Nu får I lige et lidt anderledes indlæg, nemlig et fitnessindlæg! Jeg er ikke det helt store fitnessmenneske, men jeg går da op i at få bevæget mig hver dag og prøver så vidt muligt at spise varieret. Jeg vil sige, at jeg har et ret sundt forhold til det med kost og motion, hvilket jeg mener er ret vigtigt! Jeg har stort set altid vejet mindre end 60 kg, men for nogle år tilbage, da jeg flyttede hjemmefra og startede som husmodel hos YAS, der begyndte jeg at tage lidt på i vægt. Og ja, det lyder ret mærkeligt, da jeg tog på i vægt, da jeg var husmodel, men vi havde den lækreste kantine, og der var næsten slik på kontoret hver dag, så det var ret svært ikke at blive fristet. Derfor kom jeg over de 60 kg, og jeg har siden da ligget ret solidt på de 62-63 kg. Men for en måneds tid siden blev jeg pludselig ret motiveret til at udfordre mig selv lidt ekstra og prøve at komme under de 60 kg. Det er nu lykkedes mig, og det var faktisk mere enkelt, end jeg lige havde regnet med. Derfor tænkte jeg, at jeg lige ville dele mine nemme råd med jer, hvis I ligesom mig står og gerne vil smide de sidste og sværeste kilo. Jeg er på ingen måde kostekspert, men jeg ved, hvordan min krop fungerer, og det kan jo være, at det kan hjælpe nogle af jer også :D

Det hele startede faktisk med et af mine nytårsfortsæt som var, at jeg skulle begynde at spise mindre portioner. Jeg har nemlig haft en rigtig dårlig vane med at spise mere end jeg behøver, og derfor også blive rigtig skidt tilpas og oppustet efter hvert måltid. Så for mit eget velvære synes jeg, at det var et ret godt sted at starte. Jeg har derfor spist meget mindre portioner, end jeg har været vant til før, og jeg er virkelig blevet positivt overrasket. Det er utroligt, hvor lidt der skal til for at gøre mig mæt, og jeg er helt klart mindre oppustet generelt.

Derudover meldte jeg mig ind i fitness. Jeg har længe været lidt for nærig til at melde mig ind i fitness, fordi det er ret dyrt, og det er jo gratis for mig at løbe en tur! Men min roomie anbefalede et nyt fitness her i Aarhus, som var ret billigt, og derfor besluttede jeg mig for at gøre det! Jeg har siden da gået til "stram op" holdet hver uge for at opbygge en lidt muskler, som jeg i højeste grad mangler. Lige netop dette har nok ikke bidraget så meget til mit vægttab, da muskler vejer mere end fedt, men jeg tror helt sikkert, at det har bidraget til en højere forbrænding og et generelt bedre velvære for mig.

Som jeg har skrevet om tidligere, så elsker jeg også juice, og juice har også været en stor del af det. I de første 2 uger erstattede jeg nemlig et måltid om dagen med en halv liter grøntsagsjuice. Jeg føler mig så let og godt tilpas, når jeg har drukket en masse juice. Det føles meget udrensende for hele kroppen, og det indeholder rigtig mange gode vitaminer og mineraler. Det er oftest min frokost eller min aftensmad, som jeg har erstattet med juicen, og det har været meget effektivt. Jeg ved, at der nok er rigtig mange der ikke kommer på en juice-detox, fordi det kræver rigtig meget tid at lave så meget juice, som man skal bruge, men at det også koster ret meget at købe ind til alle de grøntsager og frugter. Men den her metode, hvor man kun erstatter et enkelt måltid om dagen med juice er meget overkommelig både i forhold til tiden og investeringen. Jeg er selv bare en lille studerende på SU, så min økonomi rækker ikke til alverdens, men det her har ikke kostet mig særlig meget, og fordi jeg kun skal bruge en halv liter juice om dagen, så behøver jeg kun at lave en liter juice hver anden dag. Jeg er nemlig ikke typen der gider at lave frisk juice hver dag, men hver anden dag kan jeg godt lige overkomme :D Hvis I er lidt fristet af at prøve det her med juice, så kan jeg varmt anbefale denne slowjuicer fra Wilfa, som jeg selv er helt vildt glad for!

