På lørdag bliver jeg 21 år, og det skal fejres med en masse dejlige damer som kommer her hjem til boller og kage om eftermiddagen og så skal vi i byen om aftenen! Søndag kommer min familie så på besøg, hvor vi også skal have lækker mad! Jeg glæder mig simpelthen så meget til at fejre min fødselsdag hele weekenden med nogle dejlige mennesker. Jeg har selvfølgelig også lavet en lille ønskeliste, som jeg lige ville dele med jer. Jeg har faktisk for første gang i mit liv haft lidt svært ved at lave en ønskeliste. Jeg ved ikke om det er fordi, at jeg måske er blevet mere fornuftig gennem årene og simpelthen ikke føler, at der er noget, som jeg aboslut mangler. Jeg har dog alligevel fundet nogle fine ting her. Kanden fra Georg Jensen er nok den eneste ting som har stået på min ønskeliste hele året, så den er nok mit største ønske. Jeg synes bare, at den er så utrolig smuk, og at den næsten er en lille skulptur i sig selv, enkel og klassisk. Kjolen fra Ganni har jeg faktisk købt til mig selv som en lille før fødselsdagsgave, da jeg nemlig manglede en simpel og fin kjole til julens fester! Og for en gangs skyld har jeg ikke købt noget i sort (er ret stolt af mig selv!).

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Nu er 1. semester officielt afsluttet, og jeg har fået læseferie! Oveni det er jeg faktisk så heldig, at jeg kun har en enkelt eksamen på dette semester, og den ligger først i januar, så jeg har lige pludselig fået rigtig god tid til at arbejde og fritidslæse. Jeg elsker at læse bøger, så nu har jeg lige købt en ny bog, som er ret anderledes fra alt andet, jeg plejer at læse. Det er nemlig "The Kinfolk Home", som efterhånden er en ret kendt bog om indretning. Jeg plejer mest at læse skønlitteratur, men indretning interesserer mig også rigtig meget, så denne skulle jo have en chance! I går da jeg fik den hjem sad jeg lige og kiggede lidt i den, og der er godt nok nogle fine hjem og lækre billeder, som jeg finder utrolig inspirerende!

Udover bogen her, så er jeg lige ved at være færdig med boget "Simple Living" af Nadia Plesner og hold nu op, hvor er den bare god! Jeg blev lynhurtigt grebet af hendes person og hendes kamp for kunsten, som er meget inspirerende. Det er en virkelig spændende fortælling, som handler om kampen mod det store modehus Louis Vuitton. Den er virkelig værd at læse, hvis man finder kunst og ytringsfrihed interessant!

Likes

Comments

Lige i tiden findes der block heels overalt, og jeg er ret vild med den nye trend! Jeg kan isæt godt lide ruskindsstøvler og fine stiletter med block hælen på. Jeg overvejer meget kraftigt, om jeg skal have investeret i den fine sandal med glitterhæl fra & Other Stories her til nytår. Jeg har også lige købt et par støvler fra Pavement, med en fin blockhæl på. De minder meget om dem som I ser her på billedet fra & Other Stories. Jeg har lige samlet lidt inspiration til jer her, hvis I skulle få lyst til at få fingrene i en fin sko med blockhæl på!

Likes

Comments

Jeg er helt vild med messing i indretningen, og herhjemme er det begyndt at tage lidt overhånd for mig, men kan man nogensinde få for meget guld? Nej det tror jeg ikke! Jeg føler efterhånden, at messing er kommet for at blive i vores indretning, og det er jeg virkelig begejstret for. Jeg synes, at messing er super fedt, fordi det skaber et moderne og enkelt udtryk, men det er samtidig varmt at se på, og så går messing rigtig godt sammen med stort set alle farver. Jeg bruger det sammen med grøn, brun, lyserød, gul og blå, men der er ingen grænser for, hvad man kan gøre med det. Her har jeg samlet nogle bud på, hvordan I kan få noget messing ind i jeres indretning. De nemme og hurtige løsninger er helt klart lysestager og diverse nips, men jeg kan rigtig godt lide, når guldet får en mere dominerende plads i indretningen. Sidste år købte jeg fx jubilæumsudgaven af 7'er stolen af Arne Jacobsen, som er lyserød i sædet og har guldbelagte ben, og det er det bedste køb, jeg nogensinde har gjort til min lejlighed! Jeg bliver aldrig træt af den, fordi det er et klassisk møbel, men med et helt unikt udseende, hvor farvekombinationen er helt perfekt! I kan se den her nedenfor sammen med den anden jubolæsumsstol i navy, som de også lavede sidste år.

