Mina dagar

Har skrotat runt i min mysdress prick hela helgen...<3

Glad bebis!

Helgen började fint med att M kom hem med hummer i Fredags..

Jag svängde ihop ett smör med vitlök, persilja & västerbotten medan M rörde ihop sin skagen..

Satan va gott det blev!

Igår var vi bara hemma & skrotade. Bytte rent i sängen, tvättade lite, mös i soffan, hämtade ut paket & bara var<3

Framåt kvällen lagade Mackan renkalvfilé & råstekt potatis med grönpepparsås & svartvinbärsgelé. Alltså. Svimmade nog på riktigt pga så gott? Herre. Efter det kröp vi ihop i soffan med glass & kaffe innan vi somnade gott<3

Avslutar med en bild från alldeles nyss. Rio vaknade 05.15 på sitt vanliga glada humör & visade inga tecken på att somna om haha, så jag gjorde en kaffe, tände ljus & skakade en flaska käk till honom. Den svepte han & somnade om, så nu sitter jag här med min kaffe & utan sällis. Skrutt!

Söndag idag & vi ska på husvisning! Vi har hittat ett helt magiskt hus i Enskede som vi ska kolla in. Vi har börjat prata lite om flytt.. Vi vet att vi kommer behöva större ganska snart. Helst hade vi velat bygga ut där vi bor nu, men det är stopp på bygglov här i Tyresö i ca 5 år till, & innan dess behöver vi större. Så vi hade velat ha kvar huset vi bor i, köpa ett nytt nu & ev flytta tillbaka när vi får bygga ut, alternativt sälja då. Så det här huset vi ska kolla på idag blir det mest troligt inte tyvärr, vi måste kolla upp allt & bestämma oss först. Men om det är lika vackert i verkligheten som på bild hade jag kunnat flytta in idag! Så det ska bli kul att titta på det.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments