~ Åsikter, tankar & känslor

* Min åsikt är: Rosa är mer än en färg, de är en attityd.

* Jag är inte elak, jag är dryg.

* Jag älskar det permanenta bläcket = tatueringar <3

* Pyssla hjälper mig att varva ner. Skriver brev, gör egna kort (till födelsedagar t ex), inreder och fixar smarta förvaringssystem, gör smycken, målar i målarböcker för vuxna, pysslar ihop kuvert osv. Just nu så är det mest målarböcker som gäller. Har även köpt ett skissblock och set med blyertspennor, sudd och "blender", tänkte se om jag kan hitta tillbaks till sånt jag var bra på då jag var yngre: rita.

* Politik är ganska intressant. Kollar en hel del debatter. SVT forum är ofta igång i bakgrunden. Redan som tonåring så satt jag bänkad framför tvn då de var valvaka.

* I miss the person I used to be. Hatar min jävla depression och kaos hjärna. Kämpar för att komma ur den och bli vanliga Emy, fast en bättre version av mig själv. En Emy som kan handskas med tunga känslor och som tar tag i sånt jag flytt ifrån under alla år. Jag har faktiskt kommit en bit på vägen, genom att erkänna och prata öppet om min psykiska ohälsa och mitt förflutna. Det kanske ser ut som att det är lätt för mig, men det är de verkligen inte.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments