Good times, Vänner

Torsdagen blev en seg slappardag för oss alla. Jag kände mig inte så pigg så jag låg i sängen och sov hela dagen och natten därpå. Under midsommarafton kände jag mig fortfarande sjuk, men efter lite alvedon och vila så piggnade jag till lite på kvällen. Blev heller inget midsommarfirande nere i Kullsvik på grund av det regniga midsommarvädret. Så typiskt, men, men vi har i alla fall trevliga familjen Käll så man kan inte klaga.💙

Likes

Comments

Vänner, Good times

Idag kom min kompis Elin över för att hänga vid poolen och sola. Vi har inte träffats sedan skolavslutningen så det var supertrevligt att ha henne här och vi snackade non-stop. Jag är väldigt tacksam över att fått henne som vän.

Elin gick vid 16-tiden och fram emot 17:30 åkte jag och Erik för att hämta upp en kompis till honom och sedan Isabella på centralen. Var ett år sedan vi sågs sist men vi har ju haft kontakt varje dag via Snapchat i snart ett helt år samt via lite FaceTime.💙 Det blev i alla fall pizza-kväll på altanen, mums.

Likes

Comments

Vardag

På tisdagsförmiddagen blev det att ta tag i lite städning av rummet samt lite annat småplock innan Natalie kom förbi för att hänga vid poolen. När Natalie hade gått senare på eftermiddagen, käkade jag lunch och begav mig till gymmet. Man får försöka göra lite plats för all midsommarmat trots allt.

Efter middagen åkte jag och pappa till Kungsbacka för att övningsköra för första gången med automat. Jag har efter några om och men bestämt mig för att satsa på automatkörkort istället för manuellt. Jag tror att det kommer passa mig bättre om man ser till många olika aspekter och efter att ha kört igår känner jag mig nu ännu säkrare på mitt val!

Vi körde i ett industriområde i Kungsbacka och förutom bara körning så fick man även vara uppmärksam efter som det kryllade av vilda kaniner! Först såg man en, sedan två, sedan tre och helt plötsligt såg man 5 st. När man åkte lite mer såg man helt plötsligt 5 st andra som var svart/gråa. Tror aldrig jag har sett så många kaniner samtidigt😂.

Likes

Comments

Mat, Vardag, Vänner

Slappade hela förmiddagen och bara njöt på luftmadrassen i poolen. På eftermiddagen mötte jag upp Alice som just kommit hem från London. Hon bjöd mig på mumsfika i stan. Tack!☕️

(Snodde bilderna från Alices blogg, @AliceHildor )

Likes

Comments

Från onsdag till söndag har mina dagar i princip bestått av jobb, lite träning och häng med kompisar. På torsdagsmorgonen spelade jag tennis med Astrid, på fredagsmorgonen hänge jag och Erik med pappa till Rebeckas skolavslutning. Under lördagen hade jag inget arbetspass överhuvudtaget så jag var hemma hos Natalie. Var helt sänkt av min pollenallergi när jag kom hem så jag somna bums i sängen vid 23 tiden och sov i 10 timmar i streck!

Likes

Comments

Good times, Vänner, Mat

Vilken fin dag det har varit och vädret har varit jättebra. Först blev det skolavslutning på Göteborgsoperan. Samskolans avslutning är så otroligt bra och blir alltid lika imponerad över hur många duktiga och musikaliska elever skolan har. Nu är det exakt 365 dagar kvar till det blir min tur att kasta halmhatten och sätta på mig studentmössan. Jag är så taggad och jag tänker kasta hatten allra högst och hoppa av glädje.

Efter avslutningen lunchade jag med Amanda på da Matteo och sedan köpte vi lite glass och satte oss och snackade lite i solen! Så härligt! Tog en sväng förbi gymmet sedan (haha behövs ju när man fikat och ätit glass i flera dagar i streck;)) och nu sitter jag nerbäddad i soffan framför fotbollen. I morgon blir det jobb och så får vi se vad jag hittar på mer. Just nu känns livet ganska underbart.

Likes

Comments

Good times, Mat, Vänner

Måndag morgon började tidigt med läkarbesök i Kungsbacka. Tog sedan pendeln för att fika med klassen på skolan. Var hemma sedan 2h och sov då jag var ganska trött efter veckan som har varit. Middag blev det på Joe Farelli's med Natalie och Astrid. Vi alla åt deras caesarsallad med kyckling och det var en av de bättre caesarsalladerna som jag har ätit.

Likes

Comments

Good times, Det ljuva livet

Vilken fartfylld vecka det har varit med mycket jobb, shopping, skola, aktiviteter och firande för mig! Min 18-årsdag blev ganska lugn och slapp under dagen eftersom vi firande ju mig under söndagen. På kvällen åt familjen på restaurang och självklart gick vi till en restaurang med goda ribs.

På fredagen var det studentfest och under lördagen blev det mycket fix inför kvällen. Jag hade lite tjejkompisar över för att fira att jag fyllt år i veckan. Middagen var mycket trevlig och rolig. Jag är så glad över att ha så fina vänner.💕Senare på kvällen var det några av oss som åkte in till Göteborg.

Jag och Astrid träffade också Henke Lundqvist så kvällen slutade extra bra😊💙.

Likes

Comments

abrahamsson_emma@abrahamsson_emma