Udover at jeg selvfølgelig har løbet rigtig meget og presset mig selv fysisk, når jeg har trænet, så er jeg slet ikke i tvivl om, at det er kosten der har gjort det mest på de her 3 uger. Jeg har fx også holdt mig fra tungt aftensmad som lasagne, pasta, pizza osv. og i stedet spist mere rent og enkelt. Det føles bare rigtig godt at spise mere let og undgå den daglige oppustethed. Det har været meget positivt at mærke på min krop, hvor lidt den behøver for at blive mæt, og det har helt klart ændret mine madvaner til det bedre. Nu ligger jeg på 59 kg, hvilket jeg er rigtig godt tilfreds med. Jeg vil ikke klage, hvis jeg kommer lidt længere ned endnu, men det her er en rigtig god start, og for første gang i flere år er jeg under de 60 kg, hvilket var målet! Jeg håber, at I kunne bruge mine små råd til noget, og at I måske ikke selv synes, at det er så uoverskueligt at gå igang med vægttabet, også hvis det bare er de sidste 3 kg der mangler! Herunder får I lige min yndlingsopskrift på juice, men det er selvfølgelig en god ide at variere, så det ikke er den samme slags juice man drikker hver dag. Og sidst men ikke mindst, HUSK at drikke en masse vand!

3-4 gulerødder
1-2 rødbeder
En halv agurk
En halv citron
2 æbler
En lille smule ingefær
250 g grønkål

Hvis I har lyst, så er det også rigtig lækkert at putte nogle stilke af bladselleri i eller noget grapefrugt!

Dette giver 600 ml juice, men hvis I ligesom mig gerne vil lave dobbeltportion hver anden dag, så I ikke skal lave det hver dag, så skal I bare bruge det dobbelte af det, som jeg har skrevet her. Så får I 1,2 liter juice.

Likes

Comments

Jakke, Zara (similar here)/ Skjorte, Acne Studios (similar here) / Bukser, Minimum / Taske, Louis Vuitton / Sko, Ganni

I går havde jeg en skøn eftermiddag med min veninde Aburna, inden vi skulle spise middag med vores læsegruppe! Jeg er virkelig blevet velsignet med den bedste læsegruppe, og der er bare intet bedre end en hyggeaften med god mad og spil i deres selskab! Jeg havde min yndlingsskjorte på fra Acne og mine leopard ballerinaer fra Ganni, som jeg slet ikke har fået jer vist ordentligt her på bloggen. Jeg fik dem jo i julegave, men vejret har bare ikke rigtig været der til at have dem på, men nu blev jeg altså nødt til at hoppe i dem! De er et lille pift til ethvert outfit, og de passer især godt til den klassiske hvide skjorte. Skjorten her købte jeg faktisk for et års tid siden, og den er stadig en favorit i min garderobe fordi den er så klassisk og kan altid hives frem, når jeg er i tøjkrise! Jakken fra Zara har I efterhånden set nogle gange, men jeg bliver ved med at gribe den, fordi den også er så klassisk i både designet og farven, og så behøver det jo ikke altid at være sort! Hvis I ikke har set det, så kan jakken nu købes i den flotteste grå og rosa farve lige her!

Likes

Comments

Tilbage i december viste jeg jer disse tre produkter fra Kevin Murphy, som jeg fik tilsendt efter at have prøvet en balsam fra samme mærke, som slet ikke fungerede med mit hår. Jeg fik anbefalet disse tre, og jeg har glædet mig meget til at fortælle jer om dem! Jeg har nu brugt produkterne i et par måneder, og jeg synes derfor, at jeg har en god fornemmelse for dem. Hele Repair Me serien er lavet til at gennemfugte håret og reparere skadet hår efter meget varmebehandling og hårfarve. Det er præcis sådan mit hår er, og det har i højeste grad brug for fugt.

Repair me wash er en shampoo og den er uden tvivl mit yndlingsprodukt af dem alle tre. Den er super nem at bruge, den skummer fint, og så er den utrolig drøj i brug. Man skal ikke bruge ret meget, og for mig er det en ret vigtig faktor, når man tager prisen i betragtning. Den har renset mit hår rigtig fint, og den har ikke udtørret min hovedbund, som mange shampooer ellers gør på mig. Den har også efterladt mit hår meget gennemfugtet og blødt. Så det har helt klart været en positiv oplevelse at bruge den her, og jeg kan klart se mig selv købe den igen!

Repair me rinse er balsammen i serien, og den har jeg faktisk heller ikke noget dårligt at sige til. Ligesom shampooen har den gennemfugtet mit hår og efterladt det super blødt og behageligt. Den er nem at bruge og samtidig også meget drøj i brug. Jeg er også ret vild med duften i produkterne, som både er sød og frisk!

