Jobbet just nu är väldigt fysiskt jobbigt måste jag säga. En vanlig dag i butiken hemma är mer lugn och man går mellan kassan och kundtjänst. Här däremot springer man fram och tillbaka hela tiden och lyfter tunga grejer hit och dit. Är helt slut efter jobbet och har ingen ork alls till nått. Har haft så fruktansvärt ont i fötterna också att jag knappt kunnat gå i slutet av dagen.

Gick till köpcentrumet här bredvid igår för att kolla om jag kunde hitta några skor. Hade inte så höga förhoppningar då jag är väldigt kräsen och inte var sugen på att lägga ut massa pengar för ett par skor att jobba i. Gick in i en butik jag aldrig hade varit i förut, hitta mina favoritskor, i min favoritfärg, i min storlek och till halva priset. Kändes som att det inte kunde bli bättre? Så jag slog till och oj vilken skillnad det har varit att gå i nya sköna skor.

Nu har jag dock fått ont i huvudet istället. Har inte tid att bli sjuk så hoppas det bara är nått tillfälligt som går över till imorgon. Ska krypa ner i sängen med mitt te och se idol sen göra en tidig kväll och hoppas jag mår bättre imorgon. Trevlig kväll på er!

Likes

Comments

Tänk att det redan har gått en vecka sedan jag kom hit till Uddevalla för första gången. Känns som igår samtidigt som det känns som jag varit här hur länge som helst. Antar att det är bra att tiden går fort iallafall. Fick väl kanske inte bästa intrycket av Uddevalla från början men nu känns det ändå bra. Trivs på boendet och med kollegorna vilket är det viktigaste, sen att jobbet inte är det roligaste alltid hör väl till.

Helgen har väl dock inte varit den roligaste då alla andra åkte hem och jag blev kvar själv. Är ju inte så enkelt för mig att bara fara hem då det tar nästan en dag enkel väg. Brukar inte ha något emot att vara ensam men då man är på ett nytt ställe där man inte känner nån så är det inte jätteball att sitta inne en hel helg...får se det positivt, har hunnit vila upp mig rejält inför en ny arbetsvecka! Hoppas alla ni därute har haft en bra helg iallafall och får en bra vecka! Godnatt❤️

Likes

Comments

Kanske är dax att börja uppdatera här igen. Har verkligen perioder då jag gillar att blogga och perioder då jag inte har nån lust alls. Nu känner jag att det kliar i fingrarna att få skriva, beror nog på att jag har så mycket tankar och känslor inom mig och vet inte vad jag ska göra av allt.

Sommaren är i stort sätt över och som vanligt har det gått alldeles för fort..känns som att det var juni nyss och man tänkte att man hade hela sommaren framför sig. Har knappt hunnit blinka och nu är redan hösten på väg. Som tur är så kan jag kolla på tillbaka på bilder på telefonen och se att jag ändå ser ut att ha haft en rätt bra sommar. Har många roliga minnen som jag får tänka tillbaka på nu när hösten och sen vintern kommer..har hunnit umgåtts med vänner, familj, solat badat, jobbat, haft semester och allt annat som hör sommaren till. Avslutade min semester på bästa sätt genom att bli moster igen. Världens finaste lilla kille kom till världen.

Mitt liv just nu är väldigt lugnt men samtidigt kaos. Har semester i veckan vilket är skönt men kan inte direkt slappna av. Går i stort sätt bara och räknar ner tiden till på söndag då jag tar mitt pick och pack och flyger söderut. Ska bosätta mig i Uddevalla i 2 månader och jobba. Har vetat det i flera månader men det har känts så långt bort men nu är jag snart där..helt sjukt, kan inte fatta att jag ska bo på ett helt främmande ställe med främlingar i hela två månader. Kommer säkert gå bra och bli kul men just nu känns det mest bara jobbigt och nervöst haha..

Likes

Comments

Haft ett rätt långt uppehåll nu från att skriva på bloggen. Kände att jag behövde en nystart så fick bli en helt ny blogg. Hoppas mina läsare från gamla bloggen följer med hit. Ska försöka uppdatera någorlunda regelbundet men kan inte lova nått, vilket jag inte behöver heller eftersom det är min blogg hehe. Brukar ibland fundera varför jag bloggar egentligen men tycker det är så kul att läsa min egen blogg och titta tillbaka på hur livet var, komma ihåg gamla minnen, kolla på bilder osv. Sen om man lyckas glädja nån annan är det ju ett plus.

Idag har jag varit ledig eftersom jag jobbade i helgen. Tog en lång sovmorgon till att börja med och sen har jag hunnit träna två gånger, lagat mat, sett film och pysslat. Har i stort sett alltid på tvn då jag är hemma. Inte alltid jag kollar på den men har den som sällskap. Min absoluta favoritkanal är SF-kanalen. Älskar svenska filmer och idag har det bara gått bra filmer. Först Eva&Adam sen Sunes sommar och sen TVÅ Jönssonligan. Kunde inte bli bättre haha. Fast kan nästan aldrig sitta och kolla på en film utan måste alltid hålla på med något samtidigt. Så idag gjorde jag några armband som ni kan se här på bilden.

Likes

Comments