Likes

Comments

Nu har jeg brugt rensen fra The Body Shops aloe vera serie i et par år, og for en måneds tid siden begyndte jeg så at bruge toneren også. Og det er simpelthen for godt til, at jeg kan lade være med at dele det med jer! Jeg har altid godt kunne lide rensen, hvilket er grunden til, at jeg nu har brugt den i 2 år, men jeg må godt nok indrømme, at nu hvor jeg også bruger toneren, så er rensen virkelig kommet til sin ret. Min hud har ikke været så pæn i meeget lang tid, og det tror jeg kun, at jeg kan takke disse to produkter for. Generelt er jeg ikke en kæmpe fan af The Body Shop, men lige når det kommer til denne Aloe Vera serie, så har de virkelig formået at skabe nogle milde produkter, som kan bruges på alle hudtyper.

Hvis I havde spurgt mig for 3 år siden, havde jeg aldrig troet, at jeg skulle bruge produkter til følsom hud, som disse jo er beregnet til. Jeg har altid døjet med akne og uren hud, så jeg har brugt meget skrappe produkter fra Clinique, Manhatten, Clearasil osv, men heldigvis er jeg blevet meget klogere! Jeg har i lang tid behandlet min hud, som om den er ekstra følsom, og det har virkelig givet pote. Jeg er slet ikke i tvivl om nu, at min hud har brug for milde produkter som disse.

Aloe Vera serien indeholder ingen parfume, farvestoffer, eller alkohol, hvilket er tre meget vigtige ingredienser for mig at udgå. Især alkohol kan være rigtig strid mod huden, og det bliver desværre anvendt i rigtig mange produkter til uren hud. Parfume og farvestoffer er efter min mening nogle ligegyldige ingredienser, så dem undgår jeg også helst.

Hvis I ligesom mig døjer med uren hud og slet ikke kan finde løsningen på det, så synes jeg helt klart, at disse produkter er et forsøg værd. Og I dag kører The Body Shop faktisk 40% rabat på disse to, så der er gode penge at spare. I kan finde rensen lige her , og toneren lige her.

Likes

Comments

Den 10. december bliver jeg 21, så jeg er så småt begyndt at tænke lidt på ønsker! Julen kommer nemlig også 2 uger efter, så det her er faktisk både lidt mine fødselsdagsønsker og juleønsker. En ting som har stået rigtigt højt på min ønskeseddel hele året er den fine kande fra Georg Jensen! jeg synes simpelthen, at den er så smuk og den kunne virkelig pynte fint herhjemme. Udover kanden så er jeg også ret vild med striktrøjen fra Munthe, skærebrættet fra Raumgestalt og et par nye løbesko ville heller ikke være helt skidt. Mine nyværende løbesko er ca. halvandet år gamle, og jeg slider dem virkelig meget! Jeg fandt lige disse fra Nike som faktisk er vandafvisende. Det er jo mega smart, når man bor i Danmark og ofte løber ude i både regn og slud :D Lige nu tæller jeg bare dagene til december, som er min absolut yndlingsmåned på året!

Likes

Comments

Jakke, Minimum / Bukser, Gina Tricot / Støvler, Vagabond / Tørklæde, Acne / Taske Louis Vuitton

I dag har jeg tilbragt en masse kvalitetstid med min skønne familie! Vi har været på Aarhus Street Food Market og derefter et smut i Den Gamle By, som lige har åbnet for deres juleudstillinger. Det var virkelig hyggeligt i Den Gamle By, og stemningen var helt perfekt. Jeg elsker jo alt ved jul, så jeg nød virkelig at kigge på gamle julesager. Og hvis der er noget jeg ikke kan stå for, så er det duften af brændte mandler! Det regnede lidt i dag, men jeg fik alligevel taget lidt billeder af mit outfit, som i den grad passede til vejret :D Håber at I alle har en god søndag!

