Jakke, Minimum / Bukser, Minimum / Sko, & Other Stories (similar here) / Taske, Louis Vuitton

Jeg synes lige, at I skulle se min nye taske "in action", så her er nogle billeder af dagens outfit! Jeg er helt vild med hvor enkel den er, og hvor meget elegance den alligevel udstråler, og så er læderet også behandlet med et eller andet, som gør at den godt kan holde til lidt regn. Det er næsten et must, når man bor i Danmark! Jeg har også lige anskaffet mig et par nye bukser fra Minimum, som varmt kan anbefales! De sidder tæt og stoffet er blødt og strækbart, så de føles præcis ligesom leggings. Det er altid rart med et par fine bukser til efteråret, når man ikke kan gå ligeså meget i nederdel og kjole.

Likes

Comments

Hejsa skønne piger! I må undskylde, at der har været lidt stille på bloggen de seneste par dage, men som I måske ved, så har jeg været et smut i Hamborg med mine skønne forældre! Vi tog afsted tidligt onsdag morgen og var hjemme igen i går aftes. Vi brugte en dag i Hamborg, og så tilbragte vi også nogle timer i Flensborg på vejen hjem. Det var super hyggeligt og dejligt at komme lidt væk på efterårsferie! Der var faktisk også en anden grund til, at jeg skulle et smut til Hamborg, og det var faktisk fordi, at jeg skulle forbi Chanel butikken og aflevere min lille taske, som desværre har fået noget lidt træls slid i den ene side, som jeg gerne ville have fikset. De vidste ikke om det kunne fikses, da det er slid i selve læderet, men den er alligevel blevet sendt til Paris for at blive kigget efter. Så desværre går der nok 6-8 uger før jeg hører noget!

Efter vi havde været inde i Chanel butikken, så skulle jeg også lige et smut forbi Louis Vuitton, og som den svage sjæl jeg nu engang er, så faldt jeg selvfølgelig for en ny taske! Jeg ved ikke om I kan huske det, men jeg købte faktisk en Valentino taske inden sommerferien, men desværre opdagede jeg hurtigt en fejl i læderet, som de ikke kunne ordne, og da de heller ikke havde flere i den farve, som jeg ville have, så fik jeg pengene retur igen. Jeg har lige siden kigget efter en ny taske, men jeg har ikke kunne finde den helt rigtige før jeg så denne! Det var kærlighed ved første blik, og jeg er helt vild med det elegante udtryk som den har. Det er faktisk en klassisk model, som Louis Vuitton har lavet i flere år, men de har lige lavet en opgradering, hvor de har tilføjet den lækre kæde, så man kan bruge den både cross-body og som skuldertaske. Jeg er simpelthen så glad for den, og den kommer uden tvivl til at følge mig mange år frem :D

Likes

Comments

Jakke, Tiger Of Sweden / Strik, Second Female / Jeans, Gina Tricot / Støvler, Vagabond / Taske, Louis Vuitton

Hey alle sammen! Håber at I nyder efterårsferien! Jeg er hjemme hos mine forældre i Struer her i ferien og det er så skønt at få slappet lidt af. I morgen går turen til Hamborg med mine forældre, hvor vi skal hygge og sove til torsdag! Glæder mig rigtig meget til at komme lidt væk og slappe endnu mere af. I dag har jeg min yndlingsjakke fra Tiger of Sweden på, der efterhånden er en klassiker, som de har lavet i nogle år nu. Den er virkelig god som overgangsjakke, men jeg har faktisk også før brugt den hele vinteren igennem, hvis det ikke har været alt for koldt! Nu fik jeg også endelig taget et billede, hvor jeg har mine nye støvler på fra Vagabond. Jeg er virkelig blevet glad for dem, fordi de både er anderledes og fordi, at de er rigtig gode at gå i! 

Likes

Comments

Top, Second Female / Nederdel, Second Female / Taske, Chanel 

Hey allesammen! Håber at I alle har haft en god weekend og nyder det som er tilbage. I går var jeg til pigefødselsdag, hvor vi fejrede min dejlige veninde Julie! Har glædet mig så meget til at vise jer denne fine top fra Second Female, som jeg fik for lidt tid siden, og den mulighed kom i går! Jeg har altid elsket leopard print, og dette er bestemt ikke en undtagelse. Selve leopardprikkerne er i velour og det hele er silke, så den er bare skøn at have på! Der er rigtig mange, som har spurgt mig om, hvor den er fra, så nu har jeg lige tilføjet et link til jer under billedet :)

Likes

Comments

​1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE, 5. HERE, 6. HERE

Puuha, det er godt nok blevet koldt udenfor! Men det betyder bestemt ikke, at man ikke kan have kjole på! I går havde jeg min kjole fra Selected Femme på, den med to flæser på skirtet, og det gik faktisk ganske fint! Med et par nylonstrømper, sorte støvler og en god vinterjakke, var det virkelig rart. Jeg tænkte derfor, at jeg ville lave et indlæg til jer med nogle af mine favorit kjoler her til efteråret og vinteren! Jeg er især ret vild med den blomstrede kjole fra Ganni, så den kunne måske godt snige sig ind i min garderobe :D Jeg har også lige tilføjet kjolen fra Selected Femme, som jeg selv har. Jeg er selv virkelig glad for den, fordi den bare er så lækker og feminin, og så har den jo lidt længere ærmer, hvilket gør den perfekt til det kolde vejr! 

