Contains affiliate links

Hejsa alle sammen! Jeg har lige været lidt stille her på bloggen de sidste par dage, men nu er jeg tilbage! Jeg kom hjem til Aarhus igår efter en virkelig skøn uge hjemme i det vestjyske hos min familie! Dagen i dag står på eksamenslæsning, da jeg skal op i min sidste eksamen i morgen, og så er der ellers dømt sommerferie for mit vedkommende! Egentlig skal jeg jo droppe ud og skifte til journalistuddannelsen, som jeg er blevet optaget på, men jeg er ikke lige klar til at miste min SU endnu, så derfor går jeg op til min sidste eksamen. Desuden kan jeg også godt lide at afslutte tingene, selvom at den ikke betyder noget for mig længere. Men jeg ser virkelig meget frem til at få rigtig fri fra skole, og nyde min ferie lidt! Om bare små 2 uger går turen jo til Afrika for mit vedkommende med min dejlige familie, og jeg kan slet ikke vente længere!

Nok om mig og min ferie nu! Her får I lige lidt outfit inspiration som inkluderer nogle ting, som jeg selv sidder og savler lidt over. Jeg er især vild med den prikkede top fra Ganni og den blå kjole fra YAS.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Nu er det vidst blevet tid til endnu en omgang facts om mig! Jeg kan se, at I godt kan lide den her type indlæg, så dem vil jeg selvfølgelig prøve at lave endnu flere af. Så her kommer der lige lidt sjove facts!

1. Jeg er enormt ubeslutsom, og det er især et problem, når jeg skal shoppe. Jeg overvejer altid en milliard muligheder på én gang, og derfor er det tit svært for mig at tage en endelig beslutning. Jeg er nok generelt bare lidt bange for at tage den forkerte beslutning.

2. Når jeg er ude at spise på restaurant og venter på maden, så synes jeg altid, at det er lidt spændende at gå ud og se, hvordan toiletterne ser ud! Det er lidt underligt, men min familie synes, at det er ret underholdende at få en toiletrapport efterfølgende!

3. Jeg kan i meget høj grad identificere mig med Monica fra serien Friends! Jeg har ligeså meget rengøringsvanvid, og jeg er mindst ligeså perfektionistisk. Det er nok også én af grundene til, at jeg er så vild med serien!

4. Jeg er ret overtroisk, og jeg er slet ikke i tvivl om, at der findes spøgelser. Det er også noget af det mest skræmmende for mig, og jeg kan hurtigt køre mig selv op til at blive meget paranoid!

5. Min største drøm er at blive redaktør på et modemagasin! Jeg har altid interesseret mig for mode, så det er helt oplagt for mig at gå den vej, men jeg kunne også godt se mig selv arbejde med nyheder indenfor politik, kultur og samfund.

6. Da jeg var barn, var min største drøm til gengæld at blive skuespiller, og jeg ville slet ikke have noget imod at skulle spille den nye Gabriella i en High School Musical 4, haha!

7. Jeg døjede med meget slem akne i slutningen af folkeskolen, og det kom tilbage igen i slutningen af 1.g. Når jeg får selv den mindste bums nu, så frygter jeg altid lidt, at det skal komme tilbage. Endnu engang kommer min paranoide side frem!

8. Jeg bliver meget nemt rørt, når jeg læser bøger og ser film. Jeg kunne næsten ikke få hold i tårerne, da jeg læste "Sarahs Nøgle" af Tatiana De Rosnay. Det samme skete, da jeg så filmen "Marley and Me".

9. Jeg kan simpelthen ikke finde ud af at spise med kniven og gaflen i den rigtige hånd. Det føles bare helt forkert for mig at have kniven i højre hånd!

10. Jeg er langt fra den bedste i et køkken. Jeg er virkelig god til at lave wokretter med karry, men det er nok også den eneste ret, som jeg er god til. Jeg vil faktisk gerne være bedre, men jeg finder bare madlavning ret uinteressant.

Det var lige 10 hurtige og mærkelige facts omkring mig! Jeg ved, at I godt kan lide den her type indlæg, så jeg håber, at I også fandt dette lidt underholdende! Nu er det jo blevet lørdag og i dag skal jeg først ud og løbe, derefter skal jeg til studentergilde, og så slutter jeg dagen af med en reunion fest med min gamle gymnasieklasse. Jeg har glædet mig helt vildt til at se dem alle igen, og jeg er slet ikke i tvivl om, at det nok skal blive en kæmpe fest!

