejde og bloggen på samme tid. Det kræver lidt mere struktur i hverdagen, og jeg skal helt klart blive bedre til at disponere min tid! Det må nok blive et nytårsfortsæt for mig :D

Likes

Comments

Jeg har virkelig en svaghed for tasker, og de sidste mange år har jeg investeret i en ny taske! Jeg har også haft rigtig mange, som jeg har solgt igen, fordi de ikke lige passede til mit behov. Derfor har jeg også lært en masse af mine mange taskekøb, i forhold til hvad jeg har brug for, og hvad jeg bliver allermest glad for! Jeg har helt klart lært, at jeg stort set kun bruger små tasker. Jeg har aldrig særlig mange ting med mig, når jeg går nogen steder, og jeg kan godt lide praktiske tasker, som man kan bære cross-body og som ikke er alt for sarte i materialet. Det er især en af grundene til, at jeg er så vild med Louis Vuitton, da de bruger nogle utrolig stærke materialer, som ofte er behandlet og derfor kan holde til rigtig meget! Jeg har også min Chanel som jeg virkelig elsker, men den er noget mere sart i skindet end mine Louis Vuitton tasker, så egentlig burde jeg passe lidt bedre på den. Men jeg køber ikke tasker for at passe på dem. Jeg køber dem for at bruge dem og få en masse glæde ud af dem!

Jeg kunne godt overveje at investere i en ny taske i 2017, hvis SU'en rækker til det, men ellers har man jo altid lov til at drømme lidt! Jeg synes bare, at tasker kan være en rigtig god investering, fordi mange af de lidt dyrere tasker ikke rigtig mister deres værdi, men derimod stiger i værdi. Og samtidig er de ofte så klassiske, at man aldrig bliver træt af dem. I kan måske godt fornemme, at jeg har lidt af en fetish for tasker, haha!

Jeg har lige samlet lidt inspiration til jer, hvis I ligesom mig bare elsker tasker og måske overvejer om 2017 skal være året, hvor I investerer i en lækker taske! Jeg kan især godt lide den mørkerøde fra Chanel i den samme model som jeg selv har, og den mørkerøde fra Valentino med rockstuds på. Jeg har i hvert fald nok sorte tasker, så hvis jeg skal have en ny, så skal den helt klart have en farve og mørkerød er for mig en meget klassisk og elegant farve!

Likes

Comments

Nu får I lige anden del af mine højdepunkter fra 2016, og sommeren i 2016 var ikke mindst god fordi jeg fik tilbragt en masse tid i dejlige København sammen med min kæreste!

Jeg rejser generelt meget frem og tilbage mellem Aarhus og København, så i 2016 valgte jeg at investere i min Louis Vuitton rejsetaske, som jeg stadig er helt vild med! Det var helt klart et af årets bedste køb!

I det sidste halve år af 2016 blev jeg helt bidt af at spise smoothiebowl! Jeg har været ekstremt overskudsagtig og lavet en bowle til mig selv hver morgen i meeget lang tid! Det er virkelig en lækker og sund start på dagen, og det er helt klart noget som jeg vil gøre igen i 2017!

Jeg var meget kulturel og fik en guidet tur på Christiansborg sammen med min kæreste, hvor vi fik fortalt en masse om dronningens gobeliner. Det var virkelig en spændende oplevelse, og jeg håber at 2017 byder på endnu flere kulturelle oplevelser :)

2016 blev også året, hvor jeg fejrede 5-års dag sammen med min skønne kæreste! Vi fejrede det med god mad på Scarpetta på Nørrebro og en god film i biografen. Vi så "Captain Fantastic" med Viggo Mortensen i hovedrollen, og den var også en af de bedste film jeg så i 2016, så den kan varmt anbefales!

Jeg var i Hamburg med mine forældre, hvor jeg var så heldig at få min nye Louis Vuitton taske med hjem! Jeg er stadig helt vild med den, og jeg bruger den næsten hver dag, hvilket er lidt synd for mine andre tasker :D Det blev også året, hvor Louis Vuitton ændrede deres smukke indpakning, hvilket jeg er ret begejstret for!

2016 er helt klart det år, hvor jeg har besøgt Aros allerflest gange, og jeg har været meget begejstret for alle deres udstillinger i år. Jeg var især vild med denne lyserøde helikopter af fjer fra udstillingen med Joana Vasconcelos!

Jeg besøgte Den Gamle By i juletiden sammen med mine forældre og min søster! Det er efterhånden mange år siden, at jeg sidst besøgte Den Gamle By, så det var en skøn oplevelse, og et stort hit for en juleelsker som mig :D

Jeg blev 21 år og fejrede min fødselsdag sammen med en fantastisk flok piger fra min klasse og min skønne familie dagen efter!

2016 blev også året, hvor jeg blev stylist for Hvisk! Jeg synes, at det har været rigtig sjovt at eksperimentere lidt med forskellige smykker og jeg synes virkelig, at det er et smart koncept!

Sidst, men bestemt ikke mindst, blev 2016 året, hvor jeg startede på universitetet og lærte en masse fantastiske mennesker at kende! Jeg er simpelthen så taknemmelig for alle mine nye venner og veninder, og jeg glæder mig så meget til endnu flere gode stunder med jer! Må 2017 blive mindst lige fed som 2016! Jeg håber også, at I alle har haft et godt år og er helt klar til det nye år, som forhåbentlig byder på lige så meget gode oplevelser :D

Godt nytår allesammen!

Likes

Comments