~ Psykisk ohälsa, ~ Åsikter, tankar & känslor

Ni som själv äter x-antal mediciner vet hur mycket det faktiskt suger. De morgonarna som man (så är det i alla fall för mig) slås av sanningen, att bevisen ligger i tabletterna, frågorna är oundviklig...

~ Kommer jag någonsin att återgå till den jag egentligen är?
~ Kommer jag någonsin att få slippa allt detta?

Dagen börjar med 5 st mediciner uppdelat på totalt 8 tabletter. 

Mellan lunch och middag så väntar en tablett/medicin.

Kvällen är =likamed= 2 st mediciner uppdelat på 3 st tabletter.

2 st mediciner att ta vid behov. De vid behov minimerar jag så långt det går, trots att mina insomningstabletter enligt läkaren borde tas oftare. Att mitt "vid behov" är fler nätter.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

~ Allmänt & min vardag

Solen skiner och det är så underbart :)

Idag så har jag umgåtts med bästa Mia <3
Vi kollade in en loppis här i Boden. Sen blev det en sväng på stan :)

Detta shoppa jag :)


Jag fick försenade födelsedagspresenter också <3 Mia + familj är ju bara för söta <3

För kanske en vecka sen så fick jag en försenad födelsedagspresent utav Emma 💛

Ikväll så blir det att dricka vin och umgås med bästa Sandra <3

Likes

Comments

~ Psykisk ohälsa

Nu sitter jag i väntrummet på öppenpsykiatrin. Visst, allt detta är tungt, men jag har förhoppningen om att det tillslut kommer leda till något bra. Utredningen är igång, visst det går inte fort pga väntetider/lång kö... men det är iaf igång. Ett steg i rätt riktning.

Det optimala, som jag hoppas att det resulterar i, är att jag finally kommer att få rätt terapiform för just mig. Så jag kan få de verktyg som behövs för att kunna tackla sånt jag gjort allt för att glömma.

Likes

Comments

~ Shopping & presenter, ~ Vänskap, kärlek & familj <3, ~ Fest & resor

Den 12:e maj så fyllde jag 30 år :)
Hela helgen blev till ett firande och jag är super nöjd, glad och rörd <3

På min födelsedag så blev jag bjuden på middag på en restaurang i Boden som heter Panelen. Var där med mamma, mormor, morfar, syrran och hennes sambo, Nicklas, pappa och hans fru <3

Lördag den 13:e maj så blev det att fira med vännerna :) Jag hade bokat lokal och bjöd på bål. Blev en riktigt lyckad kväll :)

Jag är ju lite av ett kontrollfreak och därför valde jag att själv ordna min 30 årsfest :) Gillar inte överraskningsfester (förutom om det är mot någon annan då, hehe!).

Och alltså... presenterna, jag är så galet jävla rörd! <3

Pappa ska betala krediten som är kvar på min soffa, fick pengar, en resa till Göteborg och biljett till att se en föreställning med Messiah Hallberg + massa annat fint, roligt och bra <3

Vänner och släkt hade dessutom gått ihop och gett mig en gemensam present: presentkort på tatueringar för 5000kr!  <3

Jag känner mig så älskad och bortskämd! Jag är fortfarande helt chockad över att alla dessa fina och underbara människor tycker att jag är värd allt detta. Att bara ha dem i mitt liv är värd mer än allt för mig <3

Likes

Comments

~ Åsikter, tankar & känslor, ~ Psykisk ohälsa

Första helgen i maj var ett rent helvete. Det var fan nära att jag skrev in mig på sjukhuset. Min skalle gick på högvarv och alla tankar liksom blandades ihop till ett enormt kaos. Inte sådär kaos som jag brukar ha, utan extrem kaos.

Det är svårt att förklara. Allt jag känner i de stunderna... oavsett vad det är för känsla så är de sjukt jäkla intensiva.

Typ livsavgörande. Inga gråskalor, det är antingen svart eller vitt. Det är snabba vändningar mellan känslorna och de hoppar och swishar hej vilt. Inom loppet av 5 minuter så kan jag ha hunnit ändra tanke/känsla 20 gånger.

När jag läser det jag skriver så ser jag själv hur stört det låter. Det är så otroligt svårt att förklara. Alla känslor, alla tankar... de känns äkta och just i den sekunden så är de äkta. Hjärnan spelar en ett spratt. Alla känslorna vid dessa perioder är överväldigande.


[swish] från pepp till opepp [swish] ångest till eufori [swish] hat till kärlek [swish] negativ till positiv [swish] kämparglöd till dödslängtan [swish] vitt till svart [swish] självmordsbenägen till stark [swish] logisk till ologisk [swish] normal andning till hyperventilerande [swish] framtidstro till hopplöshet


Jag vågar inte erkänna hur pass jävla nära det var. Hur nära det var att ångesten vann.

Likes

Comments

~ Shopping & presenter

I lördags (29/4) så fyndade jag, mamma och brorsan en massa. Vi var på loppis.

I love second hand! <3
Hur är det med er, gillar ni också de eller är ni sådär anti? :)

Likes

Comments