Header

​Jakke, Zara / Top, Modström / Nederdel, Second Female / Taske, Chanel / Støvler, Vagabond (similar here)

Hey alle sammen! Denne weekend er jeg taget et smut til København for at besøge min kæreste. Han rejser snart til Los Angeles i 5 måneder på praktik, så det er desværre sidste gang, at vi ses, inden han tager afsted. Derudover har vi 5-års dag i dag, så vi skal på Scarpetta og have lækker middag i aften! Jeg tænkte lige, at jeg ville dele dagens outfit med jer, hvor jeg har fået taget min nye jakke fra Zara i brug. Den er ikke lavet af ægte skind, men ligner bare ruskind, derfor er prisen også rigtig god, og den er simpelthen så blød! Jeg synes også, at den passer rigtig godt til min nye nederdel fra Second Female. Jeg er generelt ret vild med den nye kollektion fra Second Female, og jeg har fået fingrene i flere af deres nye styles, som jeg glæder mig til at vise jer! Håber at I alle nyder weekenden :D 

Likes

Comments

1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE, 5. HERE, 6. HERE, 7. HERE, 8. HERE 

Jeg er helt vild med velourtendensen, som virkelig er på sit højeste lige nu. Der er stort set velour alle steder, man kigger, og jeg synes virkelig at det er lækkert. Jeg blev ret inspireret til at lave et velourindlæg til jer, da jeg så den nye, fine velourtaske fra Saint Laurent i rød! Hvis jeg ikke var på SU, så havde jeg 100% købt den :D Jeg har netop købt toppen fra Second Female med leopard printet i velour, som jeg glæder mig rigtig meget til at vise jer her i weekenden! Jeg overvejer også, om det snart er på tide, at jeg får investeret i en velourkjole, eller de lækre røde stilletter fra Bianco :D

Likes

Comments

​1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE, 5. HERE, 6. HERE, 7. HERE, 8. HERE 

Nu synes jeg lige, at det er blevet tid til endnu en wanties! Nu drager jeg til København næste weekend for at besøge min kæreste, så jeg satser stærkt på, at jeg skal et smut ind forbi byen, og jeg skal helt sikkert i Zara. Jeg går nemlig stadig og tænker på den fede metallic læderjakke derfra. Derudover drømmer jeg virkelig om nogle nye lækre støvler her til vinter, men jeg er blevet meget i tvivl, om de overhovedet skal være sorte efter at have set de fede mørkerøde fra Other Stories! 

Likes

Comments

Nu har jeg boet i vores lejlighed i over et år og er nu endelig kommet til et punkt, hvor jeg endelig føler, at jeg har fået skabt min egen stil, og jeg føler mig godt hjemme i det. Jeg bruger faktisk rigtig meget tid på at finde inspiration til indretning, både fordi det er hyggeligt og fordi jeg interesserer mig meget for design. Jeg synes virkelig, at det kan være svært at skabe sin egen stil, for jeg vil jo gerne indrette mig på en måde, så jeg ikke hurtigt bliver træt af det. Som sagt har det allerede taget et helt år, før jeg nu endelig føler, at jeg er ved at have fat i noget. Der mangler stadig nogle flere puder, og noget mere på væggene, men det kommer nok med tiden. Har I desuden lagt mærke til min nye marmorhylde som hænger over min seng? Jeg købte den i København for en månedstid siden, så jeg havde lidt mere plads til studiebøger, og jeg er godt tilfreds med resultatet! Vi bor i en meget lille lejlighed (en rigtig studiehybel), hvor der ikke er en fælles stue, og jeg er derfor nødt til at have både seng og spisebord i samme rum. Jeg synes egentlig at jeg har fået det adskilt fint, og jeg har indrettet det sådan, at der er en stemning af en stue. Man må jo prøve at være kreativ, når der er begrænset med plads! Jeg er på ingen måde måde indretningsarkitekt, men som sagt interesserer jeg mig rigtig meget for design og boligindretning, så nu tænkte jeg bare lige, at jeg ville give jer nogle af mine bedste tips til at indrette hjemmet, så det bliver så personligt som muligt!

1) Den her har I nok hørt før, men det er en kanon ide at vælge en farveskala, som man godt kan lide. Jeg fandt faktisk min egen farveskala, da jeg købte mit maleri. Jeg var helt forelsket i farvekombinationen i det, og det er faktisk de farver, som jeg har valgt at parre resten af mine ting med. Den eneste farverige ting, som jeg havde købt inden maleriet, var min lyserøde 7'er jubilæumsstol. Heldigvis er der lidt lyserød og pink i mit maleri også! Men som sagt kan det være en rigtig god ide at vælge nogle farver, som man godt kan lide, men de skal selvfølgelig også passe sammen. Det er trods alt nogle farver, som man måske skal kigge på i mange år. Jeg har valgt at holde mig til mørkegrøn/grønblå, gul, lyserød og selvfølgelig hvid. Det er alle nogle forholdsvist varme farve, som står rigtig flot sammen med guld og sølv, som jeg virkelig ELSKER at inddrage i min indretning. Jeg synes, at metaller bidrager til et moderne og ungdommeligt udtryk.