Likes

Comments

Dress, Ganni / Jacket, YAS (similar here) / Sneakers, Puma / Bag, Louis Vuitton / Sunglasses, Celine

Jeg nyder min miniferie i fulde drag hjemme hos mine forældre! Det er så hyggeligt med al den familiehygge, som vi har haft i forbindelse med, at min lillebror er blevet student. Her får I lige mit outfit fra i går, hvor jeg havde min nye kjole på fra Ganni, som jeg fik fingrene i på udsalg. Jeg har haft kigget lidt på den, siden den kom ud, så jeg synes selv, at den var lidt af et scoop! Jeg køber faktisk sjældent noget på udsalg, da jeg altid falder over nyhederne som rammer butikkerne hver gang udsalget starter, men kjolen her kunne jeg altså ikke stå for. Jeg har bare en svaghed for feminine prints! Her har jeg valgt at sætte den sammen med mine nye sneakers fra Puma, for at gøre det hele lidt mere afslappet og cool. Jeg er også ret vild med kombinationen af det feminine print og den rå læderjakke, som er en gammel yndling fra YAS!

Likes

Comments

I går var en virkelig hyggelig dag, da min lillebror blev student! Dermed er den yngste i flokken færdig og klar på nye eventyr, og jeg er så glad på hans vegne! Jeg kan tydeligt huske den fantastiske følelse, som man havde, da man endelig var færdig og kunne se frem til en hel uge med fest og ballade. Det var virkelig en god tid, og i går var vi med til at fejre hans første dag som student, da vi holdte studentergilde for ham hjemme i haven hos mine forældre. Det var så hyggeligt at slappe lidt af med familie, naboer og venner. I dag skal vi til Herning, hvor min fætter bliver student, så dagen i dag står igen i familiens tegn. Jeg nyder virkelig, når der er tid og anledning til at være sammen med familien, og specielt dem som jeg ikke ser så tit!

Jeg er faktisk hjemme i Struer hos mine forældre hele ugen sammen med min søster, så det er rart at kunne koble lidt af oveni alle eksamenerne! Jeg ser også rigtig meget frem til lørdag, hvor min gamle gymnasieklasse for tredje år i træk holder reunion! Det er virkelig en god tradition, som jeg håber, at vi kan blive ved med at holde fast ved!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hejsa alle sammen! Her er lige lidt inspiration til sommer-shopping! Alle de her ting er nogle, som er på min wishlist lige nu, og jeg har især et godt øje til de fine sneakers fra Adidas, toppen og nederdelen fra Ganni, øreringene fra Jane König og armbåndene fra Anni Lu. Men jeg har allerede fået shoppet en del i denne måned og den anden dag kom jeg til at købe en kjole fra Ganni på tilbud, som jeg snart viser jer her på bloggen. Det er faktisk virkelig sjældent, at jeg køber noget på tilbud, da jeg altid bliver fristet af de nye varer! Men lige netop denne kjole har jeg kigget på i ret lang tid, og da jeg så fandt den på tilbud, kunne jeg altså ikke dy mig længere.

Weekenden er godt igang, og min weekend står bare på arbejde. Så jeg får desværre ikke lov til at komme ud og nyde det gode vejr, men søndag aften drager jeg mod Struer, da min lillebror bliver student på mandag, og jeg glæder mig helt vildt til at fejre ham!

Likes

Comments

Shirt, H&M (similar here) / Pants, YAS / Sandals, H&M / Sunglasses, Rayban / Bag, Louis Vuitton

I går var det min sidste fridag i denne uge, da jeg skal arbejde både i dag og i morgen. Derfor var jeg lige ude i det dejlige solskinsvejr og tage lidt billeder med Kirstine. Jeg var nemlig så heldig at få fingrene i denne fine skjorte fra H&M tidligere på ugen. Efter at have set den på min veninde Rikke, så drog jeg straks på jagt rundt i alle H&M butikkerne her i Aarhus, men den var desværre udsolgt alle steder. Til sidst hoppede jeg på min cykel og tog en lang cykeltur til Aarhus Nord, da min veninde nemlig havde købt den i Storcenter Nord. Jeg kunne slet ikke tro mit held, da jeg fandt én tilbage i min størrelse og så endda på tilbud! Jeg er vild med de lyseblå striber og slå-om-detaljen.

