Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Lördag och den näst sista dagen spenderades likt dem andra. Gick dock inte till gymmet. Det fick bli beachvolleyboll på eftermiddagen. Erik deltog även i bingo (haha) där han lyckades vinna och därmed få bland annat champagne som pris. Kul.

Likes

Comments

RESOR

Idag besökte hela familjen Abrahamsson hotellets gym efter frukost. Hurtiga haha! Jag och Erik tränade lite längre och gick efter gymmet till La Choza och åt lite frukt. Matkoman var stor då man redan hade käkat en riktigt stor frukost. Sedan blev det lite häng vid den uppvärmda poolen och lunch. Åt en riktigt god biff till lunch.

På eftermiddagen blev det förutom poolhäng även beach volleyboll. Dock var ju jag inte den bästa eftersom jag råkade skjuta upp bollen på en balkong så Erik tillsammans med två andra fick lyfta upp en kille till balkongen för att hämta den. Ops🤣.

Här är en bild på Erik (the Viking) och de italienska animation-teamet.

Kvällens middagstema Kanarieöarna, med dess flagga utsmyckat i hela restaurangen.
Sedan blev det show, lite dans och mys med familjen. När jag kom in på rummet för att gå till sängs såg jag att mitt band hade ramlat av så jag fick snabbt gå i mina klackar (som förövrigt börjat ge riktigt fina skavsår) till receptionen för att hämta nytt.

Likes

Comments

RESOR

Denna torsdagen startade med gym tillsammans med Erik och sedan blev det direkt ner till havet. Vädret under dagen var så otroligt fint med helt klarblå himmel, hyfsat vindstilla och varmare temperatur än de tidigare dagarna.

Innan jag gick ner till stranden kände jag mig tvungen till att filma och ta bilder på den otroligt fina utsikten från lunchrestaurangen La Choza. De spelades samtidigt loungemusik live.

Efter stranden blev det lunch och sedan la vi oss vid den större men kallare poolen. Tog lite bilder och bara slappade.

Likes

Comments

RESOR

Onsdagen blev det inget gym, men däremot vattengympa😎. Överlag gör man inget speciellt, äter mängder med mat, slappar vid poolen eller havet och tar tupplurer. Finns inte heller så mycket att göra efter middagen mer en att man tar en drink och kollar på hotellshowen så det blir ganska tidiga kvällar, vilket är ganska skönt på ett sätt. Beckis åkte på en förkylning också, stackarn, så hon fick gå och lägga sig extra tidigt.

Likes

Comments

RESOR, Mat

Efter lunchen gick vi ner till havet och stranden. Alla badade i havet förutom Erik. Havet här är otroligt fint och det är så härligt att kunna sitta och titta ut över det när man äter lunch.

Middagens tema var ju alla hjärtans dag och hotellet hade dekorerats lite här och var bland annat med hjärtformade ballonger. Maten igår var otroligt god, blir dock ingen snygg uppläggning på tallriken eftersom jag bara öser på med mat, haha.

Likes

Comments

RESOR

Alla hjärtans dag var det igår och första heldagen på hotellet! Självklart inleddes dagen med smarrig hotellfrukost och till och med champagne på morgonen ;).

Efter frukosten letade jag och Erik upp gymmet för lite träning, medan mamma, pappa och Rebecka gick till poolen. Sedan blev det lite lunch och poolhäng tillsammans.

Utsikten från vårt hotellrum!

Likes

Comments

RESOR

Hello, nu har familjen Abrahamsson anlänt till Fuerteventura! Vi åkte måndag morgon och kom fram till hotellet sent på eftermiddagen. La oss nästan direkt efter middagen då vi var ganska sega efter flygresan.

Likes

Comments

abrahamsson_emma@abrahamsson_emma