2) Lad dig ikke inspirere for meget! Jeg har ofte lavet den store fejltagelse, at jeg har læst alt for mange boligblade og kigget for meget på Instagram og Pinterest. Jeg ender nemlig altid med at blive FOR inspireret, hvor jeg ganske enkelt vil for mange ting på én gang. Man ser så mange forskellige stilarter og muligheder, men man kan hurtigt komme til at blande nogle stilarter sammen, som bare ikke passer sammen!

3) Vælg de ting som DU kan lide! Jeg er selv begyndt at følge mit hjerte, når det kommer til boligindretning (selvom at det lyder lidt kikset!). Men der vil altid være trends som kommer og går, og man kan hurtigt blive fristet til at hoppe med på vognen. Men her er det vigtigt at mærke efter, hvad ens egen stil er, og om det er noget man også vil være vild med om nogle år. Det kan også gå den anden vej rundt, nemlig at du kan lide noget, som ingen andre kan lide, men der skal man være tro mod sig selv og turde at gøre sin egen ting! På den måde skaber man nemlig et unikt hjem med et personligt præg.

4) Et hjem behøver absolut ikke at være perfekt! I Danmark er vores generelle indretning meget minimalistisk og simpel, men det kan have stor effekt at tilføje lidt farve til indretningen. Man behøver selvfølgelig heller ikke at holde sig 100% til sin farveskala, som mest bare er en hjælp til at skabe sammenhæng. Jeg kan også rigtig godt lide at blande det moderne og klassiske med det rustikke og anderledes. Jeg er bestemt ikke en kæmpe loppefunds-jæger, men jeg har fx en gammel keramikskål, en indisk papmache krukke og nogle rustikke potter til mine planter. Det er kun fantasien, som sætter grænser!

5) Det grønne giver liv! Jeg har faktisk selv kun to planter lige i tiden, men planter er uden tvivl noget som skaber liv i hjemmet, og jeg synes bestemt, at mit værelse ville være kedeligt uden mine planter. Jeg køber også ofte blomster til mig selv, fordi jeg synes, at de sætter prikken over i'et i indretningen. Blomster behøver ikke at være så dyre, og nogle kan faktisk holde rigtig længe. Jeg købte for nogle uger tilbage en hortensiagren med lilla blomster på, og den står stadig rigtig flot. Man kan både købe en hel buket, men man kan også sagtens bare købe en enkel blomst og sætte den i en mindre vase!

Håber at I kan bruge mine tips til noget, og at I føler jer inspireret til at eksperimentere lidt derhjemme. God weekend til jer alle!

Likes

Comments

Nu har jeg efterhånden skrevet på bloggen her i 5 måneder, så jeg tænkte, at det var på tide, at I lærte mig lidt bedre at kende. Jeg har ikke skrevet så mange personlige indlæg, men jeg synes selv, at det er ret hyggeligt at læse nogle personlige indlæg engang imellem. Så her kommer der lige 10 hurtige om mig!

1. Jeg arbejder på McDonald's og det er et kanon studiejob! Det jeg især godt kan lide ved jobbet er alle de unge mennesker, som giver et fedt og energisk arbejdsmiljø :D

2. Jeg gik til rollespil da jeg var lille, og jeg spillede faktisk også World of Warcraft (dette kommer bag på mange!).

3. Min yndlings tv-serie er helt klart Game of Thrones, men jeg bliver heller aldrig træt af Friends eller The Office!

4. Jeg er BIG TIME hundemenneske! Jeg elsker hunde og min guilty pleasure er at se dyrevidoer på youtube, gerne med hunde.

5. Jeg har en kæreste ved navn Terkel, som bor i København. Vi kommer dog begge to oprindeligt fra Struer og vi har været kærester i 5 år.

6. Jeg har fødselsdag d. 10 december, og jeg ved intet bedre end december måned. Jeg elsker alt ved julen og jeg tæller allerede ned nu!

7. Det bedste jeg nogensinde har brugt penge på, var min rejse til Sydamerika med min bedste veninde fra gymnasiet. Det var en oplevelse for livet, og rejsen gjorde mig SÅ meget rigere!

8. Jeg har en enkel afhænighed, og det er sukker! Jeg kan især ikke sige nej til Kinder chokolade :D 

9. Jeg elsker at løbetræne! 

10. Jeg har en kæmpe svaghed for lækre designertasker. Af en eller anden grund får jeg bare aldrig nok! 

Likes

Comments

​Så kom dagen endelig, hvor jeg fik investeret i en ny telefon. Jeg havde i forvejen en iPhone 5s, som efterhånden var rimelig slidt, kameraet var forældet, og den var begyndt at gå ud, selvom den stadig havde massere af strøm. Så jeg følte efterhånden, at jeg virkelig trængte til en ny telefon. 