Likes

Comments

​For et par uge tilbage købte jeg disse fine lakstøvler fra Vagabond, og jeg er vildt begejstret for dem! Som I nok ved, har jeg længe været på udkig efter et par nye støvler her til efteråret, og jeg havde rigtig svært ved at vælge. Jeg kiggede på en masse forskellige for & Other Stories i både almindelig glat skind og ruskind, og så var jeg også meget i tvivl, om de skulle være sorte eller have en anden farve! Så havde Magasin helt tilfældigvis 20% på alle deres damesko en dag, så jeg tog lige et hurtigt kig og faldt over disse fra Vagabond. Jeg blev hurtigt enig med mig selv om, at de var mega seje, og at det var cool med nogle lidt anderledes støvler til en forandring! Jeg har meget tendens til altid at gå med det sikre valg, men jeg elsker, hvordan de her støvler er et lille statement i sig selv :D De er en del mere rå end hvad jeg ellers ville have valgt, men jeg er ellevild med dem! I kan finde dem lige her :) 

Likes

Comments

Som lovet får I lige en lille anmeldelse på denne body oil fra Rudolph Care, som jeg fik i afskedsgave af mine skønne kollegaer fra YAS! Jeg har nu brugt olien i lidt over en måned, og jeg er helt igennem forelsket i den! Det har virkelig været kærlighed ved første blik, og jeg kan ikke sige noget dårligt om den. Men jeg vil lige gå i dybden med hvordan jeg har brugt den, samt hvilke resultater jeg har fået med den.

Jeg har lige fra starten af brugt den, efter jeg har været i bad. Jeg synes altid, at det giver god mening at fugte huden godt efter et bad, da vandet udtørrer rigtig meget, og det er faktisk også sådan Rudolph Care anbefaler, at man bruger den. Jeg fandt hurtigt ud af, at man ikke skal bruge særlig meget, så den er bestemt drøj i brug! Jeg pumper bare lidt af gangen ud i min hånd, og masserer det ind i huden. Jeg har primært brugt den på mine ben, da det er der, jeg har mest tør hud. Pumpen er rigtig nem at bruge og gør, så man ikke har olie udover det hele :D 

Det som jeg har bemærket med olien er, at jeg selvfølgelig har fået meget blød hud efter jeg har smurt olien på, men det som jeg har været allermest imponeret over er, at mine ben er godt gennemfugtet i mange dage efter. Jeg har efterhånden prøvet mange forskellige bodylotions og nogle enkelte bodyoils, og jeg har aldrig prøvet et produkt som holdte mine ben så fugtede i så mange dage! Nu er jeg faktisk kommet dertil, hvor jeg ikke engang prøver at bruge den efter hvert bad, men bare nøjes med at gøre det engang imellem, når jeg kan se at huden trænger.

Den er lidt i den dyre ende af prisskalaen, men fordi den er så effektiv, så synes jeg faktisk, at den er alle pengene værd! Jeg kan sagtens se mig selv købe den igen. Oveni det kan jeg også bare rigtig godt lide ideen om at det er helt naturlige olier, og at den er certificeret økologisk og svanemærket! I kan finde olien lige her :) 

Likes

Comments

​1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE, 5. HERE, 6. HERE, 7. HERE, 8. HERE

Hey alle sammen! Her får I lige denne uges wanties, som er nogle af de ting jeg går og savler lidt over for tiden. Jeg har faktisk lige købt støvlerne i lak fra Vagabond, men jeg synes alligevel lige, at jeg ville tage dem med. De er virkelig fede, og jeg glæder mig så meget til at vise jer dem! Derudover drømmer jeg virkelig om en ny taske, og den populære Dionysus fra Gucci er virkelig ved at finde sin plads i mit hjerte :D Nu er vejret også begyndt at ligne og føles mere som efterår, så nu kan jeg rigtig få brugt alle mine striktrøjer! 

Likes

Comments

I går var jeg til den hyggeligste fødselsdagsbrunch med nogle af mine dejlige uni-veninder, hvor vi fejrede min veninde Aburna! Det var virkelig en lækker brunch, og hun havde pyntet så fint op og gjort rigtig meget ud af det, så stemningen var helt i top! Vi fik alt lige fra æggemuffins til pandekager, frugt og cupcakes. Til dessert havde hun også lavet den lækreste Oreo cheesecake! Jeg nyder virkelig venindehygge, og siden jeg startede på universitet, har jeg i den grad været social, og jeg føler allerede, at vi har kendt hinanden længe. Det er så fedt, når man bare falder i hak med nye mennesker! Vi sluttede brunchen af med et lækkert glas champagne og slikposer, som Aburna havde været så sød at lave til os <3

Jeg har også selv overvejet at holde en fødselsdagbrunch, når jeg fylder 21 år til december, men jeg ved ikke helt om jeg tør nu, for jeg kan jo på ingen måde hamle op med denne lækre brunch!

Likes

Comments

Top, Second Female / Nederdel, Second Female / Jakke, YAS (similar here) / Støvler, Vagabond / Taske, Chanel​

Nu er jeg tilbage i Aarhus efter en perfekt weekend i København hos min kæreste, hvor vi lørdag aften var ude og spise lækker mad på Scarpetta på Nørrebro! Vi fejrede nemlig vores 5-års dag, så i den anledning havde jeg selvfølgelig mit nye sæt fra Second Female på. Jeg er ret vild med det fine glitterlook og jeg synes også, at det kunne være ret fint at bruge delene hver for sig med henholdsvis nogle jeans eller en tyk strik! Udover at vi fejrede vores 5-års dag lørdag, så skulle vi også sige farvel igår, da Terkel rejser til LA i 5 måneder på praktik, så der kommer lige til at gå lidt tid, inden vi ses igen, men jeg er virkelig spændt på hans vegne!

Jeg håber også, at I alle har haft en god weekend og er klar til den nye uge! 

Likes

Comments