Som I kan se har jeg igen mine lyserøde Raybans på, og jeg må nok indrømme, at de er gået hen og blevet mine yndlingssolbriller over både mine Dior og Celine (chok!). Men jeg synes bare, at formen på dem passer helt perfekt til mit hoved, og så kan den sarte lyserøde farve pifte ethvert outfit op. De er feminine, enkle og flippede på samme tid! Uden tvivl et af mine bedste køb dette forår!

Likes

Comments

Fremtiden af Michael Kvium (2017)

Kjolen af Michael Kvium

Dafurnica af Nadia Plesner (2010)

I går tilbragte jeg det meste af dagen med mine to veninder Aburna og Johanne, og min ven Sebastian! Vi havde en kulturel dag, hvor vi tog køreturen til Trapholt i Kolding, og på hjemturen var vi også et smut forbi Kunstmuseet i Horsens! Vi er alle ret vilde med kunst, så da Trapholt havde hele to udstillinger, som vi virkelig gerne ville se, så måtte vi jo tage afsted. Den første udstilling på Trapholt var med Michael Kvium, og den anden udstilling var en mere generel udstilling omkring kopiering i kunsten, og om hvorvidt det er i orden at kopiere og lade sig inspirere. Hovedværket i den udstilling var Nadia Plesners "Dafurnica". Nadia Plesner har skrevet en virkelig god bog, der omhandler hendes retssag mod Louis Vuitton i forbindelse med hendes tegning "Simple Living", og den havde vi alle læst, så vi ville alle rigtig gerne se det store maleri, som vi jo kendte en masse til i forvejen. Jeg kan helt klart anbefale jer at læse hendes bog, som også hedder "Simple Living". Den er helt vildt spændende, især hvis man er en smule interesseret i kunst. De havde også en helt tredje udstilling, som omhandlede syv forskellige ikoniske designerstole, og hvorfor de mon er blevet så ikoniske. Det var enormt spændende at besøge Trapholt, og det er helt sikkert ikke sidste gang! Og hvis I synes, at udstillingerne lyder spændende, så kan jeg helt klart sende jer mine varmeste anbefalinger!

På vej hjem tog vi som sagt et smut forbi Kunstmuseet i Horsens, hvor der var endnu flere værker af Kvium. Jeg er ret vild med Kviums skildring af verden, og de forskellige samfundsroller og emner, som han tager stilling til i hans malerier. De er samtidig meget dystre og ret grimme, men det er lige præcis dét, der er det seje ved hans værker!

Dagen var fuld af gode og spændende indtryk, og her i indlægget kan I lige se nogle af billederne fra vores dag!

Likes

Comments

I sidste uge var jeg på vej ud af døren for at mødes med min veninde Kirstine. Jeg havde taget mit lille lyserøde tørklæde på, hvilket min roomie ser, og så spørger hun "Synes du ikke, at det er grænseoverskridende at have sådan et tørklæde på?", og spørgsmålet kom virkelig bag på mig, men samtidig kunne jeg sagtens forstå, hvad hun mente med det!

Min første tanke og mit svar til hende var, at jeg nok efterhånden er lidt hærdet efter alle de outfitbilleder, som jeg har taget på åben gade, og at jeg derfor ikke er så bange for den slags mere. Men når jeg tænker tilbage, så har jeg haft det på præcis samme måde som hende, og det var især da jeg boede hjemme i lille Struer, hvor næste alle kendte hinanden. Der kan jeg godt huske, at jeg nok ikke lige havde lyst til at skille mig ud, men nu er det lige gået op for mig, hvor meget jeg er vokset siden da. De sidste par år har jeg været rigtig god til at gøre, hvad JEG har lyst til, og det har faktisk givet pote. Jeg hviler meget mere i mig selv, og det har generelt gjort mig meget GLADERE.