Likes

Comments

Siden starten af november satte jeg mig det mål, at jeg ville udskifte et af mine tre måltider om dagen med en halv liter friskpresset juice. Sidste år var jeg så heldig at få en fin slowjuicer fra Wilfa i fødselsdagsgave, og det er lidt i perioder, at jeg har fået den brugt! Men det skal til at ændre sig nu, og jeg har indtil videre været ret standhaftig! Det er faktisk gået så godt indtil videre, at jeg har besluttet mig for at holde det ind i december måned også. Det skal dog understreges, at jeg på ingen måde er fanatisk, når jeg gør sådan noget her, så der er selvfølgelig stadig plads til en æbleskive eller to i ny og næ, og jeg skal have hele julemenuen juleaften!

Udover at drikke en halv liter juice om dagen som erstatning for et måltid, så får jeg også smoothiebowl med lidt mysli på toppen til morgenmad, derfor har jeg faktisk kun et enkelt måltid om dagen, som jeg selv kan bestemme og variere lidt med. Jeg spiser også små snacks i løbet af dagen som fx nødder eller frugt til at tage den søde trang. Jeg har også som en ekstra indsats sat mig et mål i forhold til min løbetræning. Jeg skal nemlig løbe 10 km en gang i ugen udover mine almindelige løbeturer på de 5-6 km! Man har det simpelthen så godt efter en lang løbetur, så det er allerede et tiltag, som jeg er blevet ret glad for!

Det kan være lidt svært at være sund i juletiden, men jeg synes faktisk kun, at det er en motivation for mig, og som sagt så gør jeg alt med måde. Der skal stadig være plads til lidt julegodter engang imellem, men som udgangspunkt holder jeg mig til planen i hverdagene, og så kan jeg slappe lidt mere af, hvis der skulle dukke noget julehygge op i weekenden :D Måske I kunne have lyst til at gøre det samme? Det kan varmt anbefales! Herunder får I lige opskriften på den juice som jeg oftest laver som giver ca. 1,2 liter.

4 æbler

400 gram grønkål

1 grapefrugt

1 agurk

En smule ingefær (efter smag og behag)

10 mellemstore gulerødder (kan variere)


Likes

Comments

Nu nærmer vi os december med drastiske skridt, og de første julefrokoster er allerede begyndt! December er i den grad en festmåned med diverse julefrokoster, juledage og nytår, så der er flere gode undskyldninger for at investere i en ny festkjole! Her har jeg lige samlet nogle af mine favoritter til jer, hvis I nu ikke helt kan finde ud af, hvor I skal starte. Der er jo uendeligt mange fine muligheder derude! Man kan både give den gas med en masse glitter eller holde det mere simpelt og så tilføje en masse fine detaljer i form af smykker og lækre stiletter.

Likes

Comments

Strik, Envii / Bukser, Minimum / Støvler, Vagabond (similar here)/ Taske, Louis Vuitton / Ringe, Hvisk (her og her)og Julie Sandlau

Denne weekend har jeg været hjemme hos mine forældre og i går tilbragte jeg dagen sammen med min mor, hvor vi besøgte nogle forskellige juleudstillinger. Det er efterhånden blevet en tradition for os, og det er noget som jeg ser frem til hvert år! Det er virkelig hyggeligt! Jeg er helt vild med striktrøjer og denne lyserøde sag fra Envii er ikke en undtagelse! Lyserød er virkelig vinterens farve i år, hvilket jeg synes er lidt spøjst, men også virkelig fedt! Jeg elsker alt hvad der er lyserødt, og jeg kan rigtig godt lide det feminine udtryk man får, når man sætter det sammen med guldsmykker. God søndag alle sammen!

Likes

Comments