Jeg besluttede for nogle måneder siden, at jeg ville have den nye iPhone 7, når den kom ud, og nu har jeg endelig fået fingrene i den. Jeg var lidt i tvivl, om jeg skulle købe den i guld eller rosegold, men jeg endte med rosegold, og det er jeg virkelig glad for. Den er så lækker og feminin! 

Kameraet på min gamle iPhone 5s var ikke særlig godt længere, så dét var faktisk min primære grund til at købe en ny. Kameraet på iPhone 7 er virkelig godt, og jeg glæder mig rigtig meget til at lege lidt med det. Udover det gode kamera, så har iPhone 7 også 25% klarere farver, den er hurtigere, vandafvisende ned til 1 meter, har intet jackstik, men den har derimod et thunderboltstik i enden af høretelefonerne og en lille adapter med et jackstik i. Jeg synes bestemt, at den nye iPhone har mange gode egenskaber og jeg glæder mig rigtig meget til at få den i brug! 

Likes

Comments

​Top, Second Female (similar here) / Nederdel, Second Female / Sko, H&M (similar here) / Taske, Louis Vuitton / Solbriller, Dior 

Jeg er helt vild med det sensommervejr, som vi har for tiden! Det giver god mulighed for at få brugt sommertøjet en sidste gang. Den anden dag havde jeg dette sæt på fra Second Female, som jeg faktisk købte tidligt på sommeren, men vejret er først for alvor blevet godt nu til at få det i brug. Jeg tænkte derfor lige, at jeg ville vise jer det! Printet er små mælkebøtter og Second Female har faktisk lige lavet en nyere version af printet her og jeg er vild med det! Farverne er så fine og printet er meget diskret og feminint. I kan finde det nye print som cardigan her og som bluse her. Håber at I alle har en god søndag! 

Likes

Comments

1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE, 5. HERE, 6. HERE

Den anden faldt jeg helt tilfældigvis over metallic læderjakken fra Zara på Instagram, som jeg virkelig bare MÅ eje! Jeg klikkede derfor ind på deres hjemmeside for at se, om jeg kunne finde den derinde. Det kunne jeg heldigvis, men jeg kan nu bedst lide at se og mærke tøj i virkeligheden. Så når jeg skal til København om to uger, må jeg lige et smut forbi Zara butikken på strøget og se om jeg kan få fingrene i den! Synes simpelthen at den er så mega sej og anderledes, og den er jo perfekt her til efteråret. Krydser mine små fingre! Udover læderjakken faldt jeg selvfølgelig også over nogle andre ting. Jeg er også blevet ret vild med flæseblusen i den mint blå farve og den mørkerøde skuldertaske. Det er bare alt for farligt at surfe rundt på nettet! 

Likes

Comments

Jakke, YAS / Nederdel, Moss Copenhagen / Top, Selected Femme (similar here) / Sko, H&M (similar here) / Taske, Louis Vuitton / Solbriller, Dior

I går var jeg ude og spise med min kæreste, som jeg har på besøg fra København. Jeg synes derfor lige, at det var en god anledning til at tage min nye bomberjakke i brug! ​Jeg har længe været på udgik efter en bomberjakke og det endte med at blive denne fine sag fra YAS! Jeg kan godt lide, når de er lidt feminine, så derfor var den her virkelig perfekt, da jeg bare elsker blomsterprintet og de feminine farver. Den er lidt vild, men med et simpelt outfit som her, synes jeg, at den er helt perfekt. Den er lige kommet i butikkerne, så den ligger ikke på deres webshop endnu, men det kommer den nok snart!

God torsdag til jer alle sammen! 

Likes

Comments

1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE, 5. HERE, 6. HERE

Der er simpelthen så mange fine sko lige i tiden, som jeg bare føler, at jeg MÅ eje! Desværre rækker SU-budgettet ikke helt til seks nye par sko. Jeg må derfor vælge med omhu, når jeg skal have nogle nye sko. De skal nemlig både være stilsikre, behagelige, praktiske og ikke alt for dyre. Men jeg har efterhånden erfaret mig, at man virkelig kommer langt med et par gode sko, og at det bestemt ikke er en dårlig investering. Sidste år købte jeg et par sorte ankelstøvler fra Vagabond i ruskind, og jeg er stadig helt vild med dem. De er dog begyndt at være lidt slidte efter et år med konstant brug. Jeg står derfor i lidt af et dilemma, fordi jeg nok egentlig burde købe et par nye lækre skindstøvler, men jeg er også svært fristet af platform sandalerne, som jeg efterhånden har kigget på i flere måneder! Det er måske også lidt overdrevet, at alle de sko, som jeg går og ønsker mig, er fra Other Stories, men jeg er bare helt vild med deres sko, og de bliver ved med at komme mere nye hele tiden, som jeg bare må eje! 

Likes

Comments