Restore er en slags hårkur, som man skal bruge hver 3. hårvask i stedet for shampoo og balsam. Den er simpelthen et 2-i-1 produkt. Jeg skal være ærlig og sige, at jeg faktisk kun har brugt den 3 gange, og jeg kommer nok heller ikke rigtig til at bruge den igen. Jeg er sikker på, at den godt kan fungerer i noget hår, der ikke er så fedtet, men mit hår kræver simpelthen shampoo for at blive ordneligt rent. Alle tre gange jeg har brugt den, er mit hår ganske enkelt ikke blevet rent nok, det har været fedtet i bunden, og hvis der er noget jeg ikke kan klare, så er det at rende rundt med fedtet hår! Jeg er ellers ret vild med ideen om at skåne håret for shampoo og balsam engang i mellem, men den gik desværre ikke for mig. Dog synes jeg, at de to andre produkter er vildt lækre og effektive, så jeg føler måske ikke, at jeg behøver hårkuren.

Jeg håber, at I kunne bruge min lille anmeldelse til noget, hvis I selv er lidt nysgerrige omkring Kevin Murphys produkter, og selv overvejer, om det skal prøves. Jeg er i hvert fald rigtig glad for, at jeg gav produkterne en chance til, for jeg er faktisk gået hen og blevet lidt afhængig :D

Likes

Comments

Her er lige lidt inspiration til at skyde weekenden i gang! Jeg har kun to timer i skolen i dag, så har jeg weekend, og det er simpelthen så tiltrængt! Jeg er helt forelsket i det blomstede sæt fra Gucci, som I kan se ovenfor. Det får mig rigtig i forårshumør, så nu må vejret godt snart blive lidt bedre! Den lyserøde farve har helt klart også fanget mig, og jeg er nødt til snart at få købt noget lyserødt tøj, for det er lige mig med alt det feminine!

God weekend allesammen!

Likes

Comments

Hej alle sammen! I må virkelig undskylde, at jeg ikke er så god til at få opdateret bloggen ofte nok lige i tiden, men nu er jeg startet i skole igen, og er et par uger inde i 2. semester, og der er bare fuld knald på! Jeg havde helt glemt, hvor meget der skal læses, og hvor meget tid det tager at danne sig et overblik! Den seneste tid har været meget præget af skole, veninder og arbejde, så der har været nok at se til! Men det er til gengæld også skønt at være startet igen! Jeg havde savnet min klasse helt vildt, og der er intet bedre end middagsaftener og hyggedage med veninderne, hvilket er noget af det jeg elsker allermest ved studielivet. Det sociale betyder bare så meget! Når jeg har så meget at se til, så er jeg ofte ikke så inspireret, men jeg satser stærkt på, at jeg snart er godt inde i min skolerytme igen, så jeg har lidt mere overskud til at lave en masse blogindlæg!

Forhåbentlig bliver vejret også snart lidt bedre, så jeg kan vise jer nogle af mine nye forårsting, som jeg har købt! Generelt glæder jeg mig bare helt vildt til sommer, så jeg kan gå rundt i lækre espadrilles, kortærmede toppe og selvfølgelig bare ben, ligesom på billedet ovenfor!

Som jeg også kort skrev til jer i indlægget inden dette, så er jeg også fornyligt blevet single. Så nu tænkte jeg lige, at jeg ville uddybe det en lille smule, da det jo også har taget noget af min tid og overskud. Det er faktisk præcis to uger siden i dag, og det har helt klart også været noget, som jeg lige skulle vænne mig til. Vi var sammen i 5,5 år, så han har været en ret stor del af mit liv. Vi har haft et langdistance forhold i et par år nu, og nu gik den desværre ikke længere. Vi har heldigvis afsluttet det godt, og jeg ser uden tvivl tilbage på de sidste 5,5 år med et kæmpe smil og virkelig mange fantastiske minder!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Nu er der kun et par dage til valentinsdag, så hvis I står og mangler en gave til kæresten, så er her lige lidt inspiration. Jeg har egentlig aldrig selv gjort så meget ud af valentinsdag, men jeg kan godt lide tanken om, at man fejrer kærligheden og prioriterer at tilbringe lidt hyggetid med den man elsker! Og så er det vel også en god undskyldning til at forkæle sig selv med lidt nyt, hvis man skal på date. Jeg er selv fornyligt blevet single, så jeg skal tilbringe min valentinsaften med en masse lækre damer fra Magasin! Vi skal nemlig i biografen og se den nye Fifty Shades film, så det skal nok blive en underholdende aften! Der er jo intet som et godt tøseselskab :D

