Jag har börjat knåpa ihop min portfolio. Fram med scrapbooking-kitet, nu har lekfasonerna kommit fram minnsan, klippa och klistra! Underbart😆😄

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu händer det så mycket att jag knappt hinner med. Jag vill gå på Stockholms konstfack och har kollat skolor i Milano och London, hittat en spot-on tävling i Kina och ett scholarship som jag tror att jag faktiskt har en chans på. Så håll alla tummar, för nu flyger vi😉👍 Nu ska jag börja på min portfolio, så häng med! 

Likes

Comments

Jag skulle beskriva mig själv som en väldigt känslig person, kan nästan känna på mig när det är oväder i luften. Både när det kommer till konkret väder och personliga duster. Därför tror jag att jag är ganska bra på att ta vara på de härliga stunder vi har. NJUTIT IDAG! Av att måla, promenera, planera för kommande året (fått tre bokningar för blivande brudar) lägga en snygga make och nu väntar härlig smink kväll med mina bästa kollegor!

Likes

Comments

Ni får ursäkta mina sneda bilder. Har inte riktigt lärt mig alla finesser.


Satt och kollade i en Ikea tidning, tänk vad mycket idéer man får då. Vilket gig att få jobb hos ett så stort och känt företag. Hur gör man? Jag tror det handlar om att drömma stort och aldrig ge upp. Ta vara på och vara kreativ varje dag. Älska det man gör!

Likes

Comments

Har bara fyllt min dag med inspiration idag, kollat Youtube, Pinterest, 3dfashion! Så härligt, man bara känner hur känslan flyter genom kroppen och nästan bubblar ur öronen. Vart ska jag göra av all denna energi? Tips!

Likes

Comments

Bra och dåliga sidor, alla har vi dem. Det gäller bara att ta fram de bästa och jobba lite på de sämsta. Balansen till exempel 😊 haha


Hösten kall, blöt och grå men även den kan ha sina fina stunder. Inspirerande bok och fin promenad bland alla vackra färger.

Likes

Comments

Så vad behövs för att jag ska känna mig som en riktig Sandra? Jag ska bli en fashionista! Nu sitter ni säkert och fnissar.


Detta stod med i min lista på 101 saker att utföra på 1001 dagar! Vilket jag kanske drog ut på något, mina 1001 dagar avslutades i augusti!? Men det är aldrig försent. Mitt första drag var att få rosa hår, det kändes väldigt fashionistigt och fast inte alla älskar det så får jag väldigt mycket kommentarer. Success!

Likes

Comments

Jadu! Hur börjar man någonting sådant här?

Hej, jag heter Sandra och är snart 33 vårar🤣...skämt åsido

Men faktum är att jag egentligen inte alls tycker att jag är en Sandra. Sandrorna jag kände som liten var supertrendiga och tillhörde "populäringarna" eller de blygaste av blyga som mobbades in i ett hörn. Jag är så medelmåttig i jämförelse!? Eller? Fortsättning följer!

Likes

Comments