Men jeg fik stadig en lidt ærgerlig følelse i kroppen over, at hun faktisk har det på den måde, at der er noget tøj, som hun ikke tør at tage på, fordi det måske er for meget af det gode. Jeg er heller ikke i tvivl om, at der er mange andre, der har det på samme måde som hende, og det er virkelig ærgerligt! For selvfølgelig skal man kunne gå i lige præcis det tøj, som man vil. Og det samme gælder jo alt, hvad vi gør. Jeg har efterhånden også mødt lidt kritik i forhold til, at jeg har en blog, men man skal jo gøre, hvad man gerne vil, ellers tror jeg aldrig, at man bliver rigtig glad!

Jeg synes I hvert fald, at det her er lidt stof til eftertanke. Det er okay at være lidt modig og vovet og turde at tage en chance nogle gange. Faktisk tror jeg, at det er det, man kommer allerlængst med. Det bør virkelig ikke være grænseoverskridende at tage et lyserødt tørklæde på, eller et tylskørte for den sags skyld. Moden er desuden ikke kun til for de få, det er allemandseje. Ligeledes er vores samfund allemandseje, og derfor skal vi ikke være bange for at være os selv.

Jeg håber, at I synes, at indlægget her var relevant, og at det har sat nogle tanker igang hos jer. Jeg synes I hvert fald, at det er et vigtigt emne at tage op i et samfund som i dag, hvor vi er så vanvittigt selvbevidste, at det nok er blevet for meget!

Likes

Comments

Woooow en weekend! Jeg har nu fået sovet lidt ud efter en hel fantastisk weekend med alle mine bedste veninder på Northside Festival! Det var virkelig været en fest, og jeg har fået hørt en masse fed musik! Jeg tænker allerede, at jeg helt sikkert skal til Northside igen næste år. Vejret var ikke helt optimalt, men der var en vildt god stemning alligevel, og det var lidt som om, at alle tænkte, at regnen ikke skulle stoppe os, og at vi bare skulle have den største fest alligevel!

Det har været en weekend med en masse sjov og ballade, god mad og vilde koncerter! Hovednavnet på dette års Northside var jo Frank Ocean, og det var virkelig en fed koncert! Det var ikke lige, hvad vi havde forestillet os, da det var en ret rolig og intim koncert, men sceneshowet var virkelig flot, og så sang han SÅ godt live! Udover Frank Ocean var jeg ret begejstret for MØ, Thomas Helmig, Suspekt og The 1975!

Nu er en ny uge startet, og jeg skal så småt til at læse op til vores sidste mundtlige eksamen. Derudover skal jeg arbejde en del, hvilket også er helt fint ovenpå sådan en weekend her. Jeg tænker virkelig tilbage på den her weekend med et kæmpe smil på læben, og til alle jer som også var afsted, så håber jeg virkelig, at I havde en ligeså fed fest, som jeg havde!

Likes

Comments

Jeg har virkelig længe gået og tænkt, at jeg godt kunne tænke mig at få fremkaldt nogle af mine mange rejsebilleder, og for lidt tid siden introducerede min veninde Aburna mig for en helt genial app, der gør det super nemt at få fremkaldt billeder! App'en hedder Printic, og man kan få fremkaldt sine billeder på mange forskellige måder derinde. Men jeg valgte at få dem fremkaldt som almindelige billeder, og så blev de leveret i en fin box! Jeg modtog så min box her den anden dag med nogle af mine bedste billeder fra min rejse i Sydamerika. Jeg har kun udvalgt de bedste, da det langt fra er dem alle, som jeg behøver at få fremkaldt. Men jeg er så glad for, at jeg endelig har fået det gjort, og nu tænker jeg helt sikkert, at jeg skal have fremkaldt endnu flere fra mine andre rejser. Der er bare noget helt særligt over at sidde med billederne i hænderne, specielt når man skal vise dem til andre. Jeg vil også rigtig gerne have nok billeder til at få lavet et fint fotoalbum snart!

Jeg er ret vild med konceptet, og det var super nemt! Billederne er også i rigtig fin kvalitet, så jeg kan helt klart anbefale Printic. Det føles så godt at få billederne foreviget på den helt rigtige måde!

Nu er det jo blevet søndag, og det er den sidste dag på Northside Festival! Fredag og lørdag har været vanvittig fede, og jeg glæder mig bare til at give den gas i dag! I dag kommer bl.a. The 1975, som jeg virkelig synes er fede, så det glæder jeg mig SÅ meget til!

Likes

Comments