Likes

Comments

Jeg fik denne skønne hårolie i fødselsdagsgave, og jeg havde faktisk aldrig set mærket før, så jeg var ret spændt på at prøve den! Det er en helt naturlig argan olie med vitamin E, som skulle være ekstra fugtgivende. Jeg har nu brugt den i et par måneder, og jeg må sige, at jeg faktisk er ret begejstret! Jeg bruger når altid efter badet, inden jeg føntørrer mit hår. Derudover har jeg nogle gange tilføjet lidt til mit tørre hår, hvis det lige havde brug for lidt ekstra shine og pleje. Jeg kan generelt godt lide hårolier, fordi de både er plejende for håret, men samtidig også tilfører lidt glans til håret. Mit hår er nemlig ret kraftigt og ofte lidt tørt, så det er lige, hvad jeg har brug for. Jeg krøller tit mit hår og glemmer ofte at putte heat protection i, men den her har faktisk holdt mit hår ret sundt alligevel.

Det bedste ved det er helt klart, at den hurtigt bliver absorberet i håret. Der er intet værre end en rigtig fedtet hårolie, som bare ikke vil trænge igennem håret. for mig er det også et klart tegn på, at den er lavet af gode og naturlige ingredienser! Det er nok den bedste hårolie, som jeg har prøvet til dato, så jeg kunne meget vel godt fristes til at købe den igen. Jeg har også været hjemme ved mine forældre et par gange siden min fødselsdag, og der har jeg lånt lidt af min mors shampoo og balsam, som er fra samme serie som den her, og de er altså også ret lækre. Så hvis I står og mangler en ny shampoo, balsam eller hårolie, så ville jeg klart give det her et skud. I kan finde udvalget af Dancolys argan produkter lige her!

Likes

Comments

Hej alle sammen! Så blev det tirsdag, og i dag får I lige et nyt slags indlæg! Jeg har nemlig været en tur i Matas og købe en gammel yndling med hjem, som jeg lige vil dele med jer. Det er Lip Glow fra Dior, som jeg har været fast bruger af i en del år! Jeg prøvede den for første gang, da jeg arbejdede i Matas, mens jeg gik i gymnasiet, og jeg har været vild med den siden. Den er faktisk en læbepomade, som går ind og fremhæver ens læbers naturlige farve og gør dem en smule mere rosa. Jeg er ret vild med resultatet, der både er friskt og sommeragtigt. Jeg får desværre ikke brugt læbestift så meget, som jeg gerne ville, da de har en tendens til at udtørre mine læber, men jeg er til gengæld en stor fan af læbepomader med farve i. De tilføjer lige lidt samtidig med, at de fugter læberne!

Jeg kan varmt anbefale jer den her, og til og med i morgen kan I spare 25% på den i Matas, da de nemlig kører 25% på alt makeup! Det er i hvert fald en god rabat at få, da den ellers ikke er helt billig. Jeg fik også yderligere 50 kr. i rabat pga. de point, som jeg har samlet sammen. Så hvis I ligesom mig også har lidt point til at stå på kontoen, så bliver den altså ret billig!

I kan finde den på Matas´ hjemmeside lige her!

Likes

Comments

Top, Second Female / Pants, Minimum (similar here ) / Shoes, & Other Stories (similar here ) / Bag, Louis Vuitton

Jeg har virkelig glædet mig til at få den her top hjem, fordi den bare er helt perfekt og fin her til foråret. Jeg ved ikke, om I kan huske det, men i efteråret købte jeg den helt samme top fra Second Female bare i nude og mørkeblå, som jeg var helt vild med! I kan se den lige her . Men nu har Second Female altså lavet den i en meget feminin forårsudgave i sart rosa og brændt rød! Jeg har nok også bare en ekstra svaghed for leopardprint, og jeg kan absolut heller ikke vente til, at vejret bliver lidt bedre, så jeg kan få fusserne i mine leopard ballerinaer fra Ganni :D

Til dem af jer der kunne være interesserede, så kan den gamle top i nude og blå findes på tilbud lige her .

Likes

Comments

Så blev det endelig fredag, og jeg er taget hjem til mine forældre i Struer! Min lillebror skal nemlig danse galla i aften på mit gamle gymnasie, og det skal jeg selvfølgelig ned og se. Derudover skal jeg spise aftensmad med nogle gamle venner og veninder fra gymnasiet, og så skal vi i byen! Det bliver så sjovt og hyggeligt at se dem alle igen :D Her er lige nogle af mine ønsker, som jeg går og savler lidt over i tiden! Jeg var et smut i Magasin den anden dag, og der faldt jeg over den lyseblå top fra Ganni, og den er jeg slet ikke i tvivl om, at jeg bare må eje! Den er helt perfekt her til sommer, når man får lidt mere kulør :D
God weekend til jer alle!

Likes

Comments